- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.721
son bir haftaaaa dının dının dınınnn heyecan doruktaayerinde olmak isterdim beybicim hayal ettiğimde bile çok fena oluyorumm bu arada neden 12 den sonra bişey yemiyosunn.. kan tahlili için o kadar da aç kalmak gerekiyo mu kii :44:
yarın doğum yapacak arkadaşlara kolay doğumlar nasip olsun inşallah. arastacım ne tahlilleri bunlar benn hiç yaptırmadım doğru dürüst en başta yapmışlardı bir daha soran olmadı:26:
fKizlar az once dayanamadim 2tane hurma yedim ust uste. Cok tetikler mi dogumu?? Belki hatirlayanlar olur haziranda hastanede yattim dogurmaktan son anda yirttim, ama simdi bu hurma dogumu tetikler mi diye odum kopuyo
tüm dualarımız senin ve bebeğin için canımKızlar hastaneye gidiyrmm. Bana dua edin ne olurrr. Hepinizi sevyrmmmm
ah ben de heycanlandım şimdi Alalh yardımcın olsun canımIçim kıpır kıpır heycan mı korku mu anlam veremedim :26:
Bebeğimiz 3600 olmuş ve tatlı teyzeleri yarın yanımızda olacak. çok özledik onu içimden hep ağlamak geliyor.
Sabah 7.30 gibi hastanede olucaz,8.45 gibi genel anestezi ile adacık doğacak inşallah. Rabbim bana bunları da yazmayı nasip etti. Umarım doğum sonrası sağlıklı bi şekilde hikayemi de yazabilirim. Bugün akşam için bir menü verdi doktorumuz eşim hazırlayacakmış
Saat 8 de bol proteinli bir yemek
saat 10 yanar dönerli meyve tabağı
saat 11 ballı muzlu süt
saat 12 bol bol su veee sonra yarına kadar oruç
Sanki herşey eksik gibi geliyooo
iki hurmanın tetikleyecegini sanmıyorum az once bi arkads yazmış hurmalar bitti tık yok diye hem 37,haftadan sonra bende yemeyi dusunyom amaa seker var ne olur bilmem doktora sormaö lazm
herkese iyi günler. bugün randevumuz vardı. suyum iyiymiş. bebişim doğum pozisyonuna giriyormuş. 3300 gr olmuş. haftaya çatı muayenesi yapılacak çok korkuyorum. doktor teyzemiz bayramda izinli değilmiş çok şükür. kızım bayram şekeri olabilir o yüzden yani. bizden bu kadar. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşaallah. bebeğine kavuşmak üzere olanlar var çok az kalmış yaaaa. hayırlısı inşaallah. 1 ay sonra doğum değil bebiş konuşacağız galiba. herkes anne olacak...
Kizlar gecen aksam iftarda hemsirw bi akrabamizla karsilastik kendiside gecen sene spinal sezeryanla dogum yapti bana nasil dogum dusunuyorsun dedi bende simdilik normal hozukuyor ama epidural normal istiyorum dedim oda arkasina boyun bas agrisi yapabilir ve bazen ikinilmiyo ozamanda bebegi vakkumla alabilirler dedi cok korktum napsam ben simdi
Son görüş gününüz demek.ida'yı hep televizyon ekranından görüyordun haftaya Zeki müren'de sizi görecek :)))) her kontrol öncesi zaten zaman geçmek bilmiyor.inşallah hemencecik uyursun Arasta'cım acıkmaya fırsat kalmadan.ama biliyorsun ki uyumak için bilgisayarın başından kalkıp yatağa geçip Gözlerini kapatman lazım.güzel haberlerle dön inşallah,bakalım çatacak mı kaşları yine?
