- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.981
günaydın arkadaşlar...bu gün gene sıkıntılı uyandım sabahları kızımın hareketleri hiç yok desem yeri var 7 gibi kahvaltı yaptım tekrar uyuya kalmışım 11 de uyandım sonra zamanla hareket etmeye başladı ama çok sakin sanki içimde i yandan bi yana kayıyor o kadar..tabiii sertlikte var...bir de dr 3 belirti olunca gel demişti çocuğun herşeyi normal demişti bir hafta önce o her an doğum olacak diye balıyordu 8 gün geçti sizce nasıl sizdede böyle mi özellike günü benle bir olan arkadaşlar...takıntılı biri oldum....
Arkadaşlar merhaba,
Bu nedenle arkadaşlar doktorlarınızın tatıl planlarını sormanızı önemle rica ediyorum..:) hali hazırda onumuz bayram ve unutmayın sızı sız ve aılenız kadar hıc kımse çok düşünmeyecektir.. Bu cok guvendıgınız ve sevdıgınız doktorunuz olsa bıle.
İyi akşamlar anneler, kızımı sabah 8:30 de doğurdum. Tabi benim çıkmam 10 U buldu. Çok güzel bir kızım oldu inanılmaz birşey herkes hayran kaldı. Hemen sütüm geldi emzikte meme de tuttu çok şükür. Çok sancım var yürütülüyorum ama ne acılarla. Kimse bana kolay demesin çok zor. Resim yükleyemiyorum Pazartesi çıkınca meleğimi görürsünüz. Karnım bir boşluk sarkıyor yürürken tutuyorum acayip durum Allah herkesin yavrusunu ailelerine bağışlansın.
biz geldikkkkkkkkk
dün çıktık hastaneden
oğlum 4000gr 51 cm doğdu
genel anestezi ile sezeryan oldum belim epidurala uygun değilmiş.
çok kolay geçti çabuk ayaklandım şimdiden kendim ilgileniyorum oğlumla.
çok tatlı kızlar yaaaaaaaa
nazar değmesin diye fotoğraflarını koymuyoruz
şimdilik hoşçakalın
öpüldünüz.
Canim kotu olmus doktorun izne cikmqsi.. İnanirmisin ilk kontrole gittigimde sormustum ben doktoruma. Ne zaman tatil yapiyorsubuz, ramazanda mi bayramda mi. Sasirmisti kadincagiz. O gunler gelsin ben seni birakmam. En kotu ihimal baska arkadasima yonlendiririm demisti.
Hic kendini strese sokmana gerek yok sonucta dogumda sen sabrediceksin, bebgin kendi dogacak, doktor gerekirse mudahale edecek. Hayirlisi olsun hakkinda..
:44::44:offfffffffffffff tecrubelı annişler ben bu hastane çantasını nasıl hazırlıyıcam yaaaaaaa başına geçince şaşbelez gibi oldum orta boy bavula ikimizinkinide doldirim dedim sanki çok karışık olduuu ..bebişede ne koycagımı bılmıyorum
bebeğe;
20 li hastane çıkışı koydum battanıyesi havlusu içinde,
2 jama takımı,
2 battanıye aldım ayrıca biri pazen biri şu beneklı yumusakalrdan..
10 tane bez ,
1 biberon ,
1 emzik,
1 paket ıslak mendil,
kendime ;
2 pijama,
1 gecelik,
1 emzirme atleti,
1 emzirme sütyenni,
3 kilot penye,
3 kullan at kılotlardan ,
süt sağma makinası,
göğüs pedi,
1 çorap kısa
1 atlet kılot takım
başka neler alayım kızlar çantayı nasıl yapayım iyce karıştı kafam :44::44: ???
