2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaa bu gün yine doktordaydım hala sancı falan yok. oğlum zaten koca kafalıymış durdukça daha büyüyor. korkuyorum artık zor doğacak diye. her kafadan bir ses çıkıyor. kimi diyor aşağıya düşmüş birkaç günde doğar. kimi diyor daha düşmemiş doğmaz. kayınvalidem her gün soruyor sancı var mı diye.bayramı bekliyor deyip duruyor. artık sormaları bile batmaya başladı. herkese gıcık oldum yaa. nst de sancı çıkmaması birkaç gün daha doğmayacağı anlamına gelir mi yoksa her an sancım çıkıp doğum yapabilir miyim?

kızlra sanırım suyum gelıyo napıcam ayy cok korkuyorum sancı yok sunı sancı ıstemıyorum az mıktarda bırden su geldi bacaklarımdan damlıyo suan beyaz vı su napıcam ben

Hanımlar sabah selam veremedim.
Yorgunluk var biraz. Biraz daha dinleneyim yine gelicem.

Okuyunca bi aaaaa döküldü ağzımdan. Sağ salim kavuşmuşsunuz ya o yeter. Sem bol bol emzirmeye çalış cnaım. Göüğs ucu çıkarıcıları var onları denedin mi? Ben lansinoh almıştım. Ucuz bişey bi deneyin isterseniz. Memeyi rahat tutarsa emme refleksiyle süt daha çabuk gelir belki. Tekrar tebrikler. Allah bağışlasın

ağustos annelerimizin ve bebeklerinin yaşadığı sıkıntıların biran önce sona erip rahata kavuşmaları ve kalan hamile arkadaşlarımızın hayırlısı ile bebeklerine kavuşmaları için ayetel-kürsi okuyalım inşallah okuyanlar beğen butonuna tıklasınlar lütfen Rabbim dualarımızı kabul etsin.amin.

Son düzenleme:
kızlra sanırım suyum gelıyo napıcam ayy cok korkuyorum sancı yok sunı sancı ıstemıyorum az mıktarda bırden su geldi bacaklarımdan damlıyo suan beyaz vı su napıcam ben

canım damlayacak kadarsa hemen doktoruna gitmen gerek suni sancıdan korkma evet şiddeti fazla ama açılmanın daha hızlı olması ve sürenin kısalması için faydası var süre uzadıkça insnaın gücüde kalmayabiliyor lütfen hemen doktorunu ara haberdar et

Arkadaslar gecmisi okuyamiyorym ama bir uyarım olcak. Bebek hareketlerine çok dikkat edip önemseyin. Eğer ben suphelenmeyip kontrole gelmeseydim ya da doktor şüphelenip hemen alalım dediğinde yarını bekleseydim kızımı kaybediyordum.

Bir saat icinde gidebilirmiş meleğim . Şükür kurtardık .

canım çok şükür geçmiş olsun, hayırlı olsun minik kızın
ben de çok korkuyorum, hissedememiş miydin sen?
tetikteyim ben de

slm annisler bebisimi kucagima aldim ep.sezryn oldum dunn saat 3 te hersy yolunda bugun daha iyiyim.bebisin durumuda iyi teyzoslari.arada girip bakiniom ama cvp vremiom eve yrn gececegiz uazarim uzunca:)

kızlar gözleriniz aydın... ne kadar güzel bebeişlerinizi almışsınız kucağınıza.. darısı bizim başımıza inş.. Allah analı babalı mutlu ve hür büyütsün.. bizim yerimize de koklayın cennet kokuluları :)

canım doktorunu aradın mı? ne dedi ne yaptın? merak ettim?

kızlar kv annem yanımda cok asırı gelmedıgı için bıraz beklemeye karar werdık bır ıkı saat içinde hastaneye gidicem ped koydum altıma kahverengı bı sıvı geldı ılk basta yaıodum bacagımdan ılık bısey aktı camasırım ıslandı kalktm baktım bacagımdan beyaz su damlıyodu cok asırı gelmedıgı için dr bıraza daha bekleyebılecegımı söledı hıc sancım yok bu arada

CANIM ayn durumdayız benimde sanci çıkmadı bugun doktor Pazartesi'ni bekleyelim olmazsa Alicaz sezeryanla. Artık bıyıkları çıkacak nerdeyse oğlumun
Daha fazla bekleyemicem bebeğimizide riske atamam normal olsun diye. Bu kadar taşıdık Allah muhafaza kakasini falan yutar. Üzülme hayırlısı isteyelim.

