2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım sağol...inşallah bayramı atlatıcaz kızımla inanıyorum ben...evet canım yatış yapıp sezeryana alacaktı...telaşlandırdı bizi bir anda..sonra serum verelim önce dedi acile indik serumdan snrada dvm ediyodu kasılmalar...sonra açılmaya baktı hiç açılma çıkmadı...o zaman nidilat yazdı ve eve yolladı...1 hafta daha durabilirde durmayadabilir dedi..inşallah duracak kuzumm

Cnm snle gunlerimz ayni..bna 16 agustosa gun verdi ama bende hssediyrm o kdr durmicak..bna suyun gelirse kanamn olursa durum degisir dedi..bde bnm 1cmlik bi acilmamda var..ikimzde bayrami cikarirz ins tatlm

evet cnm aynı günlerimiz....sen de serum yedin mi sanki öyle hatırlıyorum?

15 güne kalmıycak demiştim dün eşime,bugün onu dedim dr.a o da yok kalmaz dedi...bayramın hemen ertesi o pazartesiye kadar dursa yeter...Allahım inşallahhh...senin açılmanda varmış,ne zamandır var peki? ben de açılma çıkmadı hiç henüz...inşallah canım inşallah bayramı atlatıcaz Allah'ın izniyle....bize de su gelirse kanama olursa hemen gelin dedi...dr.gidecek pzrtsi bi de tatile gitmese bu kadar stres olmayacaktım gidiyor olması da strese sokuyor beni...

dua edelim bu gece bol bol hepimize...

Merhaba arkadaslar. ...bugun kontrolum vardi.dr suyumun cok azaldigini bu sekilde bayrami cikarmamin cok zor oldugunu soyledi...gozlerim doldu olumsuz diger detaylarda eklenince ama guclu olmaya calistim, detaylara hic girip sizleride uzmek istemiyorum artik...sali gel bidaha bakalim dedi ama ben pzt si gidicem insallah, gelirken cantalarini unutma dedi....bilmem bundan sonrasi ne olur..dilerim artik sag salim kavustursun Mevlam beni de yavrumla...divane gibi dolandim da bi turlu burda yazamadim simdiye kadar....lutfen su mubarek gunlerde bu kutlu Kadir gecesinde dualarinizda bizede yer verin...Allah cumlesiyle bizlerinde yar ve yardimcisi olsun...hepiniz Allaha emanet olun, hakkinizi helal edin insallah. ...

iyi akşamlar kızlar hepinizin kadir gecesini kutluyoruz oğlumla.allah hepimizin dualarını kabul etsin doğum yapacak olan bizlere kolay doğum nasip etsin inş.

geceniz kadir olsun arkadaşlar, karnımızdakı günahsız kuzuların hatırına dualarımızın kabul olması ümidiyle... bol bol dua edelim,

ilk doğumumu kadir gecesi yapmıştım,2007 yılı ramazanı kadir gecesi bu saatlerde sancılarım depar atmıştı, 11:45 te de oğlum dünyaya gelmişti. bu gün onun doğum gününü kutladık, neşanslı değilmi doğum günü bile 2 tane :)

ben kızımıda kadir gecesi bekledim, bu gün hep kendimi dinledim yine.... kasılmaların arasındaki dakşkarı saydım :) ama nafile, sanırım kızım kadir gecesi gelmeyecek.... :)

ama son iki gündür bu kasılmalar, sancılar arttı. daha sık olmaya başladı. hayırlı zamanlarda, hayırlı güzel doğumlar nasip etsin allahım hepimize....

kızlar neden kimseler yok böyle pek tenha olmuş bizim buralar kalabalığa alışık böyle olmuyo millet bir bir doğurdu hızlı çıktı bizimkiler ama gerçekten normal doğum neden bu kadar az.temmuz annelerinde epey n doğm vardı halbu ki.bende normal düşünüyorum ama benim minikte yolu şaşırdı aşağı incene yukarı çıkmaya çalışıyo 39.haftada bu arada benim kociş kafayı yiyecek hala gelmiyo bu paşa diye.hatta dün hastaneye gidip suni sancı alsan doğmaz mı diye bi teklifle gelmez mi yanıma ciddi ciddisağlıkla gelsinler miniklerimiz inş.

