2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hurmayı ben de yiyorum her gün beş tane perine masajını yapamıyorum zor geliyor sen de sancı falan var mı ben hiç doğurmayacakmış gibiyim hiçbir belirti yok herhalde 41 i görürüm

Ben de sanki ayın 20sini görücem
Bazı geceler sancıya benzer bişeyler oluyor ama anlayamıyorum sancı mı
İlk olunca insan bi şeyden anlamıo
Ancak su gelirse anlayabilirim gibime geliyor

herkese merhaba kızlar sıkıntılarımız üzüntülerimiz var ama geçecek inşallah bu dönemimiz benimde bugün oğluşumun doğum tarihi ama henüz bi kıpırdama yok hayırlısını diliyorum Rabbimden bayram boyu çok stres yaptım eşimle kızım sinirlerimi oynattı ama onlara yansıtmadım ikiside sıkıntıdan oflayıp pofladılar yarın işe gitsin eşimde azıcık nefes alırım diye bekliyorum evde erkeğin olması ne zormuş halbuki işte de evde de birlikteydik ama yedi bu bayram beni sıkılıyorum şuraya gidelim buraya gidelim diye bide sürekli tatil muhabbeti eylülde tatil derdindeler ben bi sağlıcakla kurtulayım derdindeyim kendime şaşırıyorum normalde sabırsız olan ben onların bu halinde ağzımı açıp bişey bile söylemek içimden gelmiyor

Ben de sanki ayın 20sini görücem
Bazı geceler sancıya benzer bişeyler oluyor ama anlayamıyorum sancı mı
İlk olunca insan bi şeyden anlamıo
Ancak su gelirse anlayabilirim gibime geliyor

Doktora sordum doğum sancısını anlar mıyım diye anlamaman mümkün değil dedi nasıl bir şeyse artık:))) Karnın sertleşip yumuşayacakmış düzenli olacakmış dinlenince ve pozisyon değiştirince geçmeyecekmiş.... biraz da meraktan normal doğurmak istiyorum:)))) o heyecanı telaşı eşimi doğum anını sancıları bile çok merak ediyorum:))))

canım arkadaşlar herşeyi yazmışlar bence de biberondan kasıt hazır mama verme olayı kaldı ki ben kızıma mecburen hazır mama da verdim canları sagolsunlar da öyle de böyle de Rabbim rızıklarını bi şekilde verecek ama anne sütü ama mama şeklinde.

takma canım ya aynı dert bendede var eşim iki gündür delirtti beni oraya buraya gidelim diyo ama benim kapıdan çıkacak halim yok ayaklarım öyle şiş ki görenler acıyo halime bi markete gittim yoldan geçen teyze uğraşma kızım bu sıcakta çıkma dışarı diyo el bile acıyo halime eşim kıçını gezdirme derdinde boğasım geliyo walla zaten iyice daralmışım göbeğim kocaman ayaklarım davul gibi bide üstüne adamın tripleri allahım yardım etsinde tez zamanda kurtulalım

Aslında o kadar bunaldım ki ben de 40 ı çıkmadan gidebilsem ne iyi olur. Ne tarz bir tatil yapcaksınız? Denize girmek tuzlu su, memeyi iyice temizlersek de sütü olumsuz etkiler mi acaba merak ediyorum

Biz Tunus'tan gelicez Türkiye ye tatil için
Cunda adası diye düşündük ama
Bebeğin duurumuna bağlı
O kadar saat uçakta gelebilecek i diye endişeliyim
Ama B'nde senin gibi çok sıkıldım
Tatil şart

Merhaba bebekte bebeklerin doğum anında hüngür hüngür ağlıyorum normalde duygusal değilim sevmem ağlamayı kendi doğumumda ağlamazsam bari

Aynen ben de normalde hic duygusal bir tip degilimdir. Hatta herseye aglayan kisilere tahammul edemeyen bir tiptim. Simdi ben de merhaba bebekdeki dogumlari seyrettigimde ya da en ufak birseyde ziril ziril agliyorum. Umarim kalici olmaz :)

bende normal istiyorum o yüzden bekliyorum ahh varya eşimin benden çekeceği var o sancılar bi gelsin burnundan getircem onun nasıl çektircem iki ayağını bi pabuca sokcam :))) 9 ay boyunca bi kere bile aş ermedim herşeyimi kendim gördüm yaptım beyfendi çok rahattı ama doğum anı gelsin bak neler yapıcam :)

anneannemin ciğerlerinde lekeler görüldü kendisi 81 yaşında müdahale edilsin istemiyor dayımda illa baktıracağım diyor bayramın 2.günü anneme geldi anneannem. annem bunalıma girmiş durumda tek kız olarak tüm yük üzerinde olacak kendisi zaten kalp ve şeker hastası anneannemse 81 yaşında olmasına Ragmen ciddi hiçbir hastalık geçirmemiş maşallah yani annem annesinden daha hasta durumda Allah şifasını versin.bu bebeğimde 3.sahısların hiç dertleri bitmedi kayınvalidem bel fıtığı o bakım istiyor annem annesiyle ilgilenmeli salı gününden itibaren testler başlayacak Allah tan küçük görümcem yanıma geldi bikaç gün önce oda bekar kız görüp korksun istemiyorum yani hiçbirşeyi kontrol altına alamıyoruz herşey olacağına varıyor inşallah hayırlısıyla sağlıcakla doğururum biran öncede toparlanırımda kimsenin eline bakmam diye dua ediyorum benden başka herkes bunalımda çünkü

