2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar biz de sonunda minnoşumun ismine karar vermiştik
Neşe beril olacak
Dün akşam amirimiz canımızı sıktı
Berille dalga geçer okulda arkadaşları dedi
Sebebi de ingilizcedeki barrel kelimesine benzemesi
Okunuşları da benziyor barrel fıçı demek
Bizim uzaklık hep yurtdışında okuyacak mesleğimiz nedeniyle 6 yıl yurtdışı 3yıl Türkiye şeklinde çalışacağımızan
Hatta neşe içinde fransızcada deşe diye okunan ve çöp anlamına gelen kelimeye benziyor dedi
Sonrada dalga geçti iyi uymuş ya çöp fıçısı gibi falan dedi
Gerizekalı adam zaten bi kaşık suda boğsam yeridir bunda da gıcıklık yapacak i şey buldu
İnternette baya araştırdım bana bu isimler hiç de o salak adamın dediği gibi anlama gelmiyor gibi geldi
Sırf bu embesiln yüzünden de ism deştrmek istemiyoruz
Seneye ingilterede görevde olucaz
Minnoş orda başlayacak kreşe
Ne dersiniz gerçekten dalga geçerlermi benim kuzumla

canım yanlış hatırlamıyorsam all sense pedin adı burdaki annişlerden duymuştum

ben anlamıyorum bu olumsuz yorum yapanları ya..birisi beğenmiş fikrini açıklamışsa hayırlı olsun der insan hele dalga geçmek ne ayıp zaten zor karar verilio isme kırk kere düşünülüyo cnm bnce canını sıkma embesilin biri öle yorum yapmış die..neşe de çk güzel ama beril çk daha güzel ikisi de çk uyumlu bnce çk cici bi kız adı cnm için rahat olsun

kızlar 2 gündür akıntımda artış var...hani normalde de olur hepimizin ama 2 gündür arttı yoğunlaştı bu da doğumun yakın olduğunun göstergelerinden mi? öyle bişey okumuştum sanki??

Saolasın chenncim
Zaten bu ismi zar zor karar verdik bizimde içimize sinmişti
Ama işte yorumlar insanın aklını karıştırıyor
Saol güzel yorumun için

Saolasın chenncim
Zaten bu ismi zar zor karar verdik bizimde içimize sinmişti
Ama işte yorumlar insanın aklını karıştırıyor
Saol güzel yorumun için

Yaa cnm sorma her isme bi yorum yapıyorlar, biz hala isim bulamadık birara Azra dedik , saolsun bikaç kişi Azrail den gelme diye soğuttu bizi hiç aklımıza gelmemişti:/ şimdi hala isim düşünüyoruz..

nişan gelmesi nası oluyor ? o beyaz değil dimi? pembemsi ya da kırmızı,kahverengi vs mi oluyor?

şimdi nette okudum vajinal akıntıda artışta doğumun yaklaştığını gösteriyormuş...15 günü bulmıycaz sanırım biz...ahh bi sabah olsada dr.a gitsek...bayrama denk gelmese bari...:18:

Ben iki tane ferrum fort bir elevit bir de magnorm kullanıyorum canım ... Ve bu arada gece tutan mide yanmaları için harika bir yöntem buldum dün denedim işe yaradı ... Marangozdan yaklaşık 3 parmak yüksekliğinde iki takoz aldım yatağımın başımı koyduğum yöndeki ayaklarına yerleştirdim başım daha yüksekte olduğu için gece yanma yaşamadım... Bence deneyin
İkinize de maşallah canım

Canım nişan mı değil mi pek bilmiyorum ama yazdıklarına çok güldüm

Az kalmış gibi görünüyorrrrrr hayırlısıyla kucağına al inşallah canım ...
Canım çok sevindim kan değerlerinin düzelmesine inşallah bir an önce tam anlamıyla kavuşursun kuzuna :)
Canım böyle düşünme bizim ki de normal doğum tarihinden 10 gün önce alınacak mecburen ilk önceleri ben de senin gibi düşünüyordum ama şu an rahatım belki böylesi daha hayırlıdır... Hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor Allah sağlık sıhhat versin bebişlerimize :)

