2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar daha once de yazdım ama kımse cevap yazmamıs!merhaba bebek ı ızleyıp e bebekten alısverıs yapanlar benımde kanıma gırdı!!bu hafta bende merhaba bebegı ızleyıp e bebkten sut sagma makınesı alayım dedım!rtek eksık bu!!!eger beceremzsem,bana ındırım az gelırse sızler bana yardımcı olurmusunuz???

Tünaydın annelerrrrr Ya ben sonuna geldim daha yeni mide ağrım ve yanmam başladı. Neden böyle oldu anlamadım. Kasıklarım çok ağırıyor adet sancısı gibi. Sanırım son haftalarda iyice uykusuz kalıcam, zilli kızım beni uykusuzluğa hazırlıyor

mide yanmam azcık izin verdi uyumuşşum ama çok güzl bi rüya gördüm ancak rüyada olur böyle şeyler
kızım öyle bi hareket ediyoki karnımda yüzünü dayıyor burnu ağzı belli oluyor şaşrıyorum resmini felan çekiyorum ağzını açmış gögsüme yaklaştırıyorum emiyo felan çok tatlıydı :)

herkese mutlu bir pazar günü diliyorum bugün size doğum yaptım diyebilirdim dün gece o kadar çok sancı çektim ki sebebini anlayamadım akşama kadar biraz bişeyler yaptım ondan sonrada eşimle dışarı çıktık arabada çok sarsıldım bide üzerine meyve yedim herhalde hepsi bi araya gelince öyle oldu doğuruyorum sandım otoparktan eve zor çıktım ama sonra kendiliğinden geçti çok şükür eşime dedim artık bir yerlere gitmeyelim çok yoruluyorum arabada sarsılmak mahvediyor beni

canım bende sen gibiyim 3 gündür midem fena ,sabaha kadar kaç kere kalkıyorum sayısı belli değil o adet sancıları bide akıntı 1 haftadır daha da fazlalaştı sanırım vücut kendini iyice doğuma hazırlıyor

Son düzenleme:
kızlaaar benm kapı süsümm bebek şekerim bebek şekeri sepetimm we anı defterimm huzurlarınızdaa :))

kapı süsünü arkadaşım yaptı el emeği :)

sepet ,anı defteri we bebek şekeride benm eserimm :) tam bitmedi ama etiketi anzar boncuğu yapıştırılcak..yinede paylaşıyım yorumlarınızı göriyim istedimm

Eklentiler

• $IMG_20130716_141607.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMG_20130720_124927.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMG_20130720_125005.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_20130720_164837.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 29

Günaydın canım,son ayı geçirmek gerçekten zormuş.inşallah az ağrı acıyla atlatırız ve rahat geçiririz.anlattığın belirtilerden heralde,ben senden bu hafta bir action bekliyorum canım.bakalım bakalım bu hafta neler olacak ama epey bebek haberli geçecek gibi,hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…