:))) inş gelir cnm o da ayrı bi stres

sormayın ben de ramazan öncesi yaptırmıştım ağdayı, şimdi birazçıktılar alsan alınmayacak, ama azar azar var, daha fazla uzamadan gelsin kızım diyorum ama yok,

doğum çantasını 7. ayda hazırladım ne olur ne olmaz diye, temizliği geçen hafta yaptırdım, ağdayı bir ay oldu, izine ayrılınca yaprak sarmalarını, sigara böreklerini sardım dondurucuya koydum, kadir gecesi gelir abisi gibi dedim ama yok bizim kızın tembel olduğuna kanaat getirdim artık....

o ağda ne büyük stres hele de benim gibi bebek ciltliysenizgeçen hafta yaptırdım bende ama öldüm öldüm dirildim hatta tansiyonum düştü arada yattım biraz falan.benim kanıyor cildim resmen.ama oğlum yeniden uzatıcak galiba hiç gelesi yok.maşallah cnm ne hamaratsın sen her bişiyi düşünmüşsün ama bu ufaklıklar biz isteyince gelmiyo malesef

Kedicik canım senin bebişin kaç kg doğmuştu ve şuan kilosu ne seni emiyor mamada veriyor musun benim kızım 2400 doğdu 1 hafta sonra 2100 düşmüştü şimdi 2330 çarşamba randevumuz var doktor kilo alması lazım dedi bundan sonra kilo vermemeli dedi.

sütünü arttırmak için ne yapıyorsun.çok üzüldüm kilo verdiğini duyunca ağladım durdum sütüm azaldı sanki. halbuki sürekli emziriyorum saat başı yada 1,5 saat ara ile emziriyorum sen nasıl besliyorsun

Heyecan dorukta di mi :)))

Hadi bakalım iyi haberlerini okuyalım inşallah...

Çok az kalmışşşşşşşşşşşşşşşş

Canım o laflar insanı depresyona sokuyor dinleme fazla. Bizimki 2,970 doğdu, 2,700e indi. (Normal dediler ödemi atıyormuş, seninki de ondan olmasın? Boşuna üzülme....)
şimdi 3 haftalığız 3,5 kilo oldu. Sadece süt veriyorum, o ağladıkça emziriyorum. İlk 2 hafta her emzirişimde 1 meme yetiyordu şimdi emdikten sonra gene mızıldandığı için 2 memeyi de emdiriyorum.

Bol su ve moral dışında sütü etkileyen hiçbişey yok inan. Mutluysan bebeğinin kokusunu düşündüğünde bile sütün geliyor. Bir memenin dolması sadece 10dk sürüyormuş sıkma canını hiç. Yeter ki moralini yüksek tut herşey hallolur kilo da alır boyu da uzar...

hepinize hayırlı kandiller...birbirimize dua edelim bu mübarek gecede...

kedicikler ii olmana sewindmm...senin bebiş büyüyorr..darısı bizim başımıza :) sen yokken birsürü bebiş oldu..doğum hikayeleri kısmına yazsa herkes görürdün ama telaştan yazamadılar..

bende pzt gidiyorum doğuma..bebişimle hamile olarak son 2 günüm :)

Oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 2 güncük kalmışşşşşşşşşşşşşşşşş hadi çarçabuk olsun inşallah :)))))))))))

herkeste benim gibi bayram telaşı oldu mu acaba.ya bayramda doğarsa dr olmaz mı acaba zor durumda kalırmıyız diye düşündüm durdum ama dün kontrolümüz vardı ve dr bayramda burdayım stres olma dedi neyse kizaten ben bebişimi yönlendirmekten vazgeçtim o ne zaman isterse o zaman gelsin diyorum artık.kızlar bu arada bana garip bişiy oldu başka olan var mı ki acaba.ben bebek gibi kokmaya başladım.nasıl derseniz hani bebeklerin böyle pudramsı bi kokusu olur ya bide süt kokar tenim aynen öyle kokmaya başladı son 1 haftadır.terlesem bile mis gibi kokuyorum üstelik dışardaki insanlarda fark ediyo bebek gibi bib koku geliyo diyolar kocişte dahil.ha bire boynumu elimi kolumu koklayıp duruyo.mis kokulumun kokusu mu geçti bana acaba diyorum.ama daha doğmadı ki bende hiç böyle bişiy duymadım kimseden.acaip ama çok güzel bi durum.allaha şükretmem lazım

slm kızlar bugün hatim duası vardı bende katııldım hepimize hayırlı doğumlar az sancılar ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı diledim. bugün doğumum olsa diyede aklımdan geçirdim heryerde dualar okunuyor kolay bir doğum olur belki diye :) kızım bayağı hareketlendi ama geleceğini sanmıyorum yerinden çok memnun galiba :) bugünkü dualarınızda bizide unutmayın