Canım hayırlı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruzzzzz

arkadaşlar benim de çok az günüm kaldı bekliyorum kızımı sabırsızlıkla çok da merak ediyorum onu 3 aydır ultrasonda yüzünü göremiyoruz göstermiyor bize minnoş utangaç

Dün esimle biraz yuruyelim dedik 10 dkk yurudukten sonra asagidaki butun kemiklerim gerildi sizladi resmen felcli gibi oldum sol bacaginada agri vurdu 10 dkklik yolu 1 saatte geldik...ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum (( cok zorlaniyorum nedendirki bu yaa

selam kızlarr biz geldikkk
bugün kontrolüm vardı sabah..önce nst ye girdim..sancı falan çıkmadı.. sonra da muayene olduk.. benim tosunum 3.250 gr 49 cm olmuş maşallah kafayı biraz daha gömmüş aşağıya yüzünü göremedik hiç..

benim nefes darlığı ve çarpıntı problemim için de testler istedi doktrum..ekg çekildi,tiroid testi,idrar testi,kan değerleri falan.. sonuçları alıp dahiliye uzmanına göstermemi sonra da kendisine geri dönmem söyledi..öğleden sonra aldık işte sonuçları.. dr. bir sorun olmadığını panik atak olabileceğini söyledi bu durumun.. sakinleştirici yazayım dedi yok istemem dedim öyle işte kendi dr.um da bayramın 3.günü gelip nst ye girmemi istedi.. 13 üne de randevu verdi işte çatı muayenesi ve doğum şeklini konuşmak için..

hastaneden sonra da bir arkadaşıma uğradık kardeşimle.. 2 yaşında kızı var..ateşler içinde yanıyordu kuzu ( her zaman fırıl fırıl dolaşan,hiç yerinde duramayan çocuk kollarını bile oynatmadan yatıyodu öylece insan kendini ne kadar çaresiz hissediyor ya çok kötü oldum.. Allahım kimseye evladının acısını,hastalığını göstermesin...

bu arada geçmişe henüz bakamadım belki de yazmışlardır bilmiyorum ama..

Arasta İdoş'uyla beraber eve geçmiş çok şükür mesaj attığında gazını çıkarıyomuş hatta

Parmecikin İnci'si de henüz yoğun bakımdan çıkmamış ama akşam çıkarabilirlermiş.. kendisinin de morali yerinde güçlü durması gerektiğinin farkında olan bir annecik o

biraz geçmişe bakayım çok sayfa birikmiş öpüyorum güzellikler

en ufak bir şey olsa hemen doğum belirtisi diye seviniyoruz yaaa benimde belim ağrıyo arada kasılıyo devam eder ümidiyle bekliyorum ama yok geçiyor.. apartmanın merdivenlerini indim çıktım bakalım hergün yapıcam bunu :) akşamlarıda yürüyorum ama benim kızın aşağıya inmeye niyeti yok hala kaburgalarımın altında

benimde doktorum son bir aydır her gidişimizde önce bebeğin hareketlerini soruyor ve çok önemli olduğunu her fırsatta tekrar ediyor bende gün içinde sürekli dinliyorum insan stres oluyor ama çok önemli canım tekrar çok geçmiş olsun güle güle büyüyt bebeğini

sorma canım yaaa bursanın sıcağında bebekleride rehavet bastı sanırım kendilerini toparlayıp bi gelemediler sana daha var kızına şimdiden hasızlık etme hepsi olur canım bende stres yapıyordum ama bi başladımı hazırlıklar çorap söküğü gibi geliyor devamı

canım paylaşımın için ALLAH razı olsun birde Yunus suresinin 3. ayeti diye okudum bende zaten A'raf 54. ayetle çok benzer manası

