- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.081
Sezeryan olacak arkadaslar; ilk yürüyüşü yapmadan nasıl oldugunuza karar vermeyin. Cok aci duydum acikcasi. Ama o ilk yuruyusten sonra yeniden dogmus gibi oluyosunuz. Bebegimld simdi simdi ilgilenebildim. O da daha yeni kendine geldi zaten yazikdogdu dogali uyuyo. Simdi iyice bi emdi ve oyyle anneanneyle babaya bakio. Topuk kaninda uzuldum. Ama bu onun sagligi icin sart.
Nacizane sezeryancilara tavsiyem ilk yuruyusten sonra biraz oturun. Sonra bi kez daha deneyin ve kim ne derse desin yataginiza uzanip dinlenin. Bes dk sonra kendiniz kalkmak isteyeceksiniz. Etraftaki sakin yatma diyenler cesaretinizi ve umudunuzu kiriyo. Bunyeniz ne yapmak isterse dogru olan odur. Ben yatmaliyim dedim ve hickimseyi dinlemeden yattim. Suan cok iyiyim. Ins. Daha iyi olcam.
hoşgeldin canım seninle günlerimiz aynı:) hadi bakalım hgangi bebiş daha sabırsız çıkacak:)Merhaba hanimlar araniza yeni katildim biraz gec oldu amabenimde dogumum 20 agustos son adete gore 36+0 olduk bugun kontrolum vardi nst sancim cikti ama ben hissetmedim 2 tane serum yedik biraz dustu eve gonderdi dinlen yarin sancin olursa tekrar nst giricem.oglum 2.800 grm 49 cm olmus.
Tahmin ettiğiniz gibi 16.30 sularında oğluma kavustum. Sezeryan oldum, mecburen. 49 cm 3300 gr. Mehmethan im oyle guzelki kizlar. Anneme bana mi ole gelio yoksa sahiden güzel mi dedim. Cok güzel dedi. Belki ona da ole gorunuyodur :-D
Agrilarim var biraz. Ama bugun burda sizle olcam. Foto tlfdan yuklenmio malesef..
Bu arada oglum cok uykucu. Zaten hep nstlerde hareketsz cikardi. Hala hareketsz. Emmek icin bile uyanmiyo. Masallah deyin. Ben buralarda olcam.
rüzgaraldımsallanıyorum canım güle güle büyüt bebişini. hayırlı evlat olsun inşaallah.
çatı muayenesi olan arkadaşlar çok acıyor mu ya ben çok korkuyorum ama normal doğum istiyorum. bi de bebeğin döndüğünü nasıl anlarım bi fikri olan varsa cevap verirmisiniz?
maşallah seninle hemen hemen aynı haftalardayız senin bebiş baya önde nasıl besleniyorsun maşallah subhanallah
hoşgeldin canım seninle günlerimiz aynı:) hadi bakalım hgangi bebiş daha sabırsız çıkacak:)
Hastaneye gitmedik, az once uyandigmda agri nerdeyse yok denicek kadar azdi ama pedimin kenarindan su sizip bacagimi islattgini farkettim, az bisi suyum geldi sanirimArkadaslar son 2-3 saattir kasigimda adet agrisi gibi girip cikan agrilarim oluyo, oyle 5-10 dk da bir gelip atiyorm 50 sn suren degil de surekli bi agri halim var, dakkada bir felan girip cikio. Dogum sancisina pek benzetemedim ama bu kadar sik oldugu icin de korkmaya basladm. Doktoru bu saatte aramak istemiyorim, sizce hastaneye gitmelimiyim? Zaten sabah 9 da randevum vardi, onu beklesem mi
Hastaneye gitmedik, az once uyandigmda agri nerdeyse yok denicek kadar azdi ama pedimin kenarindan su sizip bacagimi islattgini farkettim, az bisi suyum geldi sanirim
Canim suyun geldiysr hemen hastaneye git
Ay cok heycanli oglene gelir yavrun kjcagina insallah
UYuyamiyorum, son gunüne kadar beklemek zorundamisin acaba oğlum , her gunum daha da zorlaşıyor, buna da şükür ...
Ay dert yanmayı sevmiom ama artık iyicene zorlaştı hamilelik. Yarın Perşembe mübarek gun hayırlısı insallah, gelir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?