- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.921
Sagol FUndacigim .
Denaz canım benim hayırlı olsun iyi olmanıza çok sevindik. Bir hafta çabucak geçecek Yakisiklini kollarına çok çok saglikli olarak alacaksın bundan eminiz.
Masallah uzun boylu bi kiz okucak allah bahtini guzel eylesin
Fundacim esimin dusuncesiz ailesiyle basim dertte 2+1 eve sigmaya calisiyoz da aile bitti sulalesi basladi rezervasyon yaptirdilar bayramdan sonraki tatil planlari icin.dusuncesiz insanlar iste seytan dio git sezeryan ol bayramdan sonrada annene git....
Ah sorma teyzesi..dun ters duran kizm bugun yine bassagi pozisyonda.hizina yetisilmiyo...iyi bi zilliymiskucuk minnaklarimiza hyrlisiyla kavusalm inss
evde yine bir başımayım. çamaşır yıka bulaşıkları diz topla derken. eşim bu akşamda okey oynamaya gitti bu bencilliği artık canımı sıkmaya başladı millet soruyor evde tek başına korkmuyormusun ya aniden sancılansan suyun gelse telefonun yanında olmasa diye. ama o bunları düşünmüyor ailesinin yine bitmek bilmeyen sorunları var sözde kafa dağıtmaya gidiyor ama bu arada beni düşünen bir Allahın kulu yok napsam bilmiyorum gidip annemde mi kalsam bundan sonra bilmiyorum orda da kendi düzenimi bozacağım kendisi de evlendikten sonra orda hiç kalmadı benimle gelmez sanırım. ne yapmalıyım kızlar:2:
bugün yine çıkarken dedim pazartesi anneme gideceğim sana burda yük olmayım dedim iyi olur dedi dedim ya düşüp kalsam bir yerde beni düşünmüyor musun hiç oralı olmadı bugün biraz tartışmıştık zaten başka şeylerden aramız zaten limoniydi.
bana bir akıl verinanneme de gitmek istemiyorum ama artık kendimi çok değersiz hissediyorum güçlü kadın olmak zormuş beyfendinin gözü hiç arkada kalmıyor
Denazcım 1 hafta dediğin çabucak geçer. Sonra bol bol hasret giderirsin kuzunla. Oğluşun vatana ve sana hayırlı olsun canım. Öpüyorum sizi:=)
canım gözün aydın güle güle büyüt bebişini sağlıcakla .inşallah 1 haftada sular seller gibi çabucak akıp geçer ve siz bir daha hiç ayrılmazsınız
pes yani düşüncesizliğin bu kadarı... kendi başıma gelmiş kadar kızdım.. kusurabakma ama eşinde harbi odunmuş yani.. niye güzel bi şekilde reddedemiyor? hadi o reddetmiyor gelmek isteyenler niye bu kız ağırlaştı bebek doğcak loğusa olcak diye düşünmüyor anlayamadım.. resmen odunluk yani.. inş senden hizmet beklemezler..
gerçekten de hızına yetişilmiyor.. doğunca yandın kız.. oynatıcak seni parmağındagüzel haberlerini bekliyoruz zillin ile
ne diyeceğimi bilemedim ki.. acaba sana kızgın olduğu için mi iyi olur dedi yoksa ciddi miydi? ciddi ise gerçekten de git yanlız kalınca anlar belki kafasına dank eder ne yaptım diye.. vallahi bu konuda eşimin hakkını yiyemem.. evlendiğimizden beri sadece 1 kere bensiz dışarıya çıktı şehirdışından arkı gelmişti ben çok yorgundum.. oda akşam 6-9 arası.. hava kararır kararmaz gelmişti eve.. değersiz olur musun hiç canım benim.. tabi ki değerlisin.. kimsenin değeri paha biçilemez.. aynı senin gibi.. üzme kendini.. dediğim gibi belki bi kaç günlüğüne annene gidip arayıp sormazsan belki yanlızlıkla pişman olur.. rüzgaraldım kocasını böyle dize getirmişti.. gitti annesine kocasını aramadı bile. sonra kocası geldi yalvardı geri dön diye.. belki sende böyle bişi yapabilrsin..
