- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.301
Sanırım bu gidisle herkes bebisini kucagin almış olacak ben
Hala doğurmamış olacağım. Ben Ağustos'un sonundayim hatta normal dogum planladığımızdan Eylül un ilk haftasına bile sarkabilir
OLabilecek herşey başımıza geldi, Ama şimdi çok şükür iyiyiz... Ayrıntıları yazarım sonra...
27 28. haftalarda bebeğin eşi rahim ağzına yakın erken doğum olur diye istirahat ettim neyseki bi sorun kalmamıştı
31. haftada erken doğum sancıları yaşadım serum ve ilaçla durduruldu ciğer geliştirici iğne oldum.. vajinal progestan kullandım
37 haftada 1 cm açılma var bu gece ya da yarın doğum olur dendi
ben şimdi 39. haftadayım ama benim kız hala içeride :) pekte gelmeye niyeti yok karnım hiç aşağıya inmedi mide yanması devam ediyor konuşuyorum kızımla hadi in aşağıya yeter yukarıda durduğun diye ama bakalım beni dinleyecekmi kızçem :)
beklemek birz sıkıcıymış yavv
benim doktorum çok iyi bu konularda, o da rahat bende rahatım gayet iyi bir iletişimimiz var. izne ayrılacağını nedeyse 1 ay önceden haber verdi, hiç telaşlanma dedi başka bir doktor arkadaşına gerekli bilgileri vermiş o yokken olursa diye tanıştırdı. şanslıyım sanırım. rahat cevap vermen çok iyi olmuş, bazıları sadece kendini düşünerek sezeryana yönlendirmek için ellerinden geleni yapıyorlarSende cumartesileri kontrole gidiyorsun diye hatırlıyorum. Bu arada doğum günün kutlu olsun nice senelere kuzunla mutlu gir inşallah.
Ben bugün kontrole gittim. Nst normal çıktı sancı falan yok. Ama bana akşam öyle gelmemişti. Yani kasıklarım çok ağrımıştı. Ben öyle deyince çatı muayenesini bugün yapmaya karar verdi. Çatın dar dedi kolay doğuramazsın dedi. Korkutmaya çalıştıysa bile başarılı olamadı. Ben gayet rahat olsun ben normal istiyorum dedim. Sen öyle demeseydin şimdiye alırdım dedi. Bekliycez 15 ince kadar. Kafası dayanmamış. Bayramda doğurursun gibi görünmüyor dedi. Çarşamba tekrar gidicem. Bayramda 2 gün yokmuş derdi o. Eşimde ya siz yokken bişi olursa dedi. Bende nasip dedim gayet rahat. Kadın kıvırdı hemen böyle rahat hastalara bayılıyorum dedi. Bu arada muayene hiç canımı yakmadı sadece biraz kastım gibi geldi.
Doğum yapan arkadaşlar çoğalmış. Çok tebrik ediyorum. Sağlıkla ve bebişleriyle mutlu ömürler diliyorum. Kadir gecesi yüzü suyu hürmetine hepimize kolaylıklar diliyorum.
Sende cumartesileri kontrole gidiyorsun diye hatırlıyorum. Bu arada doğum günün kutlu olsun nice senelere kuzunla mutlu gir inşallah.
Ben bugün kontrole gittim. Nst normal çıktı sancı falan yok. Ama bana akşam öyle gelmemişti. Yani kasıklarım çok ağrımıştı. Ben öyle deyince çatı muayenesini bugün yapmaya karar verdi. Çatın dar dedi kolay doğuramazsın dedi. Korkutmaya çalıştıysa bile başarılı olamadı. Ben gayet rahat olsun ben normal istiyorum dedim. Sen öyle demeseydin şimdiye alırdım dedi. Bekliycez 15 ince kadar. Kafası dayanmamış. Bayramda doğurursun gibi görünmüyor dedi. Çarşamba tekrar gidicem. Bayramda 2 gün yokmuş derdi o. Eşimde ya siz yokken bişi olursa dedi. Bende nasip dedim gayet rahat. Kadın kıvırdı hemen böyle rahat hastalara bayılıyorum dedi. Bu arada muayene hiç canımı yakmadı sadece biraz kastım gibi geldi.
