2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KiZlar oğlumun n bôyle cikis yoluna kafa atarmış gibi abanmasi vurmasi kasilmAmi oluyor.

Masallah ne guzel hersey yolundaymis. Allah bagislasin yavrunu cnm.

Kizlar yarin doguruyorum ben. Uyku tutmuor. Gozumun onune hep bebis geliyor. Halbuki hic yuzunu goremedik simdye kadar. Ruyada gibiyim. Yarin bebisimle karsilasacagima inanamiyorum. Heyecan yaptim galiba. Yarin anne mi oluyorum!?

Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım...

evett yarın hayatının en önemli sıfatına erişiyosun canım hayırlısıyla kucağına al miniğini inşallah.. güzel haberlerini bekliyoruz
yaa böyle doğuracağın zamanı bilmek mi yoksa bilmemek mi daha heyecan verici acaba onu düşündüm birden :44:

Korkmaya gerek yok. Kendi kendine ilerleyen bir şey durum. Ben geçen sene mayıs ayında kızımı doğurdum. şimdi de oğlumu bekliyorum. Doğum harika bir şey... sonuna kadar sıkıntı yoksa normal doğurun derim...

oo benimde öyle olmuştu... iki hafta sonra 4 cm olmuştu açılmam dr suni sancı ile doğuma aldı beni. :) eğer hareketli isen açılma olmuştur. Bebeğin hareketleride aşağılarda yoğunsa tabi...

Ne mutlu sana... uyumaya çalış yarın çok daha yorucu olacak :) Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşALLAH :) Müthiş bir an, ömür boyu sık sık hatırlayacağın en nadide zaman...

Bir arkadaş sormuş ben alıntı yapamamışım. İsmini de hatırlayamadım ama sorusunun cevabını vereyim. DOğuma normalde olsa sezeryanda olsa hastanenin önlükleriyle giriyorsun. SOnrası içinde altına bir şey giyemiyorsun başta zaten. Kanaman v.s kontrol bir de sezeryansa sonta takıyorlar galiba...

İyi geceler arkadaşlar,
Bu topiği her gece takip ederim fakat katılmışlığım yoktu fakat bugün öyle bir olay oldu ki yazmadan duramadım.
Geçenlerde trafik kazası geçiren bir arkadaş vardı burada ismini hatırlamıyorum olayı anlatmış ve cidden korkmuştum..Ve bugün evlilik yıl dönümümüzdü eşimle yemeğe giderken kemeri takmasını söyledim ve okuduğum kazayı anlattım ve 2 3 dk sonra arkadan bir araba bize vurdu :44: ikimizde dona kaldık.Allah a şükür süratli değildi sarsmadı bizi fazla ve sürücü bayandı maalesef.Ve eşim arabaya baktı bir şey yokmuş bindi ve hemen kemerini taktı

Tebrikler cnm, Allah yavrunla birlikte saglikli huzurlu bir omur nasip etsin...

Allah yardimciniz olsun cnm, saglikla kucagina alirsin insallah.

Çok heycanlıdırrrr ! Rüyadasın ama yarın uyanırsın cnm inş hayırlı haberlerini bekliyoruz...

gözünaydın canım çok sevindim iyi olmanıza... Allah analı babalı büyütsün...darısı bizlere.....

allah yardımcın olsun bir an evvel sağlıcakla kucağına alman dileğiyle..........

çok geçmiş olsun allah korumuşşşş dikkat edin kendinize...... Ilk defa bugün bu saatde giriyorumm oda yalnız oldugumdan..eşim sabahlayacakmıs işyerınde..... Uyuyamıorumdaaa kızımda yok yalnızım.....canım sıkılıoo ... Doğuranları gördükçe rahatlıyorum sezeryanlar agustosu beklemeyecek galibaa bende sezeryan olcagım için yakındır sanırım yakında duyarsınız benimde doğum hikayemi ama boyle hemen yazamam ben eve gelınce yazarım....cuma doktora gıtcem belli olur heralde....allah hepimize sapglıklı hayırlı evlatlar versin kolay doğumlar nasip etsin inşallah............