Arkadaşlar merhaba,
Sizleri ara ara takip ediyorum ama yazmaya hiç fırsat bulamadım.. Sanırım Agustos anneleri birbir doğurmaya başladılar ne güzel imrenmemek bu sıcaklarda elde değil :)
Benim kızımın doğumuna oldukça az zaman kaldı yalnız kendisi 3 gün önce doğum kanalına yeni girdi. Göbeğim hep yukarda aslında ama dr un dün söylediğine göre doğum kanalına girmiş yalnız ne sancı var ne açılma :) hergun 1 saat yuruyus yapıyorum belkı de doğum kanalına gırmesını o sağladı..
Evde kv var o olunca tabı hayatımızı ona gore de duzenlıyoruz.. Evi düzene dokmak için onun gitmesini bekliyorum cunku hersey ıster ıstemez degısıyor :) sanırım o da sıkıldı..
Ben artık baya bır yoruldum karnımla dönmek yatmak çok zor, dışarısı çok scak :s ve evet eşim dünya iyisi ve bana çok aşık bir adam yalnız sosyal hayatından hiç ama hiç taviz vermiyor. Hatta şuan play station oynuyor karşımda dün gecemizi de böyle geçirdik :) ve ben ne evle ugrasabıldıgımden ne bebekle ugrasabıldıgımden ne ısım olduğundan çok ama çok sıkılmış durumdayım..!! Ama eşim etrafa gülücekler saçıyorannesi evde, bebek yolda, karısı yanında, play station ellerinde, canı sıkılnca araba altında hoop akşam yemeğinde arkadaşlarıyla.... En azından birimizin keyfi çok yerinde :)))
Buarada bebeğin gelmesini bekleyen bir ton insan hergün ararken ve bayramdan sonra bebek ziyaretlerinin sinyalini verirken benim doktorum ayın 2 sınde tatile gitmeye karar verdi ve bunu yeni öğrendik.. Ustelık bu benım hakkım sızı başka bır doktora aktaracağım hıc merak etmeyın dıye ıcımıze bır su serptı bır su serptı kı sormayın :) eşim kendını çok zor tuttu kendısı bıraz sınırlıdırheran doğurma ıhtımalı ıcınde suan başka dr arıyoruz.. Anladık ki bu doktor tayfası hep bencil ve senı hasta olarak degıl bır meta olarak goruyor.. Muaeyene sırasında gozlerım doldu kurudu, doldu kurudu ama kendimi tuttum. Tatile gıtmesı elbettekı sorun değil ama en azından daha önceden haberımız olmalıydı!! Insanlar normal doğumdaki hatalar yüzünden kan kaybından kordon dolanmasından tecrubesızlıkten cok tehlıkelı durumlar ıle karşı karsıya kalabılıyorlar.. Ama doktorlara gore yaz raporu devret ne olacak..
Bu nedenle arkadaşlar doktorlarınızın tatıl planlarını sormanızı önemle rica ediyorum..:) hali hazırda onumuz bayram ve unutmayın sızı sız ve aılenız kadar hıc kımse çok düşünmeyecektir.. Bu cok guvendıgınız ve sevdıgınız doktorunuz olsa bıle.
Allah yardımcın olsun canım , insan hele ilk günler hic kıyamıyor bebeğine , lohusalik da iyice hassas yapıyor , insallah bebegin hemen iyileşir de kucağına alırsın doya doya , zaten haftası iyiymis çabuk cıkar kuvozden insallah , üzülmemeye calis , zor tabi ama ne kadar süt verebilirsen o kadar iyi . Ama ben inanıyorum hemen iyileşecek oglusun , sen hic korkma
DERİN'cim iyi haberlerini aldığıma çok sevindim.çok çok az kalmış artık kızına kavuşmana.benim daha yaklaşık 1 ayım var ve artık yavaş yavaş zorlanmaya başladığımı hissediyorum ve kim bilir sizler ne durumdasınızdır diye düşünmeden edemedim.erkeklerin konforunda bir değişiklik olmuyor ki hamilelik döneminde.belki biraz kapris çekiyorlardır o kadar.onu da ben bilerek hiç yapmadım,yalnız 4-5 kere falan belimi bacaklarımı ovdurttum.zaten bir sıkıntım yokken acizmişim gibi davranmak bana göre değil.akşamları artık bende başlasam düzenli yürüyüşlere fena olmaz.daha önce oldukça hareketliydim ama şimdi sıcaklardan ve ağırlıktan kımıldayasım pek gelmiyor.akşamları yürüyeyim,bir disiplin oluşturayım kendime.kızına isim bulabildin mi?aynı dertten muzdariptik,ben hala bulamadım.en sonunda koyucam ismini Ayşe o olacak.insan 33'ünde doğurunca görmemişe dönüyor.kızımla öpüyoruz sizi
Canim kacinci haftaydin da bebegin kilosu nasildi ki? Aslinda gebelik sekeri oldugunda bebekler iri oluyor ama talihsizlik olmusAllah yardimcin olsun..
