2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar beım bır haftadır acayıp mıde ve yemek borumda acidli yanmam var..gavısgon ile çareyi buldum ama salı günü gene dr sorucam...madeem sızlerde de var.. o halde normaldir di mi....

aynen canım.. uykular kabus oldu.. hiç bişi yiyip içmeye gelmiyor vallahi.. Allah güç versin de biran önce alalım kucağımıza.. neyse ki yarından sonra kavuşcam ben bebeğime :) darısı bekleyenlerin başına inş.

aay canım ...
yarından sonra demek ...ay harıka Allahım sana güç kudret versin...sağsalim sağlıkla kucağında olsun bebeğin
pekı kasılmaların falan var mı nasıl baş ediyorsun bir anlatsanaaa
feci heyecanlandım

canım kasılmalarım var ama düzensiz.. sezaryen olucam.. sabah 7.5 ta yatışım yapılcak.. 9 gibi kucağımda olur inş..

İki prenseste pazartesi gunu geliyo denizle masal pazartesi gunu annislerinin kucislerine gelicekler denizim icerde 1 haftada 650 gram aldi suan 3400 gram tombisim boyuda 52 cm daha az once doktordan geldim cumartesi gunu ozel hastane oldugu icn saat 1 e kadar ordaydi doktorumuz alttan baktim 1 cm bile aciklik yok dedi eger acima olsaydi suni sanci vericekti ama melegm iceryi cok sevdi cikasi yok galiba pazartesi sabahi saat 9 da ameliyata giricem hayirlisiyla bu arada bnde hc sanci manci kasilma falan olmadi

canım allah yardımcımız olsun şu mübarek günlerde birbirimize dua edelim inş...allahım bunları yapanllarıda bildiği gibi yapsın rabbim herseyin doğrusunu bilir haklıyı haksızı ayırır inş..

civcivim canım allahım yardımcın olsun acaba şimdi bebeğin kucağında mı cok merak ediyorum inş cok cok iyisinizdir ikinizde yüzün gülüyordur bende sana dua ettim bu sabah ve dün gece inş hersey cok güzeldir haberlerini bekliyorum allahım büyüktür rabbim bizimle olsun inş.

Kızlar gelen giden oluyor uğrayamıyorum. Herkes iyidir umarım. Ortam sakinleşsin sahalara geri dönücem. Bu arada kızıma feci şekilde aşığım

kızlar bnde dun aksam ılk defa yasadıgım bı agrı oldu..belımden gırdı kasıklarıma yayıldı ama nefes almak mumkun degıl...doguruyorm sandımm..ablama sordmm doğum sancısı oyle olurr artık senı yokluyo dedı.....korkmadım degıl yanı.allah hepımızı hyrlısıyla kurtarsn ınss

slm kızlar endişeli bekleyiş devam ediyor benim 41 hafta bitti 42. haftaya gidiyoruz ve hala sancı açılma hiçbir belirti yok dr pazartesi gel dedi işin ilginç yanı günüm bu kadar geçmesine rağmen sanki bebek hala son haftalardaki seyrinde napcamı bilemedim sezeryana kalcaz galiba offfff

günaydın herkeseee

bgn doğum yapacaklara Allah yardım etsinn bebişlerine kucaklarına sağ salim alsınlar inş.

gribeyaz iyiki doğdun :)

benmde hamile olarak son 2 günüm...bebişimme kawuşacağım için mutluyum ama böyle rüya gibi gelioo..bi olsun artık gelsin diyorum bi ben neyapacağım diyorum biraz sezeryan sonrasından korkuyorum..bebiş için değer ama...

slm kızlar. kandiliniz hayırlara vesile olsun. bugün birbirimize bol bol dua edelim inşaallah. dün kontrol vardı. kızım 3500 görünüyor ama doktorumuz bunlarda yanılma olur 3300-3400 arasındadır dedi. çatı muayenemi de oldum. çatın müsait dedi. inşaallah normal doğum görünüyor. sancın tutarsa, suyun gelirse... vs. gel yoksa haftaya kontrole gelirsin dedi. hayırlıca gelir inşaallah kızım...

