- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.821
Masallah ne guzel hersey yolundaymis. Allah bagislasin yavrunu cnm.
Kizlar yarin doguruyorum ben. Uyku tutmuor. Gozumun onune hep bebis geliyor. Halbuki hic yuzunu goremedik simdye kadar. Ruyada gibiyim. Yarin bebisimle karsilasacagima inanamiyorum. Heyecan yaptim galiba. Yarin anne mi oluyorum!?
Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım...
Kizlar yarin doguruyorum ben. Uyku tutmuor. Gozumun onune hep bebis geliyor. Halbuki hic yuzunu goremedik simdye kadar. Ruyada gibiyim. Yarin bebisimle karsilasacagima inanamiyorum. Heyecan yaptim galiba. Yarin anne mi oluyorum!?
Herkese iyi geceler arkadaşlar 2013 Eylül annesiyim bir slm vereyim dedim bizim topikte kimsecikler kalmamış 32 haftalık hamileyim doğumdan çok korkuyorum doğum heyecanı sardı beni Allah hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı en yakın zamanda nasip etsin inşallah hepinizi öpüyorum ve tabi minnışlarınızı da
Kızlar ya doğum yapanların hepsi sezaryen oldu dmi? Normal doğumları merak ediyorum çok.. Bu akşam gene sancım oldu ay of diye kıvrandım. Bir de görümcemlerdeydik. Ödüm koptu milletin içinde ay diye zıplarım diye:/ mutfakta koltukta uzandım ben de.. Cuma gününü iple çekiyorum.. Yumuşama başlamıştı, açılma olmuşmudur acaba? Ptesi temizlik olcak acele etmesin kızım:)))
Slm kizlarbiz geldik.
Jersey Cok guzel cok yolunda gecti. Kizim ve Ben Cok iyiyiz. Allah sizleri de kurtarsin insalllah....
Dogumum sezeryan oldu . Sipinal anestezi Ile. Cok memnun kaldim. Hiçte Öyle abartildigi Gibi korkulacak birsey yokmus. Ameliyat ekibi cok süperdi zaten, güle oynaya hazırladılar beni. Sonra dr.umuz geldi 10 dk sonrada bebegimi alıverdi zaten. Ben daha hazırlık yapıyor sanıyordum,sohbet ediyordukki bir ağlama sesi geldi bebegimi koyuverdiler yanıma, hayatımın en ennnnn ennnn mükemmel aniydi. Ilimizde cok iyiyiz,bebeğim 3.420 gr 50 cm. Doğdu. Sağlıklı cok güzel pamuk gibi bir kız. Dün sürekli duyguydu neredeyse. Arada emzirdim ama memeyi tutamıyordu. Ama bugün sutumde geldi cok şükür,kızım emmeyide öğrendi.yarın evimize gideceğiz inşallah.
Hepinize cok teşekkür ederim. Dualarını esirgemeyenlerden allah razı olsun.
Umarım hepinizin dogumlari kolay geçer bebekleriniz sağlıklı olur :)
Hepinizi. Dominik oluyoruz kızımın teyzeleri
gözünaydın canım çok sevindim iyi olmanıza... Allah analı babalı büyütsün...darısı bizlere.....slm kizlarbiz geldik.
Jersey cok guzel cok yolunda gecti. Kizim ve ben cok iyiyiz. Allah sizleri de kurtarsin insalllah....
Dogumum sezeryan oldu . Sipinal anestezi ıle. Cok memnun kaldim. Hiçte öyle abartildigi gibi korkulacak birsey yokmus. Ameliyat ekibi cok süperdi zaten, güle oynaya hazırladılar beni. Sonra dr.umuz geldi 10 dk sonrada bebegimi alıverdi zaten. Ben daha hazırlık yapıyor sanıyordum,sohbet ediyordukki bir ağlama sesi geldi bebegimi koyuverdiler yanıma, hayatımın en ennnnn ennnn mükemmel aniydi. ılimizde cok iyiyiz,bebeğim 3.420 gr 50 cm. Doğdu. Sağlıklı cok güzel pamuk gibi bir kız. Dün sürekli duyguydu neredeyse. Arada emzirdim ama memeyi tutamıyordu. Ama bugün sutumde geldi cok şükür,kızım emmeyide öğrendi.yarın evimize gideceğiz inşallah.
hepinizi. Dominik oluyoruz kızımın teyzeleri
allah yardımcın olsun bir an evvel sağlıcakla kucağına alman dileğiyle..........masallah ne guzel hersey yolundaymis. Allah bagislasin yavrunu cnm.
