- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.201
Millet hamileyken dogurdugunu gorur ruyasinda, ben dogurdum ruyamda hamileydim ne zaman dogurcam diyodum. Hey Allahim..
Eskisi gibi sayfa sayfa takip edememek uzuyo beni. Cok ozluyorum sizleri. Ama napayim...
Sezeryanla dogurmustum. Dogumdan bi ay once annem ve esimle olan problemleri anlatmistim. Konusmuyolardi. Logusaligimin ikinci gununde annemi evden kovdu esim. Kimsem yok diye mecburen ayaga kalkmak zorunda kaldim. Olu gibiydim. Sahiden olucem sandim bi ara. Aglamaktan mahvoldum. Tlfumu bile elimden almisti. Simdi daha iyiyim. En azindan tlfla gorusuyorum annemle. Bole ustunkoru anlattigima bakmayin en guzel gunlerim burnumdan geldi. O sancilarla hickira hickira aglamak ve taptaze bi bebekle ilgilenmek cok zordu. Kanli yaslar dokerek emzirdim. Allah sabrini da veriyor hamdolsun. Sinavimiz bitemedi gitti...
aynı şoku bende yaşadım benim doğum da 1 ağustostu ve hamilelik takvimim bitti :44: galiba benide doktorum sezeryana alacak
parme'nin sezeryan tarihi aslında 5 ağustos'tu.. ama doğum yaptığı günün gecesinde bebeğin hareketlerini hissetmediği için acile gitmişti ve açılması olduğunu öğrendi..doktor da her an alabiliriz dedi ve aynı gün öğleden sonra doğum yaptı..
canım üzülme doktorun olabilir demiş inşallah olmaz dua edelim.benim kızım için her gittiğimde bişey söylerdi doktor yok midesini göremiyorum yok yutakta problem olabilir en son doğumdan öncede dudağında yarık var demişti artık korkmaya başlamıştım nasıl bi bebek dünyaya getireceğim diye elhamdülillah herşeyi tastamam sağlıklı bi bebek olarak dogdu bazen doktorlar yarın öbür gün neden uyarmadınız beni demeyelim diye tüm ihtimalleri söylemek zorunda kalabiliyorlar inşallah sağlıklı bi bebek olarak kollarına alırsın yavrucuğunu canım
Millet hamileyken dogurdugunu gorur ruyasinda, ben dogurdum ruyamda hamileydim ne zaman dogurcam diyodum. Hey Allahim..
Eskisi gibi sayfa sayfa takip edememek uzuyo beni. Cok ozluyorum sizleri. Ama napayim...
Sezeryanla dogurmustum. Dogumdan bi ay once annem ve esimle olan problemleri anlatmistim. Konusmuyolardi. Logusaligimin ikinci gununde annemi evden kovdu esim. Kimsem yok diye mecburen ayaga kalkmak zorunda kaldim. Olu gibiydim. Sahiden olucem sandim bi ara. Aglamaktan mahvoldum. Tlfumu bile elimden almisti. Simdi daha iyiyim. En azindan tlfla gorusuyorum annemle. Bole ustunkoru anlattigima bakmayin en guzel gunlerim burnumdan geldi. O sancilarla hickira hickira aglamak ve taptaze bi bebekle ilgilenmek cok zordu. Kanli yaslar dokerek emzirdim. Allah sabrini da veriyor hamdolsun. Sinavimiz bitemedi gitti...
