2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben hamisim ama ruyamda dogum yaptigimi ben deil annem goruo :) kadinin akli hep bende geceleri uyuyamiomus sahirdan sonrada uyku tutmuomus sabaha karsi daldigindada ruyasinda beni dogururken goruomus.. eee hep beni dusunuo korkarmiyim panik yaparmiyim die guzelce anlatip duruo kizim bak kotu bi agri olmuo falan panikleme die.. dedim anne sen dusunme cok sancim olunca bile.belli etmiorum falan bisey olsa zaten ilk haber verecegm kisi esimden sonra annemdir.. annelik iste dusunmeden yapamiyor sanirim.. ben smdi kizimi dusunuorum oda beni ve torununu..

Hayirlisiyla dogursak bii.. size anlatacagm gunu sabirsizlkla bekliyorummm.. bugun doktorda olmayan sancim evdeyken cok oldu hayrlsi artik..

slmm kızlarr. nasılsınız.. dün hastaneye gidiyrmm demiştimmm. sancılarımm vardıı. hastaneye gider gitmez hemen sancılar hızlandıı ve çok iyi giden bir açılmamm olduğunu gördükk.normal doğumm yaptımm... 20.50 de prensesim dünyaya geldii. bugünde 1 gibi hastaneden çıktıkk. bebğim çok iyii ben de çooook sayıda dikişimm dışındaa gayet iyiym. sütümüzü bekliyoruzz şimdiii. hepiniziii seviyrzzz... ayrıntılarıı daha sonraa yazarımm inş.. bana dua eden herkese teşkkr ederimm.. görüşmekk dileğiyleee,, hoşçakalınn

Kızlar izne ayrılalı daha 1hafta oldu ama vakit geçmek bilmiyor
Geceleri su yapıyrorum yatağı
Gündüzleri elimde tablet bi o tarafa bi bu tarafa yatsktayım sürekli
Kuzunun giysilerini geçen hafta yıkadım sonunda
Bu haftada bir yorgunluk ütüleyebiirm umarım
Kadına yaptırmak istemedim aslında benden güzel ütüler de
İlk ben yapayım istiyorum da güç yok
İyice hantallaştım evde
Klimaları da açmıyorum zararlı diye
Bebek erkende doğsun istemiyorum
Karşılama oldukça korkuyorum
Çok kilo alamadı küçük daha
Doğmadan 3 kiloya ulaşır inşallah sağlıkla
Kesin kilo aldım yine bu ay
Bebeğe küçük dedi diye habire yiyorum
Bu Pazartesi son ultrasonuma giricem
Bakalım mutlu haberler alırız umarım
Her öğününe çok dikkat ettim
Hep et süt yumurta yoğurt ceviz bol tahılı ekmek salata bol sebze yedim
Neden almadı bebiş kilo anlamadım
Artık çok da sorgulamıyorum yeter ki sağlıkla doğsun
Umarım 15 Ağustos'u bekleriz bu kazılmalar ve sancılar korkutuyor beni

Hayırlı olsun canım
U ara duyduğum en güzel doğumlardan birisi
Neden çok dikiş oldu tontişmiydi bebişin
Hikayeni bekleriz
Tekrar hoşgeldi güzel lokumun

yesinler senin kuş lokumunu :) geçmiş olsun canım ne güzel normal doğurmuşsun tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa sürede sütğnde gelir emer büyür kuş lokumun :)

Canım yesinler senin tatlı lokum kızını.dikişler dışında oldukça iyi ve mutlu olduğunuz yazdıklarından bile bize pozitif olarak geçiyor.şimdi sırada süt bekleme nöbeti var demek ki.sağlıkla,mutlulukla büyüt kızını.hayırlı insan olsun herkese

Zaten salı gününden beri evde durmuyorum. Bol Bol hareket halindeyim ki çabuk açılma olsun diye. Allah sanada Hayırlı doğum versin. Tüm hamişlere dua ediyorum. Biran önce kurtulalım
aman canım etrafa dikkat et senin bu halinle dolaşman heran yasaklanabilirbencede harehet etmek en iisi insan zorlansada ben kendimi daha ii hisssediyorum

