- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.061
Tahmin ettiğiniz gibi 16.30 sularında oğluma kavustum. Sezeryan oldum, mecburen. 49 cm 3300 gr. Mehmethan im oyle guzelki kizlar. Anneme bana mi ole gelio yoksa sahiden güzel mi dedim. Cok güzel dedi. Belki ona da ole gorunuyodur :-D
Agrilarim var biraz. Ama bugun burda sizle olcam. Foto tlfdan yuklenmio malesef..
Bu arada oglum cok uykucu. Zaten hep nstlerde hareketsz cikardi. Hala hareketsz. Emmek icin bile uyanmiyo. Masallah deyin. Ben buralarda olcam.
Tebrik Ederim Canım. Rabbim Uzun Sağlıklı Ömür Nasip Etsin. Güle Güle Büyütün Miniğinizi..
Tahmin ettiğiniz gibi 16.30 sularında oğluma kavustum. Sezeryan oldum, mecburen. 49 cm 3300 gr. Mehmethan im oyle guzelki kizlar. Anneme bana mi ole gelio yoksa sahiden güzel mi dedim. Cok güzel dedi. Belki ona da ole gorunuyodur :-D
Agrilarim var biraz. Ama bugun burda sizle olcam. Foto tlfdan yuklenmio malesef..
Bu arada oglum cok uykucu. Zaten hep nstlerde hareketsz cikardi. Hala hareketsz. Emmek icin bile uyanmiyo. Masallah deyin. Ben buralarda olcam.
allah analı babalı büyütsün canım allah hepimize evlatlarıyla kavuşmak nasip etsin ..........bebekler geldikçe dahada sabırsızlanıyorum..........Tahmin ettiğiniz gibi 16.30 sularında oğluma kavustum. Sezeryan oldum, mecburen. 49 cm 3300 gr. Mehmethan im oyle guzelki kizlar. Anneme bana mi ole gelio yoksa sahiden güzel mi dedim. Cok güzel dedi. Belki ona da ole gorunuyodur :-D
Eki Görüntüle 763787 Eki Görüntüle 763788
İşte İnci kızın el emegi göz nuru anne elinden cıkma hastane beşiği tülü :)
canım çok şık olmuşşne hamarat annişler var maşallah
ayy canımm yaaa ne güzel şeyler söylemişsin öyleeeböyle mutlu haberleri verdikçe ben de çok mutlu oluyorum gerçekten..inşallah hepimize nasip olur güzel güzel doğumlar emin ol ben de çok sabırsızlanıyorum hem kendim hem sizin için
bu arada beşik tülünüz süpperr olmuş bayıldım kuzum ellerine sağlıkkkızımız İnci tanesi gibi duracak içinde
canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah oğluşunuiyi olmanıza da çok sevindim
İnsallah alışır canım , öyle faydası oluyorki kreşin , cocuğun yemesi uykusu filan hep düzene giriyor
Bende dogum izni bitince oğlumu kreşe vereceğim yaklaşık 30 aylık olacak ozaman , çünkü bakıcı bebeğe ancak bakar
Gözün Aydın canım , Allah anali babali büyütsün , insallah sende tez zamanda iyilesirsin.. Güzel olmazlar mı yaa, melek onlar
Maşallah canım ya , ellerine saglık , kızın cok şanslı
Ama yorma kendini fazla , tansiyonum cikti demişsin gecmis olsun
Emel de bebisini almış kucağına , cok sevindim Kuveze girmediğine , Allah saglık versin insallah
Yalova basın sagolsun , Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin
Ayy cnm çok güzel olmuş, hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip olsun., çok fena ben de istedim şimdi nolcakkkk??? Nasıl yapılır bu
Sagol canım. Annelik iste insan hamarat bile oluyor :)
Ay canım inci tanesi gibi durur dımı :) çok sagol
Sagol canım bitti artık elimi birşeye sürmem zaten :)
Kıyamam canım istersen anlatayım uzun uzun ama gercekten çok yorucu ( hos dikise aliskin biri icin belki kolaydir) yatmiyormusun sen istediğine emin mısın. Birine yaptirabilirsin belki
Ben yapamam cnm galiba ama terzi yapar sanırım:) hep aklımdaydı seninkini de görünce ben de istedimmalzemeleri neler söylesen aldırıp terziye de resmini göstertip yaptırabilirim belki :)
Yapar yapar niye yapmasın. Tul aldım tatlım öncelikle buzgulu olacağı icin bitmesini istediğin ölçüden daha geniş alıyorsun mesela ben 2,5 metre idi cevresi beşiğin 4 metre aldım tülü . İcine geçirmek icin biraz kalın lastik. İple teyelleyip iki sıra halinde ,buzup lastiği üstüne diktim . Kalın bir kurdela .5- 6 metre falan anca yetiyor . Kurdelenin icine kece koydum sert Dursun diye. Terziler sanırım onu Strafor diye bir malzemeden yapıyor . Diktirecegin yere sorarsın ne lazım diye hic degilse daha guzel olur. Birde kurdelenin yanlarına süslü bir biye aldım .
Iyi geceler kizlar
Emelba tebrikler canim allah anali babali buyutsun.
Dus aldim bi uyuysbilirsem uyucam yarin doktor kontrolumuz var sabah 10da.
Ayyyy emla krem aldim surdum Iki saat bekledim sonra agda masasina yattim ama hic uyusmamis bisurude para verdim verdigim parayami yanayim cektigim aciyami ama allshtan agdaci iyiymis memmun kaldim
Evet canım epidural oldu. Canım ameliyat Sonrası Narkozlu Olduğumdan Tam Hatırlamıyorum Ama Kendime Geldiğimde Ayaklarımda His Vardı. Kalçalarda biraz Daha Sonra Oluyor. Ameliyattan 6 Saat Sonra Yürüttüler Beni, herhangi Bİr Sorun yaşamadım. Gaz Problemi Olmadı Bende. Hiç Gazım Yoktu Hatta
suloz sen de epidural olmuştun dimi? uyuşukluk hissi ne kadar sürdü? bir de gaz problemi oluyor mu çok?
tebrik ederim,Allah analaı babalı büyütsün canım:) gözünüz aydınnn...oğluna da maşallah diyeyim
bu arada emelbaha da doğum yapmış sanırım onu da tebrik ederim...herkes patır patır doğurmaya başladı yaa :))
rüzgaraldımsallanıyorum canım güle güle büyüt bebişini. hayırlı evlat olsun inşaallah.
çatı muayenesi olan arkadaşlar çok acıyor mu ya ben çok korkuyorum ama normal doğum istiyorum. bi de bebeğin döndüğünü nasıl anlarım bi fikri olan varsa cevap verirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?