canımcımlar bugün kızımla karnımdakiyken geçireceğimiz son gün...saatler kaldı kavuşmamıza...yarın sezeryana giriyorum saat 9 da...ama bi yandanda burukluk var içimde...onu içimden alıcaklar.biz kızımla 9 aydır beraberdk hep..onun kıpırtılarını bile özliycem ..ama tabi içimde değil yanımda kıpırdıycak artık kuzumm inş......sezeryandan da çok korkuyorum ne olur dua edin bana arkadaşlar sağ selamet kucağıma alayım yavrumu...inş ağrılarımda çok olmaz...inş sütüm çok olurr .......hakkınızı helal edin ben ve kızım seviyoruz sizi.....kocaman öptük
Kızlar biz de sonunda minnoşumun ismine karar vermiştik
Neşe beril olacak
Dün akşam amirimiz canımızı sıktı
Berille dalga geçer okulda arkadaşları dedi
Sebebi de ingilizcedeki barrel kelimesine benzemesi
Okunuşları da benziyor barrel fıçı demek
Bizim uzaklık hep yurtdışında okuyacak mesleğimiz nedeniyle 6 yıl yurtdışı 3yıl Türkiye şeklinde çalışacağımızan
Hatta neşe içinde fransızcada deşe diye okunan ve çöp anlamına gelen kelimeye benziyor dedi
Sonrada dalga geçti iyi uymuş ya çöp fıçısı gibi falan dedi
Gerizekalı adam zaten bi kaşık suda boğsam yeridir bunda da gıcıklık yapacak i şey buldu
İnternette baya araştırdım bana bu isimler hiç de o salak adamın dediği gibi anlama gelmiyor gibi geldi
Sırf bu embesiln yüzünden de ism deştrmek istemiyoruz
Seneye ingilterede görevde olucaz
Minnoş orda başlayacak kreşe
Ne dersiniz gerçekten dalga geçerlermi benim kuzumla
Canım benim esim ingiliz ve maalesef biz de isim seçerken cok dikkatli olmak durumunda kaldik. Çünkü isminden dolayı esimle çocukken cok dalga gecmisler. Esim soyadını değiştirmek durumunda kalmış.
Mu honey peki o zaman beril sorun olur mu sence İngiliz okuluna giderse eğer bizim ufaklık
Fransız okuluna giderse sanırım sorun olmaz da
Eşin soyadından dolayı Türkiye'de mi sorun yaşamış yoksa ingilterede mi
slm kızlar bugün nstye girdim biraz sancı varmış. salı günü tekrar bakıcak ona göre bayramdan önce veya sonra sezeryan günüm belli olacak. kızım 3150 gr olmuş çok sevindim.
Cnm teldn griyrm goremdm kac hftalk bebisn..bnmde byrmdn once sezeryan olma durumm var o yuzdn sordm
seninle aynı canım ama ben bayramdan sonra istiyorum rahat rahat olsun.
allah yardımcın olsun canım sağlıcakla al kucağına bebişini sev kokla..inşaallah çok kolay bi doğumun olcak bol sütüb gelcek dualarım seninle olacak allahım herseyi gönlünce versin inş hep gülsün yüzün..
canım çok kolay olsun oldu bitti hiç anlamazsın bile inşallah sağlıcakla kucağına al bebeğini Rabbim yardımcın olsun
Kizlar slm bem dun aksam 5:45te dogum yaptım bebegin suyu azalmis sezaryen le acil alindi sutum yok hastanedeyim dua edin nolur gelsin meme ucumda yok tutamio dunya tatlisi kizimin adi da ikra oldu agrilarm var hala çok zorlaniyorum dua edin â
canımcımlar bugün kızımla karnımdakiyken geçireceğimiz son gün...saatler kaldı kavuşmamıza...yarın sezeryana giriyorum saat 9 da...ama bi yandanda burukluk var içimde...onu içimden alıcaklar.biz kızımla 9 aydır beraberdk hep..onun kıpırtılarını bile özliycem ..ama tabi içimde değil yanımda kıpırdıycak artık kuzumm inş......sezeryandan da çok korkuyorum ne olur dua edin bana arkadaşlar sağ selamet kucağıma alayım yavrumu...inş ağrılarımda çok olmaz...inş sütüm çok olurr .......hakkınızı helal edin ben ve kızım seviyoruz sizi.....kocaman öptük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?