2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yarın doğum yapacak arkadaşlara kolay doğumlar nasip olsun inşallah. arastacım ne tahlilleri bunlar benn hiç yaptırmadım doğru dürüst en başta yapmışlardı bir daha soran olmadı:26:

Son görüş gününüz demek.ida'yı hep televizyon ekranından görüyordun haftaya Zeki müren'de sizi görecek :)))) her kontrol öncesi zaten zaman geçmek bilmiyor.inşallah hemencecik uyursun Arasta'cım acıkmaya fırsat kalmadan.ama biliyorsun ki uyumak için bilgisayarın başından kalkıp yatağa geçip Gözlerini kapatman lazım.güzel haberlerle dön inşallah,bakalım çatacak mı kaşları yine?

yarın doğum yapacak arkadaşlara kolay doğumlar nasip olsun inşallah. arastacım ne tahlilleri bunlar benn hiç yaptırmadım doğru dürüst en başta yapmışlardı bir daha soran olmadı:26:

Doktorum aç gelmemi istedi kızlar. Kanımın yeterli olup olmadığına ve pıhtılaşma zamanına bakacaklar sanırım. Neden bu kadar aç durmam gerektiğini bilmiyorum eşim uyanık olsa sorar yanıtlardım cevabınızı ama uyudu :) Yarın söylerim

Kizlar az once dayanamadim 2tane hurma yedim ust uste. Cok tetikler mi dogumu?? Belki hatirlayanlar olur haziranda hastanede yattim dogurmaktan son anda yirttim, ama simdi bu hurma dogumu tetikler mi diye odum kopuyo
f
canım 1 2 tane hurmadan bişey olmazbence bide hamileliğin son haftalardasın bundan sonra doğum gerçekleşse bile bebek için negatif bir durum yok.ama korkuyorsan bekle 39 haftayı bitirdinmi bol bol hurma yiyebilirsin.

Kızlar hastaneye gidiyrmm. Bana dua edin ne olurrr. Hepinizi sevyrmmmm
tüm dualarımız senin ve bebeğin için canım

ah ben de heycanlandım şimdi Alalh yardımcın olsun canım

iki hurmanın tetikleyecegini sanmıyorum az once bi arkads yazmış hurmalar bitti tık yok diye hem 37,haftadan sonra bende yemeyi dusunyom amaa seker var ne olur bilmem doktora sormaö lazm

hurma için şeker seviyesini düzenleyeceği diye okumuştum şeker hastlar bile yiyebilirmiş ama tabiki yine normal bir miktarda.ama ne olur ne olmaz dr sormak en doğuru olur.

maşalalh tontişko geliyor desene:))hayırlasıyla canım tek bebğini düşün alalh yardım ediyor hepimizi kurtaracak:)))

canım bir kadı sorun yaşamış diye hepimiz aynı sorunları yaşacağız diye bir şey yok.evet bu riski var ama normal sezarayn ne şekilde olursa olsun bu şans bence kadının
yaşayacak bir sorunu varsa doğum nasıl olursa olsun yaşayacaktır.Tek yapacağımız Allaha dua etmek ne kadar zor da olsa zorluklara rağmen bu görevde bizi ve bebeğimiz sapAsağlam çıkartsın.

Hemşocum,canın sıkılmış bugünkü kontrolde biraz.yazdığın konuda bir bildiğim yok o yüzden cevap yazamadım sana.ölçüm hatası olduğunu düşünüyorum.zaten durum çok vahim olmuş olsaydı hemen müdahale edilirdi.benim kızda hep 2-3 gün geriden geliyor,çoğu ölçümünde doğum tarihi 1 eylül falan görünüyor.beni bu bile üzüyorken senin canının sıkılmasını anlıyorum.kötü bişey zaten yoktur da ama îşte kafa takılıyor.göreceksin bak oğlun aslanlar gibi doğacak

Yatağa yatınca da dönüp duruyorum canım Biraz burda takılayım sonra belgeselle filan uyumaya çalışıcam. Kaşlara gelince çatmasın ama yaa az kaldı kavuşucak bize :)

geçmiş olsun canım..inş bebeğin biraz daha sabreder

ben şu kundak bAttaniyeler varya ona koyarız bebişi öyle çıkarırız die düşünmüştüm olmazmı öyle:26::44:

canım ya ne kadar hoşsun. Allah senden razı olsun. herkesin yazdığına bişeyler yazmışsın çok hoşuma gitti. ne güzel gönlün var senin ya. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşaallah...

Benim gibi uyuyamayanlara sabir diliyorum. Uyayanlara ise bebeklerini ruyalarinda gormelerini temenni ediyorum. Gece 3-5 olan nobetim bugun 2-5 oldu bebegin nufus cuzdanini cikarmak icin nufus mudurlugune babanin gitmesi sart mi? Dede ya da dayi gidebilir mi? Biliyor musunuz?

Anneler bu saat itibariyle hastanedeyiz saat 1 den 2 ye kadar çocuk sürekli hareket etti karnım sertleşip toplandı kasık ağrım oldu hafiften. Doktoru aradık durumu söyleyince hastaneye geçin ebenin haberiyle yatış yapıldı. Çok sancım olmamasına rağmen 3 cm açılmış. Sabah 8 de alacaklar doğuma. Çok korkuyorum tuhaf şekilde duygularım var. Ne olur dua edin kolay geçsin yavruma sağlıklı şekilde kavuşayım.

Döndüm durdum ve uyuyamadım ben de birazdan yine deniycem. Acıktım bi de köyden indim şehre filmindeki gibi suyla doymaya çalışıyorum :)

Anaaaa son dakika haberine bak Canım benim kolayca, ağrısız sızısız bir doğumun olsun inşallah. Korkma sakın bebeğine sarılacağın, onu emzireceğin o güzel dakikaları düşün. Burda sana her türlü manevi desteğe hazır olan arkadaşların olduğunu unutma. Güzel haberlerini bekliyoruz

Hayirlisi ile bir cirpida yavrunu eline alacaksin insallah. Guzel haberi bekliyoruz

Hadi hayirlisi canim, surpriz bulusma demek :) Allah yardimciniz olsun, saglikla kavusman dilegiyle...

Allah yardımcın olsun canım inşallah çok kolay bi doğumun olur bebişini kucağına alınca ağrın sızın kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…