çok geçmiş olsun allah korumuşşşş dikkat edin kendinize...... Ilk defa bugün bu saatde giriyorumm oda yalnız oldugumdan..eşim sabahlayacakmıs işyerınde..... Uyuyamıorumdaaa kızımda yok yalnızım.....canım sıkılıoo ... Doğuranları gördükçe rahatlıyorum sezeryanlar agustosu beklemeyecek galibaa bende sezeryan olcagım için yakındır sanırım yakında duyarsınız benimde doğum hikayemi ama boyle hemen yazamam ben eve gelınce yazarım....cuma doktora gıtcem belli olur heralde....allah hepimize sapglıklı hayırlı evlatlar versin kolay doğumlar nasip etsin inşallah............iyi geceler arkadaşlar,
bu topiği her gece takip ederim fakat katılmışlığım yoktu fakat bugün öyle bir olay oldu ki yazmadan duramadım.
Geçenlerde trafik kazası geçiren bir arkadaş vardı burada ismini hatırlamıyorum olayı anlatmış ve cidden korkmuştum..ve bugün evlilik yıl dönümümüzdü eşimle yemeğe giderken kemeri takmasını söyledim ve okuduğum kazayı anlattım ve 2 3 dk sonra arkadan bir araba bize vurdu :44: Ikimizde dona kaldık.allah a şükür süratli değildi sarsmadı bizi fazla ve sürücü bayandı maalesef.ve eşim arabaya baktı bir şey yokmuş bindi ve hemen kemerini taktı
Korkmaya gerek yok. Kendi kendine ilerleyen bir şey durum. Ben geçen sene mayıs ayında kızımı doğurdum. şimdi de oğlumu bekliyorum. Doğum harika bir şey... sonuna kadar sıkıntı yoksa normal doğurun derim...
oo benimde öyle olmuştu... iki hafta sonra 4 cm olmuştu açılmam dr suni sancı ile doğuma aldı beni. :) eğer hareketli isen açılma olmuştur. Bebeğin hareketleride aşağılarda yoğunsa tabi...
Hadi yaaaaaa benim de açılmışmıdır ozaman cnm ya.. Cuma kontrol var 2 hafta olcak.. Açılma olmuşmu diye tekrar çatı muayenesi yapar dmi ?? Açılmayı anlamanın başka yolu yok herhalde? Ayy bi tuhaf oldum. Bebeğin hareketleri aşağıda yoğun ve acı veriyo çoğunlukla ....,,,
evett yarın hayatının en önemli sıfatına erişiyosun canımhayırlısıyla kucağına al miniğini inşallah.. güzel haberlerini bekliyoruz
yaa böyle doğuracağın zamanı bilmek mi yoksa bilmemek mi daha heyecan verici acaba onu düşündüm birden :44:
Korkmaya gerek yok. Kendi kendine ilerleyen bir şey durum. Ben geçen sene mayıs ayında kızımı doğurdum. şimdi de oğlumu bekliyorum. Doğum harika bir şey... sonuna kadar sıkıntı yoksa normal doğurun derim...
oo benimde öyle olmuştu... iki hafta sonra 4 cm olmuştu açılmam dr suni sancı ile doğuma aldı beni. :) eğer hareketli isen açılma olmuştur. Bebeğin hareketleride aşağılarda yoğunsa tabi...
Ne mutlu sana... uyumaya çalış yarın çok daha yorucu olacak :) Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşALLAH :) Müthiş bir an, ömür boyu sık sık hatırlayacağın en nadide zaman...
Evin butun odalarini dolasiyorum. Esim ve annemde uyuyamamis. Onlar sahur yaptilar simdi. Bi ara koltukta sizmisim. Ayyy mis kokulu yavrum benim.. Koklamaya bile kiyamam ben onu yaa..
Bir arkadaş sormuş ben alıntı yapamamışım. İsmini de hatırlayamadım ama sorusunun cevabını vereyim. DOğuma normalde olsa sezeryanda olsa hastanenin önlükleriyle giriyorsun. SOnrası içinde altına bir şey giyemiyorsun başta zaten. Kanaman v.s kontrol bir de sezeryansa sonta takıyorlar galiba...
Tebrikler cnm, Allah yavrunla birlikte saglikli huzurlu bir omur nasip etsin...
Allah yardimciniz olsun cnm, saglikla kucagina alirsin insallah.
Çok heycanlıdırrrr ! Rüyadasın ama yarın uyanırsın cnm inşhayırlı haberlerini bekliyoruz...
gözünaydın canım çok sevindim iyi olmanıza... Allah analı babalı büyütsün...darısı bizlere.....
allah yardımcın olsun bir an evvel sağlıcakla kucağına alman dileğiyle..........
çok geçmiş olsun allah korumuşşşş dikkat edin kendinize...... Ilk defa bugün bu saatde giriyorumm oda yalnız oldugumdan..eşim sabahlayacakmıs işyerınde..... Uyuyamıorumdaaa kızımda yok yalnızım.....canım sıkılıoo ... Doğuranları gördükçe rahatlıyorum sezeryanlar agustosu beklemeyecek galibaa bende sezeryan olcagım için yakındır sanırım yakında duyarsınız benimde doğum hikayemi ama boyle hemen yazamam ben eve gelınce yazarım....cuma doktora gıtcem belli olur heralde....allah hepimize sapglıklı hayırlı evlatlar versin kolay doğumlar nasip etsin inşallah............
