2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pes yani düşüncesizliğin bu kadarı... kendi başıma gelmiş kadar kızdım.. kusurabakma ama eşinde harbi odunmuş yani.. niye güzel bi şekilde reddedemiyor? hadi o reddetmiyor gelmek isteyenler niye bu kız ağırlaştı bebek doğcak loğusa olcak diye düşünmüyor anlayamadım.. resmen odunluk yani.. inş senden hizmet beklemezler..

Ah sorma teyzesi..dun ters duran kizm bugun yine bassagi pozisyonda.hizina yetisilmiyo...iyi bi zilliymiskucuk minnaklarimiza hyrlisiyla kavusalm inss

gerçekten de hızına yetişilmiyor.. doğunca yandın kız.. oynatıcak seni parmağında güzel haberlerini bekliyoruz zillin ile

ne diyeceğimi bilemedim ki.. acaba sana kızgın olduğu için mi iyi olur dedi yoksa ciddi miydi? ciddi ise gerçekten de git yanlız kalınca anlar belki kafasına dank eder ne yaptım diye.. vallahi bu konuda eşimin hakkını yiyemem.. evlendiğimizden beri sadece 1 kere bensiz dışarıya çıktı şehirdışından arkı gelmişti ben çok yorgundum.. oda akşam 6-9 arası.. hava kararır kararmaz gelmişti eve.. değersiz olur musun hiç canım benim.. tabi ki değerlisin.. kimsenin değeri paha biçilemez.. aynı senin gibi.. üzme kendini.. dediğim gibi belki bi kaç günlüğüne annene gidip arayıp sormazsan belki yanlızlıkla pişman olur.. rüzgaraldım kocasını böyle dize getirmişti.. gitti annesine kocasını aramadı bile. sonra kocası geldi yalvardı geri dön diye.. belki sende böyle bişi yapabilrsin..

bana kızgın ama bu hergün yaptığı şey heracım. sanırım gitmem en doğrusu artık sancılarımda başlıyor artık evde tek kalırken bende korkmaya başladım. pazartesi temizlikçi gelecek evi temizlemeye o gelsin de ben de o zamana kadar hatasını anlamazsa gideyim diyorum. eşinin kıymetini bil tatlım benimki gibi odun olan çok var maalesef

anladım canım.. inş en yakın zamanda aranız düzelir de sen son günlerini huzurlu geçirirsin.. vallahi burda bazen öyle şeyler okuyorum ki Allah a şükrediyorum iyi ki kocamla evlenmişim diye.. Allah herkese bunu söylemeyi nasip etsin...

Allah yardımcın olsun canım ya , ne dusuncesiz insanlarmis , bi zahmet bi otele yerleşsinler ne isleri var lohusa kadının evinde, yuh yani , esinde bisey söylese keske
Canım seninde dediğin gibi annene git , evde yalniz kalma, Allah kocana akıl fikir versin ne deyim , cok merhametsizmis

hey Allahımm yaa! insanların bu kadar düşüncesiz ve bencil olmaları beni deli ediyor çıkar biraz tırnaklarını canım. her gün söylene söylene kocanın kafasına dank etmesini sağla bu saçmalığın. yoksa senin başın çok ağrıyacak ://

bu otu bende hazırladım ama sürelerden haberim yoktu bir şey soracaktım çiçek tamamen mi suyun içinde olacak bi arkadaşada vermiştim o çiçek gibii sapını koymuş doğum bitti daha açmadı????

Evet önemli olan sağlıklı olmaları artık premature olmayacaklar
Ki öyle bile olup çok çabuk toparlıyor bebişler
Her şekilde iyi düşünmek lazım
Anne psikoloji işte nsan bebeği iyi beslenmiş
. Olsun istiyor
Benim hep haftamda uyumluydu bebeğin gelişimi
Hiç şu kadar gün geri denmedi
Ama hep zaıf ve küçük dedi doktorumuz
İster istemez üzülüyor insan
Bakalım bu Pazartesi gircez ultrasona
İnşallah normal bir kiloya ulaşmştırrr

CANIM esın ne kadar sınırlı olsada bu donemde senin yanında olmalı ve seni merak etmeli. Hatta merak etmeyen bir adam bile olsa sana merak ediyormuş gibi davranmalı.
Bu donemde eşlerimizden bizim kadar hassas olmalarını beklemiyoruz elbet aynı hormonlara aynı duyguları yasamiyoru z. Ama bu bizi dusun
Mesinler demek değil. Benim esın ben evde yokken duşa bile girme diyor, düşersin bide gözün kararır diyor. Bizimde birlikte iyi kötü günlerimi elbette oluyor
Ama böyle bir donemde özellikle son günlerimizde eşinin bôyle davranması guzel değil. Ben senin yerinde olsam giderdim anneme ohh ekmek elden su gölden elimizi bişeye surmeden yatarım ana evinde.İnan aran kötü olsun istemem ama esın düşüncemiz konuşmuş.
İnsan bu donemde en cok eşini isterken yanında o ne demiş.
O bebeği tek basına yapmadın, ve tum bu zorluklardan birlikte gogus germenİ lazım.
Bu aralar bebeği taşımakta uyuumakta
Ne kadar zorlanıyoruz , ve bu zorluklara esimizin bir guzel sözü yeter
. Motivasyon cok onemli beNce. Esın. Hamile değil hasta olsa sen derdin ki hasta psikolojisi bozuk idare edeyim gönlünü yapardın kaldiki sen hamilesin o idareyi su an esın yapmalı.