Gece 3-5 nobetindeyim. Uyku yok esim kulagimin dibinde horluyor. Uyuyamayinca daha sinir bozucu oluyor. Bebis tepis durumunda. Yarin ofis de zombi gibi gezerim yine

her turlu heyecanli valla. Normal dogumunki bi baskadir gerci. Canindan can kopuyor, her turlu adrenalin. Ben de karar veremedim!? :)

Tebrikler cnm, Allah yavrunla birlikte saglikli huzurlu bir omur nasip etsin...

Allah yardimciniz olsun cnm, saglikla kucagina alirsin insallah.

Çok heycanlıdırrrr ! Rüyadasın ama yarın uyanırsın cnm inş hayırlı haberlerini bekliyoruz...

:) tsk ederim.

Tsk ederim hepinize. .

Sevgili 2. Kez anne olacak arkadaşlar, hamilelikte yaşanan ter basmaları , yanmalar doğumdan sonraki süt verme döneminde de devam edecek mi yoksa biraz olsun hafifletecek mi?
Hafifliyor canım , hatta bazen üsüyorsun bile

Gözün Aydın canım , Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin insallah , güzel haberlerini de yazarsın insallah

Cok gecmis olsun Allah beterinden korusun , içinize doğmuş Demekki , Allahtan Size bisey olmamış..

Valla usg de kasları da catık dıyordun canım , insallah babaanneye benzemez huyu saka bi yana Allah iyi yazılar yazsın hepsine...
Benim de annemin dgunu 23 uydu, aynı gün doğsaydı 40 yıl söylerdi ,biz atlattık şükür 23 unu

Cok cok gecmis olsun , Allah bebisede saglıkli hayırlı uzun ömür versin insallah ,analı babalı buyutsun. kilosu filan da iyi maşallah , hosgeldi küçük yağmur

1 saat kadar önce 2 adet sancı girdi 5 dak. arayla dur İdoş dedim , dayan gızım gendini deslim etme dedim Şimdilik duruyo bakalım hihihihi

Aman diyim arasta yat dinlen bütün gun sen iyisimi kendini yoracak hic birşey yapma en iyisi :)

Kızlar merhaba uykusuz bir gece daha :)

gece saat 3 gibi nişanım geldi sancım var belim kasıklarım ve dizlerim ağrıyor. Adet sancısı dedikleri bu olsa gerek zaten çok sancılı adet olurdum. Dayanılmayacak gibi değil benim için en azından.
bu sabah kontrolümüz var zaten kızıma dedim bekle pazartesiye kadar ama beklemicek galiba. Sezaryen olacaktım. Şimdi ne olacağımı bilmiyorum. Suyumda azalma var biliyorsunuz suyum gelmeye devam ediyordu bu gece gelmedi hiç neredeyse.
Eşim uyu uykusuz kalacaksın dedi ama uyuyamıyorum. Çünkü belime fena vuruyor ağrı.
Sabahı 4 gözle bekliyorum. İnşallah herşey yolunda gider ve bebeğim durur.
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Hepimiz bebişlerimizi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah.

Hayırlı ile doğumlar olsun inşallah.:)

Tebrik ederim... Geçmiş olsun... Allah bizlerede yaşatsın hayırlısı ile :)

oooo ne güzel nişanı gelen gelene benim ne ağrım ne kasılmam hiç bişeyim yok gelmicek benim bebişim :) İnşallah güzel haberler verirsin bize.Rabbim yardımcın olsun.Bebeğin kendi ve senin için uygun zamanı seçecek ve ozaman dünyaya gelicek merak etme herşey güzel olucak. Sağlıklı sıhatli bebeğine hayırlı zamanda kavuşacaksın inş. :)

Günaydın annişler...
Bugün hastaneye yatışım yapılıyor, yarın da inşallah 2. kez anne olmanın tadına varacağım. Biliyorsunuz riskli bi durumum var plesentadan dolayı, dualarınızı eksik etmeyin, Pazartesiye anca çıkarım herhalde, güzel haberlerimi o zaman veririm inşallah...
Kendinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…