- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.101
Az bisi geldi ama canim ya, nasil olsa sabah erkenden randevumuz var diye yattim geri, gitmeli miyim dersin?
Bilmemki bana dr siki siki tembihlemisti suyun gelirse hemen gel diye
Telefon ac istersen
Yada hastaneyi ara nobetci dr a sor
UYuyamiyorum, son gunüne kadar beklemek zorundamisin acaba oğlum , her gunum daha da zorlaşıyor, buna da şükür ...
Ay dert yanmayı sevmiom ama artık iyicene zorlaştı hamilelik. Yarın Perşembe mübarek gun hayırlısı insallah, gelir belki.
Hastaneye gitmedik, az once uyandigmda agri nerdeyse yok denicek kadar azdi ama pedimin kenarindan su sizip bacagimi islattgini farkettim, az bisi suyum geldi sanirim
Ne guzel, ben hamilelik gunlerimi cok ozledim..
dogumdan beru icim de bir bosluk
Hiic acele etme sonra ozleniyor bu gunler..
Benim yavruma da saririk teshisi koydular
Bu gece hastanede. Bu gece bitmek bilmedi..
Rabbim kimseyi evladindan ayirmasin
Ruzgar ve emel dogum yapmis sanirim
Allah anali babali buyutsun gozunuz aydin olsun
Bu gun hastanede dogumhanenin kapisinda bekleyenleri gordum
Ammaan ne heyecan iceriden daha heycanli valla
Insanlarin gozlerinde heyecan ve mutluluk gormek ne kadar guzel
Bebekleri cikti costular, bur yandan kizlari icin kaygilandilar..
Hastaneye gitmedik, az once uyandigmda agri nerdeyse yok denicek kadar azdi ama pedimin kenarindan su sizip bacagimi islattgini farkettim, az bisi suyum geldi sanirim
Dun dogum yaptim. Epidural sezeryan. Hala cok agrim var. İyi degilim. Dua edin lutfen.
az bisi geldi ama canim ya, nasil olsa sabah erkenden randevumuz var diye yattim geri, gitmeli miyim dersin?
Dun dogum yaptim. Epidural sezeryan. Hala cok agrim var. İyi degilim. Dua edin lutfen.
Reoc,bende bıktım artık bu fesat insanlardan.bir düşsünler yakamızdan artık yaaaa,valla artık insandan soğuyorum böylelerini görünce.öf ya ne insanlar var bu hayatta,ne kadar çok insan arasına karışırsan o kadar omuzların düşüyor.benim bu 2 gündür bu kadar insan görmemle senelik kotamı doldurmuş olucam diyecektim ama daha doğumum var.asıl show o zaman başlayacak.hepinize tatlı rüyalar,inşallah rahat rahat deliksiz uyursunuz.iyi geceler canlar
veee bizde bugun itibari ile hafta içindeyiz teyzoşlarr.......kaldı 6 gün
1ağustos kavuşmaa inşallahh
Ben de daha dün eşime bu gidişle 2.yi doğurmayacağım, bıktım bu aptallardan dedim.Lohusalık döneminde asıl kilo muhabbeti dönecek.ay daha veremedin mi, sütün nasıl, benim göğüslerimden taşıyordu sütler vs. Ömür boyu da çocukların karşılaştırılması yapılacak. Zaten herkes teyakkuzda beni bekliyor. Ablamın çocuğu çok yaramazdır.Onu kibarca eleştirince "Seni de göreceğiz." der dururdu.Aferin sana abla! Çocuk olsa bir dert olmasa ayrı.Bir şey olunca insanlar "Çocuğun olunca anlarsın." diyor.Artık bir gün dayanamadım, "O kadar da saf sanma beni canım, onu anlayacak kapasiteye sahibim." diye gülerek karşılık verdim. Güya şaka yaptım;ama lafımı da soktum. İnşallah onlara benzemeyiz. Biz toplanıp bunları bir güzel benzetelim yalova.Başka türlü içim rahatlamayacak.Ya huysuz, cadı olacağım ya da susup ses çıkarmayan pısırık bu gidişle.
günaydın güzel annecikler... ya bu komşu denen şey ne kadar önemliymiş... ben hayatımda bu kadar saygısız komşular görmedim. bi gece önce halı silkip sabah ezanına kadar balkondan balkona bağıra bağıra sohbet ettiler.. dün gece de 00:15 te alt kat matkapla çalışma yaptı.. sonra yine o sohbetler.. ben böyle bişey görmedim.. ben terlik bile giymiyorum alt kata takır tukur ses gitmesin diye.. onlar neler yapıyolar.. Allah tan kocam yoktu. yoksa kavga çıkartırdı. kocam bugün geliyor umarım sesler dün gece son olmuş olurbaşım çatlıyor uyuyup uyanmaktan..
