2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ara ara alt tarafıma bıçak saplanıyor sanki aniden çok canım yanıyor sizdede oluyormu ?

İyi akşamlar anneler, kızımı sabah 8:30 de doğurdum. Tabi benim çıkmam 10 U buldu. Çok güzel bir kızım oldu inanılmaz birşey herkes hayran kaldı. Hemen sütüm geldi emzikte meme de tuttu çok şükür. Çok sancım var yürütülüyorum ama ne acılarla. Kimse bana kolay demesin çok zor. Resim yükleyemiyorum Pazartesi çıkınca meleğimi görürsünüz. Karnım bir boşluk sarkıyor yürürken tutuyorum acayip durum Allah herkesin yavrusunu ailelerine bağışlansın.

Ze

Bn yazmistm bu tarz bsey..cnm jinekolog soyluyo bunu kafadan uydurulan bsey dgil 37.hfta normaldr.sana sezeryan tarihi verir herse degisr bebekler planla gelmiyo..sana gore ynlis olan bsey doktora gore dogru cnm

Canim, anne karninda bebegin gelisimini tamamlama suresi extrem tibbi zorunluluklar olmadigi surece 9 ay 10 gundur. İlk insandan beri bu boyledir :) yani 37. Hafta da bebegin alinmasi normal degildir, ancak disaridan mudahale edilmesse anne karninda zora girecek bebeklerin ve annelerin sagliklari icin tabiiki sezeryan opsiyonu var ki bu cok buyuk bir nimet.

Bu kafada bir kadinin varligina inanmak istemiyorum :s hadi anne adayi normal degildide, o yavruyu bu sekilde sezeryanla alan doktora ne demeli :s burada da bir anne adayi, evlilik yildonumu mu, esinin dogum gunumu neydi, bebegini 34. Haftada sezeryanla aladirmayi dusunmus ve buradan fikir sormustu... Sok olmustum...

Maasallah bebegine ve sana canim, saglikla atlatmissiniz. Gule gule buyutun yavrunuzu.

Kizlar yanlis anlamassaniz birsey soracagim :)) ne olr kizmayin :) buradan bu hazirliklari yapan anneleride takip ediyorumda, susleme, ikram v.s. Tarzi seyler icin butcesini zorlayan, kendisini strese sokanlar hicde az degil. Benim kardesim ve kuzenlerimde ayni sekilde, dugun veya kina gecesi yapar gibi hastahane odasinda misafir agirladilar ve oncside cok hazirlik yaptilar. Bunlar yapilmasa olmuyor mu? Zor geliyorsa yapmiyorum ben diyemiyor musunuz? Butcenizi zorluyorsa, yavrumun rizkini bu tuketim cilginligina harcayamam diyemiyor musunuz. Toplum baskisimi var bu konuda :s ne olur kirilmayin, gercekten size kiyamadigim ve kendimde bu tur masraflari gerekli bulmadigim icin soyleme geregi duydum...

Canim esinin ailesi sen ve bebeginiz degil mi? Sizden taviz vermemeli en basta... Yerinde olsam en bastan sesimi cikarir, her yil her yil ayni sikintiyi cekmezdim. Yillar gectikce daha zor olur hayir demek Allah yardimcin olsun canim...

Ah cnm ayni sorun bende de var. Ben hamileligimin 9 ayini geceli gunduzlu tek basima gecrdm, esim sehirdisinda 2 saatlik mesafede oldugu ve cok yogun oldugu icin gidip gelemedi hergun. Bitek pazarlari evdeydi. Son 15 gundur gitmio, isleri burdan halletmeye calisio ama sosyal hayatindan da geri kalmio. Bu iki hafta icinde kac kez okeyden gece 3 te dondu. Bu gece de kacta grldi bilmiorm, gelmis yatmis. Dr bugun yarin dogum olur deyince kv de geldi dun. Sabah dusa girerken kapiyi kilitleme dediler, cok disunuolar beni sagolsun, 9 ay boyunca,tansiyonum 8-4 lerdeyken, bulantidan mutfaga girip birak yemek yapmayi su bile icemioken nrrdeydiniz, o kadar dusunuyosaniz, sinir oldum kilitleyip girdm tabiki

nisanın annesi tez zamanda iyileşirsin inşallah ...............

Denazcım allah yardımcın olsun dualarımız seninle...tez zamanda çıkarsınız inşalllah.....

Fidancığım inşallah herkese senin gibi doğumlar nasip olur .........

Hepinizin gözü aydın allah analı bablı büyütsün..............

Ayy ivycm cok darlandm bu konuda. İyice polemik konusu oldu kimse bnm cocugu alin artk demez heralde..kimsede sezeryan tarihini kndi belirlrmiyo.konu nerdn nereye gldi..sasiriyormmm

saol canım benim sancıları nimet olarak düşünmek gercekten çok mantıklı ancak onların nimet olduğunu düşünürsek böle dayanma gücü bulabilirdik çünkü

bebeğini kucağına alan arkadaşlar gözünüz aydın hep mutlu olursunuz inş

biz geldikkkkkkkkk
dün çıktık hastaneden
oğlum 4000gr 51 cm doğdu
genel anestezi ile sezeryan oldum belim epidurala uygun değilmiş.
çok kolay geçti çabuk ayaklandım şimdiden kendim ilgileniyorum oğlumla.
çok tatlı kızlar yaaaaaaaa
nazar değmesin diye fotoğraflarını koymuyoruz
şimdilik hoşçakalın
öpüldünüz.