tarihlerimiz aynı arkadaşım ve benim doktorum dün tatile çıktı, haftaya cumartesi dönecek... biz de çok sinir olduk. muhtemelen bu hafta o yokken doğacak bebeğim. ben o doktor için o hastaneye bi sürü para dökücem ama kendileri yok. gerçekten doktorların birkaç ay önceden tatil planlarını öğrenmek gerekiyor. şimdi sezaryenci olduğunu öğrendiğim bi doktora yönlendirdi beni, en ufak bi şeyde gereksiz yere sezaryene alınmaktan korkuyorum...
tşk edrim sıkıntımı paylaştığın için kendimmi çok sinir buluyorum çok sınıntı ediyorum her an kendimi dinliyorum....senin içinde belki dr gitmedfen gelmekk ister diyecektim ama sen dr değiştirme kararı almışsın bilinmez ki belki de bölesi hayırlısı olur...Günaydın canım,
Canını hıc sıkma hatta bu cok ıyı bırsey demek ki doğumun yaklaşıyor :) Bebekler doğum kanalına gırdıklerınde hareketlerı cok ama cok azalır.. Hatta doğum tarihine yakın doktorlar bebeklerin cok hareket etmesini istemezler.
Seninle tarihlerimiz aynıymış mesela benım bebeğim çok hareketliydi ama 4 gündür sadece günde 2 yada 3 kez tekme atıyor o kadar. Ve karnım taş gibi oluyor zaman zaman.. O nedenle mutluyumBanada doktorum 31 temmuz günün bitiyor demişti dün ayın 3 ü bitiyor dedi.. Bebek aşağıya ınmış ama rahim açılması yokmuş.
Zaten bebek süre bitince 2 hafta bıle sıkıntısız bekleyebılır ve o tarıhler arasında canı ne zaman ıstıyorsa gelebılır.. Yalnız bu 2 hafta doktor tarafından oldukça sıkı gözlenmeli elbette.
yaz gebeliğihem zor hem de şu tatil planları benim dr ramazandan önce gitti ii denk geldi inş kızın biraz beklerde drunda doğum yaparsın hakkımızda hayırlısı olsun...........tarihlerimiz aynı arkadaşım ve benim doktorum dün tatile çıktı, haftaya cumartesi dönecek... biz de çok sinir olduk. muhtemelen bu hafta o yokken doğacak bebeğim. ben o doktor için o hastaneye bi sürü para dökücem ama kendileri yok. gerçekten doktorların birkaç ay önceden tatil planlarını öğrenmek gerekiyor. şimdi sezaryenci olduğunu öğrendiğim bi doktora yönlendirdi beni, en ufak bi şeyde gereksiz yere sezaryene alınmaktan korkuyorum...
