- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.321
Canm geçmiş olsun. Biraz daha dayanır inş bebeğin.. Dinlenmeye çalış mümkün mertebe.. Doğuma alıyoruz derken sezeryan mı olcak cnm senn. Ben de hep sancı var zannediyorum gidince bişey çıkmıyor ne tuhaf :)
Cnm snle gunlerimz ayni..bna 16 agustosa gun verdi ama bende hssediyrm o kdr durmicak..bna suyun gelirse kanamn olursa durum degisir dedi..bde bnm 1cmlik bi acilmamda var..ikimzde bayrami cikarirz ins tatlm
Kızlar gelen giden oluyor uğrayamıyorum. Herkes iyidir umarım. Ortam sakinleşsin sahalara geri dönücem. Bu arada kızıma feci şekilde aşığım
az önce ağdamı yaptırdım.bebişim bir daha ağda zamanı gelmeden gelse bari.hazırlıksız yakalanmak istemiyorum.pazartesi salı gelsin:))))))))))
:))) inş gelir cnm o da ayrı bi stres
o ağda ne büyük stres hele de benim gibi bebek ciltliysenizsormayın ben de ramazan öncesi yaptırmıştım ağdayı, şimdi birazçıktılar alsan alınmayacak, ama azar azar var, daha fazla uzamadan gelsin kızım diyorum ama yok,
doğum çantasını 7. ayda hazırladım ne olur ne olmaz diye, temizliği geçen hafta yaptırdım, ağdayı bir ay oldu, izine ayrılınca yaprak sarmalarını, sigara böreklerini sardım dondurucuya koydum, kadir gecesi gelir abisi gibi dedim ama yok bizim kızın tembel olduğuna kanaat getirdim artık....
Selam fıstıklarrrrrr
Uzuuuuuun bir süre gelemedim, o yüzden geçmişi okumam imkansız
Bana kısa bi özet geçebilecek varsa çok sevinirim :)) Çok merak ediyorum sizi :)
Beni soranlar olmuş Fundacımla mesajlaştık çoook teşekkür ederim seviyom sizi
Gelen giden bitmedi, bebek ziyaretleri, bayramda yokuz bu hafta gelelim baaaari diyenler bitmedi hepsi üst üste geldi...
Bu arada 1 hafta kadar süren orta çaplı bir lohusa depresyonu sendromu da yaşadım, allahın emri
Geçti ama şimdi.
Bizim bücür büyüyor. Annesinin sadece süt kaynağı olmadığını, süt bitse de uzuuuun uzun emip annesinin sabrını zorlamayı da keşfettiTabii annesi boş durur mu, bücürün ne zaman memedeki sütü bitirip keyif moduna vites attığını çözdü, memeyi ağzından çıkarıyor kötü anne
İşte böyle, işimiz gücümüz bücürsizde ne var ne yok deyin bana bakim :))
saol canım benimm nezaman dogurucam ki ben şimdi nişanım geldi ama kızım daha kanala girmemiş bile o nasıl oldu onu anlamadım... benim annemde bizdeydi kadın sancılarım falan olmustu ama suan gayet normalım sankı 2 gündür sancı sonraki gün nişanı gelen ben deilimbakalım canım nezaman dogurucaz bu halde kaç gün beklerim acaba..
Kızlaaaaaaaarrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkk kontrolümüz vardı bugün nihayet profilini gösterdi birazcık oğlum çok güzeldi ... Halen ters duruyor dik kafalı oğlum benim ... Bir de nst de bir ara sancı 90'lara kadar çıktı o da kasılmadan kaynaklıymış... 14 Ağustos için kesinleştirdik 9'da hastaneye yatıcam sonra da Aren kucağımda olacak inşallahhhh ... Haftaya son kontrolümüze gidiyoruz çok mutluyum çokkkkk nihayet günlerimizi dolduruyoruzzzzz
Kedicik canım senin bebişin kaç kg doğmuştu ve şuan kilosu ne seni emiyor mamada veriyor musun benim kızım 2400 doğdu 1 hafta sonra 2100 düşmüştü şimdi 2330 çarşamba randevumuz var doktor kilo alması lazım dedi bundan sonra kilo vermemeli dedi.
