2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Millet hamileyken dogurdugunu gorur ruyasinda, ben dogurdum ruyamda hamileydim ne zaman dogurcam diyodum. Hey Allahim..

Eskisi gibi sayfa sayfa takip edememek uzuyo beni. Cok ozluyorum sizleri. Ama napayim...

Sezeryanla dogurmustum. Dogumdan bi ay once annem ve esimle olan problemleri anlatmistim. Konusmuyolardi. Logusaligimin ikinci gununde annemi evden kovdu esim. Kimsem yok diye mecburen ayaga kalkmak zorunda kaldim. Olu gibiydim. Sahiden olucem sandim bi ara. Aglamaktan mahvoldum. Tlfumu bile elimden almisti. Simdi daha iyiyim. En azindan tlfla gorusuyorum annemle. Bole ustunkoru anlattigima bakmayin en guzel gunlerim burnumdan geldi. O sancilarla hickira hickira aglamak ve taptaze bi bebekle ilgilenmek cok zordu. Kanli yaslar dokerek emzirdim. Allah sabrini da veriyor hamdolsun. Sinavimiz bitemedi gitti...

yaşadıkların gerçekten çok üzücü,ma eşin anneni nasıl evden kovar.bu ne terbiyesizlik.benim eşim annemi evden kovacak hayatı zindan ederim o adama..

Beklenen doğum tarihim 01 Ağustos ve hala bekliyorum. Kızım da 8 gün geç gelerek 42. haftada doğmuştu. Bakalım oğlum ne zaman gelecek? Doktorum bir hafta daha bekleyebiliriz dedi. İstersen suni sancı verelim akşama doğurursun dedi. Fakat benim eğer bir sorun yoksa acelem yok. Hepinize kolay ve sağlıklı doğumlar...

aynı şoku bende yaşadım benim doğum da 1 ağustostu ve hamilelik takvimim bitti :44: galiba benide doktorum sezeryana alacak

fundacım teşekkürler demekki cok dikkat etmek gerekiyo banada doktorum dyo hep dinle hareketlerini diye

evet canım göbek kordonu kesilince belli olacak dedi..bi de dediğin gibi baslarda da böbreklerinde sıkıntı olabilir de demişti.cok haklısın içimi ferahlattın inş hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi

canım allah yardımcın olsun şimdi o korkuları ben yaşıyorum annemi çağırıcam ama başımıza ne gelir neyle karşılaşırım hiç belli değil..benimde son günlerim burnumdan geldi inşaallah doğumda ve doğumdan sonrası böyle olmaz diye dua ediyorum cok zor oluyo bi de minick bebekle kendimi düşünemiyorum,aklıma habire boşanmak geliyo ama yapamam hem eşimi seviyorum hemde normalde mutluyum ama annecime böle yapması cok koyuyo bulamıyorum bi türlü ortayı... allahım imtihanımızı kısa tutsun inş yar ve yardımcımız olsun..

allah yardımcın olsun canım sağlıcakla al kucağına bebişini sev kokla..inşaallah çok kolay bi doğumun olcak bol sütüb gelcek dualarım seninle olacak allahım herseyi gönlünce versin inş hep gülsün yüzün..

Canım benim esim ingiliz ve maalesef biz de isim seçerken cok dikkatli olmak durumunda kaldik. Çünkü isminden dolayı esimle çocukken cok dalga gecmisler. Esim soyadını değiştirmek durumunda kalmış.

Buyuk konusma nolur. Ben de ole derdim. Daha neler bide evden mi kovcak diye. O kadar arada kaldimki. Gitsem olmuyo kalsam icim kan agliyo. Bebegim el kadar babasindan ayiramam. Anneanne de tum kiyafet ihtiyac besik falan almisti ilk banyosunu gobeginin dususunu goremedi. Opemedi bile hic. Kaynanam optukce aklima annemin hasret kalisi gelio. Acilarimi sancilarimi bahane edip edip agladim. Halbuki icimin yangini daha harli. Amaann olmaz diye bisey yok bu dunyada. Herkesin basina hersey gelebilio velhasil. Cahil cuhela da degiliz sozde unv.mezunuyuz ikimizde. Annem desen gene oylesine. Ama nasil oluyosa bir anda karisir butun isler oluyo

Oglum var benim. Onun emaneti var bende. Sütüne sahip cikicam. Ogluma saglam bi ana olucam. Elimden gelen bu. Allah yardimcimiz olsun. Su gunumde bunlari yasatan sebep olan sebep bulsun.

Canım benim esim ingiliz ve maalesef biz de isim seçerken cok dikkatli olmak durumunda kaldik. Çünkü isminden dolayı esimle çocukken cok dalga gecmisler. Esim soyadını değiştirmek durumunda kalmış.

Mu honey peki o zaman beril sorun olur mu sence İngiliz okuluna giderse eğer bizim ufaklık
Fransız okuluna giderse sanırım sorun olmaz da
Eşin soyadından dolayı Türkiye'de mi sorun yaşamış yoksa ingilterede mi

Mu honey peki o zaman beril sorun olur mu sence İngiliz okuluna giderse eğer bizim ufaklık
Fransız okuluna giderse sanırım sorun olmaz da
Eşin soyadından dolayı Türkiye'de mi sorun yaşamış yoksa ingilterede mi

İngilterede sorun yasamış. Şimdi sordum esime beril ismi icin sorun olmaz dedi. Kızımız olsaydı biz de Leyla Sare melisa defne bu isimlerden birini koyacaktik

Arasta nin kötü deneyiminden dolayı bugün gidip hemen yan yatma yastığı aldım ve valize koydum.

Arkadaslar benim ayaklarımın altı yürürken cok ağrıyor öyleki yürüyüşümü yavaşlatdı ve yürürken ızdırap çekiyorum resmen sizlerden de benzer sorunu yaşayan var mi

slm kızlar bugün nstye girdim biraz sancı varmış. salı günü tekrar bakıcak ona göre bayramdan önce veya sonra sezeryan günüm belli olacak. kızım 3150 gr olmuş çok sevindim.

Cnm teldn griyrm goremdm kac hftalk bebisn..bnmde byrmdn once sezeryan olma durumm var o yuzdn sordm

sağoll amin canımmm...inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah.. sütünde tez zamanda gelsin..

Sağlıkla al bebişini kucağına inş cnm.. Allah yardımcınz olsun güzel haberler bekliyoruz senden de... Melek doldu herkesin kucağı.. Darısı başımıza.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…