Kesinlikle katiliyorum canim her nesil bi oncekinin yaptigi hatalari yapmamaya calistikca duzelicek insallah.sacma sapan elestirilere ve kiyaslamalara nekadar dayanicam bilemiyorum.gecen alt komsum soyle diyo.berkay 51cm 3750gram dogdu kocamandi bakalim seninki nekadar olucak ama karnin kucuk seninki okadar olmaz. :))) bikac defa daha soyleyince artik dedim kavaktada boy var ama anca kereste oluyo saglikli sihatli olsunda ve en onemli hayirli olsun gerisinde gozum yok kaldiki benim oglum haftasiyla uyumlu gidiyor sen sikma canini dedim.kapakkkkkbende en çok anne olunca anlıcaksın sözüne kızardım.. Annem bana Allah sana kız versin senin bana yaptıklarını yapsın derdi. bende ona ben senin bana yaptıklarını yapmayacağım o yüzden o da yapmaz merak etme derdim.. evet insanlar bayılıyor kıyaslama yapmaya.. biri çok şişmişsin diyor kimi aaaa hiç kilo almamışsın göbeğin küçük yoksa bebekte mi küçük diyor.. bunların hepsi cehaletten kaynaklanıyor.. şimdi hamilileklerini kıyaslıyorlar sonra da çocukları yarışa sokucaklar.. yeni nesili değiştirmek bizim elimizde.. çocuklarımızın özeleştirisi olsun ama dışarıya karşı eleştirisi kararında olsun.. değiştirmek bizim elimizde.. hadi bakalım :)
Günaydın.Canım eğer varsa yöneticiyle bir konuşun isterseniz. Ben pek sorun yaşamıyorum.Bir ara gece vakti bizde de matkap sesi vardı, çok can sıkıcı gerçekten.Bizim site Allah'tan o konularda hassas.Başka sitenin çocukları gelip bizim bahçede top oynuyor, gürültü yapıyordu.Hemen uyarıp gönderdiler. Duyuru panosundan da gürültüye, çöpe vs.ye dikkat edin yazısı eksik olmaz.Yöneticinin biraz aktif olması lazım.Şimdi idare edersin de doğum sonrası böyle olmaz canım.Ben doğum sonrası gider konuşurum öyle bir şeyde.Zaten eşim de minik kızının uykusunun bölünmesine izin vermez. Bak ne güzel eşin sizi düşünüyor.
Gunaydin kizlar bugun doktor kontrolumuz var erkenden uyandik.
Kesinlikle katiliyorum canim her nesil bi oncekinin yaptigi hatalari yapmamaya calistikca duzelicek insallah.sacma sapan elestirilere ve kiyaslamalara nekadar dayanicam bilemiyorum.gecen alt komsum soyle diyo.berkay 51cm 3750gram dogdu kocamandi bakalim seninki nekadar olucak ama karnin kucuk seninki okadar olmaz. :))) bikac defa daha soyleyince artik dedim kavaktada boy var ama anca kereste oluyo saglikli sihatli olsunda ve en onemli hayirli olsun gerisinde gozum yok kaldiki benim oglum haftasiyla uyumlu gidiyor sen sikma canini dedim.kapakkkkk
kızlar bu burun kanaması yüksek tansiyondan mı oluyor? az önce burnum kanadı sildikçede gelmeye devam ediyor..
Canım burun kanaması bende 4-7. ay arası olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.Benimki dışarıya pek çıkmadı, içte kurudu.Şu son günlerde yine içte kurumuş kan var. Okuduğuma göre hamilelikte artan kan hacmi buna sebep oluyormuş.Tansiyonun normalse sebep bu olabilir.
kızlar bu burun kanaması yüksek tansiyondan mı oluyor? az önce burnum kanadı sildikçede gelmeye devam ediyor..
Canım burun kanaması bende 4-7. ay arası olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.Benimki dışarıya pek çıkmadı, içte kurudu.Şu son günlerde yine içte kurumuş kan var. Okuduğuma göre hamilelikte artan kan hacmi buna sebep oluyormuş.Tansiyonun normalse sebep bu olabilir.
olabilir. şimdi tansiyonumu ölçtüm 12-6 çıktı. yüksek değil.. korktum bian...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?