2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanimlar araniza yeni katildim biraz gec oldu ama benimde dogumum 20 agustos son adete gore 36+0 olduk bugun kontrolum vardi nst sancim cikti ama ben hissetmedim 2 tane serum yedik biraz dustu eve gonderdi dinlen yarin sancin olursa tekrar nst giricem.oglum 2.800 grm 49 cm olmus.

sağol canım tavsiyelerin için...bende zaten ilk o yürümekten çok korkuyorum:18:.....kuzu yaa ne güzeldir o bebişin şimdi mis kokulu

hoşgeldin canım seninle günlerimiz aynı:) hadi bakalım hgangi bebiş daha sabırsız çıkacak:)

gözün aydın canım Allah analı babalı hayırlı ömür nasip etsin oğluşuna

Sağlıkla ve mutlulukla büyütün yavrularınızı.çok sevindim sizlerin adına hem sizin hem de yavrularınızın iyi olmalarına.emelcim,hele senin veledin küveze gerek duyulmaması süper bir haber.bak işte hep küçük yavrum daha gelmesin diyordun ama sağlıcakla geldi sıpa.İNCİ kızın tülüde pek güzel olmuş,ellerine sağlık anacığının.ANnesininkızı,canım ben daha çatı muayenesi olmadım,acımıyordur ama bence.ömrümüz boyunca zaten kaç kere olucaz,acısada 3-4 dakika katlanıveririz artık.kızımın döndüğünüde kasıklarımdaki hıçkırığından anlıyorum,gerçi doktorumda söylemişti öncesinde.Funda'cım,canım gerçekten emeğin için çok sağol,ciddi bir sorumluluk herkesten haber almaya çalışıp bize iletmen.helal et hakkını,herzaman sende hep böyle güzel haberler al inşallah herkesten.Reoc,bende bıktım artık bu fesat insanlardan.bir düşsünler yakamızdan artık yaaaa,valla artık insandan soğuyorum böylelerini görünce.öf ya ne insanlar var bu hayatta,ne kadar çok insan arasına karışırsan o kadar omuzların düşüyor.benim bu 2 gündür bu kadar insan görmemle senelik kotamı doldurmuş olucam diyecektim ama daha doğumum var.asıl show o zaman başlayacak.hepinize tatlı rüyalar,inşallah rahat rahat deliksiz uyursunuz.iyi geceler canlar

Arkadaslar son 2-3 saattir kasigimda adet agrisi gibi girip cikan agrilarim oluyo, oyle 5-10 dk da bir gelip atiyorm 50 sn suren degil de surekli bi agri halim var, dakkada bir felan girip cikio. Dogum sancisina pek benzetemedim ama bu kadar sik oldugu icin de korkmaya basladm. Doktoru bu saatte aramak istemiyorim, sizce hastaneye gitmelimiyim? Zaten sabah 9 da randevum vardi, onu beklesem mi

Acımıyor CANIM endiselenme

maşallah seninle hemen hemen aynı haftalardayız senin bebiş baya önde nasıl besleniyorsun maşallah subhanallah

öyle şunuda yiyeyim kilo yapsın bebeğime diye düşünerek yemedim hiç canım ne istiyosa onu yedim canım :) genelde herşeyde yeterince tüketiyorum ekstra bi önem vermedim beslenmeme şükür kilosu güzel kızımın birde genetik te olabilir babasıda bende 3500 ün üstünde doğmuşuz, sağlıklı olsunlarda çok kilo önemli değil inşallah

Arkadaşlar 38+1'im bebiş 2.900 da kaldı. Hareketleri kalp atışı her bişeyi normal ama bu hafta ben 1.5 kg almama rağmen, o hiç almamış. Doktorda şaşkın gibi biraz izlicez diyor her şey normal giderken sezeryan olmak istemiyorum ama kilo almazsa bi terslik var demektir sıkıntıda olabilir falan dedi doktor. böle şeyler yaşayanlar var mı? bebişim haftaya kendiliğinden gelse keşke de gerek kalmasa hiç bi şeye.. yarım cm açılmam olmuş, sizin açılmanız var mı?

hoşgeldin canım seninle günlerimiz aynı:) hadi bakalım hgangi bebiş daha sabırsız çıkacak:)

hoşbuldukk canımmm:)))benimkii galiba sabırsızzz sıvısıda fazlaymışş erkenn gelebilir....karnımda çok sertleşiyorr yürürkenn rahatsız oluyorummmm bakalımmmm sabırsızlıkla bekliyoruz heran gelebilirr...

UYuyamiyorum, son gunüne kadar beklemek zorundamisin acaba oğlum , her gunum daha da zorlaşıyor, buna da şükür ...
Ay dert yanmayı sevmiom ama artık iyicene zorlaştı hamilelik. Yarın Perşembe mübarek gun hayırlısı insallah, gelir belki.

iyigeceleer.....bende eşimle sahura kalktımmm azıcık yedk bişiler sonra oğlum acıkıo annesi 12ye kadar uyuyunca :)

15-20dk ayakta kalsam adet ağrısı gibi kasık ağrım oluo...göbişimde indi sanki..normaldir dimi kızlar

Bir gece 3-5 nobetinden daha merhaba . Yeni dogum yapmis ya da yapacak arkadaslar, 3 sene once bir arkadasim dogum yapti. Sutu cok olsun diye ailesi blarkasima agirlikli bol soganli ve bol yumurta omlet yapiyordu. Yanlis hatirlamiyorsam arkadasim dogmunun 15. gununde fenalasti ve heemen hastaneye goturdulrr. Teshis protein zehirlenmesiydi. Sizlerin de bilgisi olmasi icin paylasmak istedim

Hastaneye gitmedik, az once uyandigmda agri nerdeyse yok denicek kadar azdi ama pedimin kenarindan su sizip bacagimi islattgini farkettim, az bisi suyum geldi sanirim

Ne guzel, ben hamilelik gunlerimi cok ozledim..
dogumdan beru icim de bir bosluk
Hiic acele etme sonra ozleniyor bu gunler..

Benim yavruma da saririk teshisi koydular
Bu gece hastanede. Bu gece bitmek bilmedi..
Rabbim kimseyi evladindan ayirmasin

Ruzgar ve emel dogum yapmis sanirim
Allah anali babali buyutsun gozunuz aydin olsun

Bu gun hastanede dogumhanenin kapisinda bekleyenleri gordum
Ammaan ne heyecan iceriden daha heycanli valla
Insanlarin gozlerinde heyecan ve mutluluk gormek ne kadar guzel
Bebekleri cikti costular, bur yandan kizlari icin kaygilandilar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…