2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

emelbaha hadi gözünüz aydın çok geçmiş olsun güzel günlerde büyüsn bebişin küveze gitmemiş yavrun çok sevindirici.. Allah analı babalı büyütsün

rüzgarcım hadi geçmiş olsun son günlerde çok zorlandıgını söylüyordun oğluşunu kucağına alınca herşeyi unutmuşsundur. sağlıcakla huzurla büyüt yavrunu.. darısı bizlerin başına inşallah

Tebrik Ederim Canım. Rabbim Uzun Sağlıklı Ömür Nasip Etsin. Güle Güle Büyütün Miniğinizi..

suloz sen de epidural olmuştun dimi? uyuşukluk hissi ne kadar sürdü? bir de gaz problemi oluyor mu çok?

tebrik ederim,Allah analaı babalı büyütsün canım:) gözünüz aydınnn...oğluna da maşallah diyeyim

bu arada emelbaha da doğum yapmış sanırım onu da tebrik ederim...herkes patır patır doğurmaya başladı yaa :))

Maaşallah cnm , gözün aydın:) çok sevindim iyi olmanıza.. Darısı başımıza inş.. Nasıl güzel bi duygudur allahım çok merak ediyorum yavrumu ben de hala inanamıyorum , doğunca idrak edebiliyormu insan?

allah analı babalı büyütsün canım allah hepimize evlatlarıyla kavuşmak nasip etsin ..........bebekler geldikçe dahada sabırsızlanıyorum..........

canım çok şık olmuşşne hamarat annişler var maşallah

Sagol canım. Annelik iste insan hamarat bile oluyor :)

Ay canım inci tanesi gibi durur dımı :) çok sagol

Sagol canım bitti artık elimi birşeye sürmem zaten :)

Ayy cnm çok güzel olmuş, hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip olsun., çok fena ben de istedim şimdi nolcakkkk??? Nasıl yapılır bu

Kıyamam canım istersen anlatayım uzun uzun ama gercekten çok yorucu ( hos dikise aliskin biri icin belki kolaydir) yatmiyormusun sen istediğine emin mısın. Birine yaptirabilirsin belki

Emelbaha cnm senn de gözün aydın. Sağlıkla büyüt inş., darısı başımıza..

Yalova cnm başınız sağolsun ...

Bugün annem geldi sonunda evine. Ben de ordaydım. Bi rahatladım sanki annem gelince.. Oh ya başımızdan eksîk olmasınlar hiç çok seviyorum ailemi iyi ki varlar:)

Buarada beni iyice doğum psikolojisi sardı kızlar ya, normal doğum korkusu da diyebiliriz. Sancılar geldiğinde moralim bozuluyo sanki sessiz mazlummm süt dökmüş kedi gbi oluyorum kendi halime gülüyorum artık off napcaz bilmiyorum ....))))

Ben yapamam cnm galiba ama terzi yapar sanırım:) hep aklımdaydı seninkini de görünce ben de istedim malzemeleri neler söylesen aldırıp terziye de resmini göstertip yaptırabilirim belki :)

Ben yapamam cnm galiba ama terzi yapar sanırım:) hep aklımdaydı seninkini de görünce ben de istedim malzemeleri neler söylesen aldırıp terziye de resmini göstertip yaptırabilirim belki :)

Yapar yapar niye yapmasın. Tul aldım tatlım öncelikle buzgulu olacağı icin bitmesini istediğin ölçüden daha geniş alıyorsun mesela ben 2,5 metre idi cevresi beşiğin 4 metre aldım tülü . İcine geçirmek icin biraz kalın lastik. İple teyelleyip iki sıra halinde ,buzup lastiği üstüne diktim . Kalın bir kurdela .5- 6 metre falan anca yetiyor . Kurdelenin icine kece koydum sert Dursun diye. Terziler sanırım onu Strafor diye bir malzemeden yapıyor . Diktirecegin yere sorarsın ne lazım diye hic degilse daha guzel olur. Birde kurdelenin yanlarına süslü bir biye aldım .

