2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim hamilelikte reflu olurmus bendede var doktorum surup verdi rennie duo.sen doktoruna soyle uygunsa ilac verecektir.gecmis olsun

Şu son günlerinde olmaması gereken bir olay olmuş,ama olan olmuş artık.önemli olan bundan sonraki senin tavrın ve motivasyonun.her şer bildiğimîzde bir hayır olduğunu sakın unutma.senin ve kızının için başka hekimin doğumu yaptırmasınında vardır bir hikmeti.sonuna kadar teslimiyetçi ol demiyorum sakın yanlış anlama ama doktorun değil sen doğuracaksın Güneş'i.sana senden başka pek kimsenin faydası olmayacak sen zaten biliyorsun bunu.şimdi beynine olumlu düşünceler göndermeye başlıyorsun herşeyi bir kenara bırakıp.sen zaten 15 dakika üzülüp kendini toparlamışsındır ya benimki de laf işte.bende bir süredir doğumla ilgili ( normal doğum gibi gözüküyor şimdilik ve öyle olması için dua ediyorum) sancı kelimesini düşünmüyorum bile.hatta karnım kasıldığında bile vücudum doğum dalgalarına başladı diye düşünüyorum.4-5 tane bebeği itip doğmasına yardım edecek dalga gelecek ve doğum olacak.atalım şu negatiflikleri üzerimizden,hayatta daha neler yaşayacağımızı bilmiyoruz bu kadar şey ürkütmesin bizi.azıcık acımız olsa da katlanamayacak kimse yok bu Ağustos anaları topiğinde.bu bile bir rastlantı değil bence,öpüyorum canlar hepinizi

valla kızlar bikaç gündür nete bakamadım benim doğum 25 temmuz du ama hala bebek gelmedi arın kontrolümüz var sanırım doktor suni sancı deneyecek olmazsa sezeryana alırız diyor.endişeliyim.daha açılma yok bebek kanala girmedi ama ara ara sancılarım oluyor.kafam çok karışık.neyse yeni doğum yapan arkadaşları tebrik ederim maşallah bebeişlere.darısı bizim başımıza.yarın gidelim bakalım size yazarım son durumu.:18:

Senin işte bir terslik var bacım,bu Ağustos minikleri erkencilikleri ile nam salmışken seninki pek tembel çıktı.gerçi sana diyorum ama içimden bir his benim kızında eylül ayını bekleyecekmiş gibi geliyor.daha tık yok yavrumda.zaten senin 1 Ağustos görünüyor doğum tarihin.zamanını doldurmadan gelmeyecek demek ki!!!!üzme hiç kendini

Arkadaşlar Fulya Florence Nightingale'de Nilgün Güdücü'ye giden var mı? Kendi doktorum Herman Bey izne çıktığı için muhtemelen doğumuma Nilgün hanım girecek ve biz ilk olarak doğumda tanışıcaz (((( Doktoruma çok güveniyordum, bu değişiklk çok sinirlerimi bozdu. Kendisi veya bir tanıdığı bu doktora giden varsa bilgi verebilir misiniz arkadaşlar?

Canim sana mesaj attim bir bak istersen?

canım eğer ilk bebğinse bence ortak renk seçmeni tavsiye ederim çünkü daha sonra lazım olabilir penbe yada mavi renk yani belirgin bir renk olmasın .................

turuncu yeşil yada 2.3.renk karışık modeller ver daha kullanışlı .............

bakarsın birde oğlun olur............

ben oğlumda almıştım karışık renkli içinde yeşil sarı mavi turuncu ...cıvıl cıvıl renkleri ............

şimdi kızıma kullanıcam...........

canım geçmiş olsun ALLAH ANALI babalı büyütsün.........