denazcm bebişin gelmş gözünaydınnn umarm hemen iyileşir sakın üzülme..bir hafta hemen geçer...Allah uzun sağlıklı ömürler wersn bebeğinee
bana kızgın ama bu hergün yaptığı şey heracım. sanırım gitmem en doğrusu artık sancılarımda başlıyor artık evde tek kalırken bende korkmaya başladım. pazartesi temizlikçi gelecek evi temizlemeye o gelsin de ben de o zamana kadar hatasını anlamazsa gideyim diyorum. eşinin kıymetini bil tatlım benimki gibi odun olan çok var maalesef
Allah yardımcın olsun canım ya , ne dusuncesiz insanlarmis , bi zahmet bi otele yerleşsinler ne isleri var lohusa kadının evinde, yuh yani , esinde bisey söylese keskeMasallah uzun boylu bi kiz okucak allah bahtini guzel eylesin
Fundacim esimin dusuncesiz ailesiyle basim dertte 2+1 eve sigmaya calisiyoz da aile bitti sulalesi basladi rezervasyon yaptirdilar bayramdan sonraki tatil planlari icin.dusuncesiz insanlar iste seytan dio git sezeryan ol bayramdan sonrada annene git....
Canım seninde dediğin gibi annene git , evde yalniz kalma, Allah kocana akıl fikir versin ne deyim , cok merhametsizmisevde yine bir başımayım. çamaşır yıka bulaşıkları diz topla derken. eşim bu akşamda okey oynamaya gitti bu bencilliği artık canımı sıkmaya başladı millet soruyor evde tek başına korkmuyormusun ya aniden sancılansan suyun gelse telefonun yanında olmasa diye. ama o bunları düşünmüyor ailesinin yine bitmek bilmeyen sorunları var sözde kafa dağıtmaya gidiyor ama bu arada beni düşünen bir Allahın kulu yok napsam bilmiyorum gidip annemde mi kalsam bundan sonra bilmiyorum orda da kendi düzenimi bozacağım kendisi de evlendikten sonra orda hiç kalmadı benimle gelmez sanırım. ne yapmalıyım kızlar:2:
bugün yine çıkarken dedim pazartesi anneme gideceğim sana burda yük olmayım dedim iyi olur dedi dedim ya düşüp kalsam bir yerde beni düşünmüyor musun hiç oralı olmadı bugün biraz tartışmıştık zaten başka şeylerden aramız zaten limoniydi.
bana bir akıl verinanneme de gitmek istemiyorum ama artık kendimi çok değersiz hissediyorum güçlü kadın olmak zormuş beyfendinin gözü hiç arkada kalmıyor
Masallah uzun boylu bi kiz okucak allah bahtini guzel eylesin
bu otu bende hazırladım ama sürelerden haberim yoktu bir şey soracaktım çiçek tamamen mi suyun içinde olacak bi arkadaşada vermiştim o çiçek gibii sapını koymuş doğum bitti daha açmadı????hz. fatmanın doğumu yaklaştığında peygamber efendimiz hanımlarından ümmü seleme ve zeynep binti cahşı hz. fatmanın yanına gönderir ve ona
Ayetel kürsi ,felak ,nas ,araf suresinin 54. ayeti yunus suresinin 3. ayetini okumalarını emreder
meryem suresi
abese suresinin 20. ayeti summes sebile yesserah çok okunur
inşirah suresi
birde ışbe otu fatma anamızın eli otu diye bir ot var bu otu ılık suyun içine koyup 1 yasin 3 ihlas 1 fatiha 1 felak 1 nas sureleri okunup üflenir ve sudan bir miktar içilir. bu su içindeki ot açıldıkça rahimde açılıyormuş..