Kzlar hastanedeym..sancilandm..kizm yine ters donmus popo ustu oturuyo.ama doktor acilma olup olmadgndan emin olamadi alttan muayene edip uyarmkta istem edi..serviks kisalmis durmicak gbi dogum yakin dedi...bugun yatiyorz hstanediyz serum takildi su gelirse kanama olursa hemen arasnlr dedi..bi doz ciger gelistirici daha oldum her ihtimale karsi....
doğum yapan arkadaşlar bebeğinizi hastaneden neyle çıkardınız? portbebe mi anakucağı mı? biz port bebe almadık...eşim önce onlardan alsak demişti ama sonra vazgeçtik eskidendi onlar diye...şimdi de gerek yok diyo..
yeni doğum yapan bi arkadaşımda illa alın diyo,ana kucağında beli bükülüyo bebeğin diyo...yardım pleaseee
f
canım 1 2 tane hurmadan bişey olmazbence bide hamileliğin son haftalardasın bundan sonra doğum gerçekleşse bile bebek için negatif bir durum yok.ama korkuyorsan bekle 39 haftayı bitirdinmi bol bol hurma yiyebilirsin.
tüm dualarımız senin ve bebeğin için canım
ah ben de heycanlandım şimdi Alalh yardımcın olsun canım
hurma için şeker seviyesini düzenleyeceği diye okumuştum şeker hastlar bile yiyebilirmiş ama tabiki yine normal bir miktarda.ama ne olur ne olmaz dr sormak en doğuru olur.
maşalalh tontişko geliyor desene:))hayırlasıyla canım tek bebğini düşün alalh yardım ediyor hepimizi kurtaracak:)))
canım bir kadı sorun yaşamış diye hepimiz aynı sorunları yaşacağız diye bir şey yok.evet bu riski var ama normal sezarayn ne şekilde olursa olsun bu şans bence kadının
yaşayacak bir sorunu varsa doğum nasıl olursa olsun yaşayacaktır.Tek yapacağımız Allaha dua etmek ne kadar zor da olsa zorluklara rağmen bu görevde bizi ve bebeğimiz sapAsağlam çıkartsın.
ben şu kundak bAttaniyeler varya ona koyarız bebişi öyle çıkarırız die düşünmüştüm olmazmı öyle:26::44:
biz yeğenimi ana kucağında çıkardık gayet rahattı. o yüzden ben de ana kucağında düşünüyorum...
Benim gibi uyuyamayanlara sabir diliyorum. Uyayanlara ise bebeklerini ruyalarinda gormelerini temenni ediyorum. Gece 3-5 olan nobetim bugun 2-5 oldubebegin nufus cuzdanini cikarmak icin nufus mudurlugune babanin gitmesi sart mi? Dede ya da dayi gidebilir mi? Biliyor musunuz?
Anneler bu saat itibariyle hastanedeyiz saat 1 den 2 ye kadar çocuk sürekli hareket etti karnım sertleşip toplandı kasık ağrım oldu hafiften. Doktoru aradık durumu söyleyince hastaneye geçin ebenin haberiyle yatış yapıldı. Çok sancım olmamasına rağmen 3 cm açılmış. Sabah 8 de alacaklar doğuma. Çok korkuyorum tuhaf şekilde duygularım var. Ne olur dua edin kolay geçsin yavruma sağlıklı şekilde kavuşayım.
Anneler bu saat itibariyle hastanedeyiz saat 1 den 2 ye kadar çocuk sürekli hareket etti karnım sertleşip toplandı kasık ağrım oldu hafiften. Doktoru aradık durumu söyleyince hastaneye geçin ebenin haberiyle yatış yapıldı. Çok sancım olmamasına rağmen 3 cm açılmış. Sabah 8 de alacaklar doğuma. Çok korkuyorum tuhaf şekilde duygularım var. Ne olur dua edin kolay geçsin yavruma sağlıklı şekilde kavuşayım.
Benim gibi uyuyamayanlara sabir diliyorum. Uyayanlara ise bebeklerini ruyalarinda gormelerini temenni ediyorum. Gece 3-5 olan nobetim bugun 2-5 oldubebegin nufus cuzdanini cikarmak icin nufus mudurlugune babanin gitmesi sart mi? Dede ya da dayi gidebilir mi? Biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?