2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah size canımcım Allah analı babalı büyütsün meleğini senin de ağrıların en kısa sürede geçer umarım..

canım gözünüz aydın maşallah tontişine de sana daaa

yaa evet yalovacm geçen ben de düşündüm bunu da içim bi tuhaf oldu resmen herkes doğum yapınca in cin top mu oynayacak burda yaniii.. öyle olmasınnn zaman yaratalım yine de gelelim buraya kızlar yaa

Canım Allah bağışlasın,analı babalı büyütsün bebekini.. gözünüz aydın..

Mobilya yatak daha şık tabi ama büyüyebilen ve derin olanından almalısın bence , benim oğlumun daha çıkmasıyla düşmesi bir oldu , derinligi iyi ayarlamamışlar

Sonra park yatak aldım , tam 1 yıldır kullanıyorum , sonra tek kisilik yatak alirim diye oyle pahali bisey de almadim . benimkiler icinde zipliyorlar bile ama hicbirsey olmadı 1 yıldır , cok Saglam cikti

Eşinin dogum oncesi izin alması mükemmel olmuş. Hem psikolojik olarak destek olur hem sana işlerinde yardımcı olur.
Bizimkinin alması mümkün değil hatta insan kaynakları 3 gunluk dogum izni aslında yok biz veriyoruz falan diye laga Luga yapmış. Yoneticisi birşey demiyormuş. 4 aydır calisiyor burada o yüzden ses çıkaramıyor .

Ha birde test sonucların çıktımı . Nasil bir sorun yok dımı. Sen bilirsin zaten ama bu hafta yediğine içtiğine dikkat et. Çok yorma kendini.

Öpüyorum ida ile seni .

bu konuda ben de çok kararsız kalmıştım...ben de park yatakları hem şık buşmuyor hem de güvenemiyordum..mobilya tipi olanlardan istiyordum...eşim de park yatak daha kullanışlı olur odadan odaya taşınabilir bi yere giderkende katla götür vs diyince park yatağa karar verdim...ama mağazaya gidince bu sefer eşim mobilya tipi olanlara bakmaya başladı :))) bu seferde ben gereksiz gördüm hem pahalılardı hem de uzun süre kullanılamayacak..içine uyku seti takımı yatağı vs derken adam 600-700 lira gibi bi fiyat söyledi,ee 2 yaşından sonrada kullanılamayacak kalacak öyle ne gerek var dedim..zaten mağazadaki adamda böyle söyledi ve sonuç olarak park yatak aldık...

gerçi eve teslimatta yanlış bi model geldi ve beyaz almıştık ama evde beyaz çok soluk renksiz geldi gözümüze bugün eşim gidip pembesiyle ve bizim istediğimiz modelle değiştirecek...

bizimki bu model canım...bunlar şık duruyor diğerlerini ben de sevmiyorum....

ilk 2-3 yıl bunu kullanıp sonra adam gibi oda yapmayı düşünüyoruz

Son düzenleme:
bu arada takvimde B grubu streptokok enfeksiyonu testi diye bişey diyor,bu nedir ki hiç duymamıştım,siz yaptırdınız mı?

Daha dün geçmiş sayfalara baktımda,6-7 ay önce burda olan kızlar şimdi yoklar diye düşündüm.tabi olanlarda var.sonra 1-2 ay öncenin sayfalarını taradım,son zamanlarda aramıza çok katılamayan arkadaşların nasıl olduğunu merak ettim.inşallah çoğu sağlıkla kucağına almıştır miniklerini.senden de haber aldığımıza çok sevindim.sağlık ve mutlulukla büyüt yavrunu inşallah.bizim yerimizede kokla dünya güzeli kızını.bahtı güzel olsun.Funda'cım sen benden yana müsterih ol,ben beklerim seni doğumunda.inşallah aynı gün doğururuz seninle.aramızda 3-4 gün var.

Tatilci familyayla basim dertte daha artiyo yatili misafitmr sayimiz offf dogum ustude esimle kavgali olmak canimi sikiyo hep baskalari yuzunden kavga ediyoruz.

off ya bu insanlar niye bu kadar anlayışsızzz....bi eve kaç kişi sığacaksınız ayıp ya düşünmeleri lazım bu evde loğusa var brde minicik bebk olucak yazık değilmi ya..Allah sabır versin lesyacım ama sesiz kalma bence al eşini onuş karşına inş anlayışlı olurlar ya

maşallah canımAllah analı babalı büyütsün..inş hemen iyileşirsin..

ay ne güzel Allahım bizede öyle kolay doğumlar nasip etsin inş..bebeğinede maşallah canımmgüle güle büyütün

amin canım inş bizde hemen toparlanırız..Allah analı babalı büyütsün

evet kuzum buldum okudum ben de..ama doktor hiç böyle bişeyden bahsetmedi,siz yaptırdınız mı?

evet bende onu düşünüyordum bahsetmedi ve sanırım sezeryan olacaklar için sorun değil çünkü vajinal kanaldan geçreken bu mikrobu alıyormuş bebekler oda ortalama %10 denmiş doktorlar için heralde çokta önemli değildir bilmiyorum :26:

Arkadaşlar merhaba,

Sizleri ara ara takip ediyorum ama yazmaya hiç fırsat bulamadım.. Sanırım Agustos anneleri birbir doğurmaya başladılar ne güzel imrenmemek bu sıcaklarda elde değil :)

Benim kızımın doğumuna oldukça az zaman kaldı yalnız kendisi 3 gün önce doğum kanalına yeni girdi. Göbeğim hep yukarda aslında ama dr un dün söylediğine göre doğum kanalına girmiş yalnız ne sancı var ne açılma :) hergun 1 saat yuruyus yapıyorum belkı de doğum kanalına gırmesını o sağladı..

