2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben 1,5 gündür çok az tuz tüketiyorum ve maydanoz yiyorum.Maydanozu diyetisyenim tüm hamileliği boyunca yemiş.Ben pek yemedim;ama ödem çok rahatsız ettiği için 2 gündür yiyorum.Tuzu azaltmak gerçekten işe yaradı.Ayaklarım tamamen inmedi daha.Belki birkaç gün sonra daha da azalır ya da böyle kalır.Ödemi atmış olacağım ki, 500-600 gr da vermişim.Daha doğrusu su atmışım.Tuzu azaltmayı dene istersen. Yürüyüş, egzersiz, ayaklara soğuk suda masaj yapmak o dakikalarda etkili oluyor; ancak tuzu azaltmak tüm gün etkili.Ayaklarıma bakıp bakıp şükrediyorum.

Canım geçmiş olsun.Minik inşallah şaka yapıyordur.Biraz daha beklesin içeride canım aaa. Hayırlısı neyse o olsun.Zor dönemi atlattığın için doğsa da pek sorun olmaz.

yo benim bi sorunum yokta genel olarak konuştu genel anestezide geç uyanmak falan sorun oluo dedi yinede sen bilirsin anesteziciyle görüşürsün dedi....

Cnm bn bugun hstanede 3.bebegini bkleyen bi hamisle konustum.ilki genel olmus ikinciyi epidural sezeryan olmus.smdi yine genel istiyorm epiduralde cok zorlandm dedi..kisiye gore degisiyo galiba..bn genel istiyorm.uyuyp uyanicm bna daha rahat geliyo

bende öyle düşünüyorum uyuyalım uyanalımm bebişler yanımızda olsun :)

bi kaç kişi daha war 5 ağustos :) benm nickim öylesine mucizeydi seninki neden mucize bebek

Çünkü gerçekten mucizeyle geldi bize.. Erken menopoz ve yumurta yetmezliği yüzünden (yani hiç yumurtam olmadığından umudumuzu kestiğimiz bir anda kendiliğinden hamile kaldım :))

canım benim şeker sorunum yok yanlış anlaşılma oldu galiba şekerli şeyler bebeğin kilosunda artış yaratır dedi bir arkadaşım malum bende bebeğe kilo aldırmaya çalışıyorum hamilelik boyunca sadece meyveden şeker aldım desem yalan olmaz şekerli birşey pilav makarna hamurişi yiyemiyorum bunları yersem bebeğim kilo alırmış onu söylediler :)

o arkadaşım çok kötüleyince içime kuşku düştü açıkçası...bir de bizim aldığımız ana kucağı içime sinmiyor açıkçası :26: illa bi destek istiyo sanki içine..sert gibi..sizinkilerin de öyle mi içi?

işte o arkadaşta çocuk mahvoldu falan filan diyince korktum yani..eşim de gerek yok diyo hep anakucağıyla çıkarıyolar artık hastaneden fln diyo...

damlaipek'e yazacağıma sana yazmışım canım.Az önce düzelttim.Sana da yorum yapacağım için karıştırdım sanırım.H. işi, pilav, makarnadan bahsetmişsin.bunlar bebeğe değil, anneye kilo aldırıyormuş.Dr. bana 28. haftadan beri bebeğe kilo aldırmak için bol protein tüketmelisin diyor.Ben zaten tüketiyordum; ama miktarını daha da arttırdım. İnşallah kısa sürede toparlanır bebeğin.Şöyle de bir durum var: Dr. yanlış ölçüm yapmış olabilir.Benim başıma geldi.2 haftada 600 gr yakın almış görünüyordu.Sonraki kontrolde 2 haftada sadece 180 gr almış göründü.Dr. yanlış ölçtüm diyemedi; ama epey kıvırdı.Sonunda suçu bana atıp "Demek sen kilo almışsın o almamış." dedi.

canımm senin Eylül kız şimdiden zıpırlığını ilan etti valla yandınız siz inşallah hayırlısıyla gelir kuzucuğun belki bu da bir şakasıdır belli de olmaz ama gelirse de başımızla beraber öpüyorum seniiii

KiZlar göbeğim bacaklarım basenlerim bacaklarımın tamamı 1 haftadır kaşınıyor kanadılar artık kasinakktan, zor tutuyorum kendimi cogu zaman
.Bir benmi böyleyim.

Kızlar bugün soru sormuştum kimse cevap yazmadı gündem yoğundu galiba tekrar sorayım dünden karnım çatlamaya başladı kaşıntı yok ağrı var yanıyor neden böyle ne yapabilirim ağrı için????

Sorunla ilgili herhangi bir fikrim ya da bilgim yok olsa seve seve cevap verirdim canım. Bence doktoruna sormalısın bu konuyu.

Hadi bakalım hakkınızda ne hayırlıysa o olsun.bütün tedbirlerde alınmış melek'çim,hem sen hem eylül sağlıkla kavuşun inşallah birbirinize.

Sabah rutin kan tahlillerim yapılacak. Doğumdan önceki son hazırlıklar. Cuma günü için randevumuzu da alıcaz :)Çok mutluyum kızlar yaa. Yarın kızımı son kez ultrasonda görücem ve bir sonraki gidişimizde kucağımda görücem kısmetse. Bu gece nasıl uyunur bilmiyorum. Gece acıkmam umarım 12 itibariyle bişey yememem gerekiyor. İnsan uyuyamayınca da felaket acıkıyor bu sefer de açlıktan uyuyamıycam Bakalım napıcaz

Yine bu geceyi uykusuz ve son hamilelik gecesi olarak geçirecek bir hamiş daha.yarın gece karnındaki inşallah sağlıkla kucağında olur ve inşallah hemencik toparlanırsın sende.canım ya Allah yardımcın olsun seninde,bebeğininde ve hepimizinde.güzel haberlerle dön inşallah

son bir haftaaaa dının dının dınınnn heyecan doruktaa yerinde olmak isterdim beybicim hayal ettiğimde bile çok fena oluyorumm bu arada neden 12 den sonra bişey yemiyosunn.. kan tahlili için o kadar da aç kalmak gerekiyo mu kii :44:

hakkınızda hayırlısı olsun canım,

KiZlar göbeğim bacaklarım basenlerim bacaklarımın tamamı 1 haftadır kaşınıyor kanadılar artık kasinakktan, zor tutuyorum kendimi cogu zaman
.Bir benmi böyleyim.

bende bikaç gün geceleri çok kaşındım hatta uyuyamıyordum kaşınmaktan gündüz değil gece başlıyordu farkettim ki stresten beni kaşıntı basıyor sende de böyle olabilir mi canım olmadı bi cildiyeciye git istersen kaşıntı çok fena oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…