Doğum yapan arkadaşlar çoğalmış. Çok tebrik ediyorum. Sağlıkla ve bebişleriyle mutlu ömürler diliyorum. Kadir gecesi yüzü suyu hürmetine hepimize kolaylıklar diliyorum.
amanınnnn nişanınnn gelmişşş kuzumm gözün aydın ayyy bende bişey yok dahaaa yaaa acaba geldide görmedimmi...,39 olduk yaaaa çok heyecanlıyımm artık bugun 4 te randevumuz var bakalım ne diyecek doktor
annemi çağırdım yanıma 1 haftadır bende işi gücü bırakıp geldi hala doğurmadmmm :)))
27 28. haftalarda bebeğin eşi rahim ağzına yakın erken doğum olur diye istirahat ettim neyseki bi sorun kalmamıştı
31. haftada erken doğum sancıları yaşadım serum ve ilaçla durduruldu ciğer geliştirici iğne oldum.. vajinal progestan kullandım
37 haftada 1 cm açılma var bu gece ya da yarın doğum olur dendi
ben şimdi 39. haftadayım ama benim kız hala içeride :) pekte gelmeye niyeti yok karnım hiç aşağıya inmedi mide yanması devam ediyor konuşuyorum kızımla hadi in aşağıya yeter yukarıda durduğun diye ama bakalım beni dinleyecekmi kızçem :)
beklemek birz sıkıcıymış yavv
Hadi yaaa çok güldüm ::) kandırmış sizi hep annesi.. Valla ben de öyle olur diye korkuyorum , bekliyorum her an ama nolcak belli değil tabi..
teşekkür ederim canım amin inşallah..
evet cumartesileri gidyordum ama arada ekstra durum oldu o yüzden çarşambalara döndü kontroller son gittgimde bi sorun yoktu suyu felan iyiydi. bi gece ağrım oldgu için gitmiştim ozmaan muayen etmişti ozaman demedi bana çatın müsait felan die sonraki gidişte sordum geçen gece yaptgınız muayene çatı muayenesimi diye evet dedi :) çatın müsait ama bu yüzde yüz nprmal doğurursun anlamına gelmiyor dedi.. bende çok kastım canım çok az bide benim zorlandım ama
doktorlara artık gven kalmadı malesef işin kolayına kaçıyorlar sezeryan dertsiz kes biç dik tıkır para
inşallah seninde normal doğum olur problemsiz..
Ufaktan araştırdım önceden yapılan çatı muayenesi çokta önemli değilmiş. Önemli olan açılma başladıktan sonraki durumu çatının. Zaten bana başını dayamış mı açılma varmı ona bakalım dedi. Sonra pelviksin rahat doğuracak gibi değil dedi. Ben toparlanırken inatla normal doğrusunda görsün gününü gibi işi demiş eşime. Baktı beni huzursuz edemiyor eşime yükleniyor. En iyisi çakal bunların. Benimkisi baya bi tecrübeli dolaylı yapıyo yapacağını. Ama ben paranoya da sınır tanımadığım için ne yapmaya çalıştığını alıyorum. Doktorların keyfine ve izin planlarına göremi doğacak benim kızım :))
Canim nisanim gelmis ama bebek inmemis diyorsun ya... Ben oglumda aynisini yasadim persembe aksami nisan geldi cumartesi gece sancilandim hastanede suyunu patlatti dr hemde bebek inmemis cok gucunle ikinki insin eger indirenezsen mecbur sezeryana alacaz dedilerki burda sezeryan son çare yani...zaten bende hep normal istedigim icin var gucumle nasil ikindiysam indi bebek dogumhanedeki dr ve hemsireler alkislamisti cunki normal olacak ya herkes mutlu olmustu :)) yani diyecegim o ki bebek inmesede sancilanabiliyosun...Allah yardimcimuz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?