2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

27 28. haftalarda bebeğin eşi rahim ağzına yakın erken doğum olur diye istirahat ettim neyseki bi sorun kalmamıştı
31. haftada erken doğum sancıları yaşadım serum ve ilaçla durduruldu ciğer geliştirici iğne oldum.. vajinal progestan kullandım
37 haftada 1 cm açılma var bu gece ya da yarın doğum olur dendi
ben şimdi 39. haftadayım ama benim kız hala içeride :) pekte gelmeye niyeti yok karnım hiç aşağıya inmedi mide yanması devam ediyor konuşuyorum kızımla hadi in aşağıya yeter yukarıda durduğun diye ama bakalım beni dinleyecekmi kızçem :)
beklemek birz sıkıcıymış yavv

Sanırım bu gidisle herkes bebisini kucagin almış olacak ben
Hala doğurmamış olacağım. Ben Ağustos'un sonundayim hatta normal dogum planladığımızdan Eylül un ilk haftasına bile sarkabilir

beraber bekleriz artık bizimkiler ne zaman gelir acaba:44: benim pazertesi randevum var bakalım doktorum ne diyecek. zaten bayramdan sonraki hafta yok, inşallah o yokken gelmeye çalışmaz benim yaramaz

Sende cumartesileri kontrole gidiyorsun diye hatırlıyorum. Bu arada doğum günün kutlu olsun nice senelere kuzunla mutlu gir inşallah.

Ben bugün kontrole gittim. Nst normal çıktı sancı falan yok. Ama bana akşam öyle gelmemişti. Yani kasıklarım çok ağrımıştı. Ben öyle deyince çatı muayenesini bugün yapmaya karar verdi. Çatın dar dedi kolay doğuramazsın dedi. Korkutmaya çalıştıysa bile başarılı olamadı. Ben gayet rahat olsun ben normal istiyorum dedim. Sen öyle demeseydin şimdiye alırdım dedi. Bekliycez 15 ince kadar. Kafası dayanmamış. Bayramda doğurursun gibi görünmüyor dedi. Çarşamba tekrar gidicem. Bayramda 2 gün yokmuş derdi o. Eşimde ya siz yokken bişi olursa dedi. Bende nasip dedim gayet rahat. Kadın kıvırdı hemen böyle rahat hastalara bayılıyorum dedi. Bu arada muayene hiç canımı yakmadı sadece biraz kastım gibi geldi.

Doğum yapan arkadaşlar çoğalmış. Çok tebrik ediyorum. Sağlıkla ve bebişleriyle mutlu ömürler diliyorum. Kadir gecesi yüzü suyu hürmetine hepimize kolaylıklar diliyorum.

benim doktorum çok iyi bu konularda, o da rahat bende rahatım gayet iyi bir iletişimimiz var. izne ayrılacağını nedeyse 1 ay önceden haber verdi, hiç telaşlanma dedi başka bir doktor arkadaşına gerekli bilgileri vermiş o yokken olursa diye tanıştırdı. şanslıyım sanırım. rahat cevap vermen çok iyi olmuş, bazıları sadece kendini düşünerek sezeryana yönlendirmek için ellerinden geleni yapıyorlar

teşekkür ederim canım amin inşallah..
evet cumartesileri gidyordum ama arada ekstra durum oldu o yüzden çarşambalara döndü kontroller son gittgimde bi sorun yoktu suyu felan iyiydi. bi gece ağrım oldgu için gitmiştim ozmaan muayen etmişti ozaman demedi bana çatın müsait felan die sonraki gidişte sordum geçen gece yaptgınız muayene çatı muayenesimi diye evet dedi :) çatın müsait ama bu yüzde yüz nprmal doğurursun anlamına gelmiyor dedi.. bende çok kastım canım çok az bide benim zorlandım ama

doktorlara artık gven kalmadı malesef işin kolayına kaçıyorlar sezeryan dertsiz kes biç dik tıkır para
inşallah seninde normal doğum olur problemsiz..

saol canım benimm nezaman dogurucam ki ben şimdi nişanım geldi ama kızım daha kanala girmemiş bile o nasıl oldu onu anlamadım... benim annemde bizdeydi kadın sancılarım falan olmustu ama suan gayet normalım sankı 2 gündür sancı sonraki gün nişanı gelen ben deilim bakalım canım nezaman dogurucaz bu halde kaç gün beklerim acaba..

Hadi yaaa çok güldüm ::) kandırmış sizi hep annesi.. Valla ben de öyle olur diye korkuyorum , bekliyorum her an ama nolcak belli değil tabi..