Yalova cm çok mutlu oldum seni gördüğüme.. Seninle çok ıyı bır frekansımız var arkadaşım :)
Ben de senın gıbı hareketlıydım ama sıcaktan hıcbır sey yapamıyorum.. Yalnız yuruyus çok onemlı kızının doğum kanalına gırmesını sağlayacak sey bu.. Benımki 4 gun önceye kadar doğum kanalında değildı her akşam yarım saat caddeye yuruyup eve geldım doktorda dun kontrolde bakınca sasırdı ınmıs hemen hayret dedı. Bır de doktorlar MAGNEZYUM veriyorlar sürekli krampları azalttığı gıbı doğum sancısının da gelmesını engelliyor. Sezeryan yapmak ısteyen doktorlar ıcın bu bır yöntem aklında olsunBir kaç arkadaşım sancıları hıc gelmediği için bu nedenle sezeryan oldular onlar da sonradan farketmişler günde 3 tane vermıs doktor..
Buarada bızde roller degısık ısten yorgun gelen kocama ben masaj yapıyorum :)) sanırım herkese ılgıyı bıraz abarttım ehuehue:)))
İsim bulduk kızıma, ismi Güneş olacak. Canını sıkma tüm isimleri bir kağıda yaz isimleri düşün sesli söyle. Elbette birkaç tanesi sonra biri çok hoşuna gidecektir.. Kızımla seni ve kızını cok opuyoruz..
Derincm hoş geldinbenim de aklıma düşmüştün neden girmiyor artık acaba doğum mu yaptı diye :) ama çok az kalmış zaten doğumuna..hayırlısıyla alırsın inşallah Güneş kızını kucağına ismine bayıldım bu arada çok güzel bir seçim olmuş..
Teşekkür ederimm.. :) Çok güzel yazmışsın. Bebek kendi doğacak haklısın ama ılk bebek olunca ınsan ıyı ıletsım ıcınde olduğu guvendıgı kendısını 9 aydır tanıyan bırıyle doğuma gırmek ıstıyor. Nıtekım epızyo dıkıslerden rahatsız olmuştum ben ve benı o konuda yapacağı seklı soylerek rahatlatmıştı. O kadar az kaldı kı doğumai hıc tanımadığım bırıyle doğumda basbasa olacagım, dünyanın sonu değil elbet. Ama tercihim bu olmazdı. Sanırım hamıle hıcbır bayan bununla karşılaşmak ıstemez, dogum bu kan vermıyoruz:) acaba doktorum kendine yapılacak ameliyatta bır anda doktorunun gelemediğini öğrense yerine arkadaşı gelse kendını rahatsız hıssetmezmıydı... Esımın bu sorusuna zaten kendısı sustu ve evet hıssederdım dedı.
O nedenle doktoruma dusuncesizliginden dolayı kırgınım. Ama güzel sözlerin için teşekkür ederim bebeğım başıma ne gelirse gelsin güzelce doğacak ınsallah ve bız bunun ıcın üzülmek yerine son ana kadar esımle caba sarfedecegız.
Doktorum ıyı bır hastasını bence kaybettı.. bu hafta içi doğum olsada kendısıne gıtmeyız artık.
slmm kızlarr. nasılsınız.. dün hastaneye gidiyrmm demiştimmm. sancılarımm vardıı. hastaneye gider gitmez hemen sancılar hızlandıı ve çok iyi giden bir açılmamm olduğunu gördükk.normal doğumm yaptımm... 20.50 de prensesim dünyaya geldii. bugünde 1 gibi hastaneden çıktıkk. bebğim çok iyii ben de çooook sayıda dikişimm dışındaa gayet iyiym. sütümüzü bekliyoruzz şimdiii. hepiniziii seviyrzzz... ayrıntılarıı daha sonraa yazarımm inş.. bana dua eden herkese teşkkr ederimm.. görüşmekk dileğiyleee,, hoşçakalınn
iyi geceler kızlar
Red arkadaşımızdan mesaj var ;
"İyi akşamlar canım..Hastanedeyiz.. 3350 gr doğdu Adacık 55 cm boyu.Sürekli uyuyor kuzu.. En kısa zamanda aranızdayım fotolarla.. Herkese selam.."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?