2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm annisler bebisimi kucagima aldim ep.sezryn oldum dunn saat 3 te hersy yolunda bugun daha iyiyim.bebisin durumuda iyi teyzoslari.arada girip bakiniom ama cvp vremiom eve yrn gececegiz uazarim uzunca:)

daha alıntı yapamadığımm doğum yapan arkadaşlar hepinizin gözüaydınn Allah sağlıklı uzun ömürler wersinn :))

ben bgn nstye girdim ama çok sıkıcı sırtüstü yatmak mafedio ter döktm midem bulandı ayy berbattı neyseki sondu

pzt yatışş we sezeryan inş.

herkes bebişlerine kawuşuooo çok güssel ya her okuduğumda mutlu oluyorum darısı bizlere....

kızlar ya çok korkuyorum, doktorum pazartesi alabiliriz aç karnına gel dedi, kilosu geriden geliyor, aslında istemiyorum daha 15 gün var, NTS suyum iyi, doktor pazartesi bakalım dedi. Doğumdan değil sonrasından korkuyorum, zayıf bebeğim olacak nasıl bakacağım, deli gibi korkuyorum inanın öyle böyle değil çok korkuyorum geceleri uyuyamıyorum, bakabilecek miyim, ya ateşi çıkarsaya sütüm gelmezse diye, doğduktan sonra sağlıklı olacak mı vs. sizde de oluyor mu bu?

canım benimkide hep haftasıyla uyumluydu çarşamba günü gittiğimde haftasından geriye düşmüş kilo almıyo cok az..boynunda atkı gibi kordonu var 12snde kontrole gtcem aynı korkular bende de var yavrum nye böle dye üzülüyom ama napalım allahım bi kolaylık verir inş.sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun besleriz biz onları topicte ne kadar cok erken zayıf doğanlar vardı hepsi toparlandılar yavaş yavaş korkutmayalım kendimizi napalım yoksa dayanamıycaz bu strese

allah yardımcımız olsun hepimizin canım benim...çatır çatur iyimiş o ya

kesinlikle haklısın canım önemli olan sağlıklı olmaları, son zamanlarda herkeste oluyor sanırım ya da ben çok paniğim

kızlar ben parmeyi normal doğum zamanında gitti sanıyodum.bebeği sıkıntıda mıydı? hareketlerini kontrol edin diye yazmış ya ne olmuştu onun bebeğinde bilen var mı??:26::26::26::26:

kesinlikle haklısın canım önemli olan sağlıklı olmaları, son zamanlarda herkeste oluyor sanırım ya da ben çok paniğim

ben muayenede ağlıcaktım nerdeyse gözlerim doldu doldu geri yuttum...kalbinde ufak bi üfürümde olabilir dedi.canım cok yanıyo ama panik stres bize yaramıyo bugün elim ayağım titredi bi an dedim kendine gel işte..biz inançlı insanlarız allah yardım edicek hepiimize inş

doğru söylüyorsun canım, Allah yardımcımız olur inşallah, sen de üzülme doktorlar gördükleri her şeyi söylüyorlar,
emin olmadan tedbir amaçlı hem de. Gönlünü ferah tut

canım hiç sitres yapma bebeğini sağlıkla büyüt inş .....

Evet canım bendede oluyor son zamanlarda ama ben çoğu arkadaş gibi sancı falan hissetmiyorum daha,rahat sayılırım yani.son 2 gündür kalça kemiklerim ağrıyor ve doğuma hazırlık için açıldığını düşünüyorum ( topiği ve benden önce doğumu olacak arkadaşlarımın yazdıklarından takip ettiğim kadarıyla )birbirimizi takip etmemizin faydaları işte.seninde Ağustos sonuydu doğumun hatırladığım kadarıyla.bayram geçtikten sonra bizi de telaş sarmaya başlar.sık tuvaletimizin gelmeside aşağı doğru inmeye başladığının ve artan kilosunun belirtisi galiba.ben hafif hafif penguen gibi başladım bile yürümeye,hareketlerde ağırlaştı.sen ne durumdasın? İnşallah herkes de biz de rahat geçiririz son günlerimizi.

