- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.001
mrb annecikler
iki gündür mide yanmasından deliriyorum sanki yemek boruma asit dökülmüş gibiağzıma kadar sıcak asit tadı gelio ..sizlerde böle bi şikayet var mı? inş. yktr çünkü gece hiç uyuyamadım ayağa kalkıp gezdim durdum. zaten çk hafif yemekler tuzsuz..asitsiz içecekler..napacağımı şaşırdım süt içtim sbh sdce.ama hala yanıyo
amınnn 38 haftalık 3 750 olarak doğdu oğlum kılodan dolayı degıl sezeryan doğumlarda ya da annenın gebelık sekerınden dolayı bu tur sıkıntılar yasanabılıyor dedı cocuk doktoru
Arkadaşlar Fulya Florence Nightingale'de Nilgün Güdücü'ye giden var mı? Kendi doktorum Herman Bey izne çıktığı için muhtemelen doğumuma Nilgün hanım girecek ve biz ilk olarak doğumda tanışıcaz(((( Doktoruma çok güveniyordum, bu değişiklk çok sinirlerimi bozdu. Kendisi veya bir tanıdığı bu doktora giden varsa bilgi verebilir misiniz arkadaşlar?
bu konuda ben de çok kararsız kalmıştım...ben de park yatakları hem şık buşmuyor hem de güvenemiyordum..mobilya tipi olanlardan istiyordum...eşim de park yatak daha kullanışlı olur odadan odaya taşınabilir bi yere giderkende katla götür vs diyince park yatağa karar verdim...ama mağazaya gidince bu sefer eşim mobilya tipi olanlara bakmaya başladı :))) bu seferde ben gereksiz gördüm hem pahalılardı hem de uzun süre kullanılamayacak..içine uyku seti takımı yatağı vs derken adam 600-700 lira gibi bi fiyat söyledi,ee 2 yaşından sonrada kullanılamayacak kalacak öyle ne gerek var dedim..zaten mağazadaki adamda böyle söyledi ve sonuç olarak park yatak aldık...
gerçi eve teslimatta yanlış bi model geldi ve beyaz almıştık ama evde beyaz çok soluk renksiz geldi gözümüze bugün eşim gidip pembesiyle ve bizim istediğimiz modelle değiştirecek...
bizimki bu model canım...bunlar şık duruyor diğerlerini ben de sevmiyorum....
ilk 2-3 yıl bunu kullanıp sonra adam gibi oda yapmayı düşünüyoruz
Eki Görüntüle 765978
Herkese merhablr
bn de dgm yapnlar kervanina katıldım
iki gun oldu
3.400 gr 52 cm dogdu
spinal sezeryan oldum
ikinci sezeryanimdi ama bu sefer daha cabuk toparlndm
allh dgm yapck arkdslarn yardmcisi olsn
dogm yapn diğer arkdslari da tebrik edyrm
simdilik hoscakln
teşekkur ederım canım inşallah iyileşir de evıne gelır süt sagıp goturuyorum ama yenı sutle beslemeye baslamıslar serumla beslıyorlardı hızlı soluk alıp verıyor dıye ben yıne de sutu mu goturuyorum sagol canım
Canim sana mesaj attim bir bak istersen?
tatlım mesaj kutun doluymuş...
tarihlerimiz aynı arkadaşım ve benim doktorum dün tatile çıktı, haftaya cumartesi dönecek... biz de çok sinir olduk. muhtemelen bu hafta o yokken doğacak bebeğim. ben o doktor için o hastaneye bi sürü para dökücem ama kendileri yok. gerçekten doktorların birkaç ay önceden tatil planlarını öğrenmek gerekiyor. şimdi sezaryenci olduğunu öğrendiğim bi doktora yönlendirdi beni, en ufak bi şeyde gereksiz yere sezaryene alınmaktan korkuyorum...
mrb annecikler
iki gündür mide yanmasından deliriyorum sanki yemek boruma asit dökülmüş gibiağzıma kadar sıcak asit tadı gelio ..sizlerde böle bi şikayet var mı? inş. yktr çünkü gece hiç uyuyamadım ayağa kalkıp gezdim durdum. zaten çk hafif yemekler tuzsuz..asitsiz içecekler..napacağımı şaşırdım süt içtim sbh sdce.ama hala yanıyo
canım eğer ilk bebğinse bence ortak renk seçmeni tavsiye ederim çünkü daha sonra lazım olabilir penbe yada mavi renk yani belirgin bir renk olmasın .................
turuncu yeşil yada 2.3.renk karışık modeller ver daha kullanışlı .............
bakarsın birde oğlun olur............
ben oğlumda almıştım karışık renkli içinde yeşil sarı mavi turuncu ...cıvıl cıvıl renkleri ............
şimdi kızıma kullanıcam...........
evet bende onu düşünüyordum bahsetmedi ve sanırım sezeryan olacaklar için sorun değil çünkü vajinal kanaldan geçreken bu mikrobu alıyormuş bebekler oda ortalama %10 denmiş doktorlar için heralde çokta önemli değildir bilmiyorum :26:
ya gercekten cok zür bi duruma düşürmüş doktor seni.bizim gittiğimiz doktorda aynısını söledi ben olmassam yani şehir dışında falan olursa diğer arkadaşım ilgilenir dedi halbuki o hastaneye sırf onun için gidiyoruz yani.ama el mahkum zaten benim olduğum yerde.yalnız canım bişeyi merak ettim yeni doktorun sezeryancı olduğunu nasıl öğrendin hemen? ben mesela öğrenemiyorum hiçbiyerden ne hastaneyle ne doktorla ilgili doğru dürüst tam bi bilgi biyerlerden nasıl bi araştırma yapsam nasıl karar versem hiç bilemiyorum az kaldı doğuma ama hala nerde doğum yapcağıma karar veremedim gitti:26::26:
Cnm bi arkadasimin iki tane arkadasini sezaryenlw dogurtms. Arkadasm soledi pek normal dogum yanlisi diil ama sezaryende iidir diye. Off of yaza da denk gelince boyle oldu tabi biraz, izinler, tatiller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?