sütünü arttırmak için ne yapıyorsun.çok üzüldüm kilo verdiğini duyunca ağladım durdum sütüm azaldı sanki. halbuki sürekli emziriyorum saat başı yada 1,5 saat ara ile emziriyorum sen nasıl besliyorsun
hepinize hayırlı kandiller...birbirimize dua edelim bu mübarek gecede...
kedicikler ii olmana sewindmm...senin bebiş büyüyorr..darısı bizim başımıza :) sen yokken birsürü bebiş oldu..doğum hikayeleri kısmına yazsa herkes görürdün ama telaştan yazamadılar..
bende pzt gidiyorum doğuma..bebişimle hamile olarak son 2 günüm :)
Yavyum şekerleri daha önce almıştık bu gün de çikolataları aldık. 11.5 saat kaldı ahey ahey tey tey Ben iyiyim güzelim heyecanlıyım işte yaa. Fotolara gelince yaaa eşim doğum öncesi fotoları bi gördü ben böyle poz vermem dediCidden bana da biraz komik göründü Paketi ödemiştik stüdyo+hastane+ev çekimleri şimdi hastane ve ev olacak bir de albüm hazırlatıcaz. Yani stüdyoyu öyle telafi edicez :))
Yaa var ya o cücü buraya gelsin her türlü hesabını sorucam. Benden habersiz ve önce doğurmak heee. Cücü yandın sen elimden çekeceğin varHafifletici sebeplerin de var mesela ikiniz de iyiymişsiniz, herşey çok güzelmiş yoksa neler yapacaktım neler
Yaaaa ama herkesin doğum hikayesi enteresan oldu, benim hikayesiz bir doğumum olacak. Gittim, doğurdum, geldim mi diycem nayır nolamaz
Aaaaa sürprize bak cucu dogum yapmış ha. Severim ben onuda sürpriz yumurtasınida :)
Çok heyecanlandim yine ben çok sevindim CucuTesekkur cumartesini beklemedi bak :)
Ben Masalın yerinde olsam sabırsızlanırdım o güzel odaya kavuşayım diye elimi çabuk tutardım. Hain Masal hala bekletiyor annişini o popo ısırılacak
Anaaaa şok oldum ne ara gitti doğuma bu kız ne zaman doğuruverdi maşallahTam sürpriz yumurta oldu bebişi İyi olmalarına çok sevindim gözü aydın ya çok çok tebrik ederim.
Hayırlısı olsun canım ya vardır bunda da bir hayır aşağıdan çıkmak istemedi demek ki
Hikayesiz olur mu kızımmm senin ilk doğum tarihin 17 ağustos değil miydi? 31 temmuza kadar indi binbir hikayeyle
aynen öyleydi canımben bi 10 kere falan bastım herhalde 15 dk içinde o butona :) benim zıpır aç olmama rağmen durmadı yerinde
yaa kızlar gördünüz mü son dakika golü attı cücü bizehemi de normal doğumla yaa :) çok merak ediyorum nasıl oldu doğumu acabaaa
cnm kurtarmışsın ne güzel Allah bağışlasın hepimizi kurtarsın
anam maşallah ne güzel doğurmuş evine bile gelmiş cucu:)))Allah analı babalı büyütsün inş
tam süpriz yani maşallah ne güzel normal doğurmuş darısı bizlere inşallah
ya son zamanda dönebiliyor demekki dün gece sancım vardı sanırım benimkide bi atraksiyon yaptı sanki bakalım yarın doktor ne diyecek
canım gözünaydın çok sevindimgüle güle sağlıcakla büyüt bebeğini
kızlar lütfen kendinizi üzmeyin... bebeklerin strese girmesi çok sakıncalı... bebekler strese girince kakalarını yapabiliyolar.. bu da tehlikeli.. lütfen dikkat edin.. kendinizi üzmeyin..
cucu'mm Eylül'ün gelmiş.. hayırlı uğurlu olsun... Rab'im sizi birbirinize bağışlasın.. Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin...