Gelmesin annene zorlama isterse gelsin, ne ekerse onu biçer,

Son düzenleme:
kızlar ben geldım bugun lohusalıgımın 3ncü günü doğum hıkayemle geldım bu kez, persembe gunu saat 8 de hastaneye gıttık sezeryan için amelıyatta ilk sıradaydım gebelık sekerı olduğundan dolayı kan tahlıllerım vs. yapıldı ben genel anesteziyle amelıyat ıstedım fakat doktorum bana guvenıyosan epıdural sezeryan yapalım hıcc korkma ben yanındayım dedı sabah ac karnına sekerım 95 iken korku stres heyecan derken 150 ye yukseldı aç karnına amelıyathaneye gırdım epıdural sezeryan oldum ve şiddetle tavsıye edıyorum bebegımı ılk goren ben oldum ilk aglayısını da ben duydum odama cıkartıldıgımda belımden asagısını hıssetmıyordum aman aman bır agrımda olmadı sadece merak ettıgım cocugumdu kucagıma alamamıstım kuvöze alınmıstı 4 saat sonra hemsıreler yurutmek için geldıler odaya oğlum kuvezde oldugu için onu gormek ıstedıgım için ufak ufak adımlarla kalkıp yurumeye calıstım sonrasında her cocugumu gormeye gııtıgımde gözyaslarımla odama gerı donuyodum gunde sadece 1 kere gorme hakkım vardı o da sadece 15 sn sütümü sagıp goturuyodum belkı bir kez daha gorurum dıye bazen sansım olmasına ragmen her zamn iki kez goremıyodum hemsırelerın ınsıyatıfıne kalmıs bıseydı çooook özledım oğlumu kokusu burnumda 1 hafta 1 sene gbı gelıyo dualarınızı eksık etmeyın oğlumdan cabuk alıyım kucagıma çok üzgünüm

Artık herkeste bir Yusuf Yusuf halleri başlamış ( tabi biraz bendede).nasıl olmasın bir çoğumuzun hayatına ilk defa çok büyük ama çok keyifli bir sorumluluk girecek.başımıza daha önce gelmediği için korktuğumuz ama başımıza gelmesine çok az kalan minik insanlar.valla sizi bilmem ama ben tırsıyorum.yorgunluk yada doğumdan değil ama,ömrüm boyunca bu sorumluluğu layığıyla taşıyabilecek miyim diye.neyse,korkuyorum biraz işte.Nevale,eşin gerçekten sorumsuz davranmış,kızmakta ve gücenmekte çok haklısın.bencede yalnız kalma artık evde,eşin bunu düşünemiyorsa sen bakacaksın başının çaresine.Lesya,sen üzülme canım,doğum haberini alır almaz ben elime kızılcık sopasını alıp geliyorum size,yer misin yemez misin görsünler bakalım?bunların hakkından kötek gelir ancak.Arasta'cım senin kızın derdi belliymiş,sıkılmış daralmış artık eskî yuvasında.senin ona hazırladığın o güzel odada yatmak istiyormuş kız.anlayamadık hiçbirimiz o çatık kaşların nedenini.neyse ki 2 güncük erken olacak.senin olan programı çok fazla kastıracak kadar değil.sen iyi ol da arada da cööööö de yeter.hepinizi öpüyorum canlar

Allah yardımcın olsun canım , insan hele ilk günler hic kıyamıyor bebeğine , lohusalik da iyice hassas yapıyor , insallah bebegin hemen iyileşir de kucağına alırsın doya doya , zaten haftası iyiymis çabuk cıkar kuvozden insallah , üzülmemeye calis , zor tabi ama ne kadar süt verebilirsen o kadar iyi . Ama ben inanıyorum hemen iyileşecek oglusun , sen hic korkma

Valla kiZlar normalide sezeryani da zor doğumun . Bosunami günahlarından arınıyor insan dogumda bu şans başka bı seyde verilmemiş insana. O yuzden hiç tartışmaya gerek yok bence. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. İycene yorulduk gerildik bitsin arrij diyoruz. Hangimiz icin hangi dogum sekli rahat olucaksa hayırlısıyla onu yasayalım insallah. Allah yardımcımız olsun. Keske mümkün olsada hepimiz hissiz doğursak ama Havva anamız koparttirmis meyveyi zamanında sancılı doğuruyoruz işte

Hepinizden Allah razi olsun. Ben 3yildir duzeltmeye calisiyom bu duzelmis halleri yani.doguma surda ne kaldiki su son gunlerimde rezil geciyo.odun mu kerestemi bilemicem artik isimde koyamiyorum kafam oyle yorgun ki.dogumdan sonra kendi evimde rahat etmek istiyorum yani bu sucmu evim dergah evi gibi olucak kalabalik....yani ihtiyacim olmasa annemi bile cagirmam bana kalsa.puffff sikintili gunler bekliyor bizi.biran once giderler insallah yoksa evindene gelen misafiride kovdu olucam mecbur....keske esim aile konusunda taviz verebilseydi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…