2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

son 2 haftadır karnım özellikle göbdek çevresi dehşet kaşınıyo...tatlı tatlı bi kaşınıyo ki :/ görünürde çatlak yok,zaten lierac kullanıyorum ama bu kaşıntı ne böylee...hamileyken olmayan çatlaklar doğumdan sonra çıkar mı meydana ?? herkes şimdi yoksa daha da olmaz diyor ama bu kaşıntılar beni korkutuyor...

Benim bildiğim kadarıyla da doğumdan önce kesmen gerekiyor clexane ı.çünkü kanı sulandırıyor ya pıhtı oluşumunu önlemek için.eğer devam edersen doğumda çok kanaman olabilir.tabi yine de sen doktorlarınla görüş canım

Heracim bn zaten senn dediginn zitti bsey demedm seni durumunu destekler nitelikte konustum..bn senn durumunu anliyorm ve hak veriyorm.sen bni ynlis anlamisn sanirm bn zit bsey demedm tartismiyorm ben

Heracim bn zaten senn dediginn zitti bsey demedm seni durumunu destekler nitelikte konustum..bn senn durumunu anliyorm ve hak veriyorm.sen bni ynlis anlamisn sanirm bn zit bsey demedm tartismiyorm ben

hayır canım... biliyorum desteklediğini okudum.. kavga etmeyin o bendim diye seninde adını yazdım.. :) yoksa savunmam bebekkafaya.. o da niye savunma ihtiyacı duyduysam.. iç güdüsel heralde

Cnm seni ben cok iyi anliyorm bi aciklama yapman gerekmiyoki doktorun senn icn en dogrusunu biliyo ...bnde 37 yi bitirnce sezeryan olucm buyuk ihtimal kizm glmek istiyo.bugn yine sancilndm yine serum.takildi suan hstanedeym ve bugun doktorm mecbur alltn muayene etti 1cm kdr acilmam var..ve gerckten irenc bseymis butun elini hssettm rahmime agri grdi o an acayip..allah hepimz icn en dogrusunu hyrlisni versn..9. Aya grdk bebislerimizi kucagmza saglikla alalim ins

Kizlar bugun benimde doktor kontrolum vardı . Bu söndü zaten bundan sonrası insallah nasipse 5 Ağustos'ta ameliyathanede görüşeceğiz doktorlarla:)

Sancım falan çıkmadı nst de . Doktor büyük ihtimal ayın 5 ini bekler dedi . Bu hafta çok büyümüş inci kiz. 600 Gr almış görünüyor bir haftada bana pek inandırıcı gelmedi ama artık doğrumı bilmem :) kac haftalardır azar azar buyuyordu .

ben kimseyle kavga etmiyorum ki...sadece bi yazı paylaştım ve fikrimi söyledim...paylaşmaz olaydım..neyse

bu arada evet eski mesajlara bakınca senin olduğunu gördüm heracım ve dr.unun da senin bebeğin için ileride olduğunu yazdığını falan gördüm...olabilir tamam bişey demedim ben sana zaten...

genel bi yazı paylaştım ve kendi fikrimi söyledim kimseyle kavga etmiyorum...herkesin durumu fikri kendine...sağlıklı bebeği olsun herkesin...

artı bana savunma yapmana gerek yok evet

hayır canım... biliyorum desteklediğini okudum.. kavga etmeyin o bendim diye seninde adını yazdım.. :) yoksa savunmam bebekkafaya.. o da niye savunma ihtiyacı duyduysam.. iç güdüsel heralde

Yok tatlim tartismam bnde icgudusel olarak savunma geregi duydm senn gbi

ahh canım benim... eylül ün maceralarını takip ediyorum.. :) ALlah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. Allah kurtarsın seni de.. inş hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız

iyi geceler kızlar

Red arkadaşımızdan mesaj var ;

"İyi akşamlar canım..Hastanedeyiz.. 3350 gr doğdu Adacık 55 cm boyu. Sürekli uyuyo kuzu.. En kısa zamanda aranızdayım fotolarla.. Herkese selam.."