suloz, bebeğin çok tatlı.. baktıkça doğurasım geldi vallahi.. Allah nazarlardan saklasın
hepinize çok teşekkür ederim canlarımmmmmmmalıntı yapamadıklarım vardır o kadar uzun süre oldukii girmeyeliii yazmayı bile unutmuşum ...daha tebrik ediceklerim var okuyamadım doğum yapanları ama bildiğim arastam var sayfalar arasında arayııp bulcam ilk fırsatta herkesi kutlıcammm :cok merak ediyorum minişleriiiiiiiii herkes iidir inş... 16: normal hayattan kopalı çok uzun zaman olmuş gibi kızım hayatımın tümünü kapladı şu 5 gündee
doğum hikayeme gelicek olursam ...aslında hikaye olucak kadar uzun değil hatta okadar kısakiiiiii
akşam üstü annemle yürüyüşe çıktık cumartesi doğum olcak diye son hazırlıkları yapalım dedik...gezindik parkta oturduk sohbet ettik güzell güzell saat 6 gibi eve geldik yemek hazırladık hatta erişte yapıcaktı annem ben girip yaptım 0 ağrı sancı
neyse iftar saati geldi sofrayı kurduk ben çorbadan bi kaşık aldım karnıma bi sancı girdi bacaklarıma vuruyoo ama çaktırmıyorum...
baktım dayanamıcam kalkıp lavaboya gittim tabii annem kociş arkamdan dedim tuvalete cıkmadım heralde o sancı yaptı neyse oturdu klozete kalkamıyorum ama sancılar 5 dk bir gelio gidiyoo çıktım dedim gecti masaya tekrar oturdum bi kaşıkda erişteden aldım yok anne dedimm ben doğuruyorum ....tabii kociş hemen panik halinde çabuk hastaneye ...hemen cantayı kaptık ben hala üstümü değişme derdindee merdivenlerden nasıl indim bilmiyom bi gelip bi gidiooo sancılarrr ...arabada aynı filmlerdekii o sahneyi yaşadım kadın durup durup bağırır yaa bacaklar açık benim bi bacak vites kolunda diğeri camdaaa... kociş hemen doktorumuzu aradı hemen hastaneye geçin 10 dk sonra bende ordayım demişşş....
neyse hastaneye yetiştik 10 dk içinde...
hemen tekerlekli sandalyeye oturttu beni kocişşvınnn ebenin haşin kollarına...
önce ameliyathaneye alalım dedii sonra bi bakalım açılma durumuna dediii aldılar beni muayene odasınabaktı ebe dediii cucu bebişşş geliooooo görüyorum diyooooooo
ben hala yok normal doğuramammmmm diye nasıl bağrıyorummm doktorum gelsinnnnn bırakın falannnnn
baktım bülent bey geldiii dedii bide ben bakıyım doktorum dedi saçını tutuyorum cucu seni sezeryana alamam zaten ameliyathaneye bile giemezsin dediiii oracıkta doğurcaktımm
ben hala hayır doğuramıyorum diyorum...
doktorum kafasını tuttu 4-5 kere falan ıkındım ama o 15-20 dk cok zorluyduuu ve balık gibiiiiiii çıktı derler ya gercekten öle ebemin karnıma bastırması doktorun aynı anda bebişi çekişiiiiii ve derin bi nefesssssss sonunda dünyanın en güzelllll sesiiii kızım bana merhaba dedii hemen silip yanıma verdiler babamızı çağırdılar
ben bu kadar korkarken bölesine kolay bi doğum yapmam bu kadar kısa sürmesi Allahım bana bi mucizesiiiiii darısı sizlere olsun canlarım.......şimdi meleğimle çok mutluyuzzz sizede bikaç foto yüklicez öpüyoruz kocaman en kısa zamanda girip bakıcam lokum bebişlerinize doğum hikayelerinizeeeee kendinize ve meleklerinize çok ii bakın darısı doğum bekleyenlerin başınaaa Eki Görüntüle 771395 Eki Görüntüle 771411 Eki Görüntüle 771413
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?