Hadi yaaa çok güldüm ::) kandırmış sizi hep annesi.. Valla ben de öyle olur diye korkuyorum , bekliyorum her an ama nolcak belli değil tabi..

evet canım çok kandırık yaptı bize bi doğsun sağlıcakla ısırcam onu totosunu :)
hakkımızda hayırlısı canım kapalı kutu işte ne olacagı bilimiyor malesef

Ufaktan araştırdım önceden yapılan çatı muayenesi çokta önemli değilmiş. Önemli olan açılma başladıktan sonraki durumu çatının. Zaten bana başını dayamış mı açılma varmı ona bakalım dedi. Sonra pelviksin rahat doğuracak gibi değil dedi. Ben toparlanırken inatla normal doğrusunda görsün gününü gibi işi demiş eşime. Baktı beni huzursuz edemiyor eşime yükleniyor. En iyisi çakal bunların. Benimkisi baya bi tecrübeli dolaylı yapıyo yapacağını. Ama ben paranoya da sınır tanımadığım için ne yapmaya çalıştığını alıyorum. Doktorların keyfine ve izin planlarına göremi doğacak benim kızım :))

Kizlar cok bunaldım ben böyle oldugum yere sigamiyorum. İcim daraldı hamilelikten. Cok yoruldum bisey yapmıyorum ama yine yorgunum .

Canim nisanim gelmis ama bebek inmemis diyorsun ya... Ben oglumda aynisini yasadim persembe aksami nisan geldi cumartesi gece sancilandim hastanede suyunu patlatti dr hemde bebek inmemis cok gucunle ikinki insin eger indirenezsen mecbur sezeryana alacaz dedilerki burda sezeryan son çare yani...zaten bende hep normal istedigim icin var gucumle nasil ikindiysam indi bebek dogumhanedeki dr ve hemsireler alkislamisti cunki normal olacak ya herkes mutlu olmustu :)) yani diyecegim o ki bebek inmesede sancilanabiliyosun...Allah yardimcimuz olsun.

maşallah yaaa doğuran doğurana.ne güzel bebeişler kucağınızda.bende almak istiyorum artık kucağıma.ama hiç bir belirti yok.normal doğum yapmak isteyen niye bu kadar az anlamış değilim.agustos annelerinden normal doğum yapan 2 kişi var sanırım.

bir an önce doğum hikayelerini yazsalar da bize güç verseler keşkeeeee....

az önce ağdamı yaptırdım.bebişim bir daha ağda zamanı gelmeden gelse bari.hazırlıksız yakalanmak istemiyorum.pazartesi salı gelsin:))))))))))

ne güzel bilinçli olman
öyle tabiki onların keyfine göre olmayacak.. keşke anne ve bebeği gerçekten düşünseler de bizde güven duyabilsek doktorlarımıza...

ay canım inşallah bizde senin gibi güzeeelce ıkınırızda inerler aşağıya
bende hep bunu düşünüyorrum benim kızımda hala inmedi aşağıya ister istemz endişe ediyorum iner mi inmez mi diye rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

ay canım inşallah bizde senin gibi güzeeelce ıkınırızda inerler aşağıya
bende hep bunu düşünüyorrum benim kızımda hala inmedi aşağıya ister istemz endişe ediyorum iner mi inmez mi diye rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah[/QUOTE]

Insallah yeterki inanalim dua edelim Allah gonlumuze gore kolay dogumlar nasip etsin

Selam fıstıklarrrrrr

Uzuuuuuun bir süre gelemedim, o yüzden geçmişi okumam imkansız
Bana kısa bi özet geçebilecek varsa çok sevinirim :)) Çok merak ediyorum sizi :)

Beni soranlar olmuş Fundacımla mesajlaştık çoook teşekkür ederim seviyom sizi

Gelen giden bitmedi, bebek ziyaretleri, bayramda yokuz bu hafta gelelim baaaari diyenler bitmedi hepsi üst üste geldi...
Bu arada 1 hafta kadar süren orta çaplı bir lohusa depresyonu sendromu da yaşadım, allahın emri
Geçti ama şimdi.

Bizim bücür büyüyor. Annesinin sadece süt kaynağı olmadığını, süt bitse de uzuuuun uzun emip annesinin sabrını zorlamayı da keşfetti Tabii annesi boş durur mu, bücürün ne zaman memedeki sütü bitirip keyif moduna vites attığını çözdü, memeyi ağzından çıkarıyor kötü anne

İşte böyle, işimiz gücümüz bücür sizde ne var ne yok deyin bana bakim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…