güzel günlerini göresin

Denazcım tez zamanda kucağında olur bebeğin inşallah
Çok geçmiş olsun
Sabrın içinde tebrikler zor gerçekten insanlar evde emzirmeye zorlanırken hergün sütünden götürüyorsun
Anneler işte bu yüzden baş tacı
Dularımız sen ve bebişinle

herkese güzel bir pazar günü diliyorum geçmişe bakamadım ama tüm doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıcakla güle güle büyütün bebişlerinizi

ya gercekten cok zür bi duruma düşürmüş doktor seni.bizim gittiğimiz doktorda aynısını söledi ben olmassam yani şehir dışında falan olursa diğer arkadaşım ilgilenir dedi halbuki o hastaneye sırf onun için gidiyoruz yani.ama el mahkum zaten benim olduğum yerde.yalnız canım bişeyi merak ettim yeni doktorun sezeryancı olduğunu nasıl öğrendin hemen? ben mesela öğrenemiyorum hiçbiyerden ne hastaneyle ne doktorla ilgili doğru dürüst tam bi bilgi biyerlerden nasıl bi araştırma yapsam nasıl karar versem hiç bilemiyorum az kaldı doğuma ama hala nerde doğum yapcağıma karar veremedim gitti:26::26:

canım hemen uyuma yemekten sonra ve yüksek yastık kullan ben bunun yararını gördüm he birde cok sıcaklayıp üstünü falan örtmüyosan geceleri ve ayaklardan üşütüp de miden rahatsızlanıp yanabilir oyüzden bende öle oluyo yani

Evet Yalova cm çok haklısın.. Ben de zaten biraz üzüldüm arabada gözlerim doldu ama hemen sıyrıldık bu durumdan ve dedım ne yapabiliriz.. Dediklerine de oldukça katılıyorum hayat toz pembe mi ki sanki sancısız ağrısız problemsiz doğum istiyoruz :) Aksine problemi çözdükçe insan daha bir kuvvetleniyor kendini güçlü hissediyorsun. Aklıma geldi şimdi Temmuz anneleri yazmışlar başlıklara ' Catır Catır Normal Dogum' diye ehuehueu:)) ordaki mesaj şu sanırım güçlü kadınım ağrıya dayandım bebeğimi ıkınarak ben doğurdum..

Bence de helal olsun.. :)

[/QUOTE]canım hemen uyuma yemekten sonra ve yüksek yastık kullan ben bunun yararını gördüm he birde cok sıcaklayıp üstünü falan örtmüyosan geceleri ve ayaklardan üşütüp de miden rahatsızlanıp yanabilir o yüzden bende öle oluyo yani[/QUOTE]

haklısın galiba cnm sahurdan sonra yatıyorum mutlaka bunun etkisi vardır.üzerime nevresim takımının boş örtüsünü çekiyorum ama uyandığımda açık oluyo üzerimiz bazen..süt içtim korkudan aç kaldım midem yanacak die

Son düzenleme:
canım hemen uyuma yemekten sonra ve yüksek yastık kullan ben bunun yararını gördüm he birde cok sıcaklayıp üstünü falan örtmüyosan geceleri ve ayaklardan üşütüp de miden rahatsızlanıp yanabilir o yüzden bende öle oluyo yani[/QUOTE]

haklısın galiba cnm sahurdan sonra yatıyorum mutlaka bunun etkisi vardır.üzerime nevresim takımının boş örtüsünü çekiyorum ama uyandığımda açık oluyo üzerimiz bazen..süt içtim korkudan aç kaldım midem yanacak die [/QUOTE]

üşütme geçene kadar yanma bitmiyo canım yemeğini ye.sadece yanmaya basladığında azcık süt iç cok değil o geçiriyo

canım hem o yüzden hem de güzel duruyor düşüncesiyle beyaz istemiştim ama evde hiç hoşumuza gitmedi...artı bu modelllerin başka rengi yok...pembe,mavi ve beyaz...artııı ikinciyi hiç düşünmüyorum :) zaten yaşım 32,bu büyüycek edecek yaşım da geçiyor o zamana,e peşpeşe de yapacak hiç halim yok,çok sıkıntılı bi hamilelik geçirdim zaten her bakımdan... kader kısmet tabi ama benim düşüncemde yok...olursa da bunu kullanıcaz mecbur :))

evet int.de okuduğum yazıda da normal doğum için yazmış daha çok...bi bakteriler oluyormuş ve doğumda bebeğe bulaşabiliyormuş bu da bebekte menenjit,zatürre vs gibi ölümcül hastalıklara neden olabiliyormuş bu test onun içinmiş...dediğin gibi sezeryanda bişey olmuyor demek ki...dr.a sorucam bi yine de kontrole gittiğimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…