- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.281
kizlar nasilsiniz lohusa depresyonuna giriyo olabilirim sanki artik hic bir isimi tek basima halledemicem hic bisey eskisi kadar rahat guzel olmayacak gibi geliyor bakamamaktan korkuyorum. hala memleketteyim kendi evime gidemedim esim bugun gidip dogum izni alip gelecek ama aglama krizlerine girecek gibiyim. sutum yetiyor mu bilmiyoryz gelmeye basladi masallah. sezeryan yerim 4.gun hala aciyor tek kalkamiyorum yataktan.simdiden eve gidince nasil kendime bakicqm nasil esime bebege bakicam onun derdindeyim 40i cikana kadar kal diyor esim bir akil verin bana :-( siz nasil hallediyorsunuz islerinizi offff simdilik zaten is yaptigim falan yok bakiyor ailem ama sonrasi nasil olacak sacimi bile taramaya zamanim olmadi kendimi cok kotu hissediyorum.
bu arada bebeklerine uzun mu kisa kol mu giydiriyosunuz ben uzun kol tulum eldiven corap bere takip ince bez battaniye ortuyorum cok mu fazla anlamadim ki :-(
Tatlım sen kaç haftalıksın bilmiyorum ama ben 37+3 de doğurdum ve hareketleri çok da az değildi. Seni yanlış bilgilendirmek istemem ama sanırım 38 den sonra azalma oluyormuş. Günde 10 ve daha fazla hareket ediyorsa korkacak bişey yok diye biliyorum.
kizlar nasilsiniz lohusa depresyonuna giriyo olabilirim sanki artik hic bir isimi tek basima halledemicem hic bisey eskisi kadar rahat guzel olmayacak gibi geliyor bakamamaktan korkuyorum. hala memleketteyim kendi evime gidemedim esim bugun gidip dogum izni alip gelecek ama aglama krizlerine girecek gibiyim. sutum yetiyor mu bilmiyoryz gelmeye basladi masallah. sezeryan yerim 4.gun hala aciyor tek kalkamiyorum yataktan.simdiden eve gidince nasil kendime bakicqm nasil esime bebege bakicam onun derdindeyim 40i cikana kadar kal diyor esim bir akil verin bana :-( siz nasil hallediyorsunuz islerinizi offff simdilik zaten is yaptigim falan yok bakiyor ailem ama sonrasi nasil olacak sacimi bile taramaya zamanim olmadi kendimi cok kotu hissediyorum.
bu arada bebeklerine uzun mu kisa kol mu giydiriyosunuz ben uzun kol tulum eldiven corap bere takip ince bez battaniye ortuyorum cok mu fazla anlamadim ki :-(
Kuzummmm afedersn ....bu hftada cok dogum olucak galiba...bn israrla gricrm topige tatlim sendn hber bklicem..vla bu miniklern sagi solu brlli olmz bi bakmisn gelivermis hayrlisyla
Canım biz de muhtemelen bebeğin kırkı bile çıkmadan gidicez tatile mecburen
Çünkü eşim o vakte izin alabildi
Sorn olmaz diye düşünüyoruz ama bu biraz da bebeğe bağlı
İnşallah uslu uyumlu bebeklerimiz olur
Ben artk eylulumu kucqgima almak.istiyorm...gunebakan dilemma bebekkafa seyyah funda bikqc kisi daha var heralde dogum bkleyen...bzde istiyoruzzzzzzzgun sayiyorm ayin 16sna.ama sezeryandanda korkmaya bsladim bu gaz olayi cok kotu galiba..allah yardmcmz olsn kizlar
Melek'çim,öz hakiki Ağustos analarından beni nasıl unutursun doğurmayı bekleyenler arasında?hatta ben artık abartıp eylül ayına kalmayalım diye dua etmeye başladım bile.hiç gelesi belirtisi yok.nst'de sancılar daha 50'yi bile görmedi ve o kadar simetrik ki!!!!!! Karnımda hala 1 cm inmedi bence.yoksa midem hala sırt üstü yatınca ağrıyor olmazdı.doğum yapan arkadaşların doğumdan sonra yaşadıklarını okuyuncada karnımda kalması daha hayırlıymış gibi gelmeye başladı.inşallah kızlar hepimizin ne sıkıntısı varsa hepsi geçer,can-ı gönülden dualarımdasınız.
:) 5 km cok fazla degil mi? Masallah diyim ben son
Zamanlarimda mutfaktan odama zor yuruyordum)
Arkadaşlar bir şey merak ediyorum. Benim mi kafam basmıyor anlamıyorum yoksa başka bir sorunum mu var... Biberonun nesi bu kadar kötü kaka bu kadar stres sebebi??? Biri bana anlatsın lütfen. Ben kızıma doğduğundan beri biberonla içirdim sütümü hala da öyle şimdi ben anne değilmiyim??? Ben kötü bir anne miyim??? Kusurlu muyum??? Eksik miyim??? Neyim ben??? İnanın bu biberon muhabbeti benim psikolojimi bozuyor ki kızımı bir gram mama ile beslemezken hep anne sütü vermeme rağmen... Kaldı ki günde 5 6 kez sağıp yok ısısı yok saklanması yok osu yok busu uğraşırken ben kendimi kötü hissetmelimiyim??????? Anlamıyorum...