Evde kv var o olunca tabı hayatımızı ona gore de duzenlıyoruz.. Evi düzene dokmak için onun gitmesini bekliyorum cunku hersey ıster ıstemez degısıyor :) sanırım o da sıkıldı..

Ben artık baya bır yoruldum karnımla dönmek yatmak çok zor, dışarısı çok scak :s ve evet eşim dünya iyisi ve bana çok aşık bir adam yalnız sosyal hayatından hiç ama hiç taviz vermiyor. Hatta şuan play station oynuyor karşımda dün gecemizi de böyle geçirdik :) ve ben ne evle ugrasabıldıgımden ne bebekle ugrasabıldıgımden ne ısım olduğundan çok ama çok sıkılmış durumdayım..!! Ama eşim etrafa gülücekler saçıyor annesi evde, bebek yolda, karısı yanında, play station ellerinde, canı sıkılnca araba altında hoop akşam yemeğinde arkadaşlarıyla.... En azından birimizin keyfi çok yerinde :)))

Buarada bebeğin gelmesini bekleyen bir ton insan hergün ararken ve bayramdan sonra bebek ziyaretlerinin sinyalini verirken benim doktorum ayın 2 sınde tatile gitmeye karar verdi ve bunu yeni öğrendik.. Ustelık bu benım hakkım sızı başka bır doktora aktaracağım hıc merak etmeyın dıye ıcımıze bır su serptı bır su serptı kı sormayın :) eşim kendını çok zor tuttu kendısı bıraz sınırlıdır heran doğurma ıhtımalı ıcınde suan başka dr arıyoruz.. Anladık ki bu doktor tayfası hep bencil ve senı hasta olarak degıl bır meta olarak goruyor.. Muaeyene sırasında gozlerım doldu kurudu, doldu kurudu ama kendimi tuttum. Tatile gıtmesı elbettekı sorun değil ama en azından daha önceden haberımız olmalıydı!! Insanlar normal doğumdaki hatalar yüzünden kan kaybından kordon dolanmasından tecrubesızlıkten cok tehlıkelı durumlar ıle karşı karsıya kalabılıyorlar.. Ama doktorlara gore yaz raporu devret ne olacak..

Bu nedenle arkadaşlar doktorlarınızın tatıl planlarını sormanızı önemle rica ediyorum..:) hali hazırda onumuz bayram ve unutmayın sızı sız ve aılenız kadar hıc kımse çok düşünmeyecektir.. Bu cok guvendıgınız ve sevdıgınız doktorunuz olsa bıle.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar...bu gün gene sıkıntılı uyandım sabahları kızımın hareketleri hiç yok desem yeri var 7 gibi kahvaltı yaptım tekrar uyuya kalmışım 11 de uyandım sonra zamanla hareket etmeye başladı ama çok sakin sanki içimde i yandan bi yana kayıyor o kadar..tabiii sertlikte var...bir de dr 3 belirti olunca gel demişti çocuğun herşeyi normal demişti bir hafta önce o her an doğum olacak diye balıyordu 8 gün geçti sizce nasıl sizdede böyle mi özellike günü benle bir olan arkadaşlar...takıntılı biri oldum....

Bence de park yataklar hiç şık değil ve bebegın kemıklerı ıcın de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Oldukça arastrmıstım zamanında, bu tamamen senın kullanımınla alakalı canım.

Şahsen benım evım cok buyuk olmadığı ıcın ve ılk 6 ay odama aldığım karyola ıle benımle yatacağı ıcın gerek gormedım. Dıger bır başka onemlı sebebı de bence bebek yatağında uyumalı onun dışında bır yerde sureklı degıstırerek uyumasından taraftar degılım. yatak odasından sesını duyabılırım bebek yerını yadırgamamalı.. Bır arkadaşım odasını ayrı yaptığı ıcın park yatak almıştı bebek 1 yasına geldı hala yatağında uyutamıyorlar odası oyuncak odası kaldı. Bu sadece bır ornek ama cok memnun olanlarda vardır elbette cunku hersey bebegının ıstegıne gore degısebılır.. :) Ben sadece duzenlı ve dısıplınlı bır anne olmayı sevdıgım ıcın almaya gerek duymadım.. Annem yıllarca bizi sadece yatağımızda uyutmuş kokusunu belkıde hemen yatağımızı algıladığımızdan uykuya dalmışız hemen.

:44::44: offfffffffffffff tecrubelı annişler ben bu hastane çantasını nasıl hazırlıyıcam yaaaaaaa başına geçince şaşbelez gibi oldum orta boy bavula ikimizinkinide doldirim dedim sanki çok karışık olduuu ..bebişede ne koycagımı bılmıyorum

bebeğe;
20 li hastane çıkışı koydum battanıyesi havlusu içinde,
2 jama takımı,
2 battanıye aldım ayrıca biri pazen biri şu beneklı yumusakalrdan..
10 tane bez ,
1 biberon ,
1 emzik,
1 paket ıslak mendil,

kendime ;
2 pijama,
1 gecelik,
1 emzirme atleti,
1 emzirme sütyenni,
3 kilot penye,
3 kullan at kılotlardan ,
süt sağma makinası,
göğüs pedi,
1 çorap kısa
1 atlet kılot takım

başka neler alayım kızlar çantayı nasıl yapayım iyce karıştı kafam :44::44: ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…