- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.261
kızlar beım bır haftadır acayıp mıde ve yemek borumda acidli yanmam var..gavısgon ile çareyi buldum ama salı günü gene dr sorucam...madeem sızlerde de var.. o halde normaldir di mi....
aynen canım.. uykular kabus oldu.. hiç bişi yiyip içmeye gelmiyor vallahi.. Allah güç versin de biran önce alalım kucağımıza.. neyse ki yarından sonra kavuşcam ben bebeğime :) darısı bekleyenlerin başına inş.
aay canım ...
yarından sonra demek ...ay harıka Allahım sana güç kudret versin...sağsalim sağlıkla kucağında olsun bebeğin
pekı kasılmaların falan var mı nasıl baş ediyorsun bir anlatsanaaa
feci heyecanlandım
aay canım ...
yarından sonra demek ...ay harıka Allahım sana güç kudret versin...sağsalim sağlıkla kucağında olsun bebeğin
pekı kasılmaların falan var mı nasıl baş ediyorsun bir anlatsanaaa
feci heyecanlandım
Buyuk konusma nolur. Ben de ole derdim. Daha neler bide evden mi kovcak diye. O kadar arada kaldimki. Gitsem olmuyo kalsam icim kan agliyo. Bebegim el kadar babasindan ayiramam. Anneanne de tum kiyafet ihtiyac besik falan almisti ilk banyosunu gobeginin dususunu goremedi. Opemedi bile hic. Kaynanam optukce aklima annemin hasret kalisi gelio. Acilarimi sancilarimi bahane edip edip agladim. Halbuki icimin yangini daha harli. Amaann olmaz diye bisey yok bu dunyada. Herkesin basina hersey gelebilio velhasil. Cahil cuhela da degiliz sozde unv.mezunuyuz ikimizde. Annem desen gene oylesine. Ama nasil oluyosa bir anda karisir butun isler oluyo
Oglum var benim. Onun emaneti var bende. Sütüne sahip cikicam. Ogluma saglam bi ana olucam. Elimden gelen bu. Allah yardimcimiz olsun. Su gunumde bunlari yasatan sebep olan sebep bulsun.
ah arkadaşım sende oakdar çok kendimi görüyorumki...yazdıklarını sanki ben yazmışım...burdan birbiriize destek çıkalım..yarın sezeryana gidicm ama morelim okadar bozuk ki..yarın doğumda senin içinde dua edicem canım...Allah sabır versin yardımcımız olsun..
rüzgaraldımgidiyorum canım senin içinde çok üzüldüm inş herşey düzelir..herşy yoluna girer...hepimize çok üzülüyorum ya niye böyle oluyo iye burnumuzdan geliyor herşey yaaa
Iyi geceler kizlar
Bugun hamileligimib en zor gunuydu.omrumden omur gitti bir daha yazin asla hamile kalmayi dusunmuyorum.saat15:00gibi iftara hazirlik yemek yapmaya basladim yavas yavas anca yaparim dedim.yemekleri yaptim saat17:00gibi bitti.biraz oturayim dinleneyim dus alayim esim isten gelene kadar uyuyayim dedim.aman yarabbi soguk soguk bi terlersin ama ustum dakikalar icinde su gibi oldu bianda gozlerim karardi telefonun tus kilidini gorup acamiyorum o derece...hemen saglik ocagindaki ebeyi aradim pirilepsi diye biseyden bahsetmisti olursa mutlaka ara demisti belirtilerde ayni olunca elimi yuzumu yikadim direk aradim.tansiyonunu olctur tehlikeli olabilir dedi.evde tansiyon aleti yok..esimi aradim geldi hemen ust komsudan aldik olctuk dusuk cikinca kendi doktorumu aradik istirahat etsin bol su icsin tuzlu ayran falan icirin demis esime kelimeleri toparlayip konusamiyorum bile gozlerime coktu agri sisti.basim catliyo biyandan alkahim hic boyke olmamistim.migren vardi bende buyuk ihtimal onu tetikledi...uykulugumu gozume taktim karanlik olsun diye 1saat uyudum biraz gecti ama allah razi olsun esim cok soguk kanli davrandi.bidaha yemek yapmak yok is yapmak yok dedi.klinayi acip yatican tuvalete gidip gelicen bitek dedi.ne gundu ama.simdi daha iyiyim basima esarp sardim gozlerime coktu agri ama olsun buna raziyim.bebegime bisey olucak diye cok korktum.rabbim esirgesinnn....
Arkadaslar 12 de doguma girecem dualariniza ihtiyacim var insallah sag salim kucagima alirim bebisimi su mubarek gunlerde hepimize hayirli bol sutlu dogumlar nasip etsin rabbim ....
bugün benim doğum günüm kızım bana süpriz yapar mı acaba :)
doğum günün kutlu olsunnnnbugün benim doğum günüm kızım bana süpriz yapar mı acaba :)
inş. sağlıklı bi doğumun olur darısı bizlereArkadaslar 12 de doguma girecem dualariniza ihtiyacim var insallah sag salim kucagima alirim bebisimi su mubarek gunlerde hepimize hayirli bol sutlu dogumlar nasip etsin rabbim ....
slm kızlar endişeli bekleyiş devam ediyor benim 41 hafta bitti 42. haftaya gidiyoruz ve hala sancı açılma hiçbir belirti yok dr pazartesi gel dedi işin ilginç yanı günüm bu kadar geçmesine rağmen sanki bebek hala son haftalardaki seyrinde napcamı bilemedim sezeryana kalcaz galiba offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?