çok komiksin:))))) ben de hiç naz yapmadım herkes hamile değilsin gibi davranıyorsun diyor bana:) doğum anında eşimin tepkilerinde çok korkuyorum gece yatakta dönerken ah desem ne oldu neyin var hastaneye gidelim mi diye ayaklanıyor doğum zamanı bayılmazsın değil mi diyorum yok diyor ama korkarım ki ben şoför koltuğunda eşim yanımda baygın bir şekilde hastaneye gideceğiz:))))))

aynen canım yaa dışardaki yabancıların içi acıyor evdekiler hala durumumuzun farkında değiller Allah tan bugün bitiyor tatil de yarın işe gidecek

Umarım anlarız canım
Benim bazen bi anda inanılmaz sertleşiyor karnım öyle ki nefesim kesiliyor
Bebek koluyla yarıp çıkacak karnımı sanıyorum
Sonra nefes egzersizi yapıyorum geçiyor o sertlik
Ama hiç düzenli değil
Günde 10-15 kez yaşıyorum bu sertleşme olayını
Bana en malumu su gelmesi gibi geliyo
Su gelirse anlarım ancak

kızlar doğum süreci başlayınca illa o kendini size tanıtır merak etmeyin bide ben doğum sürecine müdahale edici bişey yapmak istemiyorum sadece 1 hafta bi hurma yemiştim onuda kestim yürüyüş zaten yapamıyorum odadan odaya zor geçiyorum sadece dua ediyorum hayırlı zamanda sağlıklı bi şekilde diye

yaşadıklarını okudum canım çok etkilendim üzüldüm ama çok şükür ki bebeğinde sende iyisiniz güle güle büyüt masalı kızını lütfen kayınvalideni takmamaya çalış inan ki kimse için değmez bunalıma girmeye kızımda agır lohusa depresyonu yaşamış biri olarak sana tafsiyem kayınvalidenden biraz zaman iste açıkça söyle duygularını rahatsız olduğun durumları süt olayıda düzene girecektir biraz kendine de bebeğine de zaman tanı stres sütün en büyük düşmanı maalesef ki

selam kuzucuklarım ne zamandır bu kadar sayfa birikmiyordu zor geldim sonuna :)) ama iyi olmuş boşlamayalım lütfen burayı

gerginliklerden bahsedilmiş.. annemler geldiğinden beri süperdi ruh halim.. kendimi güvende hissediyodum ki hala öyleyim.. ama bugün sabah nolduysa kız kardeşlerime bi konuda içerledim..ağladım da ağladım..onlar da şaşırdılar çünkü gerçekten büyütülecek ağlayacak bişey yoktu ortada.. neyse sonra kendime geldim.. bu yaşadıklarımız ve yaşayacaklarımız sanırım kaçınılmaz şeyler.. ama ne kadar az hasarla atlatırsak bebiklerimiz için o kadar iyi olur.. yakınımızdaki insanların da anlayış ve hoş görüleri galiba en önemli etken olmalı.. ne diyeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun..herşey minişlerimiz için

Merhaba kızlar 2 ağustosta nişanım geldi demiştim..

.........................

Eki Görüntüle 776067 Eki Görüntüle 776068

canım benim çok zor badireler atlatmışsın ama çok şükür ki Masal kızımız sağlıklı bir şekilde kucağında olmuş.. emmesi de inşallah düzene girer sıkma canını fazla. kv konusunda da çok şanslısın ki eşin senin tarafında olmuş.. ya hiç sesini çıkarmasaydı o da? elbet o da anlayacaktır yanlış şeyler yaptığını.. sen moralini bozmamaya çalış cnm.. öpüyorum

senin keyif yapan kızçeni yerimmm maşallah size canımcım herşeyin yolunda gitmesine çook sevindim

canım gözün aydın almışsın meleğini sen de kucağına Allah analı babalı büyütsün inş.. sen de umarım en kısa sürede toparlanırsın

hadi hayırlısı olsun canımm inşallah kolaycacık bir doğumun olur.. dualarımız seninle

sağol canım. 40+3 teyim. eskisi kadar değil ama 10 ve fazlası hareket ediyor. uykudan kalkınca hemen hareketlerini incelemeye başlıyorum ben uyanınca hemen hareket etsin istiyorum o yüzden sanırım.

canım benim de geçen haftaya kadar içimde sondaj çalışmaları yapan oğlumdan bu hafta eser yok hareketleri iyice azaldı sertleşmeler kasılmalar çoğaldı.. yani normal senin durumun da.. tabi hareketlerin yine de günde 10 kereyi bulması gerek biliyosun

canımm hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz senin de inşallah sıkıntısız bir doğumun olur..

bir melek daha hem de Mina olmuş ismi en sevdiklerimdennnn :)) gözünüz aydın canım benim inşallah sarılığı da atlatırsınız bir an önce

Son düzenleme:
slm arkadaslar gecmısı okuyamadım dogum yapan arkadaslar gözünüz aydın

bnm sıze bı sorum olucak deneyımlı anneller cvp verirseniz sevınırım dogumdan sonra 4 gundur gogus agrısı cekıyorum goguslerım tas gıbıoldu nerdeyse patlıcak bebegım emıyo ama gögsümü bosaltamıyo pompayla sagıyorum sagdıgım sütü dokuyorum ama bana bu hıc mantıklı gelmıyo mıllet sut bulamıyo bn dokuyorm anneler kv cocuk bıberona alısmasın dıye sagdıgını dok diyo sizce sagdıgm sütü bebegıme vermelımıyım bu arada 2 gün önce atesım cıktı 39 a acıle gıttık mastıt olmusum ıgne yaptılar yarın meme cerrahına gidicem lutfen basına bole bısey gelen varsa bana fıkır verebılırmı pskolojım bozuldu hep süt içindeyım üstüm basım cocuk emıyo yarısı ustume akıyo cok gelıyo süt agrılar devamlı süt sagmalar alt ust oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…