2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun Allah yaşatmasın birdaha dikkat et kendine..

kızlar sizinde miğdeniz bulanıyor mu? yoksa ben mi hasta oluyorum? anlayamadım.. böle bi halsizlik.. 2 gecedir ekşimeden uyuyamıyordum birde bulanmaya başladı

Cnm dün çok yoğun yaşadım miğde yanmasını çok kötüydü gerçekten tam yutak kısmında yanma gbi kuscakmışım gbi oldu.. Uykudan uyandırdı, arkama yastık koyup oturdum bir müddet.. Baskıdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama yoktu daha önce

kızlar sizinde miğdeniz bulanıyor mu? yoksa ben mi hasta oluyorum? anlayamadım.. böle bi halsizlik.. 2 gecedir ekşimeden uyuyamıyordum birde bulanmaya başladı

CANIM benim eksime yok bulantı var sut içip yumurta yiynce oluyor niyeyse

sağol canımm ederim inş sancın gelirde sen bebeğine kavuşursun bi an önce...

Arkadaslar 12 de doguma girecem dualariniza ihtiyacim var insallah sag salim kucagima alirim bebisimi su mubarek gunlerde hepimize hayirli bol sutlu dogumlar nasip etsin rabbim ....

Hera aynı şikayetlerr bende de var. Artı uykusuzlukta cabası. 1 saat uyuyorum sonra panik halde uyanıyorum. Evde deli dana gibi dolaşıyorum. . ciddi ciddi sabah doktora gidip normal doğum yapma şansım varken, sezeryan yaptırmayı bile düşünüyorum şu an. Allah'ım ne olur bana sabır ve uyku ver. .

ben açılmaya baktırmadım zaten benim doktorum alttan muayene etmiyor. Sancıda 20 dklik nstde sadece ortada bi yerde çıkmış yani fazla değil. inş seninki de bayram sonunu bekler.

Cnm bnm doktorumda alttan muayenenn rahmi uyardgi soyluyo ama bna mecbue kldi irenc bseyms zaten ins bebislerimz birz daha durur cnm

Lesyacmm cnm migren tetikleniyomu bnde anlamadm ama bkcgundr bsm.agriyo cok dikkat et cnm artk agr is ypma..cnku bz kndmz agir vasita olduk heracm bndede var o bulanti tatlm.yemk yerken flan oguresm geliyo ve midemde sislik oluyo hzmedemiyomusm gbi...BUGUN DOGUM YAPİCK ARKADASLAR ALLAH YARDMCNİZ OLSN İNS bn doktora gdicm melegime ne zmb kavusucm ogrencm ins

günaydın kızlar... bugün annemle kız kardeşim, yarın ise kayınvalidem geliyo.. veee yarından sonra da canımın parçası minik kızım inş bakalım bugünün kadir ile kadriyeleri kim olacak

aynen.. yataktan fırlıyorum.. benim yutağım miğdemden daha çok yanıyo niyeyse.. demek ki bebekten.. artık hasta olmaya başladığımı düşünmüştüm .. teşekkürler :)

bugün benim doğum günüm kızım bana süpriz yapar mı acaba :)

doğum günün kutlu olsun canım.. bebeişin ve tüm ailenle mutlu huzurlu nice nice yaşlara inş..

Arkadaslar 12 de doguma girecem dualariniza ihtiyacim var insallah sag salim kucagima alirim bebisimi su mubarek gunlerde hepimize hayirli bol sutlu dogumlar nasip etsin rabbim ....

canım hayırlı doğumlar.. inş hayırlısıyla doğurup sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına.. bizim yerimize de öp kokla..

canım allah yardımcın olsun,sağlıkla al bebeğini kucağına.

bugün benim doğum günüm kızım bana süpriz yapar mı acaba :)
mutlu yıllar sana

Son düzenleme:

Hayirli dogumlar canim.dualarim sizinle..

Gecmis olsun canim,allahim su mubarek gunde beterinden korusun hepimizi.

Durusel ve maths ve diger dogum yapan arkadaslarimin gozu aydin saglikla mutlulukla buyutun bebislerinizi. Darisi kasilmalari olan uyku nedir bilmeyen biz annelerin basina :))

kızlar beım bır haftadır acayıp mıde ve yemek borumda acidli yanmam var..gavısgon ile çareyi buldum ama salı günü gene dr sorucam...madeem sızlerde de var.. o halde normaldir di mi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…