Masallah uzun boylu bi kiz okucak allah bahtini guzel eylesin

Fundacim esimin dusuncesiz ailesiyle basim dertte 2+1 eve sigmaya calisiyoz da aile bitti sulalesi basladi rezervasyon yaptirdilar bayramdan sonraki tatil planlari icin.dusuncesiz insanlar iste seytan dio git sezeryan ol bayramdan sonrada annene git....

ahh canım benim... eylül ün maceralarını takip ediyorum.. :) ALlah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. Allah kurtarsın seni de.. inş hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız

Ah sorma teyzesi..dun ters duran kizm bugun yine bassagi pozisyonda.hizina yetisilmiyo...iyi bi zilliymiskucuk minnaklarimiza hyrlisiyla kavusalm inss

Dogum hazirligi, bavul hazirligi bebek esyalarinin hazirligi, oda suslemesi, kapi susu, gelenlere verilecek hediyeler, lohusa serbeti serbetin sunulacagi karaf ve bardaklar, bebek defteri, fotografcisi sekeri cikolatasi mevlud hediyesi, yok mevludde bebegi dolastiracak yastigimsi sey. Ben sanirim cok daraldim ve bunaldim arkadaslar. Eskiden bunlar yokmus ne rahatmis anne adaylari. Icinizden bunlar guzel seyler dediginizi duyar gibiyim ama Ben deteylardan boguldum son 1 ayim var. tek istedigim bebegimle bas basa hicbir sey dusunmeyecegim ve yapmayacagim 1 ay olsun istiyorkm

evde yine bir başımayım. çamaşır yıka bulaşıkları diz topla derken. eşim bu akşamda okey oynamaya gitti bu bencilliği artık canımı sıkmaya başladı millet soruyor evde tek başına korkmuyormusun ya aniden sancılansan suyun gelse telefonun yanında olmasa diye. ama o bunları düşünmüyor ailesinin yine bitmek bilmeyen sorunları var sözde kafa dağıtmaya gidiyor ama bu arada beni düşünen bir Allahın kulu yok napsam bilmiyorum gidip annemde mi kalsam bundan sonra bilmiyorum orda da kendi düzenimi bozacağım kendisi de evlendikten sonra orda hiç kalmadı benimle gelmez sanırım. ne yapmalıyım kızlar:2:
bugün yine çıkarken dedim pazartesi anneme gideceğim sana burda yük olmayım dedim iyi olur dedi dedim ya düşüp kalsam bir yerde beni düşünmüyor musun hiç oralı olmadı bugün biraz tartışmıştık zaten başka şeylerden aramız zaten limoniydi.
bana bir akıl verin anneme de gitmek istemiyorum ama artık kendimi çok değersiz hissediyorum güçlü kadın olmak zormuş beyfendinin gözü hiç arkada kalmıyor

aminn fundacım tesekkur ederım

Tatilci familyayla basim dertte daha artiyo yatili misafitmr sayimiz offf dogum ustude esimle kavgali olmak canimi sikiyo hep baskalari yuzunden kavga ediyoruz.

ah bu 3. kişiler hayatımızı nasıl da bu kadar etkileyebiliyorlar anlamak mümkün değil sen sakin olmaya çalış canım bende gelip giden eşimin akrabalarını komşularını vs. ağırladım şu halimle ama kimse ne çektirdiğinin yaptığımız fedakarlığın farkında değil

amin tesekkur ederım canım gün gecmek bılmıyor ınsallah bıran önce kucagıma alırım

evet bende normalde böyle çok detaylı işlerden hoşlanmayan biriyim bazen tüm bu şeyleri yapmamız muhakkak şart gibi düşününce insan daralıyor halbuki bebişler sağlıcakla gelsin gerisi hallolur

dualarımız seninle canım sağlıcakla kavuşun birbirinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…