- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.001
Canım arkadaşlarım doğum yapanları çok çok tebrik ederim :) takip ediyorum hepinizi çoook öpüyoruz. Biz Ayvalık'a geldik temiz hava güneş iyi geldi. Kızımın bile iştahı açıldı :) veeee güzel haber emmeye başladııııııı :)))) tam 31 gün sonra o kadar mutluyum ki kelimelere sığmaz :)) biberonu tam olarak bırakmadı bunu nasıl yapcam bilmiyorum memede tam doyamıyor hala gücü yetmiyor ama deniyor kızçem :) tecrübeli annelerin tavsiyelerine açığım.
Günebakan hayatımsın parme arasta angels ve adını sayamadıpım tüm hamişler sizden de dört gözle doğum haberi bekliyorum :))
bence de muayeneden dolayıdır canım.. yüreğini ferah tut ama kendini dinlemeyi de ihmal etme :)
ay gözümden yaş geldi. Çok fenasın nisanbu ayyy bak sancı girdi gülerken senin yüzünden kaynanamla aynı gün doğacak kızım
Fenayım demiAman diyim arasta doğurma sakın valla bi ömür kulaklarımı çınlatırsın ama gülerken kasılmaların arttığı doğru geçen nst de gülme krizine soktu kocam kasılmalar gösteren rakamlar nasıl arttı arasta doğurmadın demi canım
Ayyy kızlar iyi güldüm yalnızKesinlikle kadında vardı bişeyler yoksa hakkaten geceliğimin abartılı bi seksiliği falan yok. Ahanda şekil a aşağıda görüyorsunuz :)
Eki Görüntüle 763590
Kırmızısının fotoğrafını bulamadım beyazını koymuşlar hep...
insanın fikri neyse zikri de odur kızlaarrrrrrsadece satıcı kadına yüklenmeyelim lütfenn o yokluk nicedir çoğumuzda mevcut değil mi şimdi yalan yok yaniiiiii
GÜNEBAKANIM geceliğin hayırlı olsun kuzuum giydikçe bizi hatırlarsın artık
Selam kızlar,
Geceliğin güzelmiş Gunebakan :) çok güldürdünüz beni . Üzüldüm kadının haline :)
Bende hastane beşiğinin tulunu az once bitirdim. Valla icime sindi birkaç ufak hata dısında iyi oldu . Çok yoruldum bildiginiz gibi değil ama .
Dün gece tansiyonum 14 sekerim 180 e çıktı . Fena hastalandım kafamı dük tutamıyorsam habire yana dogru düşüyordu çok şükür sonra ikiside düştü sabaha karsı iyileştim :) korkuyorum doguma kadar böyle gitmesinden
Canım arkadaşlarım doğum yapanları çok çok tebrik ederim :) takip ediyorum hepinizi çoook öpüyoruz. Biz Ayvalık'a geldik temiz hava güneş iyi geldi. Kızımın bile iştahı açıldı :) veeee güzel haber emmeye başladııııııı :)))) tam 31 gün sonra o kadar mutluyum ki kelimelere sığmaz :)) biberonu tam olarak bırakmadı bunu nasıl yapcam bilmiyorum memede tam doyamıyor hala gücü yetmiyor ama deniyor kızçem :) tecrübeli annelerin tavsiyelerine açığım.
Günebakan hayatımsın parme arasta angels ve adını sayamadıpım tüm hamişler sizden de dört gözle doğum haberi bekliyorum :))
Kızlar ben çıkıyorum birazdan kociş gelicek markete gidicez. Hazırlanayım. Marketten istediğiniz bişey var mı
Kızlar ben çıkıyorum birazdan kociş gelicek markete gidicez. Hazırlanayım. Marketten istediğiniz bişey var mı
haftaya yarın sezeryan olucammmm inşalllahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?