2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum günün kutlu olsun cnm .., sürprizler getirsin sana inş :)

doğum günün kutlu olsun cnm bebişin bilir ne zaman geleceğini hayırlısı olsun ikiniz için de o zaten sana en büyük hediye dimi ama

evet canım orası öyle en büyük hediye şu an onun varlığı :) bugün gelseydiçifte kavrulmuş olurdu

doğum günün kutlu olsun canım.. bebeişin ve tüm ailenle mutlu huzurlu nice nice yaşlara inş..

canım allah yardımcın olsun,sağlıkla al bebeğini kucağına.

mutlu yıllar sana

mutlu yıllar sana allah sevdiklerinle uzun ömürler versin inş bebeğine sağsalim koly bi doğumla kavuşursun inş

çok teşekkür ederim arkadaşlar bütün güzel dualara amin.. hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah

kızlar beım bır haftadır acayıp mıde ve yemek borumda acidli yanmam var..gavısgon ile çareyi buldum ama salı günü gene dr sorucam...madeem sızlerde de var.. o halde normaldir di mi....

normal cnm sık sık yaşıyoruz bu yanmaları mideye bebişlerin yaptığı baskı çk arttı artık..bnde de acaip uyku sorunu var kaç gündür dinlenemiyodum çk şükür bu gece rahat uyudum :)

herkesin kadir gecesi mübarek olsun

kızlar daha önce size yazmıştım epidural normal doğum isteğim hakkında aklımda bi kaç soru işareti vardı . en son doktoruma danıştım kaygıların varsa bebği sıkıntıya sokabilirmişim ve sezeryanında korkulcak bişe olmadığını karısınıda iki kere sezeryan yaptığını ve hiç normali düşünmediklerini söledi . daha önce vajinismus hikayem vardı bende çok istememe rağmen normal doğumdan vazgeçtim inşallah 23 ağustosta sağlıklı bi şekilde sezeryanla bebeğimi dünyaya getiricem . rabbim doğru karar almamı nasip etmiştir inşallah.

Merhaba kızlar uzun yorucu bol bulantili ama bir o kadar heyecan verici sabırsız vede mutlu geçen hamilelik sürecinden sonra ağustos ayının ilk annelerinden biri oldum. 1 ağustos Perşembe günü saat 10:45 de küçük prensimiz Deniz Arda aramıza katıldı. Darısı tüm meleklerini bekleyenlere herkese sevgiler

amanınnnn nişanınnn gelmişşş kuzumm gözün aydın ayyy bende bişey yok dahaaa yaaa acaba geldide görmedimmi...,39 olduk yaaaa çok heyecanlıyımm artık bugun 4 te randevumuz var bakalım ne diyecek doktor
annemi çağırdım yanıma 1 haftadır bende işi gücü bırakıp geldi hala doğurmadmmm :)))

bi çok arkadaş doğumu yaptı burası çok sakin kaldı artık ağustos ortasında kimse kalmaz sanırm :)

Dua ve destekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim. Su mubarek gunde dilerim Allah da sizi incittirip kirdirmasin. Alinti yapamiyorum. Tlfdan giriyorum. Dualarinizda unutmayin nolur. Siz benim hep aklimdasiniz.

sabah kontrole gittik kızlar...nst ye girdim çok sık sancı ve kasılamalr çıktı..doktor yatırıyoruz doğuma alıyoruz diyince elimiz ayağımıza dolandı...rengimiz arttı...bi kaç gündür ben de zaten farkındaydım ama bu kadar da erken beklemiyodum...

biz kötü olunca önce bi serum verelim dedi..acilde serum verildi sonra tekrar nst ye aldılar aynen devam etti kasılmalar hatta daha şiddtliydi..sınra alttan muayene etti doktor açılma var mı diye...hiç açılma çıkmadı...bunun üzerine bi laç yazdı kasılmaları önleyici ve eve yolladı...bundan daha şiddetli olursa,kanama su gelmesi vs olursa haberim olsun hemen gelin dedi...

bayramda doktor yok...başka dr var...ve daha erken o yüzden istemiyoruz nolur dua edin bayramı atlatalım...12 sinde hastaneye gidicez ve o hafta doğum olacak...yani haftaya...tabi eğer daha öncesinde bi aksilik olmazsa...

kilosu da 2900 çıktı biraz daha durmalı 3 ü geçmeli kuzumm (

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

dualarınızı eksik etmeyin siz de...görüşmek üzere...

inş. bayramı atlatırsın cnmm hep konuş bebeğinle kendinide motiwe et bayramdan sonra gelicek die...

benimde midem bulanıo..bi kötü oldum son 2 gün die stres oldum sanırım

Kızlar merhaba ben geldim çok şükür :)

Bebeğim şuan uyuyor. Emmek için bilee pek uyanmıyor ama ben her saat uyandırıp emzirmeye çalışıyorum arada da mama veriyorum. günde 1 kere filan

Doğum hikayem bile yok benim. Biliyorsunuz suyum geldiği için hastanede yatıyordum taburcu oldum pazartesi, çarşamba kontrolum vardı ve suyum çok azalmıştı hemen sezeryana alındım anneme sadece ve fundaya haber verdim sadece. benden hariç 2 sezeryan vardı doktor önce emel hanımı alıcaz dedi ağlayarak gittim doğumhaneye çünkü bebeğimin küvoze yada yoğun bakıma alınma ihtimali vardı. 2700 görünüyordu ultrasonda ama 2400 doğdu çok şükür küvoze filan girmedi.
Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için ve yanımda olduğunuz için. Rabbim hepinizi tez vakitte kurtarsın inşallah. ve hayırlısı ile sağlıklı şekilde alın bebeklerinizi kucaklarınıza.