Aaaaa sürprize bak cucu dogum yapmış ha. Severim ben onuda sürpriz yumurtasınida :)

Çok heyecanlandim yine ben çok sevindim CucuTesekkur cumartesini beklemedi bak :)

cnm kurtarmışsın ne güzel Allah bağışlasın hepimizi kurtarsın

anam maşallah ne güzel doğurmuş evine bile gelmiş cucu:)))Allah analı babalı büyütsün inş

canım gözünaydın çok sevindim güle güle sağlıcakla büyüt bebeğini

hepinize çok teşekkür ederim canlarımmmmmmm alıntı yapamadıklarım vardır o kadar uzun süre oldukii girmeyeliii yazmayı bile unutmuşum ...daha tebrik ediceklerim var okuyamadım doğum yapanları ama bildiğim arastam var sayfalar arasında arayııp bulcam ilk fırsatta herkesi kutlıcammm :cok merak ediyorum minişleriiiiiiiii herkes iidir inş...16: normal hayattan kopalı çok uzun zaman olmuş gibikızım hayatımın tümünü kapladı şu 5 gündee
doğum hikayeme gelicek olursam ...aslında hikaye olucak kadar uzun değil hatta okadar kısakiiiiii
akşam üstü annemle yürüyüşe çıktık cumartesi doğum olcak diye son hazırlıkları yapalım dedik...gezindik parkta oturduk sohbet ettik güzell güzell saat 6 gibi eve geldik yemek hazırladık hatta erişte yapıcaktı annem ben girip yaptım 0 ağrı sancı
neyse iftar saati geldi sofrayı kurduk ben çorbadan bi kaşık aldım karnıma bi sancı girdi bacaklarıma vuruyoo ama çaktırmıyorum...
baktım dayanamıcam kalkıp lavaboya gittim tabii annem kociş arkamdan dedim tuvalete cıkmadım heralde o sancı yaptı neyse oturdu klozete kalkamıyorum ama sancılar 5 dk bir gelio gidiyoo çıktım dedim gecti masaya tekrar oturdum bi kaşıkda erişteden aldım yok anne dedimm ben doğuruyorum ....tabii kociş hemen panik halinde çabuk hastaneye ...hemen cantayı kaptık ben hala üstümü değişme derdindeemerdivenlerden nasıl indim bilmiyom bi gelip bi gidiooo sancılarrr ...arabada aynı filmlerdekii o sahneyi yaşadım kadın durup durup bağırır yaa bacaklar açık benim bi bacak vites kolunda diğeri camdaaa...kociş hemen doktorumuzu aradı hemen hastaneye geçin 10 dk sonra bende ordayım demişşş....
neyse hastaneye yetiştik 10 dk içinde...
hemen tekerlekli sandalyeye oturttu beni kocişşvınnn ebenin haşin kollarına...
önce ameliyathaneye alalım dedii sonra bi bakalım açılma durumuna dediii aldılar beni muayene odasınabaktı ebe dediii cucu bebişşş geliooooo görüyorum diyooooooo
ben hala yok normal doğuramammmmm diye nasıl bağrıyorummm doktorum gelsinnnnn bırakın falannnnn
baktım bülent bey geldiii dedii bide ben bakıyım doktorum dedi saçını tutuyorum cucu seni sezeryana alamam zaten ameliyathaneye bile giemezsin dediiii oracıkta doğurcaktımm
ben hala hayır doğuramıyorum diyorum...
doktorum kafasını tuttu 4-5 kere falan ıkındım ama o 15-20 dk cok zorluyduuu ve balık gibiiiiiii çıktı derler ya gercekten öle ebemin karnıma bastırması doktorun aynı anda bebişi çekişiiiiii ve derin bi nefesssssss sonunda dünyanın en güzelllll sesiiii kızım bana merhaba dedii hemen silip yanıma verdiler babamızı çağırdılar
ben bu kadar korkarken bölesine kolay bi doğum yapmam bu kadar kısa sürmesi Allahım bana bi mucizesiiiiii darısı sizlere olsun canlarım.......şimdi meleğimle çok mutluyuzzz sizede bikaç foto yüklicez öpüyoruz kocaman en kısa zamanda girip bakıcam lokum bebişlerinize doğum hikayelerinizeeeee kendinize ve meleklerinize çok ii bakın darısı doğum bekleyenlerin başınaaa

cnm masallah allah anali babali buyutsun kuzunu cok tatliymis...dogum hikayende muthis ozenilecek turden:) bu arada hastane cikisibebek kiyafetimiz ayniymis duruyada cok yakismis masallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…