2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam annişler
bi kaç arkadaş sormuş en son kontrolde kaç kgdı bebek diye 3200 çıkmıştı üzülmüştüm zayıf doğacak diye
hastanede hemşire 4000kg diyince nasıl sevindim anlatamam yani usgye güvenmeyin çok fazla

tosunumla ilgileniyorum bu seferde kızım kıskanıyor 2 günde huyu değişti hiç susmuyor yerinde hiç durmyor kafayı yicem.

işte böyle kızlar şu anda iyiyim evle çocuklarla ilgilenmekten nete pek vaktim kalmıyor.
sütüm halen yok çok üzülüyorum. herşeyi denedim olmuyor.

yeni doğum yaapn arkadaşlarıda tebrik ederim
geçmişi tamamen okuyamıyorum
öptüm iyi akşamlar canlarım.

Yerim ısırırım o tostiki bak benden söylemesi :) maşallah annesi

Sut icin stres yapma ya annesi stres çok etkiliyor diyorlar gerçi sen tecrubelisin benden daha iyi bilirsin :)

Tatlım Allah sana yardımcı olsun, hayırlı doğumlar..

Arkadslarımdan duydum sezeryan için en erken saati seç .. Aç kalman gerektiği için daha iyi oluyormuş..

Sevgiler canım

sağol amin canım..o gün 5 kişiyi dha sezeryana alıcakmış doktorum...ameliyathane tadilatta olduğu için başka hastanede yapıcak hepimiz aynı gün bakalım nasıl olcak..yani saatii keşke en erken bana verse..öğleden sonrayada kalabilirim maalesef...

yok benim normal de 11 ağustos görünüyodu doğumum sezeryan oluncan 1 ağustosa gün verdi doktorum..bende takvimim, 1 ağustos olarak değiştirdim canım.. 2hafta önce benimki 3080 civarındaydı

selaam...2 gündür bakamıyorum foruma, dün temizlikçi abla geldi, bi güzel dip köşe, cam kapı balkon falan temizlendik, artık doğurmağı daha çok istiyorum ev pislenmeden :)

2. doğum olcak nasipse ben ilkinde hiçbu kadar sabırsızlanmamıştım. yaş ilerleyincemi oldum böyle sabırsız ...

herşeyi takıyorum kafaya, ağlıyorum sonra...

evet kızlar ..............
nereden başlasam bilemiyorum ( daha doğuma bir ayım vardı..
cuma günü yüksek tansiyon sonucu acil sezaryena alındım ve bebeğimi ölmek üzereyken ameliyatla aldılar
fakat hayatımda aldığım en kötü haberi orada aldım
doktor bebeğin anne karnında oksijensiz kalmış olabilir dedi ve beni o şekilde apar topar ameliyata aldı
ameliyattan uyandığımda bebeğimin yaşadığını öğrendim fakat bebeğimde bir hasar var mı yok mu bilmiyoruz
doktor olumlu konuştu ama hiç bir şey için de kesin bir şey söylemiyor...
şuan bebeğim yoğun bakımda küvezde ben eve taburcu edildim ağrılarımla uğraşıyorum..

sizlerden tek isteğim bebeğim için dua etmeniz..
bu mübarek aylarda bu mesajımı görüpte okuyanlardan Allah rızası için ayetel kürsi okumalarını istiyorum
ne kadar toplayabilirsek o kadar iyidir..
gözümün yaşı kurudu, Allahım hepinizin yavrusunu esirgesin..
ne olur benim yavrum içinde dua edin sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıma alayım.....................

dualarıız sizinle inşallah herşey yolundadır. olumlu düşünüp dua etmekten başka yapacak bişeyimz yok. ağlayıp kendinizidaha fazla üzmeyin, bebeğiniz iyi olucak, yoğun bakımdan çıkıcak ve hiç bir problem olmıcak inş.

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm..dualarımız bebeğin için sen merak etme...bebeğinde en kısa zamanda iyileşecek bak görürsün...kötü düşünme moralini yüksek tut minik bebeğin sağ sağlim sağlıklı bi şekilde çıkıcak küzevden...