Okumama gereken 225 sayfa var :) vakit buldukça okuyacağım. benden başka doğuran var mı?

şimdi büyümeye çalışıyoruz erken doğum yapan arkadaşlar ne kadar sıklıkla bekliyorsunuz benim kız uyanmıyor hep uykue halinde memede uyuyor çoğu zaman sağıp biberonla veriyorum onda bile uyuyor. kızıma nasıl kilo aldırabilirim.

inş. bayramı atlatırsın cnmm hep konuş bebeğinle kendinide motiwe et bayramdan sonra gelicek die...

benimde midem bulanıo..bi kötü oldum son 2 gün die stres oldum sanırım

sağol canım...doğru diyosun..ben zaten yaklaştığını hissediyodum 15 günü bulmayacak diyodum hatta dün eşime dedim ama her zaman ki gibi bana kızdı olumsuz düşünüyorum diye halbuki hissettiğimi söyledim..bugün de olmayacağını hissttim ve olmadı çok şükür...inşallahhhh bayramı atlatacak meleğim...şunun şurasında 1 haftamız var...dayanacak kuzumm

benim de midem bulandı bugün serumdan sonra...strestende oluyor evet...Allah yardımcımız olsun yaa

canım hiç kendine sitres yapma ..öncelikle bu çok önemli .....martın10'da 20 gün önce geldi kardeşimin bebeği senin dediğin gibi sürekli uyuyodu ben ozaman ağır değildim tabi hastanede ben kaldım yanlarında ...doktorumuzda ebemizde sürekli bize bebeği uyandırmamız gerektiğini söyledi ..ayağının altını türttük burnunu sıktık inan çok zor ve sabır istiyor tabi bunun için sana birilerinin yardımı çok önemli en geç 1 saatta uyuduysa bile uyandırdık ..çünkü emmessse sarılık riski artar dedi ebebler eve gelincede böle zorlandık ama şuanda maşallah 5aylık 2600 doğdu 6 800 kilosu snde sabret ama sakın mama verme bidaha o uyusun sen uyandır.. zaten uyumalarının nedeni erken doğmaları oluyomuş.. allah analı babalı büyütsün bebeğini...........

Uyandırıyorum zaten canım mama vermemi doktor söyledi doktor her memeden sonra 10 cc mama ver dedi ben vermiyorum. Günde 1 kere oda bazen. yani her gün değil emziriyorum memede uyuyor bende sağıyorum ve uyandırıp biberon ile veriyorum kaşık ile sütü alamıyor dili ile kaşığı itiyor ve sütüm dökülüyor o yüzden biberon ile veriyorum.
uyanması için ayağının altını sıkıyor gibi bir hareket yapıyorum doktor gösterdi ama benim kızda tık yok :) altını açınca uyanıyor bende altını açıyorum değiştiriyorum bezi öyle emziriyorum.Sütüm yetmiyor mu diye düşünüyorum o emiyor emdikten sonra ve ben sağıyorum 50 cc çıkıyor anca iki göğsümden az mı bu ?

Son düzenleme:
Kızlar hepiniz için dua ettim sezeryana girmeden önce yani bayılmadan önce Allahım tüm hamilelere ve hamile arkadaşlarıma yardım et. Gününde ve zamanında sağlıkla gelsin bebişleri diye dua ettim. Rabbim kabul eder inşallah ve hepiniz sorunsuz doğum yaparsınız. ben genel anestesi ile sezeryan oldum. Çabuk ayıldım ama Ayılma sürecim biraz kötü idi çünkü boğazınızda bir şey var sanki nefes alamıyorsunuz.birde ağrım çoktu odama gelinceye kadar hep söyledim ağrım var vs diye hatta biraz bağırmışım ağrım var diye yatağıma yatınca hemen iğne vurdular sonrası çok iyiydi :)

Cnm snle gunlerimz ayni..bna 16 agustosa gun verdi ama bende hssediyrm o kdr durmicak..bna suyun gelirse kanamn olursa durum degisir dedi..bde bnm 1cmlik bi acilmamda var..ikimzde bayrami cikarirz ins tatlm

Sanırım bu gidisle herkes bebisini kucagin almış olacak ben
Hala doğurmamış olacağım. Ben Ağustos'un sonundayim hatta normal dogum planladığımızdan Eylül un ilk haftasına bile sarkabilir

Canm benm de Ağustos 28 ama hep tetikteyim bna göre buaralar gelcek gbi öyle hissediyorum.. Tabi belli de olmaz bu işler.)

Ay kızlar bu beklemek çok stresli bişeymiş ya. Hem korku hem heycan sevinç telaş karmakarışığım.. Vaktinden erken gelir gbi benm kuzum:) hep öyle hissediyorum..
Bugün temizliğe başladık nihayet , kardeşim mutfağı indirdi.) yarın eşim koltukları yıkıycak leş gbi geliyolar gözüme beyaz olunca renkleri.. Ptesi de yardımcı gelcek dip köşe temizlik oh mis gbi olcak sabırsızlanıyorum..
Salı gnü de bebek gelsin diyorlar

Bugün doğum yapan arkadaşları da tebrik ediyorum.. İnş sağlıkla almışlardır kucaklarına..

Canm geçmiş olsun. Biraz daha dayanır inş bebeğin.. Dinlenmeye çalış mümkün mertebe.. Doğuma alıyoruz derken sezeryan mı olcak cnm senn. Ben de hep sancı var zannediyorum gidince bişey çıkmıyor ne tuhaf :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…