2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benide muayene ettikten sonra kan gibi gelebilir korkma elledik cunku dedi

O zaman korkacak birşey yok :) Gayet soğukkanlı dururken birden kanı görünce tavana vurdu stres :)) Artistik yapmaya gelmiyor :) Suyun azalmaya başlamış bebeği iyi takip et dedi bana... Rabbim sağlıkla kurtarsın hepimizi....

Ben sana kendini yorma demedim mi. Al bak işte tansiyonun çıkmış. Eh parmiş yaa süs yapıcam derken sağlığından olacaksın Madem bitirmişsin göster bakalım şimdi bize.

kadının içi fesatmış yahu Allah kocasına güç ve sabır versin. aklı ordaymış baksana valla kırmızıyla 2. hemen gelcekse ben ömür boyu almim kırmızı... bu yetti bana

kirmizimikirmizi diyince bnm aklima bzm kirmizi kose takimi geliyo.o ay bn hamile kalicm diye tuttrmustm..her evde oldugu kocam gelip koseye uzaniyodu dnleneym diye..bn raht vermiyodum...bzm eylus o kanepede oldu son oldu zaten.esim o kanepenn dili olsada konussa diye alay eder hep bnmle.rahibeler gbiyim unuttm yani o bahsettnz sey nasi bseydi

Ben sana kendini yorma demedim mi. Al bak işte tansiyonun çıkmış. Eh parmiş yaa süs yapıcam derken sağlığından olacaksın Madem bitirmişsin göster bakalım şimdi bize.

VAlla haklisin arkadasım. Dikiş dikmek zor ismiş. Gostercem tatlım sizin icin fotosunu bile çektim ama telden giriyorum ya ben yukleyemedim . Benim kulustur laptop sınırımı bozar şimdi aksam esim gelsin hemen size göstercem :)

yatis yaptim. Birazdansezeryan olacagim. Nolur dua edin. Cok korkuyorum. Allahim sen buyuksun.

allah yardımcın olsun canım
güzel haberlerini bekliyoruuuz

o sporlarla bizi kandıramazsın taam mı Almışın seksileri bi kere #direngünebakanınkocası

arasta allah seni kahretmesin emiii
bu topikteki erken doğumların sebebi sensin bence
milleti gülmekten doğurtuyorsun
ahanda banada sancı girdi nolucak şimdi

yanlız gecelikte süpermiş yaa
Kız adamcağız yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmiş
lohusa geceliği olarak bunu giyip karşına çıkınca tam işkence olacak
Yazıııık

bu arada gcmisi tam okuyamadm..cekirgecmm mis kokuyodr yqgmur bzm icnde kokla allah anali babali buyutsn bahti guzel olsn ins..sumuhallebisi emelbha bde ruzgar bugunku annecikler ...allah hyrlisiyla kurtrsn ins darisi bze olsun..yalova basinz saolsn cnm

Hea olan var olmayan var. Suç hep Günebakan'da. Sen git kadının gözünün içine baka baka kırmızı gecelik al. Olacak iş mi Çok kınadım ben şahsen

yazık valla kadına şimdi kulakları nasıl çınlıyodurr

çok güzelmiş gecelik haklısın valla gecelik seksi değil gayet hoş ama işin içine kırmızı girince nedense niyet değişiyoo

Canım araban hangi marka ve model
Graco ya benziyor
Sanki tekerlekleri çok rahat sürülür gibi gözüküyor
Tavsiyeyle mi aldın
Çok sordum ne kadara aldın

babyhope cnm sitesinde war 699 fiyatı ankaradan 600 e almştı eşimm

çok rahat puseti tek takılıo öyle istemiştimm

tesadüf eşim beğenip aldı

Ay cok sıcak artık dayanamıyorum. Doğurmanın zamani geldi böyle patlıca m sanki.

Kızlar geçmişi tam okuyamadım ama sanırım yeni doğumlar var
Bebişlerinizi allah bağışlasın (darısı başımıza)

ya bizde dün kontrol için hastaneye gittik
ama malesef doktorumuzun acil ameliyata girmesi gerekiyormuş
öğleden sonraki bütün randevularını iptal etmek zorunda kalmış
cuma aynı saate randevu verdi çok üzüldüm
allahtan bir sıkıntım yoktu neyse artık bundada vardır bir hayır diye kendimi teselli ediyorum...

bence de muayeneden dolayıdır canım.. yüreğini ferah tut ama kendini dinlemeyi de ihmal etme :)

Kiz bizim de kirmizi kose koltuğumuz var Hehe :)

Canım arkadaşlarım doğum yapanları çok çok tebrik ederim :) takip ediyorum hepinizi çoook öpüyoruz. Biz Ayvalık'a geldik temiz hava güneş iyi geldi. Kızımın bile iştahı açıldı :) veeee güzel haber emmeye başladııııııı :)))) tam 31 gün sonra o kadar mutluyum ki kelimelere sığmaz :)) biberonu tam olarak bırakmadı bunu nasıl yapcam bilmiyorum memede tam doyamıyor hala gücü yetmiyor ama deniyor kızçem :) tecrübeli annelerin tavsiyelerine açığım.
Günebakan hayatımsın parme arasta angels ve adını sayamadıpım tüm hamişler sizden de dört gözle doğum haberi bekliyorum :))

Son düzenleme:

Med hoşgeldin yavru. Oh ne güzel bir yerdesin. Orası kime iyi gelmez ki. Prensesin de emmeye başlamış ne mutlu sana. Darısı bize canım. Ben de gün sayıyorum işte kaldı 9 :))) Bekle bizi

selam kızlar... ben aranıza yeni katıldım. uzun süredir takip ediyordum. şuan 35. haftadayım,. İlk doğumum olacak. Genelde kaçıncı haftalarda doğum yaptı buradaki arkadaşlar? 40 haftayı doldurur mu ki?

Oh ne guzel haberler verdin tatlım :) mis gibi hava Elif Ece mutlu olmuştur tabi :) emmeyecek başlamış maşallah kuzuma benim . Cocuk tatil istiyormuş megersem annesi .

Valla bizde bekliyoruz doğumları hayırlısı bakalım erken gelmeye kalkmaz ise ayın 5 inde büyük kavuşmamız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…