- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.961
İyi akşamlar anneler, kızımı sabah 8:30 de doğurdum. Tabi benim çıkmam 10 U buldu. Çok güzel bir kızım oldu inanılmaz birşey herkes hayran kaldı. Hemen sütüm geldi emzikte meme de tuttu çok şükür. Çok sancım var yürütülüyorum ama ne acılarla. Kimse bana kolay demesin çok zor. Resim yükleyemiyorum Pazartesi çıkınca meleğimi görürsünüz. Karnım bir boşluk sarkıyor yürürken tutuyorum acayip durum Allah herkesin yavrusunu ailelerine bağışlansın.
biz geldikkkkkkkkk
dün çıktık hastaneden
oğlum 4000gr 51 cm doğdu
genel anestezi ile sezeryan oldum belim epidurala uygun değilmiş.
çok kolay geçti çabuk ayaklandım şimdiden kendim ilgileniyorum oğlumla.
çok tatlı kızlar yaaaaaaaa
nazar değmesin diye fotoğraflarını koymuyoruz
şimdilik hoşçakalın
öpüldünüz.
Canlar günaydıııııııııııın.bizde erkenciyiz bugün.7'den beri yatakta sağdan sola dönüp duruyorum.düz yatınca midem ağrıyor.bıktım bir o yana bir bu yana dönmekten.2-3 gündür daha yoğun.ben son 1 ayıma daha yeni girdim ve sizin uzun zamandır olan şikayetleriniz bende yeni başlıyor.zor geçecek bu son ay galiba kızlar,haklıymışsınız.geçenlerde önceki Ağustos doğum yapmış bir anne yazmıştı buraya,doğumlar olduktan sonra kimseler gelmiyor bi daha topiğe diye.biz gelelim tamam mı kızlar?irtibatımızı kesmeyelim.daha birlikte büyütücez meleklerimizi
Herkese merhablr
bn de dgm yapnlar kervanina katıldım
iki gun oldu
3.400 gr 52 cm dogdu
spinal sezeryan oldum
ikinci sezeryanimdi ama bu sefer daha cabuk toparlndm
allh dgm yapck arkdslarn yardmcisi olsn
dogm yapn diğer arkdslari da tebrik edyrm
simdilik hoscakln
günaydın kızlar,henüz kızımın yatağını almadım çünkü tam olarak karar veremedim.tavsiyeler üzerine hep park yatak alırım diye düşünüyodum ama hiç içime sinmiyor.park yataklar hiç şık durmuyor,sağlam değilmiş gibi geliyor vesağlıksız olduğunuda düşünüyorum.kullanış açısından hangisi daha uygun olur,sanırım bebek bir süre yatak odasında bizimle kalmak zorunda olucak.fikirlerinizi yazarmısınız.
günaydın kızlar,henüz kızımın yatağını almadım çünkü tam olarak karar veremedim.tavsiyeler üzerine hep park yatak alırım diye düşünüyodum ama hiç içime sinmiyor.park yataklar hiç şık durmuyor,sağlam değilmiş gibi geliyor vesağlıksız olduğunuda düşünüyorum.kullanış açısından hangisi daha uygun olur,sanırım bebek bir süre yatak odasında bizimle kalmak zorunda olucak.fikirlerinizi yazarmısınız.
Tatilci familyayla basim dertte daha artiyo yatili misafitmr sayimiz offf dogum ustude esimle kavgali olmak canimi sikiyo hep baskalari yuzunden kavga ediyoruz.
İyi akşamlar anneler, kızımı sabah 8:30 de doğurdum. Tabi benim çıkmam 10 U buldu. Çok güzel bir kızım oldu inanılmaz birşey herkes hayran kaldı. Hemen sütüm geldi emzikte meme de tuttu çok şükür. Çok sancım var yürütülüyorum ama ne acılarla. Kimse bana kolay demesin çok zor. Resim yükleyemiyorum Pazartesi çıkınca meleğimi görürsünüz. Karnım bir boşluk sarkıyor yürürken tutuyorum acayip durum Allah herkesin yavrusunu ailelerine bağışlansın.
biz geldikkkkkkkkk
dün çıktık hastaneden
oğlum 4000gr 51 cm doğdu
genel anestezi ile sezeryan oldum belim epidurala uygun değilmiş.
çok kolay geçti çabuk ayaklandım şimdiden kendim ilgileniyorum oğlumla.
çok tatlı kızlar yaaaaaaaa
nazar değmesin diye fotoğraflarını koymuyoruz
şimdilik hoşçakalın
öpüldünüz.
Herkese merhablr
bn de dgm yapnlar kervanina katıldım
iki gun oldu
3.400 gr 52 cm dogdu
spinal sezeryan oldum
ikinci sezeryanimdi ama bu sefer daha cabuk toparlndm
allh dgm yapck arkdslarn yardmcisi olsn
dogm yapn diğer arkdslari da tebrik edyrm
simdilik hoscakln
bu arada takvimde B grubu streptokok enfeksiyonu testi diye bişey diyor,bu nedir ki hiç duymamıştım,siz yaptırdınız mı?
canım bak burda var bilgileri..
GEBELİKTE (HAMİLELİKTE) GRUP B STREPTOKOK TARAMASI VE YENİDOĞAN ENFEKSİYONUNUN ÖNLENMESİ
evet kuzum buldum okudum ben de..ama doktor hiç böyle bişeyden bahsetmedi,siz yaptırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?