- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.701
Valla canım ne diyim benim doktorum digerlerinin konusunu bile acmıyor sezaryan olacaksa genel olsun bence dedi sadece bizde zaten Öyle düşündüğümüz icin neden diye sormadık açıkcası. Yarın kontrolde sorarım istersen
Senin doktorun neden digerlerini öneriyor acaba sordun mü? Senin icin daha iyimiymis ? Yoksa kişisel bir tercihimi doktorun ? En iyi kararı yone sen kendin icin verirsin
Cnm bn bugun hstanede 3.bebegini bkleyen bi hamisle konustum.ilki genel olmus ikinciyi epidural sezeryan olmus.smdi yine genel istiyorm epiduralde cok zorlandm dedi..kisiye gore degisiyo galiba..bn genel istiyorm.uyuyp uyanicm bna daha rahat geliyo
Canım merhaba.. Benim de sezeryan tarihim belli oldu. 5 Ağustos :)
Son 10 gün Allah yardımcımız oldu. SOn günler geçmez dediler hep.. Bakalım yaşayıp göreceğiz. Bu arada nickin neden mucize? Yoksa senin bebeğin de benimki gibi bir mucize bebek miiiiiii!!!!!
yo benim bi sorunum yokta genel olarak konuştu genel anestezide geç uyanmak falan sorun oluo dedi yinede sen bilirsin anesteziciyle görüşürsün dedi....
bende öyle düşünüyorum uyuyalım uyanalımm bebişler yanımızda olsun :)
bi kaç kişi daha war 5 ağustos :) benm nickim öylesine mucizeydi seninki neden mucize bebek
Çünkü gerçekten mucizeyle geldi bize.. Erken menopoz ve yumurta yetmezliği yüzünden (yani hiç yumurtam olmadığından umudumuzu kestiğimiz bir anda kendiliğinden hamile kaldım :))
Canım şeker sorunun old. yazmışsın.Ben şeker hastasıyım.Hurma oldukça şekerli.3-4 tane küçük hurma 1 ince dilim ekmek değerinde. Dilersen bir ara öğününde yiyebilirsin.Fazla miktarda yediğinde şekerin oldukça yükselir.Şöyle ki muz, patates, üzüm gibi gıdalardan 1 ölçü (1 dilim ekmeğe eşdeğerde olacak kadar) yediğinde sorun olmaz; ancak miktarı arttığında şekerini hızla yükseltir.Bu glisemik yük (bir besinin yenilen miktarının kan şekerini yükseltici etkisi) denen kavramla ilgilidir.
Anakucağında da dimdik durmuyor zaten,içinde yenidoğan desteği var.amerika veya ingilterede yaşasaydık zaten o ana kucağı olmadan salmazlardı bile.hem gūvenli hem de anatomik olarak bebeğin gaz çıkarıp kaka yapması daha kolay onun içinde,emdikten sonra onda sallayabilirsin ilk hftalar
görümcemde bebek ikiye bükülüyor diye içine yastık koymuş bebek doktoru kızmış o pozisyon bebeğin anne karnındaki pozisyon gibi olduğundan bebekler o şekilde daha rahatlar diye bana da sıkışıyorlar gibi geliyor ama demek ki bu yüzden o şekilde üretiliyorlar
canım benim şeker sorunum yok yanlış anlaşılma oldu galiba şekerli şeyler bebeğin kilosunda artış yaratır dedi bir arkadaşım malum bende bebeğe kilo aldırmaya çalışıyorum hamilelik boyunca sadece meyveden şeker aldım desem yalan olmaz şekerli birşey pilav makarna hamurişi yiyemiyorum bunları yersem bebeğim kilo alırmış onu söylediler :)
Kzlar hastanedeym..sancilandm..kizm yine ters donmus popo ustu oturuyo.ama doktor acilma olup olmadgndan emin olamadi alttan muayene edip uyarmkta istem edi..serviks kisalmis durmicak gbi dogum yakin dedi...bugun yatiyorz hstanediyz serum takildi su gelirse kanama olursa hemen arasnlr dedi..bi doz ciger gelistirici daha oldum her ihtimale karsi....
Kızlar bugün soru sormuştum kimse cevap yazmadı gündem yoğundu galiba tekrar sorayım dünden karnım çatlamaya başladı kaşıntı yok ağrı var yanıyor neden böyle ne yapabilirim ağrı için????
allah yardımcın olsun canım inş az daha durur eylüşün...
Sabah rutin kan tahlillerim yapılacak. Doğumdan önceki son hazırlıklar. Cuma günü için randevumuzu da alıcaz :)Çok mutluyum kızlar yaa. Yarın kızımı son kez ultrasonda görücem ve bir sonraki gidişimizde kucağımda görücem kısmetse. Bu gece nasıl uyunur bilmiyorum. Gece acıkmam umarım 12 itibariyle bişey yememem gerekiyor. İnsan uyuyamayınca da felaket acıkıyor bu sefer de açlıktan uyuyamıycamBakalım napıcaz
Kzlar hastanedeym..sancilandm..kizm yine ters donmus popo ustu oturuyo.ama doktor acilma olup olmadgndan emin olamadi alttan muayene edip uyarmkta istem edi..serviks kisalmis durmicak gbi dogum yakin dedi...bugun yatiyorz hstanediyz serum takildi su gelirse kanama olursa hemen arasnlr dedi..bi doz ciger gelistirici daha oldum her ihtimale karsi....
KiZlar göbeğim bacaklarım basenlerim bacaklarımın tamamı 1 haftadır kaşınıyor kanadılar artık kasinakktan, zor tutuyorum kendimi cogu zaman
.Bir benmi böyleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?