CANIM telaş yapma dua et bol bol, korkma hemen çıkmaz bebiş . Su gelince gitmek lazım diye biliyorum. ama oyalanıp gidersen sunu sanci yemeden sancılarında gelebilir.
Hayırlısı ikiniz icinde. Ben olsam giderdim korkardim suyum biter bebege bisey olur diye.ama annemin suyu gelmiş sancısı başlayınca gitmiş 10 dakikada doğurmuş .
Bı ılık dus alıp çık istersen

Duruselcim,öncelikle sağlıkla ve mutlulukla büyüt yavrunu,hayırlı evlat olur inşallah size.meme ucu içinde benim tek bildiğim arkadaşların da bahsettiği o aparatlar.inşallah hemen iyileşirsiniz.Minkm,seninde ilk çocuktu heralde?benimde öyle ve ilk defa başımıza geldiği için biraz panik yapma hakkımız var sanırım,ben şimdiye kadar gitmiştim heralde hastaneye.herkes bekleyin biraz diyor su gelince,doğrudur eminim ama ben suyu biter diye korkar hemen giderdim doktora.biz de kısmetse 2. Bebeklerde biraz daha sakin olmayı becerebiliriz.haber ver bize tamam mı?

3. Geldi demek,çok sevindim canım iyi olmanıza.inşallah bir aksilik falan çıkmamıştır.sağlık ve mutlulukla büyüt yavrunu.

merhaba

37+6 dayım oğlum çarşamba günü 320o gramdı..durdukça tosun paşa oluyor gelmeye hiç niyeti yok..korkuyorum..babası 4kg dan fazla doğmuş..babası kılıklı:)

allah tüm bekleyenlere yardım etsin kolay doğumlar nasip etsin..

sıcaklardan bunalıp cereyanda kaldım boğazım şişti..inşallah daha kötü olmam..

saolun kızlar sizi haberdar ederim ben cıkıyorum hepınızı öptum bu arada nisanda geldı dua edın bana haber werırım

Ne güzel bi heyecan :) mutlulukla karşıla canım, zamanında gelmiş, gününü beklemiş ne güzel.. sancıların da güzel güzel gelir umarım seni çok bekletmeden çok yormadan. Güzel bir doğum olur umarım.

Doğum yapan anneler, hepinizi tebrik ederim, sağlıkla büyütün miniklerinizi :)

Takvimi biten, doğumu bekleyen anneler, 41 haftaya kadar yolu varmış değil mi? Aceleye gerek yok, göbeğimizdeki hallerini de özleriz sanki di mi ama..

Sağlıkla büyüt canım yavrunu,ne güzel kollarında şimdi.hayırlı insan olsun herkese.bizim için de kokla mis kokulunu

Canım ben telefondan yazdığım için beğen butonu yok ama ben okudum ayetel kürsi.Allah kabul etsin hepimizinkini.şifa versin herkese.bizim Bursa sıpaları pek bir tembel çıktı.Masal kız biraz gelicem sinyalleri veriyor Hayatımsın'a o kadar.benim ki kımıl kımıl popo kımıldatsın,ittirsin kaktırsın,hıçkırsın o kadar.gerçi bunlara da çok şükür ama artık doğsun istiyor insan.benim daha vaktim var sizlere göre,hemen çamur atmıyayım güzel kızıma.hem daha gelecek napacak? İsmi yok,odası Bayram sonrası gelecek,ev toparlanacak ve hatta daha doğum çantası bile yok.benim kızım bilir ne zaman geleceğini

selam güzel anneler, dün işyerimin iftar yemeği vardı. arkadaşlarım inşallah perşembeye kadar doğurmazsın yemeği yer, eve gider o gece bi nefeste doğurursun diye dua ediyorlardı ama... kızımın benim bedenimden alacağı rızkı kesilmemiş demekki,,, gelmedi:)

artık beklemiyorum nezamn gelecek sancım mı var acaba diye kendimi dinlemiyorum, geleceği zamanı kızım bilir diyorum...

bikaç gün önce ÖZGE DÜNDAR TAŞKININ yazılarını okudum, çok hoşuma gitti, kendisinin bi bloğu var.her yazıyı okudum. hatta doğumu başlatmayla ilgili bişeyler ararken çıktı karşıma, doğumu doğal yollarla başlatmak isimli yazıları var. sizde okuyun derim,,,, birde ilave olarak duaları ekleyeyim dedi. aşağıda yazan bu dualardan sadece biri,...

doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın. (A'raf suresi 54. ayet)

kızlar suyun geldıgını anlamak ıcın bı ped varya onun adı neydı esım eczaneden alıcak adını bulamıyorum hala sızıntı seklınde akıyo we emın olmadan hastaneye gidip sunı sancı yemek ıstemıyorum bılen varsa paylasırmı acıl

Canım ben çantayı hazırladım valla:18:ne olur ne olmaz diye ama dediğin gibi daha ev temizlenip halılar yıkamaya gidecek gönderecektim bayram üstü çok yoğunmuş şimdi acele acele güzel yıkanmaz diye bayram sonrasına bıraktım arife günü kontrol var bakalım belki çatı muaynesi olabilirim korkuyorum o yüzden bugün gidip ağdamızı da yaptırdıku arada artık yürürken alttan çıkıvericek gibi baskı yapıo çok tuvaletim gelmiş gibi gidiyorum azcık bişş yapıorumsende de oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…