[/FO[Id[/I]NT]

Doktorumuz bayram iznine ayrlcgi ıçn prensesimdede hala tik tolmadıgi icn kismetse 5agustosta sezeryanla gelıecek prensesm

canım allah yardımcın olsun allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah.sabır versin dayanma gücü versin inşaallah .yarabbim yavrunla olan imtihanını kısa tutsun...aklıma geldikçe hep dua edicem canım. nasıl oldu da tansiyonun yükseldi birden? dayanamadım sordum canım kusuruma bakma

canım çok üzüldüm allah şifa versin ayetel kürsü okudum allahım acısını yasatmasın hiçbirimize inş en kısa zamanda iileşir ve sorunsuz bi şekilde hayatına devam eder ne denir gerçekten bilemiyorum çok üzüldüm gerçekten senin için kimbilir nasıl yanıyordur kardeşim allaha dua etmekten başka çare yok güzel haberlerini bekliorum

Cnm.dualarm sennle ve bebegnle..bi an once sagligina kavusup ynina gelicek bn inaniyorm allah mubarek gunde hepimzn dualarini kbul etsn

stresli,mutsuz,tuhafımm

Allah hayırlsıyla saglıklı sıhatli doğum kısmet etsin size ve tüm hamilelere.. Bende aynı durumda çok stresli ve gerginim normal doğumu bekliyorum korka korka gelmiyo inatçı oğlum daha çok strese sokuyo annesini.. 40. Haftayıda doldurursak sezeryan olcam ama ondada epiduralmi genelmi bende karar veremiom

amin canım sağol...herşeyin hayırlısı canım normal olmuyosa sezeryan ol ne farkeder o da doğum sonuçta...bende karar veremedim ya epidural istiyorum ama çevremdekiler korkutuyolar...yok sakıncalıymış yok öyle böyle olurmuş offf

Çevremde çok doğum yapanlar oldu bu aralar, coğu sezeryan oldu sadece birtanesi epidural sezeryanla doğum yaptı en çabuk o iyileşti.. Belki bünyeylede alakalıdır bilmiyorum ama genel anesteziye göre daha az dezavantajı var diye biliyorum. Genelde bebeğede geçiyomuş ilaç ama epiduralde geçmiyo bide hemen görüyosun normal doğum gibi.. Hakkımızda hayırlısı ...

canım benim çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah.. herşey yoluna girecek umudunu kaybetme.. dualarımız seninle ve meleğinle.. ayetel kürsiyide okudum Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

canım benim Allah sana dayanma gücü, bebeğine de şifasını versin en kısa zamanda.. aklıma geldikçe dua edicem sizin için.. lütfen hep olumlu düşün, çok yakında bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın buna eminim.. bu mübarek günlerin hürmetine Allah yardımcınız olsun arkadaşım..

evet aslında epiduralde daha çabuk iyileştiklerini bende duydun canım...ama bakalım yarın bi doktorumlada konuşayım o ne diycek hayırlısı....

Canım benim okuyunca çok üzüldüm.daha 2 gün öncesine kadar güzel güzel konuşuyorduk.Allah yardımcınız olsun,inşallah sağlıkla hiçbîr problem olmadan yavrunda çıkar küvözden.dualarımız senin ve yavrunla.tez zamanda sağlıkla kavuş inşallah yavruna.biliyorsun bende bursa'lıyım.yapabileceğim,elimden gelen ne olursa lütfen kardeşin bil ve haber ver.dua zaten ediyorum ama dua harici yapabileceğim bişey olursa herzaman yanındayım.Allaha emanet olun.güzel haberlerini bekliyoruz ve çok inanıyorum güzel haberler vereceğine.

Allah yardımcın olsun canım. Rabbim bebeğini size bağışlasın inşaallah. mübarek günlerin hürmetine tez zamanda sağlığına kavuşur inşaallah... dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…