- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.981
benide muayene ettikten sonra kan gibi gelebilir korkma elledik cunku dedi
Selam kızlar,
Geceliğin güzelmiş Gunebakan :) çok güldürdünüz beni . Üzüldüm kadının haline :)
Bende hastane beşiğinin tulunu az once bitirdim. Valla icime sindi birkaç ufak hata dısında iyi oldu . Çok yoruldum bildiginiz gibi değil ama .
Dün gece tansiyonum 14 sekerim 180 e çıktı . Fena hastalandım kafamı dük tutamıyorsam habire yana dogru düşüyordu çok şükür sonra ikiside düştü sabaha karsı iyileştim :) korkuyorum doguma kadar böyle gitmesinden
kadının içi fesatmış yahuAllah kocasına güç ve sabır versin. aklı ordaymış baksana valla kırmızıyla 2. hemen gelcekse ben ömür boyu almim kırmızı... bu yetti bana
Ben sana kendini yorma demedim mi. Al bak işte tansiyonun çıkmış. Eh parmiş yaa süs yapıcam derken sağlığından olacaksınMadem bitirmişsin göster bakalım şimdi bize.
yatis yaptim. Birazdansezeryan olacagim. Nolur dua edin. Cok korkuyorum. Allahim sen buyuksun.
o sporlarla bizi kandıramazsın taam mıAlmışın seksileri bi kere #direngünebakanınkocası
ayyy kızlar iyi güldüm yalnızKesinlikle kadında vardı bişeyler yoksa hakkaten geceliğimin abartılı bi seksiliği falan yok. Ahanda şekil a aşağıda görüyorsunuz :)
Eki Görüntüle 763590
kırmızısının fotoğrafını bulamadım beyazını koymuşlar hep...
Hea olan var olmayan var. Suç hep Günebakan'da. Sen git kadının gözünün içine baka baka kırmızı gecelik al. Olacak iş miÇok kınadım ben şahsen
Ayyy kızlar iyi güldüm yalnızKesinlikle kadında vardı bişeyler yoksa hakkaten geceliğimin abartılı bi seksiliği falan yok. Ahanda şekil a aşağıda görüyorsunuz :)
Eki Görüntüle 763590
Kırmızısının fotoğrafını bulamadım beyazını koymuşlar hep...
Canım araban hangi marka ve model
Graco ya benziyor
Sanki tekerlekleri çok rahat sürülür gibi gözüküyor
Tavsiyeyle mi aldın
Çok sordum ne kadara aldın
arasta allah seni kahretmesin emiii
bu topikteki erken doğumların sebebi sensin bence
milleti gülmekten doğurtuyorsun
ahanda banada sancı girdi nolucak şimdi
Bayanlar hepinize sağlıklı güzel bir gün diliyorum, doğum yapanlara hayırlı olsun, hastanede olanları Allah sağlıkla afiyetle kolaylıkla kurtarsın ...
Bugün nst ve alttan muayenem vardı, dr pembe akıntı vb gelebilir bu haftalarda dedi muayene esnasında ama eve gelir gelmez kanlı bir akıntı geldi... Açılmam vs yoktu sancı da çıkmadı... Şimdi merak ediyorum bu muayeneden mi oldu yoksa nişan mı geldi? Böyle tecrübe yaşayan var mı?
kirmizimikirmizi diyince bnm aklima bzm kirmizi kose takimi geliyo.o ay bn hamile kalicm diye tuttrmustm..her evde oldugu kocam gelip koseye uzaniyodu dnleneym diye..bn raht vermiyodum...bzm eylus o kanepede oldu son oldu zaten.esim o kanepenn dili olsada konussa diye alay eder hep bnmle.rahibeler gbiyim unuttm yani o bahsettnz sey nasi bseydi
Canım arkadaşlarım doğum yapanları çok çok tebrik ederim :) takip ediyorum hepinizi çoook öpüyoruz. Biz Ayvalık'a geldik temiz hava güneş iyi geldi. Kızımın bile iştahı açıldı :) veeee güzel haber emmeye başladııııııı :)))) tam 31 gün sonra o kadar mutluyum ki kelimelere sığmaz :)) biberonu tam olarak bırakmadı bunu nasıl yapcam bilmiyorum memede tam doyamıyor hala gücü yetmiyor ama deniyor kızçem :) tecrübeli annelerin tavsiyelerine açığım.
Günebakan hayatımsın parme arasta angels ve adını sayamadıpım tüm hamişler sizden de dört gözle doğum haberi bekliyorum :))
Canım arkadaşlarım doğum yapanları çok çok tebrik ederim :) takip ediyorum hepinizi çoook öpüyoruz. Biz Ayvalık'a geldik temiz hava güneş iyi geldi. Kızımın bile iştahı açıldı :) veeee güzel haber emmeye başladııııııı :)))) tam 31 gün sonra o kadar mutluyum ki kelimelere sığmaz :)) biberonu tam olarak bırakmadı bunu nasıl yapcam bilmiyorum memede tam doyamıyor hala gücü yetmiyor ama deniyor kızçem :) tecrübeli annelerin tavsiyelerine açığım.
Günebakan hayatımsın parme arasta angels ve adını sayamadıpım tüm hamişler sizden de dört gözle doğum haberi bekliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?