- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.881
slmm kızlarr. nasılsınız.. dün hastaneye gidiyrmm demiştimmm. sancılarımm vardıı. hastaneye gider gitmez hemen sancılar hızlandıı ve çok iyi giden bir açılmamm olduğunu gördükk.normal doğumm yaptımm... 20.50 de prensesim dünyaya geldii. bugünde 1 gibi hastaneden çıktıkk. bebğim çok iyii ben de çooook sayıda dikişimm dışındaa gayet iyiym. sütümüzü bekliyoruzz şimdiii. hepiniziii seviyrzzz... ayrıntılarıı daha sonraa yazarımm inş.. bana dua eden herkese teşkkr ederimm.. görüşmekk dileğiyleee,, hoşçakalınn
Selam kızlar bugün son muayenemiz vardı kızımın gelişimi çok yavaşladığı için doktorum Çarşamba günü alacağını söyledi. Her 2 haftada bir 500-600 gram civarı alan kızım son 14 günde sadece 100 gr. almış. Artık içerde mutlu olmadığı için kaşları hala çatıktı ama o doğsun ben onu hep güldürücem :)) Erkene alındığı için hazırlıklarımız hızlanacak bu yüzden çok sık giremeyebilirim. Organize etmem gereken şeyler var. Burada olmadığım zamanlarda merak etmeyin canlar. Bişey olursa zaten fundadan haber salarım./QUOTE]
hayırlısı olsun güle güle al bebeğini kucagına inşallah sıkıntısız bir doğum geçirirsin
canım ne güzel olmuş doğumun herkes yapması gerekeni yapmış...tesbihi nasıl çektin neler okudun onları da söyleyebilirmisin
Ben de eşimden başkası olsun istemiyorum bu fikrimi annemle kv deye söyledim sanki onları torunlarından ayıracakmışım gibi hiç yüzünü göstermeyecekmişim gibi bir tepki verdiler halbuki ben doğumu normal istiyorum gittiğim hastanede sancı odası yok küçük bir odada sancı çekerken etrafımda ağlayan bana acıyarak bakan kimse olsun istemiyorum çok sinir bozucu
hayırlısı olsun güle güle al bebeğini kucagına inşallah sıkıntısız bir doğum geçirirsin
Selam kızlar bugün son muayenemiz vardı kızımın gelişimi çok yavaşladığı için doktorum Çarşamba günü alacağını söyledi. Her 2 haftada bir 500-600 gram civarı alan kızım son 14 günde sadece 100 gr. almış. Artık içerde mutlu olmadığı için kaşları hala çatıktı ama o doğsun ben onu hep güldürücem :)) Erkene alındığı için hazırlıklarımız hızlanacak bu yüzden çok sık giremeyebilirim. Organize etmem gereken şeyler var. Burada olmadığım zamanlarda merak etmeyin canlar. Bişey olursa zaten fundadan haber salarım.
Allah analı babalı büyütsün canım. Gözün aydın. En kısa zamanda bol bol sütün de gelir inşallah. Kızını kokla bizim için.
haha ben de az önce anneme söyledim. sancın başlar başlamaz beni ara dedi. ben de çok uzun sürebilir, ortalara doğru haber veririm dedim. azıcık (!) alıngandır benim annem, istersen hiç haber verme sen bilirsin dedi direkt... şimdi annem gelse kv yi de götürmemek olmaz. ikisinin başımdaki muhabbbeti de bitmez. ne olur sanki birazcık saygı gösterseler bizim isteklerimize. düğünde nişanda herşeye karışırlar bari doğum eşim ve bana özel olsun
slmm kızlarr. nasılsınız.. dün hastaneye gidiyrmm demiştimmm. sancılarımm vardıı. hastaneye gider gitmez hemen sancılar hızlandıı ve çok iyi giden bir açılmamm olduğunu gördükk.normal doğumm yaptımm... 20.50 de prensesim dünyaya geldii. bugünde 1 gibi hastaneden çıktıkk. bebğim çok iyii ben de çooook sayıda dikişimm dışındaa gayet iyiym. sütümüzü bekliyoruzz şimdiii. hepiniziii seviyrzzz... ayrıntılarıı daha sonraa yazarımm inş.. bana dua eden herkese teşkkr ederimm.. görüşmekk dileğiyleee,, hoşçakalınn
canım kimseye haber vermeyiverin n'olcak. doğduğu zaman hadi gelin hastaneye dersiniz..kimsenin küsüp darılacağını sanmam.
Selam kızlar bugün son muayenemiz vardı kızımın gelişimi çok yavaşladığı için doktorum Çarşamba günü alacağını söyledi. Her 2 haftada bir 500-600 gram civarı alan kızım son 14 günde sadece 100 gr. almış. Artık içerde mutlu olmadığı için kaşları hala çatıktı ama o doğsun ben onu hep güldürücem :)) Erkene alındığı için hazırlıklarımız hızlanacak bu yüzden çok sık giremeyebilirim. Organize etmem gereken şeyler var. Burada olmadığım zamanlarda merak etmeyin canlar. Bişey olursa zaten fundadan haber salarım.
Allah analı babalı büyütsün canım. Gözün aydın. En kısa zamanda bol bol sütün de gelir inşallah. Kızını kokla bizim için.
Bende pazartesi 08.30da hastanede olacağım.doktorum bir bakalım suni sancı veririz dedi.ilk doğumum normaldi.sancı falan verilmemisti.şimdi korkuyorum
Offfff biktim artik....
Offfff biktim artik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?