2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ah arkadaşım sende oakdar çok kendimi görüyorumki...yazdıklarını sanki ben yazmışım...burdan birbiriize destek çıkalım..yarın sezeryana gidicm ama morelim okadar bozuk ki..yarın doğumda senin içinde dua edicem canım...Allah sabır versin yardımcımız olsun..
rüzgaraldımgidiyorum canım senin içinde çok üzüldüm inş herşey düzelir..herşy yoluna girer...hepimize çok üzülüyorum ya niye böyle oluyo iye burnumuzdan geliyor herşey yaaa

Allah sana sabır versin canım çok zor bir durum ama sessiz de kalmamalısın bence ... Böyle ağlayıp üzülerek kendine zarar verirsin sadece ...

Ah cnm ya bitmedi senin şu çilen yaaa Allah sabır versin sana.. En güzel tesellin çok şükür ki kollarında.. Eşin ve annen arasındaki duruma diycek bişey bile bulamıyorum, yazık .. Hiç bir anne bunu haketmez., üzmemeye çalış kendini bebeğine sarıl .

Ya kızlar okuyunca moralim bozuluyo benimde , Allah hepinizin yardımcısı olsun , herşey gönlünüzce olsun şu mübarek günlerde..

Ruzgaraldimsallaniyorum ins.bundan snra hersey senin bile inanamayacagin hizla yoluna girer ve diger sorunu olan tum arkadaslar icin de aynini diliyorum tabi. ..

Kizlar bisi sorcam bugun hatta dun geceden beri kasilmalarim var.dun ilk defa agri ile uyandim ama o yogun sanci gecti geriye karnimin asiri gerilip tepe gibi olmasi ve zaman zaman saga zaman zaman sola toplanmasi kaldi.ama ne toplsnma....bu sabahtan bu yana en uzun arasi 20 dk olmustur..sik sik kasiliyo rum yani...simdi ozellikle doguran arkadaslarima tecrubelerinden faydaanaim diye soruyorum bazen karnim yirtilacakmis gibi olan bu kasilmalar I sizde yasadiniz mi?bunlara yogun agri eslik edince mi dogum icin anlamli oluyo? Bi sonraki level suyun gelmesi mi Allah im cehalet ne zorrr)))

Ben kasılma nasıl bir şey tam bilmiyorum.... Sancılar 3dakika arayla 1dakika kadar sürene kadar doktora gitmeyin diyorlar.... Hastanede boşabeklersiniz deniyor... Ama suyun gelirse hemen gidecekmişsin bu doğumun başladığına işaretmiş.

CANIM simdi banyomu yapıp abdestimi aldım senin icinde dua edicem.
Sende bana et sancım gelsin

Rüzgarımda sallanıyorum senin icinde dua edicem ALlah kocana akıl fikir versin diye CANIM benim keske bi cağre bulabilsek tek
cağre dualarımız. Allah büyük. O da esın bisey diyemiyorum. Gönül gözü açılsın da ıslah olsun

Sagol canim, valla ben 27 idi hftamiz kasilmaya baslamistim simdi 37 yiz masallah :) ama bugunku kasilmalar cok kuvvetli...hayrls ile gelsin ins kuzularimiz. .....

Sagol canim, valla ben 27 idi hftamiz kasilmaya baslamistim simdi 37 yiz masallah :) ama bugunku kasilmalar cok kuvvetli...hayrls ile gelsin ins kuzularimiz. .....

Bugün bende bayağı bir araştırma yaptım uzman tvde doktorlardan falan dinledim...Bebeğin hareketlerini hissediyorsanız son 3dakikada sancılar gelene kadar gitmeyin hastaneye diyordu.

kızlar sizinde miğdeniz bulanıyor mu? yoksa ben mi hasta oluyorum? anlayamadım.. böle bi halsizlik.. 2 gecedir ekşimeden uyuyamıyordum birde bulanmaya başladı

Bnde oyle istiyrm cnm..ama 1cmlik acilmam varmis..o yuzden net bsey diyemiyo doktor yrn kontrolde blli olucak..senn sancilar cokmuydu nst de

ben açılmaya baktırmadım zaten benim doktorum alttan muayene etmiyor. Sancıda 20 dklik nstde sadece ortada bi yerde çıkmış yani fazla değil. inş seninki de bayram sonunu bekler.

Iyi geceler kizlar
Bugun hamileligimib en zor gunuydu.omrumden omur gitti bir daha yazin asla hamile kalmayi dusunmuyorum.saat15:00gibi iftara hazirlik yemek yapmaya basladim yavas yavas anca yaparim dedim.yemekleri yaptim saat17:00gibi bitti.biraz oturayim dinleneyim dus alayim esim isten gelene kadar uyuyayim dedim.aman yarabbi soguk soguk bi terlersin ama ustum dakikalar icinde su gibi oldu bianda gozlerim karardi telefonun tus kilidini gorup acamiyorum o derece...hemen saglik ocagindaki ebeyi aradim pirilepsi diye biseyden bahsetmisti olursa mutlaka ara demisti belirtilerde ayni olunca elimi yuzumu yikadim direk aradim.tansiyonunu olctur tehlikeli olabilir dedi.evde tansiyon aleti yok..esimi aradim geldi hemen ust komsudan aldik olctuk dusuk cikinca kendi doktorumu aradik istirahat etsin bol su icsin tuzlu ayran falan icirin demis esime kelimeleri toparlayip konusamiyorum bile gozlerime coktu agri sisti.basim catliyo biyandan alkahim hic boyke olmamistim.migren vardi bende buyuk ihtimal onu tetikledi...uykulugumu gozume taktim karanlik olsun diye 1saat uyudum biraz gecti ama allah razi olsun esim cok soguk kanli davrandi.bidaha yemek yapmak yok is yapmak yok dedi.klinayi acip yatican tuvalete gidip gelicen bitek dedi.ne gundu ama.simdi daha iyiyim basima esarp sardim gozlerime coktu agri ama olsun buna raziyim.bebegime bisey olucak diye cok korktum.rabbim esirgesinnn....

geçmiş olsun canım bende bugün kötü oldum zor dayandım mutfakta son günlerimiz inş kazasız belasız sağ salim bebişlerimize kavuşuruz

geçmiş olsun canım dikkat et kendini havalar çok sıcak artık iş yapmaya gelmiyor son zamanlarımız, bende biraz ayakta kalsam hemen altta baskı hissediyorum birde ince bi batma şeklinde sancılar giriyor kasıklarıma, kaç gündürde belim aprıyor geceleri kasıklarımla beraber adet olacakmışım gibi, çok yorulmamak lazım

geçmiş olsun...

Geçmiş olsun... Ne kadar dikkatli olsak da kızlar son zamanlarımız ondan bu sancılar baş dönmeleri mide bulantıları ishal sorunları
galiba... az kaldı kızlar biraz daha sabır sonra küçük bebişlerimize kavuşacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…