Hafifliyor canım , hatta bazen üsüyorsun bileSevgili 2. Kez anne olacak arkadaşlar, hamilelikte yaşanan ter basmaları , yanmalar doğumdan sonraki süt verme döneminde de devam edecek mi yoksa biraz olsun hafifletecek mi?
İyi geceler arkadaşlar,
Bu topiği her gece takip ederim fakat katılmışlığım yoktu fakat bugün öyle bir olay oldu ki yazmadan duramadım.
Geçenlerde trafik kazası geçiren bir arkadaş vardı burada ismini hatırlamıyorum olayı anlatmış ve cidden korkmuştum..Ve bugün evlilik yıl dönümümüzdü eşimle yemeğe giderken kemeri takmasını söyledim ve okuduğum kazayı anlattım ve 2 3 dk sonra arkadan bir araba bize vurdu :44: ikimizde dona kaldık.Allah a şükür süratli değildi sarsmadı bizi fazla ve sürücü bayandı maalesef.Ve eşim arabaya baktı bir şey yokmuş bindi ve hemen kemerini taktı
Kızlar bugün doğurursam şayet kayınvalidemle kızım aynı gün doğmuş olacak. Ben 23'ü sanıyodum oh be bugünü de atlattık diyodum ama meğer yanlış hatırlamışım. BugünmüşKadın acayip diktatör benim kız da bugün doğup benzerse yandık valla. Eşim bile bugün doğmasın diyo hadi ben gelinim
Slm kizlarbiz geldik.
Jersey Cok guzel cok yolunda gecti. Kizim ve Ben Cok iyiyiz. Allah sizleri de kurtarsin insalllah....
Dogumum sezeryan oldu . Sipinal anestezi Ile. Cok memnun kaldim. Hiçte Öyle abartildigi Gibi korkulacak birsey yokmus. Ameliyat ekibi cok süperdi zaten, güle oynaya hazırladılar beni. Sonra dr.umuz geldi 10 dk sonrada bebegimi alıverdi zaten. Ben daha hazırlık yapıyor sanıyordum,sohbet ediyordukki bir ağlama sesi geldi bebegimi koyuverdiler yanıma, hayatımın en ennnnn ennnn mükemmel aniydi. Ilimizde cok iyiyiz,bebeğim 3.420 gr 50 cm. Doğdu. Sağlıklı cok güzel pamuk gibi bir kız. Dün sürekli duyguydu neredeyse. Arada emzirdim ama memeyi tutamıyordu. Ama bugün sutumde geldi cok şükür,kızım emmeyide öğrendi.yarın evimize gideceğiz inşallah.
Kızlar bugün doğurursam şayet kayınvalidemle kızım aynı gün doğmuş olacak. Ben 23'ü sanıyodum oh be bugünü de atlattık diyodum ama meğer yanlış hatırlamışım. BugünmüşKadın acayip diktatör benim kız da bugün doğup benzerse yandık valla. Eşim bile bugün doğmasın diyo hadi ben gelinim
1 saat kadar önce 2 adet sancı girdi 5 dak. arayla dur İdoş dedim , dayan gızım gendini deslim etme dedimŞimdilik duruyo bakalım hihihihi
Hayırlı ile doğumlar olsun inşallah.:)kızlar hastaneden geldik sabahtan beri karnımda bi acı vardı kasılma olduça canımı daha fazla yakıyrdu belimde de hafif hafif bi sancı vardı endişe ettim geçmeyince eşim işten geldi ve hastaneye gittik
nst çekildi sancı çıkmadı ama doktor altta muayene etti 1 cm açılman var dedi
şimdi eve git daha rahat edersin bu gece geri gelebilirsiniz ya da yarın belli olmaz yarında gelmezse çarşamba sabahı mutlaka gel göreyim seni dedi
ya heycandan sormadım daha benim kuzum kanala girmemişti cumartesi günü şimdi ne alemde çatım müsait mi acaba normal doğuma uff insan unutuyor işte
Tebrik ederim... Geçmiş olsun... Allah bizlerede yaşatsın hayırlısı ile :)Slm kizlarbiz geldik.
Kızlar merhaba uykusuz bir gece daha :)
gece saat 3 gibi nişanım geldi sancım var belim kasıklarım ve dizlerim ağrıyor. Adet sancısı dedikleri bu olsa gerek zaten çok sancılı adet olurdum. Dayanılmayacak gibi değil benim için en azından.
bu sabah kontrolümüz var zaten kızıma dedim bekle pazartesiye kadar ama beklemicek galiba. Sezaryen olacaktım. Şimdi ne olacağımı bilmiyorum. Suyumda azalma var biliyorsunuz suyum gelmeye devam ediyordu bu gece gelmedi hiç neredeyse.
Eşim uyu uykusuz kalacaksın dedi ama uyuyamıyorum. Çünkü belime fena vuruyor ağrı.
Sabahı 4 gözle bekliyorum. İnşallah herşey yolunda gider ve bebeğim durur.
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Hepimiz bebişlerimizi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?