2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hepsi çok güzelll canım.. anı defterine bayıldımmm

( üf yaa 50 liralık indirimi yakalayamadım
alıpta kullanmayacak olan varsa bana verebilir mi ?

kızlaarr ben dun dogum yaptım kzımcok tatlı detayı dah snra optum

oyy maşallah hepinize 2gün girmedim neler olmuşşş cok sevindimmmmmmmmAllah sağlıklı uzun ömürler versinnnnnnnn

çok güzel bi hikaye cok güzel resimlerrr cok güçlü bi bebişşşşşşşş harikasınızzz
bende çırpı kızımı büyütmeye çalışıyorum full ayaklar havada ye iç yat modundayım 2 gündürrr2550 miş kızımın kilosu radyoloji uzmanı gördü herşeyi incelendi sağlığında hiç bi sorun yok minyon çıtır bişiy olcak sanırım...büyütebilceğimiz kadar büyütcess inş...29 temmuzda tekrar radyoloji uzmanı bakıcak sonra günümüz belli olucak inş.. bizde haberler böle kızlar hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm

Eskiden ilk 500kisiye 50tl indirm ceki yoluyolardi simdi ilk 200kisiye ben yoladim ama daha mesaj gelmedi

Slmlar kızlarr.. Herkese musmutlu bir pazar dillerim.. Geri sayımlarınız olması negüzel :) biz de bekliycez nezaman gelmek isterse güzelliğimiz,)

hüngür hüngür oturdum tek başıma ağlıyorummmmmm merhaba bebek programımahfetti benii bana bişiler oluyor kızlar ağlarken gülüyorumda iyce çıldırdımm dünde bole bir kriz tuttu annem,eşim şok oldu geliyorlar banaaaa...

kaldı 10 güüüünn..

Biri hamilelik takvimimi yayinlayabilirmi kizlar benim bilgisayar yok telden giriyorum sadece o yuzden okuyamiyorum

Kusura bakmayin surekli istedigim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…