- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.141
Kizlar slm bem dun aksam 5:45te dogum yaptım bebegin suyu azalmis sezaryen le acil alindi sutum yok hastanedeyim dua edin nolur gelsin meme ucumda yok tutamio dunya tatlisi kizimin adi da ikra oldu agrilarm var hala çok zorlaniyorum dua edin â
kızlra sanırım suyum gelıyo napıcam ayy cok korkuyorum sancı yok sunı sancı ıstemıyorum az mıktarda bırden su geldi bacaklarımdan damlıyo suan beyaz vı su napıcam ben
Arkadaslar gecmisi okuyamiyorym ama bir uyarım olcak. Bebek hareketlerine çok dikkat edip önemseyin. Eğer ben suphelenmeyip kontrole gelmeseydim ya da doktor şüphelenip hemen alalım dediğinde yarını bekleseydim kızımı kaybediyordum.
Bir saat icinde gidebilirmiş meleğim . Şükür kurtardık .
slm annisler bebisimi kucagima aldim ep.sezryn oldum dunn saat 3 te hersy yolunda bugun daha iyiyim.bebisin durumuda iyi teyzoslari.arada girip bakiniom ama cvp vremiom eve yrn gececegiz uazarim uzunca:)
Kizlar slm bem dun aksam 5:45te dogum yaptım bebegin suyu azalmis sezaryen le acil alindi sutum yok hastanedeyim dua edin nolur gelsin meme ucumda yok tutamio dunya tatlisi kizimin adi da ikra oldu agrilarm var hala çok zorlaniyorum dua edin â
kızlar bende geç oldu ama 10 gün önce spinal anestezi ile sezaryan doğum yaptım. 10 günlük dünya tatlısı bir oğlum oldu 38+2 de oldu. yanlız doğum yapmayanlara benden tavsiye sancıları evde çekin erkenden benim gibi hastaneye gitmeyin. 8 saat sancı çektim normal doğum çok istiyordum hasataneye gittiğimde 2 cm açılma vardı. vitamin takıyoruz diyip kandırdılar sunni sancı verdiler. dayanamadım o ağrıya 8 saatten sonra sezaryan istedim. sakın sunni sancı almayın keni sancıalrınız en azında dayanılabilir. ama spinal sayesinde oğlumun doğuşunu gördüm. ağlama sesini duydum. kucağıma aldım müthiş bir duyguydu. sezaryan olduğumu aslında pek pişman değilim çok rahat bir doğum oldu tek kötü tarafı 2. çocuk için 2 yıl beklemek zorundayız :)
kızlra sanırım suyum gelıyo napıcam ayy cok korkuyorum sancı yok sunı sancı ıstemıyorum az mıktarda bırden su geldi bacaklarımdan damlıyo suan beyaz vı su napıcam ben
kızlar yaa bu gün yine doktordaydım hala sancı falan yok. oğlum zaten koca kafalıymış durdukça daha büyüyor. korkuyorum artık zor doğacak diye. her kafadan bir ses çıkıyor. kimi diyor aşağıya düşmüş birkaç günde doğar. kimi diyor daha düşmemiş doğmaz. kayınvalidem her gün soruyor sancı var mı diye.bayramı bekliyor deyip duruyor. artık sormaları bile batmaya başladı. herkese gıcık oldum yaa. nst de sancı çıkmaması birkaç gün daha doğmayacağı anlamına gelir mi yoksa her an sancım çıkıp doğum yapabilir miyim?
CANIM ayn durumdayız benimde sanci çıkmadı bugun doktor Pazartesi'ni bekleyelim olmazsa Alicaz sezeryanla. Artık bıyıkları çıkacak nerdeyse oğlumun
Daha fazla bekleyemicem bebeğimizide riske atamam normal olsun diye. Bu kadar taşıdık Allah muhafaza kakasini falan yutar. Üzülme hayırlısı isteyelim.
CANIM telaş yapma dua et bol bol, korkma hemen çıkmaz bebiş . Su gelince gitmek lazım diye biliyorum. ama oyalanıp gidersen sunu sanci yemeden sancılarında gelebilir.
Hayırlısı ikiniz icinde. Ben olsam giderdim korkardim suyum biter bebege bisey olur diye.ama annemin suyu gelmiş sancısı başlayınca gitmiş 10 dakikada doğurmuş .
Bı ılık dus alıp çık istersen
kızlar kv annem yanımda cok asırı gelmedıgı için bıraz beklemeye karar werdık bır ıkı saat içinde hastaneye gidicem ped koydum altıma kahverengı bı sıvı geldı ılk basta yaıodum bacagımdan ılık bısey aktı camasırım ıslandı kalktm baktım bacagımdan beyaz su damlıyodu cok asırı gelmedıgı için dr bıraza daha bekleyebılecegımı söledı hıc sancım yok bu arada
Canım ben telefondan yazdığım için beğen butonu yok ama ben okudum ayetel kürsi.Allah kabul etsin hepimizinkini.şifa versin herkese.bizim Bursa sıpaları pek bir tembel çıktı.Masal kız biraz gelicem sinyalleri veriyor Hayatımsın'a o kadar.benim ki kımıl kımıl popo kımıldatsın,ittirsin kaktırsın,hıçkırsın o kadar.gerçi bunlara da çok şükür ama artık doğsun istiyor insan.benim daha vaktim var sizlere göre,hemen çamur atmıyayım güzel kızıma.hem daha gelecek napacak? İsmi yok,odası Bayram sonrası gelecek,ev toparlanacak ve hatta daha doğum çantası bile yok.benim kızım bilir ne zaman geleceğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?