Canım başınız sağ olsun. Etraftakiler gerçekten çok sinir bozucu.Dün akşam ben de komşuya kahve içmeye gittim (Bak ben de kötü anneyim Arada kahve ve çay içiyorum. Yoksa canım istediği halde içmezsem daha da strese girerim.) Önce kilo bahsi geçti.Diğer komşu "Kilo almışsın, toparlamışsın." dedi. Ben de "Geçen gün Ayşe de kilo almışsın dedi.İnsanlar ne bekliyor acaba?8.5 aylık hamileyim dedim ona." deyince kadın çark etti.Allah'tan korkun be!8.5 ayda 10 kg aldım.Bir daha hamile kalırsam sırf böyle aptallar yüzünden 9 ay ıssız bir adada kalacağım.Sonra o yetmedi.Ayaklarımdaki ödeme sıra geldi. Bunlar ödem değil albümin dedi öteki.O ne dedim.Bilmiyorum ama dr. bana albümin kontrolü yapardı diyor. Eve gelip neymiş diye baktım google amcaya.Gebelik zehirlenmesiymiş.Yakıştırdıkları şeye bak. Ev sahibi "Karpuz yer misin?Şekerin var ya." diye ikram edeceği şeyi soruyor. Ben de dalga geçip "Canım teknoloji gelişti, artık şeker hastaları da karpuz yiyebiliyor." dedim. Anladıysa... Millet kiloma niye bu kadar taktıysa. Onlara sorsan hepsi altın oranı tutturmuş.Kaç kilo aldın hamileyken?13. Ya sen? 13. Sen? 13. Kardeşim bir 13tür gidiyor.En komiği de ben 7 kgdayken onlar toplam 9.5-10 kg almıştı.Şimdi benim kilo artıp 10a çıkınca onlar bir anda 14 kg aldığını hatırladı.Çok sıkıldım bu geri zekalılardan. Ülkenin nüfus artış hızının düşme sebebi bunlar.İnsanı hamilelikten soğuturlar.

Ne güzel kilo almamışsın.Ben şu ödemler yüzünden bu ay hızlıca kilo aldım.Bir türlü ödemden kurtulamıyorum.Sende ödem yok mu?İştahın azaldığı için mi kilo almadın?

Iyi geceler kizlar

Emelba tebrikler canim allah anali babali buyutsun.

Dus aldim bi uyuysbilirsem uyucam yarin doktor kontrolumuz var sabah 10da.

Ayyyy emla krem aldim surdum Iki saat bekledim sonra agda masasina yattim ama hic uyusmamis bisurude para verdim verdigim parayami yanayim cektigim aciyami ama allshtan agdaci iyiymis memmun kaldim

Canm çok teşekkür ederim :) yazının ve tülünün resmini çektim aynen kardeşime yolladım.. O halletsin bakalım ne çıkar ortaya..

evet bi işe yaradığı söylenemez o kremin..bende almıştım boşuna

Emelbaha ve rüzgar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün yarın doktor kontrolü var uyumak gerek herkese iyi geceler:)))))

Evet canım epidural oldu. Canım ameliyat Sonrası Narkozlu Olduğumdan Tam Hatırlamıyorum Ama Kendime Geldiğimde Ayaklarımda His Vardı. Kalçalarda biraz Daha Sonra Oluyor. Ameliyattan 6 Saat Sonra Yürüttüler Beni, herhangi Bİr Sorun yaşamadım. Gaz Problemi Olmadı Bende. Hiç Gazım Yoktu Hatta Gaz Çıkarmadan Hastaneden De Çıkarmıyorlar O Yüzden Taburcu Olma Saatimden 4 Saat Sonra Çıkabildik Hastanede. Zorla Gaz Çıkarttırdılar

canım ben sezeryan olacağım için çatı muayenesi olmadım o konuda fikrim yok....benim bebeğim dönmeden önce rahat nefes alamıyordum geceleri uyumak çok zor oluyodu ama döndükten sonra zaten anlayabiliyosun nefes alışın rahatlıyo daha rahat uyuyosun haeketlerim bile daha kolay oldu benim...tabi herkste böylemi olur bilemem

Sezeryan olacak arkadaslar; ilk yürüyüşü yapmadan nasıl oldugunuza karar vermeyin. Cok aci duydum acikcasi. Ama o ilk yuruyusten sonra yeniden dogmus gibi oluyosunuz. Bebegimld simdi simdi ilgilenebildim. O da daha yeni kendine geldi zaten yazik dogdu dogali uyuyo. Simdi iyice bi emdi ve oyyle anneanneyle babaya bakio. Topuk kaninda uzuldum. Ama bu onun sagligi icin sart.

Nacizane sezeryancilara tavsiyem ilk yuruyusten sonra biraz oturun. Sonra bi kez daha deneyin ve kim ne derse desin yataginiza uzanip dinlenin. Bes dk sonra kendiniz kalkmak isteyeceksiniz. Etraftaki sakin yatma diyenler cesaretinizi ve umudunuzu kiriyo. Bunyeniz ne yapmak isterse dogru olan odur. Ben yatmaliyim dedim ve hickimseyi dinlemeden yattim. Suan cok iyiyim. Ins. Daha iyi olcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…