Canım hurma ye ,cok faydası oluyor diyorlar
İnsallah biraz daha durur bebis , Allah kolaylık versin

Ne güzel , maşallah normal doğumla almissin bebeğini kucağına canım , Allah hayırlı saglıklı bi evlat olmasını nasip etsin anali babali büyütsün , gözünüz Aydın

ayyyy ne güzel maşallah size allah analı babalı büyütsün sizleri gördükçe sabrım iice tükeniyorrrrr

Canım doğum zamanlarımız aynı görünüor benim bebek de zayıf 37. haftam bitti 2480 gr dı geçen hafta o kadar çok yedim ki kesin kilo almıştır diye düşünüyordum sadece 130 gr almış bir domates kadar (( önemli olan bebekte gelişim geriliği olmaması ve az da olsa kilo alımının devam etmesi eğer zamanını beklerse benimki de 3 kg yakın doğar dedi doktor amaaan ne yapalım artık doğumdan sonra kilo aldırmaya bakarız önemli olan sağlıklı olması değil mi....

canım ne güzel olmuş doğumun herkes yapması gerekeni yapmış...tesbihi nasıl çektin neler okudun onları da söyleyebilirmisin

Bugün pek sakinmiş burası,huuuuuuu nerelerdesiniz mari?doğurmadınız zaar?gezmelerdesiniz galiba?Red'den haber çıkmadı heralde daha?inşallah iyilerdir kızıyla.başka sürpriz çıkacak mı bakalım bugün?bu sessizlik pek hayıra alamet gelmiyor bana.Funda'cıktan gelir belki yine güzel haberler.öpüyorum sizi tatlı göbüşlüler

bu arada doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın hayırlı olsun bebişlerinize doya doya sarılın şimdi darısı bizlerin başına inş bizde güzel doğum hikayelerimizi paylaşırız buradan:109::109:109:109:

benimde öyle bazen çok hareketli bazen durgun :) insan hareket etmeyince tedirgin oluyor :) senin sancıların sertleşmemi canım nasıl oluyor ?
ewt sertleşme oluyor....o da beni korkutuyor..nasıl bi süreç bekliyor bizi bu belirsizlk çok fena....

Allah analı bablı büyütmeyi nasip etsin...Allahım bunaltmamış seni inş bizi de bunaltmadan bi avazda kurtuluruz...küçük hanımın ismi neydi???

Senin minik lokumunu yerim ben.Allah bereketli, huzur ve neşe dolu bir ömür versin.Bol sütlü günlerin olsun inşallah.

gibi....

36.haftada bebek aldırılır mı....ha bebek kendisi o haftada doğum kanalına girip doğum gerçekleşse ok,onun vakti öyleymiş deriz ama sırf keyfi...ben de bunu kastettim işte...zaten paylaştığım yazıda da sezeryan diye diyor...

bende ağırlaştım iyice...artık yemekleri bile zor yapıyorum...ki senin haftan daha ileride...

hayır bir de benim kuduruk bi yapım var,illa herşeyi yapıcam ve ben yapıcam...yapamayınca sinir oluyorum moralim bozuluyor..geçen ağladım hatta yapamıyorum diye...eşim de yapma diyo yemekten başka bişey...küçük süpürge var elektrikli bi tane arada onla evi süpürüyodum,boşaltta süpüreyim yarın dedim bi kızdı..ben süpürüm dedi aldı büyük makinayla süpürdü..kadın da yeni aldık,ikidebir de evi süpürmek için kadın çağrılmaz ya...doğumdan önce bi kere daha almayı düşünüyorum...

bebeğin kilosuna takılma canım önemli olan sağlıklı bi bebek olması...kilolu olması sağlıklı anlamına gelmez...herkeste farklı oluyor bu bebeğin kilo alma olayı...bugün de yazmıştım,sen dünyayı yersin kilo alırsın ama bebek almayabilir,veya yemeyen kilo almayanın bebeği 3500 doğabilir...farklı oluyor böyle şeyler...artık bebeği besleyen damarlarla falan mı ilgili bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…