He ayrıca bunları yazarkenşuan süt sağıyorum sanırım ben çok kötü bir anneyim...
kızlar size bişey sorcam,park yatağı kurduk..şimdi nevresim takımlarıyla yorganı yastağı falan karar vermek kaldı..bi uyku seti var işte küçük yastığı yorganı hafif..bi de annem bebek yorganı diktirmiş böle saten ortası bilirsiniz belki..onada nevresim takımı almış pembeli pembeli nasıl yapıyım hangisini kullanayım ne diyosnuz:26:
Desteğin için tşkler
Süt sağıldıkça kesilir tezine inanmıyorum çünkü ben sağdıkça artmaya devam ediyor
bence annelere yüklenmek ve böyle bir psikolojiye girmelerine neden olmak çok kötü keşke endişelenmesek..
Evet canım azim ve fedakarlık gerektiriyor çok güzel dile getirmişsin :)
beni aydınlattığın için teşekkürler..
Teşekkürlercanım beni hastane yatağımda bile yalnız bırakmadın sen. Allah sana en hayırlısından bir doğum nasip eder inşallah çok öpüyorum seni
evet tatlım sen hep bilgi verdin bu konuda çok minnettarım zaten bu şekilde pozitif hikayeler okudukça kendimde güç buluyorum yoksa ben de pes ederdim
teşekkür ederim cnm size de sevgiler
teşekkürler cnm ama sağmak İnan sütü azaltmıyor bunun hakkında yüzlerce yazı okudum önemli olan düzenli basiretli bir şekilde devam etmek
Keşke benim kızımda kucağıma sığıp beni emseydi canım teşekkürler mutluluklar dilerim
Bunca zamandır iyi kötü birbirimize destek olduk bugüne kadar yanımda olduğunuz için sizlere müteşekkirim. Hepinize hakkım helal olsun siz de edin. Ancak bu ortam beni son zamanlarda ziyadesiyle germekte. Dolayısıyla uzaklaşma kararı verdim bebekleriniz ve ailelerinizle mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum. Sizleri seviyor ve kocaman da öpüyorum HOŞÇAKALIN...
Sali gunu bi aksilik olmazsa saat 06:30 da hastanedeyiz. Oglumla yuz yuze gelecegiz rabbimin izniyle. Oglum hala ters dr donmez dedi ve cok zorlaniyorum artik. Bebislerimiz saglikli olsunda biz herseyin ustesinden geliriz insallah. Bebislerini kucagina alan anneleri tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun. Dualarinizi biz dogum yapacaklardan eksik etmeyin lutfen. Prens ve prenseslerimi opuyorum cok Allaha emanet olun.
Cnm bkacgun snra sezeryana giricek biri olarak o ani yasadm resmen..anestezi dha once aldm uyanmayida ama o agri hssinden korkuyorm..
biz de yarın kontrole gidicez öğlen 13.20 de...nst de bakılcak vs ve ona göre gün belli olacak...dr salı günü alırız diyordu bizimkini de ama bakalım ben bir konuşucam ve eğer mümkünse perşembe olsun istiycem inşallah öyle olur...ama hayırlısı yine de tabi...
bu arada angel senin 16 sımı kesin canım?? o zaman ben her halükarda senden önce doğurmuş olucam :)
valla canım ben de burda okudukça korkmaya başladım..kendi arkadaşlarım var sezeryan yapan hepsi çok rahatlar...hemen ayağada kalktılar...hele biri var haziranda doğum yaptı hiç korkma diyor hiç bişey olmuyor diyor..ama burdaki arkadaşlar böyle anlattıkça ben de geriliyorum açıkçası....gaz ve kabızlık olayı ben de bütün hamileliğim boyunca vardı o yüzden acaba ameliyat öncesi lavman yaptırıp rahat mı etsem diyorum...
aminn inşallah....
ben de son günlerde öyle düşünmeye başladım..:)) gaz problemleri,emzirme sıkıntıları vs okurken böyle daha iyi karnımda diye düşünür oldum..ama nereye kadar illaki doğacaklar :))
aynen ben de odadan odaya zor yürüyorum şu an...her an çıkacakmış gibi
ben de bu biberon konusundaki bu kadar katı düşünceleri anlamıyorum gerçi arkadaşlar yazmış bişeyler..evet anne memesinden emmesi daha farklı daha güzel tabiki ama biberon kullanmakta bu kadar kötü bişey değil bencede...sonuçta verilen anne sütüyse...
biz de yatağını kurduk evvelki gün...ben de aynı şeyi düşündüm..yorganı zaten kullanmıycaz o yüzden ona geçirmiycem nevresim...yastığı da sadece süs görsel amaçlı kılıfını geçirip kenara koyucam..onun dışında nevresimi öyle örtü gibi üzerinde durur..penye battaniye fln kullanılır...zaten ev de çokk sıcakk
ben de hep bunları düşünür oldum son günlerde...bir de ben her işi kendim yapmayı seven başkasının yaptığını kolay kolay beğenmeyen biriyim..o konuda takıntılıyım biraz...e bebek doğuncada malesef yapamıycam tek ilgi odağım o olacak,olmalı da zaten bu da beni strese sokucak sanırım..bilemiyorum Allah kolaylık versin hepimize ne diyim...
evet anne olmak zor çok zor her aşaması...ama bunu ancak bu aşamalardan geçenler anlayabilir,diğerlerinin oturduğu yerden ahkam kesmesine hiççç benzemiyor bu iş...
bu arada bişey sorucam park yatağın içine eşimin aldığı yatak bildiğimiz sünger :/ üstünde pamuk alezi var kılıf şeklinde fermuarlı ama içi sünger yahu bildiğimiz..hiçç içime sinmiyor benim...bebek onda yanar gibi geliyo....ama mağazadaki adam da illa böyle sünger oluyor diyip durdu onu verdi...sizinkilerin yatağı nasıl??? park yataklar için soruyorum...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?