Selam kızlar bugün son muayenemiz vardı kızımın gelişimi çok yavaşladığı için doktorum Çarşamba günü alacağını söyledi. Her 2 haftada bir 500-600 gram civarı alan kızım son 14 günde sadece 100 gr. almış. Artık içerde mutlu olmadığı için kaşları hala çatıktı ama o doğsun ben onu hep güldürücem :)) Erkene alındığı için hazırlıklarımız hızlanacak bu yüzden çok sık giremeyebilirim. Organize etmem gereken şeyler var. Burada olmadığım zamanlarda merak etmeyin canlar. Bişey olursa zaten fundadan haber salarım.
Allah kolaylık versin sanırım sezeryan olacak bakalım biaim kızlar ne zamana gelecek????
kaç zamandır sıkıntılarım vardı çok şükür bi kaç gündür iiyim ve ben kendime şaşıyorum artacağına azaldı sıkıntılar...ama nst de ne çıkar bilmiyorum????ii geceler herkese..
doum hazırlığı yapanlara sıkıntıda olanlara Allah kolaylık versin...
Canım doğum zamanlarımız aynı görünüor benim bebek de zayıf 37. haftam bitti 2480 gr dı geçen hafta o kadar çok yedim ki kesin kilo almıştır diye düşünüyordum sadece 130 gr almış bir domates kadar(( önemli olan bebekte gelişim geriliği olmaması ve az da olsa kilo alımının devam etmesi eğer zamanını beklerse benimki de 3 kg yakın doğar dedi doktor amaaan ne yapalım artık doğumdan sonra kilo aldırmaya bakarız önemli olan sağlıklı olması değil mi....
evde yine bir başımayım. çamaşır yıka bulaşıkları diz topla derken. eşim bu akşamda okey oynamaya gitti bu bencilliği artık canımı sıkmaya başladı millet soruyor evde tek başına korkmuyormusun ya aniden sancılansan suyun gelse telefonun yanında olmasa diye. ama o bunları düşünmüyor ailesinin yine bitmek bilmeyen sorunları var sözde kafa dağıtmaya gidiyor ama bu arada beni düşünen bir Allahın kulu yok napsam bilmiyorum gidip annemde mi kalsam bundan sonra bilmiyorum orda da kendi düzenimi bozacağım kendisi de evlendikten sonra orda hiç kalmadı benimle gelmez sanırım. ne yapmalıyım kızlar:2:
kızlar ben geldım bugun lohusalıgımın 3ncü günü doğum hıkayemle geldım bu kez, persembe gunu saat 8 de hastaneye gıttık sezeryan için amelıyatta ilk sıradaydım gebelık sekerı olduğundan dolayı kan tahlıllerım vs. yapıldı ben genel anesteziyle amelıyat ıstedım fakat doktorum bana guvenıyosan epıdural sezeryan yapalım hıcc korkma ben yanındayım dedı sabah ac karnına sekerım 95 iken korku stres heyecan derken 150 ye yukseldı aç karnına amelıyathaneye gırdım epıdural sezeryan oldum ve şiddetle tavsıye edıyorum bebegımı ılk goren ben oldum ilk aglayısını da ben duydum odama cıkartıldıgımda belımden asagısını hıssetmıyordum aman aman bır agrımda olmadı sadece merak ettıgım cocugumdu kucagıma alamamıstım kuvöze alınmıstı 4 saat sonra hemsıreler yurutmek için geldıler odaya oğlum kuvezde oldugu için onu gormek ıstedıgım için ufak ufak adımlarla kalkıp yurumeye calıstım sonrasında her cocugumu gormeye gııtıgımde gözyaslarımla odama gerı donuyodum gunde sadece 1 kere gorme hakkım vardı o da sadece 15 sn sütümü sagıp goturuyodum belkı bir kez daha gorurum dıye bazen sansım olmasına ragmen her zamn iki kez goremıyodum hemsırelerın ınsıyatıfıne kalmıs bıseydı çooook özledım oğlumu kokusu burnumda 1 hafta 1 sene gbı gelıyo dualarınızı eksık etmeyın oğlumdan cabuk alıyım kucagıma çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?