aynı durum bendede var felaket bacağımın sol tarafı..yürüyemiyorum ya resmen...5 dk lık marketi yarım saatte gittim sanırım...neyseki yarın bebeğimi kucağıma alıyorum inş...belki doğumdan sonra hemen geçer..

kızlar ben parmeyi normal doğum zamanında gitti sanıyodum.bebeği sıkıntıda mıydı? hareketlerini kontrol edin diye yazmış ya ne olmuştu onun bebeğinde bilen var mı??:26::26::26::26:

parme'nin sezeryan tarihi aslında 5 ağustos'tu.. ama doğum yaptığı günün gecesinde bebeğin hareketlerini hissetmediği için acile gitmişti ve açılması olduğunu öğrendi..doktor da her an alabiliriz dedi ve aynı gün öğleden sonra doğum yaptı..

canı geçmiş olsun güle güle büyüt bebeğini..darısı yarın benim başıma inş...ağrıların inş hemen geçer ya Allah şifa versin

Kizlar tam sirt ustu yatmayine kadra ozledigimi felan anlaticaktim ama yazin lohusa olmak da zormus
Birden bit ates bir ter, Yogunlasan kanamam. Sonra usumek bu havada
Vucudumun resistansi arizami veriyor anlamadim
Gogus ucu yaralari cabasi
Sizde durumlar nasil lohusa arakadaslarim..

canımcımlar bugün kızımla karnımdakiyken geçireceğimiz son gün...saatler kaldı kavuşmamıza...yarın sezeryana giriyorum saat 9 da...ama bi yandanda burukluk var içimde...onu içimden alıcaklar.biz kızımla 9 aydır beraberdk hep..onun kıpırtılarını bile özliycem..ama tabi içimde değil yanımda kıpırdıycak artık kuzumm inş......sezeryandan da çok korkuyorum ne olur dua edin bana arkadaşlar sağ selamet kucağıma alayım yavrumu...inş ağrılarımda çok olmaz...inş sütüm çok olurr.......hakkınızı helal edin ben ve kızım seviyoruz sizi.....kocaman öptük

canım çok kolay olsun oldu bitti hiç anlamazsın bile inşallah sağlıcakla kucağına al bebeğini Rabbim yardımcın olsun

Doğum yapanlara yetişemez oldum:) Doğum yapan annişler gözünüz aydın. Sağlıkla sıhhatle büyütün bebeklerinizi....Bol bol sütünüz olsun bebeğiniz cup cup emsin:))

Darısı doğum yapmayan annelere bizlerde sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza inşallah....

Benim doktorda normal yaptırmaya uğraşırım ama riske atmam bir sorun olursa sezaryan yaparım dedi... Bayramdan sonra gelebilir dedi...
Arife günüde çatı muayenesi olacam.... Eşim diyor açılma varsa doğuma alırlarsa arife melek koyalım diye dalga geçiyor:)))

canım üzülme doktorun olabilir demiş inşallah olmaz dua edelim.benim kızım için her gittiğimde bişey söylerdi doktor yok midesini göremiyorum yok yutakta problem olabilir en son doğumdan öncede dudağında yarık var demişti artık korkmaya başlamıştım nasıl bi bebek dünyaya getireceğim diye elhamdülillah herşeyi tastamam sağlıklı bi bebek olarak dogdu bazen doktorlar yarın öbür gün neden uyarmadınız beni demeyelim diye tüm ihtimalleri söylemek zorunda kalabiliyorlar inşallah sağlıklı bi bebek olarak kollarına alırsın yavrucuğunu canım

slm kızlar bugün nstye girdim biraz sancı varmış. salı günü tekrar bakıcak ona göre bayramdan önce veya sonra sezeryan günüm belli olacak. kızım 3150 gr olmuş çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…