- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.281
Doğum günün kutlu olsun cnm .., sürprizler getirsin sana inş :)
doğum günün kutlu olsun cnm bebişin bilir ne zaman geleceğini hayırlısı olsun ikiniz için de o zaten sana en büyük hediye dimi ama
doğum günün kutlu olsun canım.. bebeişin ve tüm ailenle mutlu huzurlu nice nice yaşlara inş..
canım allah yardımcın olsun,sağlıkla al bebeğini kucağına.
mutlu yıllar sana
günaydın herkeseee
bgn doğum yapacaklara Allah yardım etsinn bebişlerine kucaklarına sağ salim alsınlar inş.
gribeyaz iyiki doğdun :)
benmde hamile olarak son 2 günüm...bebişimme kawuşacağım için mutluyum ama böyle rüya gibi gelioo..bi olsun artık gelsin diyorum bi ben neyapacağım diyorum biraz sezeryan sonrasından korkuyorum..bebiş için değer ama...
mutlu yıllar sanaallah sevdiklerinle uzun ömürler versin inş bebeğine sağsalim koly bi doğumla kavuşursun inş
kızlar beım bır haftadır acayıp mıde ve yemek borumda acidli yanmam var..gavısgon ile çareyi buldum ama salı günü gene dr sorucam...madeem sızlerde de var.. o halde normaldir di mi....
mutlu yıllar canımmmmm
doğum günün kutlu olsunnnn
Slm kizlarr hayirli kandillerr..
Dun gece kahverengi sumuksu akintim oldu nisanim gelmis yani.. bi bel karin agrisi anlatamamm adet olucakmisimda sokulemiyormusum gibi. Bugunde dr. Kontrolum vardo doktora dedim lekelenmem var hemen cati kontrolu yapti. Lanet olsum su kontrole dicektim ki niese hic aci hisseymedm desem yeri vardir. Gecen gece gttgmde omrumden omur gitmsti acidan adim atamamistim.. neyse doktorum bakti ve hala kanala girmemis dedi acilmamda bi degisiklikte yok.. eee nisanim geldi napcaz.. anlamadm nst de dogum sancisida ckmadi..sali gunu tekrar cagrdi bbakalm.. kafasi kanala nezaman girerki bileniniz varmi. Olmazsa suni sanci vericekms
sabah kontrole gittik kızlar...nst ye girdim çok sık sancı ve kasılamalr çıktı..doktor yatırıyoruz doğuma alıyoruz diyince elimiz ayağımıza dolandı...rengimiz arttı...bi kaç gündür ben de zaten farkındaydım ama bu kadar da erken beklemiyodum...
biz kötü olunca önce bi serum verelim dedi..acilde serum verildi sonra tekrar nst ye aldılar aynen devam etti kasılmalar hatta daha şiddtliydi..sınra alttan muayene etti doktor açılma var mı diye...hiç açılma çıkmadı...bunun üzerine bi laç yazdı kasılmaları önleyici ve eve yolladı...bundan daha şiddetli olursa,kanama su gelmesi vs olursa haberim olsun hemen gelin dedi...
bayramda doktor yok...başka dr var...ve daha erken o yüzden istemiyoruz nolur dua edin bayramı atlatalım...12 sinde hastaneye gidicez ve o hafta doğum olacak...yani haftaya...tabi eğer daha öncesinde bi aksilik olmazsa...
kilosu da 2900 çıktı biraz daha durmalı 3 ü geçmeli kuzumm(
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
dualarınızı eksik etmeyin siz de...görüşmek üzere...
inş. bayramı atlatırsın cnmm hep konuş bebeğinle kendinide motiwe et bayramdan sonra gelicek die...
