2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün diyelim :)
detayları anlatırsın bir ara

Gözünaydın canım merakla bekliyoruz Mehmethan' ın fotoğrafını Maşallah annesini de üzmüyormuş emsin emsin uyusun :)

Yaa hemşom benim :) Lohusaysak ölmedik dimi çekeriz kırmızılarımızı her türlü

ay çok kıskandım anneme sölim benim kedili köpekli geceliklerden birini iade edip kırmızı gecelik alsın ... bu arada gerçektende her kırmızı gecelik gördüğümde aklıma sen gelceksin

canım bebişin dogmuş çok sevindim maşallah uslu uslu annesinide üzmüyormuş güle güle büyüt bebeğini sagklıklı mutlu hayırlı uzun ömürler diliyorum

canım bebeğini sağlıcakla kucağına almışsın küveze de gerek kalmamış maşallah bebeğine sağlıklı hayırlı mutlu uzun bir ömür diliyorum

Tebrik Ederim Canım. Rabbim Uzun Sağlıklı Ömür Nasip Etsin. Güle Güle Büyütün Miniğinizi..

ay çok kıskandım anneme sölim benim kedili köpekli geceliklerden birini iade edip kırmızı gecelik alsın ... bu arada gerçektende her kırmızı gecelik gördüğümde aklıma sen gelceksin

Kırmızılı kadın aslında benim

Eki Görüntüle 763787 Eki Görüntüle 763788

İşte İnci kızın el emegi göz nuru anne elinden cıkma hastane beşiği tülü :)

Çok çok çok güzel olmuş canım bayıldımmm ellerine sağlık. Melek gibi görünücek o beşiğin içinde

kızlar siz göğüs kalkan aldınız mı?bugun aldım ama bu nasıl bir şey taktım ama çok komik duruyor ya ben kullanamma gibeme geliyor.

çok güzel olmuş canım.. ellerine sağlık... hazır alınmış gibi vallahi.. çok beğendim. :)

Kırmızılı kadın aslında benim

Çok çok çok güzel olmuş canım bayıldımmm ellerine sağlık. Melek gibi görünücek o beşiğin içinde

Ay ay çok mutlu oldum :) ilk kez birşey dikiyorum ( keceden ufak çalısmam olmuştu hatırlarsanız) çok mutlu oldum beğenmenize :)

Keske birkaç ay once yapsaymisim hem daha iyi malzeme alabilirdim gezip dolaşıp hem de daha iyi birşey çıkarmış.

maşallah subhanallah berakallah darısı başıma inşallah allah sizi hiç ayırmasın ömür boyu inşallah

maşallah Mehmethan bebeğe...geçmiş olsun tatlım güle güle büyüt bebeğini darısı başımıza inş sağ selamet...

ayy canımm yaaa ne güzel şeyler söylemişsin öyleee böyle mutlu haberleri verdikçe ben de çok mutlu oluyorum gerçekten..inşallah hepimize nasip olur güzel güzel doğumlar emin ol ben de çok sabırsızlanıyorum hem kendim hem sizin için

bu arada beşik tülünüz süpperr olmuş bayıldım kuzum ellerine sağlıkk kızımız İnci tanesi gibi duracak içinde

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah oğluşunu iyi olmanıza da çok sevindim

rüzgaraldımsallanıyorum canım güle güle büyüt bebişini. hayırlı evlat olsun inşaallah.

çatı muayenesi olan arkadaşlar çok acıyor mu ya ben çok korkuyorum ama normal doğum istiyorum. bi de bebeğin döndüğünü nasıl anlarım bi fikri olan varsa cevap verirmisiniz?

İnsallah alışır canım , öyle faydası oluyorki kreşin , cocuğun yemesi uykusu filan hep düzene giriyor
Bende dogum izni bitince oğlumu kreşe vereceğim yaklaşık 30 aylık olacak ozaman , çünkü bakıcı bebeğe ancak bakar

Gözün Aydın canım , Allah anali babali büyütsün , insallah sende tez zamanda iyilesirsin.. Güzel olmazlar mı yaa, melek onlar
Eki Görüntüle 763787 Eki Görüntüle 763788

İşte İnci kızın el emegi göz nuru anne elinden cıkma hastane beşiği tülü :)

Maşallah canım ya , ellerine saglık , kızın cok şanslı
Ama yorma kendini fazla , tansiyonum cikti demişsin gecmis olsun

Emel de bebisini almış kucağına , cok sevindim Kuveze girmediğine , Allah saglık versin insallah

Yalova basın sagolsun , Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…