2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatil istiyomus annesi..o bzm ilk goz agrimizhergun 2-3 dogum oluyo cnm agustos 15 te butun minnaklar dogmus oluck heralde

ay gözümden yaş geldi. Çok fenasın nisanbu ayyy bak sancı girdi gülerken senin yüzünden kaynanamla aynı gün doğacak kızım

Fenayım demi Aman diyim arasta doğurma sakın valla bi ömür kulaklarımı çınlatırsın ama gülerken kasılmaların arttığı doğru geçen nst de gülme krizine soktu kocam kasılmalar gösteren rakamlar nasıl arttı arasta doğurmadın demi canım

Doğurmadım canım çok şükür

Kızlar ben çıkıyorum birazdan kociş gelicek markete gidicez. Hazırlanayım. Marketten istediğiniz bişey var mı

Canım geceliğin çok güzelmiş lohusalığın tadını çıkarta çıkarta aynen böyle güle güle giyersin inşallah, senin bi günahın yok kadının içinde varmış bişeyler aynen bizde olduğu gibi oda niyeti bozmuş garibim

Arastacim Benimle ilgili bi kehanetin yokmu gece sabaha kadar kivrandim tas gibi oldu karnim ama tik yok ne nisan ne bisi....

Not :kizlar telden giriyorum mesajlari duzelmek zorunda kaliyorm hep yanlis yada eksik cikiyo harfler

Son düzenleme:
Kızlar siz çok yaşayın iyi güldük göbişleri hoplata hoplata

Sağol canım kesinlikle bu muhabbetleri hatırlıycam giyerken

Geçmiş olsun canım yorma kendini son günlerin. Ellerine sağlık bu arada fotosunu merakla bekliyoruz

Çok şükür canım ya çok sevindim emmesine Azmettin denemeyi bırakmadın sonunda başardın seni çok tebrik ediyorum
Elifcik çok şanslı böyle bi annesi olduğu için. İnşallah biz de kucağımıza alırız bir an önce ben çok sabırsızlanıyorum :18:

Kızlar ben çıkıyorum birazdan kociş gelicek markete gidicez. Hazırlanayım. Marketten istediğiniz bişey var mı

Güle güle canımmm iyi alışverişler

Çok sevinçli bi haber aldımmm 9 yıllık evli bi arkadaşım hamileymiş 5 haftalık Kızım hemencik abla olucak :) Uykudan kafamı kaldıramıyorum diyo benim de ilk zamanlarım öyleydi doğumu çok güzel bi zamana gelecek şanslı bizim gibi sıcaklara kalmadı Ay çok mutlu oldum ya allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

selam kızlar nasılsınız doğuma giden var mı diye bi bakayım dedim misafirim vardı biraz önce gitti bugün oğlumun hareketleri az gibi neden acaba anlamadım sıkı bi tekme atsa içim rahatlayacak

kızlar bende hamilelik düşünen herkese doğum zamanını iyi hesaplayın diyeceğim Allah ın gücüne gitmesin ne zormuş yaz hamileliği az kaldı inşallah diye kendimi teselli ediyorum ama geceleri tüm evi geziyorum sabaha her oda dağılmış oluyor

Slm kizlar nasilsiniz bugun sabahtan beri okuyorum bir turlu yazamadim dogum yapanlar ve yapacak olanlari teprik ediyor ve darisi bize diyorum

Kizlar bende bugun hurma yemeye basladim hergun 3yada 4 tane yicem dogumu kolaylastiriyomus ama korkmuyorda degilim cunku bazi stelerde erkeb dogumuda tetikledigi yaziyor sizin bi bilginiz varmi bu konuda

Ha bu arada GECELIK muhabbeti superdi ne saticiymis kadin kirmizi geceliklemi kocasini ayartiyodu acaba

slm kızlar,dün doktordaydım.kızım 2.700 gr olmuş.nts de sancı çıkmadı.tansiyonum sınırda sadece ona dikkat etmem gerekiyo.sezereyan tarihi verir diye düşünmüştüm ama hala belliş değil.6 ağustosta tekrar gidicem,artık o zaman tarih verir heralde.haberler böyle.

merhaba kızlar sizden bir ricam var. ben artık sık sık giremiyorum nete girdiğimde de uzun kalamıyorum o yüzden doğuranlar doğum hikayelerini 2013 ağustos anneleri doğum hikayeleri başlığına yazarsa çok sevinirim. kimlerin doğum yaptığından haberdar olmak hikayelerinizi okumak isterim. buraya yazınca geçmişte kaybolup gidiyor

Civcivim,mt2010,HAYATIMSIN,kedicik ve diğer tüm canlarım,hepinize dilekleriniz için çok teşekkür ederim.arada doğum yapan var mı diye hızlı hızlı sayfaları tarıyayım dedim,ismini unuttuğum arkadaşlarımdan özür dilerim.yalova yine görev başına döner.malum yaklaşan iftar,yapılanda son görev (tabi kendimi çok yormuyorum)yine uyumadan gözlere mandal takıp tüm günü okuycam.hepinizi çoooook seviyorum.

Canlarım Allah yardımcınız olsun.muhtemelen kavuşmuşsunuzdur miniklerinize.sağlıkla ve mutlulukla büyütün inşallah.bizde geliyoruz arkadan merak etmeyin.günebakancım,kız sen az değilmişin.......kırmızı geceliğini hiç unutmuycam.sağolsun arkadaşlar benim yerimede makaraya almışlar.öpüyorum hepinizi tatlı insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…