- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.041
Tahmin ettiğiniz gibi 16.30 sularında oğluma kavustum. Sezeryan oldum, mecburen. 49 cm 3300 gr. Mehmethan im oyle guzelki kizlar. Anneme bana mi ole gelio yoksa sahiden güzel mi dedim. Cok güzel dedi. Belki ona da ole gorunuyodur :-D
Agrilarim var biraz. Ama bugun burda sizle olcam. Foto tlfdan yuklenmio malesef..
Bu arada oglum cok uykucu. Zaten hep nstlerde hareketsz cikardi. Hala hareketsz. Emmek icin bile uyanmiyo. Masallah deyin. Ben buralarda olcam.
Tahmin ettiğiniz gibi 16.30 sularında oğluma kavustum. Sezeryan oldum, mecburen. 49 cm 3300 gr. Mehmethan im oyle guzelki kizlar. Anneme bana mi ole gelio yoksa sahiden güzel mi dedim. Cok güzel dedi. Belki ona da ole gorunuyodur :-D
Agrilarim var biraz. Ama bugun burda sizle olcam. Foto tlfdan yuklenmio malesef..
Bu arada oglum cok uykucu. Zaten hep nstlerde hareketsz cikardi. Hala hareketsz. Emmek icin bile uyanmiyo. Masallah deyin. Ben buralarda olcam.
Benim bi pijamamda kirmizi hemsomssssssttt
Yaa hemşom benim :) Lohusaysak ölmedik dimi çekeriz kırmızılarımızı her türlü
Tebrik Ederim Canım. Rabbim Uzun Sağlıklı Ömür Nasip Etsin. Güle Güle Büyütün Miniğinizi..Slm kizlarbiz geldik.
Jersey Cok guzel cok yolunda gecti. Kizim ve Ben Cok iyiyiz. Allah sizleri de kurtarsin insalllah....
Dogumum sezeryan oldu . Sipinal anestezi Ile. Cok memnun kaldim. Hiçte Öyle abartildigi Gibi korkulacak birsey yokmus. Ameliyat ekibi cok süperdi zaten, güle oynaya hazırladılar beni. Sonra dr.umuz geldi 10 dk sonrada bebegimi alıverdi zaten. Ben daha hazırlık yapıyor sanıyordum,sohbet ediyordukki bir ağlama sesi geldi bebegimi koyuverdiler yanıma, hayatımın en ennnnn ennnn mükemmel aniydi. Ilimizde cok iyiyiz,bebeğim 3.420 gr 50 cm. Doğdu. Sağlıklı cok güzel pamuk gibi bir kız. Dün sürekli duyguydu neredeyse. Arada emzirdim ama memeyi tutamıyordu. Ama bugün sutumde geldi cok şükür,kızım emmeyide öğrendi.yarın evimize gideceğiz inşallah.
Hepinize cok teşekkür ederim. Dualarını esirgemeyenlerden allah razı olsun.
Umarım hepinizin dogumlari kolay geçer bebekleriniz sağlıklı olur :)
Hepinizi. Dominik oluyoruz kızımın teyzeleri
Eki Görüntüle 763787 Eki Görüntüle 763788
İşte İnci kızın el emegi göz nuru anne elinden cıkma hastane beşiği tülü :)
Zaten alttan muayene tetikliyor açılmayı... benim bu hamileliğimde 37. hafta ben açılma vardır dedim dr ma. o da bakmayalım artmasın haftaya bakalım dedi. Olmuştur bence ama herkesin de yapısı farklı... insan son zamanlarda çokkkk sabırsız oluyor... hemen gelsin istiyor. seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım. her gün doğuma gidicem diye evi toplayıp yatıyorum :) her gün çamaşır yıkıyorum gidersem kirli sepetim boş olsun diye :)) ah ne zor bu annelik
Bencede tetikliyor , niye erkenden yaptı ki çatı muayenesini. Eve gidene kadar sancım oldu muayeneden sonra. Bir de doğru eve dedi bna bikaçgün iyice dinlen yat diye.. Valla benm ev aldı başını gidiyo anca salı müsait olurum:) gelmesin
ay çok kıskandımanneme sölim benim kedili köpekli geceliklerden birini iade edip kırmızı gecelik alsın ... bu arada gerçektende her kırmızı gecelik gördüğümde aklıma sen gelceksin
Ha Ha.. Sesli Güldüm ResmenO sporlarla bizi kandıramazsın taam mıAlmışın seksileri bi kere #direngünebakanınkocası
çok güzel olmuş canım.. ellerine sağlık... hazır alınmış gibi vallahi.. çok beğendim. :)
Kırmızılı kadın aslında benim
Çok çok çok güzel olmuş canım bayıldımmm ellerine sağlık. Melek gibi görünücek o beşiğin içinde
Ay yavrum benim çok şükür kuveze girmesine gerek kalmamış çok sevindim .
Bu arada FUndacigim irtibat bürosu gibi çalışıyorsun valla. Topic olarak sana ayrıca çok teşekkür ederiz kolay is değil yaptığın çok sagOl. Seninle konuşacağım ve haber vereceğim gunu sabırsızlıkla bekliyorum tatlım :)
Herkese merhaba,
Gebeligimin nerdeyse ilk dort ayını bu sitede tam mesaiyle geçirdim. Sonra uğrayamaz oldum. Dogum yapan arkadaslarım hayırlı olsun.
Beyaz çekirge doğumunun rahat geçmesine çok sevindim. Keske seni ziyaret edebilseydim. Son kontrolum pazartesiydi benimde.
Bu Pazartesi saat dokuzda spinal sezeryanla doguracam inşallah. Benim ikinci doğumum olacak. Umarım ilki gibi rahat olur buda. İkinci Kızımıda aynı doktor dogurtmus olacak.
Bu arada ilk kizim 32 aylık krese başlattım . Sabahları bırakırken zorluk çıkarıyor. Akşamlarida yarın okula gitmeyeceğim diye pazarlık pazarlık yapıyor. Umarım doğru olanı yapıyorumdur.
Hepinize sağlıklı doğumlar , herkesi öpüyorum.
Gözün Aydın canım , Allah anali babali büyütsün , insallah sende tez zamanda iyilesirsin.. Güzel olmazlar mı yaa, melek onlarTahmin ettiğiniz gibi 16.30 sularında oğluma kavustum. Sezeryan oldum, mecburen. 49 cm 3300 gr. Mehmethan im oyle guzelki kizlar. Anneme bana mi ole gelio yoksa sahiden güzel mi dedim. Cok güzel dedi. Belki ona da ole gorunuyodur :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?