Canlar günaydıııııııııııın.bizde erkenciyiz bugün.7'den beri yatakta sağdan sola dönüp duruyorum.düz yatınca midem ağrıyor.bıktım bir o yana bir bu yana dönmekten.2-3 gündür daha yoğun.ben son 1 ayıma daha yeni girdim ve sizin uzun zamandır olan şikayetleriniz bende yeni başlıyor.zor geçecek bu son ay galiba kızlar,haklıymışsınız.geçenlerde önceki Ağustos doğum yapmış bir anne yazmıştı buraya,doğumlar olduktan sonra kimseler gelmiyor bi daha topiğe diye.biz gelelim tamam mı kızlar?irtibatımızı kesmeyelim.daha birlikte büyütücez meleklerimizi

Maşallah canım ya,tosun doğurmuşun sen.oğlununda seninde iyi olmana ve senin çabucak toparlanmana çok sevindim.ne güzel kendin de bakabiliyormuşsun,kıdemli anne oldun artık.sağlıkla,mutlulukla ve huzurla büyüt yavrunu.annesini hiç üzen bir çocuk olmasın.öpüyoruz sizi kızımla

hayırlı olsun canım..ha cuma ha çarşamba ne farkeder ne güzel iki gün önce kavuşmuş olucaksın güzel kızınaAllah sağ selamet kucağına almayı nasip etsin...

Amin canım sağol. Evet erken kavuşucam kısmetse. Heyecan dorukta :))

Sıcaktan ihtahsızlaştı sanırım bizimkiler heracım. Heyecana gelince sen onu gel de bana sor.

iyi geceler kızlar

Red arkadaşımızdan mesaj var ;

"İyi akşamlar canım..Hastanedeyiz.. 3350 gr doğdu Adacık 55 cm boyu. Sürekli uyuyor kuzu.. En kısa zamanda aranızdayım fotolarla.. Herkese selam.."

Maşallah Ada Sare'ye. Boylu postlu dalyan gibi bir kız olacak. Redcim tebrikler canım:)

Hea erken gelmek istiyomuş derdi oymuş ondan çatıkmış o kaşlar parmişim:)

Arasıra uğrıycam merak etmeyin. Eşim bana destek olsun diye Pazartesi-Salı da işe gitmiycekmiş:)

Oyy maşallah İnci'ye almış olabilir canım. İdoş'da bir zamanlar alıyordu. Gerçi hata payı da çok fazla oluyor. Baksana en son red'e 3600 demişlerdi 3350 doğmuş. Ben de o civarlarda bekliyorum.

Evet canım hep ondanmış çatık kaşlar. Arada uğrıycam ki çok özlerim burayı ben :) Kahvaltımı etmeden daldım yine:)

Maşallah tosuncuk oğluna. Allah nazarlardan korusun. Gözün aydın canım:)

Canım cok gecmis olsun , insallah bi an önce iyilesirsin , ben 2 kez sezeryan yasadım ama bu sefer korkuyorum gercekten , Allah yardımcımız olsun , bebisine de maşallah , Allah anali babali büyütsün

Ben yarın 38+3 olacağım ve yarın evlilik yıldönümümüz , Dr erken daha dedi , ne diyelim hayırlısı , bekleyelim dedik..
Zaten 3. Sezeryan , Yusuf Yusuf korkuyorum

Bebek süsü işine de gelince, arkadaslar cok hevesli ne güzel , elleri de hamarat maşallah , benim bu topik olmazsa bisey aklıma gelmemişti , sizlerden görüp bir iki şey yapıyorum bende cok ilgisizmisim onu farkettim
Bebek 3. Olunca pabuç biraz damda oluyor tabi, ilkinin ki kadar heyecan olmuyor ama kızların heyecanı beni de gaza getirmiyor degil

Ya ne kadar düşüncesiz olabiliyor bu erkekler , Allah sabır versin sana canım
Okey oynamasa eksik mı kalırmış acaba, ben de benimkine ilgisiz derdim, son 1-2 aydır isten cikar çıkmaz evde sagolsun

Maşallah canım tosun doğmuş , darısı basımıza Allah anali babali büyütsün , saglicakla insallah

Dün Temmuz anneleri topigine baktım da hepsi doğurmuş , bebeklerin emmesi gazı vs konuşuyorlardı

Canim kacinci haftaydin da bebegin kilosu nasildi ki? Aslinda gebelik sekeri oldugunda bebekler iri oluyor ama talihsizlik olmus Allah yardimcin olsun..

Hayirli olsun canim, hersey daha iyi olacak Allah size uzun omur versin insallah.

Ayyyy hayirli olsun:) masallah tosun olmus tosunnnn! En son ultrasonda kac kilo demislerdi bebegine de 4kilo oldu? Bana da doktor 3.5diyor ama belli olmaz diyor.

Herkese merhablr
bn de dgm yapnlar kervanina katıldım
iki gun oldu
3.400 gr 52 cm dogdu
spinal sezeryan oldum
ikinci sezeryanimdi ama bu sefer daha cabuk toparlndm
allh dgm yapck arkdslarn yardmcisi olsn
dogm yapn diğer arkdslari da tebrik edyrm
simdilik hoscakln

günaydın kızlar,henüz kızımın yatağını almadım çünkü tam olarak karar veremedim.tavsiyeler üzerine hep park yatak alırım diye düşünüyodum ama hiç içime sinmiyor.park yataklar hiç şık durmuyor,sağlam değilmiş gibi geliyor vesağlıksız olduğunuda düşünüyorum.kullanış açısından hangisi daha uygun olur,sanırım bebek bir süre yatak odasında bizimle kalmak zorunda olucak.fikirlerinizi yazarmısınız.

Ne güzel maşallah , bi bebis daha gelmis , Allah anali babali büyütsün , hayırlı evlat olsun insallah

Bende hemen toparlanmak istiyorum sezeryan sonrası, darısı basımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…