benimde midem bulanıo..bi kötü oldum son 2 gün die stres oldum sanırım
canım hiç kendine sitres yapma ..öncelikle bu çok önemli .....martın10'da 20 gün önce geldi kardeşimin bebeği senin dediğin gibi sürekli uyuyodu ben ozaman ağır değildim tabi hastanede ben kaldım yanlarında ...doktorumuzda ebemizde sürekli bize bebeği uyandırmamız gerektiğini söyledi ..ayağının altını türttük burnunu sıktık inan çok zor ve sabır istiyor tabi bunun için sana birilerinin yardımı çok önemli en geç 1 saatta uyuduysa bile uyandırdık ..çünkü emmessse sarılık riski artar dedi ebebler eve gelincede böle zorlandık ama şuanda maşallah 5aylık 2600 doğdu 6 800 kilosu snde sabret ama sakın mama verme bidaha o uyusun sen uyandır.. zaten uyumalarının nedeni erken doğmaları oluyomuş.. allah analı babalı büyütsün bebeğini...........Kızlar merhaba ben geldim çok şükür :)
Bebeğim şuan uyuyor. Emmek için bilee pek uyanmıyor ama ben her saat uyandırıp emzirmeye çalışıyorum arada da mama veriyorum. günde 1 kere filan
Doğum hikayem bile yok benim. Biliyorsunuz suyum geldiği için hastanede yatıyordum taburcu oldum pazartesi, çarşamba kontrolum vardı ve suyum çok azalmıştı hemen sezeryana alındım anneme sadece ve fundaya haber verdim sadece. benden hariç 2 sezeryan vardı doktor önce emel hanımı alıcaz dedi ağlayarak gittim doğumhaneye çünkü bebeğimin küvoze yada yoğun bakıma alınma ihtimali vardı. 2700 görünüyordu ultrasonda ama 2400 doğdu çok şükür küvoze filan girmedi.
Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için ve yanımda olduğunuz için. Rabbim hepinizi tez vakitte kurtarsın inşallah. ve hayırlısı ile sağlıklı şekilde alın bebeklerinizi kucaklarınıza.
Okumama gereken 225 sayfa var :) vakit buldukça okuyacağım. benden başka doğuran var mı?
şimdi büyümeye çalışıyoruz erken doğum yapan arkadaşlar ne kadar sıklıkla bekliyorsunuz benim kız uyanmıyor hep uykue halinde memede uyuyor çoğu zaman sağıp biberonla veriyorum onda bile uyuyor. kızıma nasıl kilo aldırabilirim.
canım hiç kendine sitres yapma ..öncelikle bu çok önemli .....martın10'da 20 gün önce geldi kardeşimin bebeği senin dediğin gibi sürekli uyuyodu ben ozaman ağır değildim tabi hastanede ben kaldım yanlarında ...doktorumuzda ebemizde sürekli bize bebeği uyandırmamız gerektiğini söyledi ..ayağının altını türttük burnunu sıktık inan çok zor ve sabır istiyor tabi bunun için sana birilerinin yardımı çok önemli en geç 1 saatta uyuduysa bile uyandırdık ..çünkü emmessse sarılık riski artar dedi ebebler eve gelincede böle zorlandık ama şuanda maşallah 5aylık 2600 doğdu 6 800 kilosu snde sabret ama sakın mama verme bidaha o uyusun sen uyandır.. zaten uyumalarının nedeni erken doğmaları oluyomuş.. allah analı babalı büyütsün bebeğini...........
sağol canım...doğru diyosun..ben zaten yaklaştığını hissediyodum 15 günü bulmayacak diyodum hatta dün eşime dedim ama her zaman ki gibi bana kızdı olumsuz düşünüyorum diye halbuki hissettiğimi söyledim..bugün de olmayacağını hissttim ve olmadı çok şükür...inşallahhhh bayramı atlatacak meleğim...şunun şurasında 1 haftamız var...dayanacak kuzumm
benim de midem bulandı bugün serumdan sonra...strestende oluyor evet...Allah yardımcımız olsun yaa [/B]
Sanırım bu gidisle herkes bebisini kucagin almış olacak ben
Hala doğurmamış olacağım. Ben Ağustos'un sonundayim hatta normal dogum planladığımızdan Eylül un ilk haftasına bile sarkabilir
sabah kontrole gittik kızlar...nst ye girdim çok sık sancı ve kasılamalr çıktı..doktor yatırıyoruz doğuma alıyoruz diyince elimiz ayağımıza dolandı...rengimiz arttı...bi kaç gündür ben de zaten farkındaydım ama bu kadar da erken beklemiyodum...
biz kötü olunca önce bi serum verelim dedi..acilde serum verildi sonra tekrar nst ye aldılar aynen devam etti kasılmalar hatta daha şiddtliydi..sınra alttan muayene etti doktor açılma var mı diye...hiç açılma çıkmadı...bunun üzerine bi laç yazdı kasılmaları önleyici ve eve yolladı...bundan daha şiddetli olursa,kanama su gelmesi vs olursa haberim olsun hemen gelin dedi...
bayramda doktor yok...başka dr var...ve daha erken o yüzden istemiyoruz nolur dua edin bayramı atlatalım...12 sinde hastaneye gidicez ve o hafta doğum olacak...yani haftaya...tabi eğer daha öncesinde bi aksilik olmazsa...
kilosu da 2900 çıktı biraz daha durmalı 3 ü geçmeli kuzumm(
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
dualarınızı eksik etmeyin siz de...görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?