doğum yapacak arkadaşlar allah yardımcınız olsun sorunsuz bi şekilde doğurun inş sağ salim kavuşun meleklerinize bol bol sütünüz olsun emsin uyusun kuzucuklar

dün gece sordum kimse cevap vermedi ama sanırım ben kasılma falan yasamıyorum ağrım falanda yok arada adet ağrısı gibi oluyo oda olsun artık diorum başkada bişi yok

mutlu yıllar sana allah sevdiklerinle uzun ömürler versin inş bebeğine sağsalim koly bi doğumla kavuşursun inş

Slm kizlarr hayirli kandillerr..

Dun gece kahverengi sumuksu akintim oldu nisanim gelmis yani.. bi bel karin agrisi anlatamamm adet olucakmisimda sokulemiyormusum gibi. Bugunde dr. Kontrolum vardo doktora dedim lekelenmem var hemen cati kontrolu yapti. Lanet olsum su kontrole dicektim ki niese hic aci hisseymedm desem yeri vardir. Gecen gece gttgmde omrumden omur gitmsti acidan adim atamamistim.. neyse doktorum bakti ve hala kanala girmemis dedi acilmamda bi degisiklikte yok.. eee nisanim geldi napcaz.. anlamadm nst de dogum sancisida ckmadi..sali gunu tekrar cagrdi bbakalm.. kafasi kanala nezaman girerki bileniniz varmi. Olmazsa suni sanci vericekms

doğuran doğurmayan herkeze rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin aminnnnnnnnn heycann basıyor beni daha var ama nebilim insan heycanlanio meleğim seni çok sevio annenn :)

Sanırım bu gidisle herkes bebisini kucagin almış olacak ben
Hala doğurmamış olacağım. Ben Ağustos'un sonundayim hatta normal dogum planladığımızdan Eylül un ilk haftasına bile sarkabilir

günaydın kızlar bakıyorum burası yavaştan tenhalaşmaya başladı bile benim de malum kardeşim burda pazartesi de anneciğim geliyorrr bayramda da diğer kız kardeşim gelecek sonra da Arda böcükümün gelişini beklicez hep beraber

canım çok geçmiş olsun.. umarım bir daha yaşamazsın aynı şeyi..

Arkadaslar 12 de doguma girecem dualariniza ihtiyacim var insallah sag salim kucagima alirim bebisimi su mubarek gunlerde hepimize hayirli bol sutlu dogumlar nasip etsin rabbim ....

Allah yardımcın olsun canım,sıkıntısız bir doğum yaşarsın inşallah..

bugün benim doğum günüm kızım bana süpriz yapar mı acaba :)

mutlu yıllar canımmmmm

"Durusel Mmlkk Maths55" kızlar hepinizin gözü aydın Allah sizlere bağışlasın meleklerinizi

"Hayatımsın" artık senden de her an haber beklicez desene kuzucum

LESYA alıntı yapamamışım heralde çok geçmiş olsun dün de Antalya bi sıcaktı ki cidden, artık daha dikkatli olmak lazım eşin ne güzel koşmuş gelmiş ilgilenmiş inş. bi daha olmaz
ben de dün avm'deydim insan orda bile terler mi, valla su gibi oldum hep sürekli bi sıcak basması yüzümde ter damlacıkları

bugün benim doğum günüm kızım bana süpriz yapar mı acaba :)
doğum günün kutlu olsunnnn
Arkadaslar 12 de doguma girecem dualariniza ihtiyacim var insallah sag salim kucagima alirim bebisimi su mubarek gunlerde hepimize hayirli bol sutlu dogumlar nasip etsin rabbim ....
inş. sağlıklı bi doğumun olur darısı bizlere

eltimde de aynen senin gibi oldu ne bi sancı su nişan hiçbişi. bazen öle olabilio demek ki, dr o yüzden sezaryenle aldı, sağlıklı olsunlar da normal doğummuş değilmiş çok da takılma

bi de RÜZGARALDIM allah sana sabır versin inş. eşin de insafa gelir yazık günah minnacık bebeğinle seni üzmeye ne hakkı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…