- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.181
slm annisler bebisimi kucagima aldim ep.sezryn oldum dunn saat 3 te hersy yolunda bugun daha iyiyim.bebisin durumuda iyi teyzoslari.arada girip bakiniom ama cvp vremiom eve yrn gececegiz uazarim uzunca:)
Kizlar slm bem dun aksam 5:45te dogum yaptım bebegin suyu azalmis sezaryen le acil alindi sutum yok hastanedeyim dua edin nolur gelsin meme ucumda yok tutamio dunya tatlisi kizimin adi da ikra oldu agrilarm var hala çok zorlaniyorum dua edin â
kızlar ya çok korkuyorum, doktorum pazartesi alabiliriz aç karnına gel dedi, kilosu geriden geliyor, aslında istemiyorum daha 15 gün var, NTS suyum iyi, doktor pazartesi bakalım dedi. Doğumdan değil sonrasından korkuyorum, zayıf bebeğim olacak nasıl bakacağım, deli gibi korkuyorum inanın öyle böyle değil çok korkuyorum geceleri uyuyamıyorum, bakabilecek miyim, ya ateşi çıkarsaya sütüm gelmezse diye, doğduktan sonra sağlıklı olacak mı vs. sizde de oluyor mu bu?
merhaba ağustos anneleri kızm ve ben geldik çatır çutur. analı kızlı çatırdayıp duruyoruz. ben her hareket ettiğimde eklemlerimden ses geliyor. işin tuhafı bebek hareket ederkende kızımdan karnımdan ses geliyor. çatır çatır doğurmaktan kasıtları bu mu acaba ? :) şu mübarek günlerde dua edelim birbirimize :)
canım benimkide hep haftasıyla uyumluydu çarşamba günü gittiğimde haftasından geriye düşmüş kilo almıyo cok az..boynunda atkı gibi kordonu var 12snde kontrole gtcem aynı korkular bende de var yavrum nye böle dye üzülüyom ama napalım allahım bi kolaylık verir inş.sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun besleriz biz onları topicte ne kadar cok erken zayıf doğanlar vardı hepsi toparlandılar yavaş yavaş korkutmayalım kendimizi napalım yoksa dayanamıycaz bu strese
kızlar ben parmeyi normal doğum zamanında gitti sanıyodum.bebeği sıkıntıda mıydı? hareketlerini kontrol edin diye yazmış ya ne olmuştu onun bebeğinde bilen var mı??:26::26::26::26:
kesinlikle haklısın canım önemli olan sağlıklı olmaları, son zamanlarda herkeste oluyor sanırım ya da ben çok paniğim
ben muayenede ağlıcaktım nerdeyse gözlerim doldu doldu geri yuttum...kalbinde ufak bi üfürümde olabilir dedi.canım cok yanıyo ama panik stres bize yaramıyo bugün elim ayağım titredi bi an dedim kendine gel işte..biz inançlı insanlarız allah yardım edicek hepiimize inş
canım hiç sitres yapma bebeğini sağlıkla büyüt inş .....Kizlar slm bem dun aksam 5:45te dogum yaptım bebegin suyu azalmis sezaryen le acil alindi sutum yok hastanedeyim dua edin nolur gelsin meme ucumda yok tutamio dunya tatlisi kizimin adi da ikra oldu agrilarm var hala çok zorlaniyorum dua edin â
Canım ben çantayı hazırladım valla:18:ne olur ne olmaz diye ama dediğin gibi daha ev temizlenip halılar yıkamaya gidecek gönderecektim bayram üstü çok yoğunmuş şimdi acele acele güzel yıkanmaz diye bayram sonrasına bıraktım arife günü kontrol var bakalım belki çatı muaynesi olabilirim korkuyorum o yüzden bugün gidip ağdamızı da yaptırdıku arada artık yürürken alttan çıkıvericek gibi baskı yapıo çok tuvaletim gelmiş gibi gidiyorum azcık bişş yapıorumsende de oluyor mu
Dün esimle biraz yuruyelim dedik 10 dkk yurudukten sonra asagidaki butun kemiklerim gerildi sizladi resmen felcli gibi oldum sol bacaginada agri vurdu 10 dkklik yolu 1 saatte geldik...ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum(( cok zorlaniyorum nedendirki bu yaa
kızlar ben parmeyi normal doğum zamanında gitti sanıyodum.bebeği sıkıntıda mıydı? hareketlerini kontrol edin diye yazmış ya ne olmuştu onun bebeğinde bilen var mı??:26::26::26::26:
Kizlar slm bem dun aksam 5:45te dogum yaptım bebegin suyu azalmis sezaryen le acil alindi sutum yok hastanedeyim dua edin nolur gelsin meme ucumda yok tutamio dunya tatlisi kizimin adi da ikra oldu agrilarm var hala çok zorlaniyorum dua edin â
canımcımlar bugün kızımla karnımdakiyken geçireceğimiz son gün...saatler kaldı kavuşmamıza...yarın sezeryana giriyorum saat 9 da...ama bi yandanda burukluk var içimde...onu içimden alıcaklar.biz kızımla 9 aydır beraberdk hep..onun kıpırtılarını bile özliycem ..ama tabi içimde değil yanımda kıpırdıycak artık kuzumm inş......sezeryandan da çok korkuyorum ne olur dua edin bana arkadaşlar sağ selamet kucağıma alayım yavrumu...inş ağrılarımda çok olmaz...inş sütüm çok olurr .......hakkınızı helal edin ben ve kızım seviyoruz sizi.....kocaman öptük
ben muayenede ağlıcaktım nerdeyse gözlerim doldu doldu geri yuttum...kalbinde ufak bi üfürümde olabilir dedi.canım cok yanıyo ama panik stres bize yaramıyo bugün elim ayağım titredi bi an dedim kendine gel işte..biz inançlı insanlarız allah yardım edicek hepiimize inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?