2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar az önce Emel ile konuştum.. bebeğini dünyaya getirmiş.. 2400 gr. 43 cm miş meleği iyi haber ciğerleri geliştiği için küveze gerek olmamış çok şükür.. kendisinin de ağrıları varmış tabi..eve geçip toparlanınca ayrıntıları yazacakmış..
yeni bebeğimiz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah annemizin de bir an önce iyileşmesi dileğiyle...

canım benim ayn ı durumlr bendede öyle...takma kafana Allaha dua et..bebeğini düşün onlarda etkileniyo sabır diyorumm

Ay yavrum benim çok şükür kuveze girmesine gerek kalmamış çok sevindim .

Bu arada FUndacigim irtibat bürosu gibi çalışıyorsun valla. Topic olarak sana ayrıca çok teşekkür ederiz kolay is değil yaptığın çok sagOl. Seninle konuşacağım ve haber vereceğim gunu sabırsızlıkla bekliyorum tatlım :)

İnşaallah canım şu mübarek günlerin hürmetine Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin

inşalahhhhhhh :) ben sabah akşam yatıp kalkıp onu düşünüorum ikimizi evime gircegi günü heycan basıo meleğim şimdiden esir aldı beni

canım üzgünüm kaçırmışım gözden.. başınız sağ olsun,Allah kalanlarınıza sağlık versin..

Aşkolsun Funda'cım,gündem o kadar yoğun ki bu aralar hepimizin gözünden kaçaniliyor böyle şeyler.bana hep telefondan bağlanmak kolay geldiği için ve her an sizi takip edebildiğimden herkese bişeyler yazmak istesemde pc gibi her okuduğumu alıntı yapıp cevaplayamadığım için çoğu kere bende üzülüyorum ama hepimiz biliyoruz ki gönlümüzden herbirimiz için hep güzel şeyler geçiyor.şimdide hep kafam sizlerde,doğuranlar nasıllar,doğuracaklar naptılar, bugünün sürprizi kim acaba?hep kafa meşgul.bi de var ya insanlar gerçekten bizler gibi değil,zehirleri var ve akıtacak insan arıyorlar.bugün tanımadığım kadının biri ben çay içerken 'anne,ne ayıp sen çay mı içiyorsun,koyu o çay sana' dedi.nasıl sinir etti beni terbiyesizliğiyle.sen kimsin bana anneliğimle ilgili laf söyleyecek diyecektimde işte cenaze evinde olunca gerilim yaratmak olmuyor.valla ben psikopat derecesinde kasamam kendimi yeme-içme olarak.çay ikram edilirse içerim 2-3 tane.kahve de içiyorum ikram edilirse ama hergün zaten yapayımda içeyim alışkanlığım yok.millet ne sensiz.hadi ben yine gider,iftar sofrası kurmaya yardım edeyim,öptüm

Tahmin ettiğiniz gibi 16.30 sularında oğluma kavustum. Sezeryan oldum, mecburen. 49 cm 3300 gr. Mehmethan im oyle guzelki kizlar. Anneme bana mi ole gelio yoksa sahiden güzel mi dedim. Cok güzel dedi. Belki ona da ole gorunuyodur :-D

Agrilarim var biraz. Ama bugun burda sizle olcam. Foto tlfdan yuklenmio malesef..

Bu arada oglum cok uykucu. Zaten hep nstlerde hareketsz cikardi. Hala hareketsz. Emmek icin bile uyanmiyo. Masallah deyin. Ben buralarda olcam.

başınız saolsun canım allah geride kalanlara sabır versin amin kimseyi takma duyma geç hben ilk başta piskolojimi bozdum pisikolagga gttim insanların dediklerini takarsak oohoo bebeğim etkilenmemiştir die dua ediorum meleğini düşün her şey onlar için gülümse geç :)

ayyyyyy canım allah analı babalı büyütsün paşanı darısı bekleyenlerimizin başına canım maşşalah supanallah rabbim nazardan korusun inşallah :) öptüm paşanı nasılsın iyimisin sen peki kaçıncı haftanda dogurudun canım ?

allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın ömrü uzun bahtı güzel olsun darısı bize inş

allh analı bablı büyütsünn canımm. sana ve bebişin e sağlıkk dilyrmmm. darısaaa bana inş..

Allah nazarlardan saklasın Mehmethan'ımızı canım Allah analı babalı büyütsün.. Vatana millete ve ailenize hayırlı ve uğurlu olsun.. ikinizinde iyi olmanıza sevindim... ağrılarında en kısa zamanda geçer inş.. sen takvimini değiştirmiştin sanırım.. kaç artılarda dünyaya geldi acaba oğluşun? oğluşun tabi ki de çok güzeldir.. anası güzel bi kere kız :)

Canım hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Senin ki uykucu anlaşılan, mıncırın uyutmayın emzir. Sık sık emzirmeye çalış ki sarılık olsa dahi kolay atlatsın. Darısı başımıza

gözümüzaydın 2 bebiş daha geldi :)) emelcm we rüzgarcm tebrik ederim hayırl ıolsun bebişler..Allah uzun sağlıklı ömürler wersinnn...sizde hemen iyileşinn doğum hikayenizi bekliyoruss...

emelin bebişin küweze girmemesinede sewndmm...
rüzgarcm eminim çok tatlıdır bebişin melek onlar :))

bi kere daha sezeryanin gozunu seveyim dedm.az once nstz vrdi hstanedydm 2 dogum vrdi biri bnm doktorumn dgri bska doktorun.nst odasnda suni sanci vermsler yatiyodu..nasi bagriyo sanci grdkce..cok fena oldm ya..bnm doktorn gld agrn cokmu dedi yok murat bey bz boyle iyiyz dogurmicm dedm guluyo..bn mst deym bi yandn kiza moral veriyorm ha gayret bitti az daha dayan.. kizn birazdan sennle olucak .....kndi derdimi unuttm.. vu arada RUZGAR ALLAH ANALİ BABALİ BUYUTSN DARİSİ BİZE OLSN KNDNE DKKAT ET

Yalova canim basiniz sagolsun Allah baska aci gostermesn..
Gecmisi hizli gectim yanlis kalmadiysa aklimda red kaza yapmissiniz coook gecmis olsun ...
Emelbaha, beyazcekirge, , ruzgaraldimsallaniyorum dilerim bebislerinizle bir omur cook saglikli mutlu yasayin tatli yuvanizda....
Darisi basimiza...
Unuttuklarim olduysa kusura bakmayin kizlar....
bu arada icimden sayfa 4500 de dogurcam demistim hep olmadi
hayirlisiyla gelsin kuzular insallah. .

Kızlar lohusa geceliğini kırmızı alan oldu mu? Ben çok mu abarttım acaba diye düşünüyorum da :) Aldığım dükkandaki kadın da sanırım dalga geçti Bu gecelikle ikincisi çabuk gelir dedi :26:

Benim bi pijamamda kirmizi hemsom ssssssttt

Allah anali babali buyutsun canimmmmm

Bugun dogum yapan tum arkadaslari tebrik ederim. Allah anali babali buyutsunnn insallahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…