canım boşver sen o densiz adamı senin içine ne siniyorsa o olsun canım ayrıca çok güzel iki isim hemde uyumlu

doktoruna bi danış istersen canım anlık bana da oluyor ama sonra geçiyor

canım maşallah bebeğine ayrıca sonuçlarda bişey çıkmamasına da çok sevindim bende geçen hafta bebekteki sıkıntıyı öğrenince başdönmesinden duramadım sinirselmiş meğer iyi haberi aldığımdan beri elhamdülillah artık başım dönmüyor

arastanın ve idanın güzel haberine çok sevindim parme de inşallah akşam bebeğiyle evinde olursa tam süper olacak

bizimkiler bize bayramıda geçirtecekler sanırım pek bi nazlı çıktılar

bende çok korktuğum için baştan kendimi sezeryana şartlandırmışım keşkede öyle yapmasaydım. . artık dua edip beklicez inşallah çatır çatır doğururuz :)

sağol canım hepimiz için inşallah en hayırlısı olur..

evet bende şaşırdım meğer devlet özel hastaneleri normal doğuma teşvik ediyormuş,hastalara normal doğum yaptırın uzman kadronuzu çoğaltalım diye türkiyede k.doğumcu kadrosu eksikmiş.. ondanmıki acep bana öyle dedi
inşirah suresini okurdum ben hep anlamından dolayı demek doğum içinde etkiliymiş okurum daha sık sanada hayırlı doğumlar..

offf ağrılar benide korkutuyor ama ben daha adam aklıı yatıpta dinlenmiyorumki evde olmama rağmen... sürekli ayaktayım dışarda vs.. sen dinlenebiliyor musun bazen yorgunluktanda oluyor.. neden sezeryan olacaksın cnm

ya cnm Türk aklı sonuçta bu tarz şeyleri düşünür bence hiç duymadım ben yurt dışında böyle şeyler mesela bi tanıdığım var adı horse bildiğin at demek ama sadece bizimkiler adı at demekmiş haahha falan modundalar. bence isimleri pek güzelmiş Allah adıyla sağlıkla sıhhatle yaşamayı nasip etsin. ay ama yuh dicem ya yok beril barrele yakınmış da yok fransızca deşe falan nasıl bi kafa ya off kendi adı ne o adamın ya dilime pelesenk edicem adını sinir oldum senin yerine. Hiç değiştirmeyi düşünmeyin bence isimleri biz de dikkat ediyoruz sonuçta isim konusunda ileride sorun yaşamasın diye ve inan aklımın ucundan geçmedi sizin isimleri okuduğumda dalga geçmelik bi durum

arkadaşlar benim de çok az günüm kaldı bekliyorum kızımı sabırsızlıkla çok da merak ediyorum onu 3 aydır ultrasonda yüzünü göremiyoruz göstermiyor bize minnoş utangaç

al bizden de o kadar yüzüne hasret etti bizi şimdi de kendine hasretiz valla son 1 gün ama niyeti yok sanırım oğlumun gelmeye

merhaba ağustos anneleri kızm ve ben geldik çatır çutur. analı kızlı çatırdayıp duruyoruz. ben her hareket ettiğimde eklemlerimden ses geliyor. işin tuhafı bebek hareket ederkende kızımdan karnımdan ses geliyor. çatır çatır doğurmaktan kasıtları bu mu acaba ? :) şu mübarek günlerde dua edelim birbirimize :)

Saolasın armenacım bence de çok kötü niyetle yapılmış bir yorumdu
Kendi adıda Ömer 50 yaşında kocaman adama yakışmayacak tavırlar içinde oluyor bazen
Kendi daha yeni evlendi bana sürekli erkenden kandırıp nikah masasına oturmuşsun kocanı diye laf sokar
İnsan 25 yaşında evlenirmiymiş falan modunda
Şimdide genç anne baba olacağımıza taktı
Sırada isim konusu var bakalım ne kadar dalga geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…