- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.321
Hurmayı ben de yiyorum her gün beş tane perine masajını yapamıyorum zor geliyor sen de sancı falan var mı ben hiç doğurmayacakmış gibiyim hiçbir belirti yok herhalde 41 i görürüm
Ben de sanki ayın 20sini görücem
Bazı geceler sancıya benzer bişeyler oluyor ama anlayamıyorum sancı mı
İlk olunca insan bi şeyden anlamıo
Ancak su gelirse anlayabilirim gibime geliyor
herkese merhaba kızlar sıkıntılarımız üzüntülerimiz var ama geçecek inşallah bu dönemimiz benimde bugün oğluşumun doğum tarihi ama henüz bi kıpırdama yok hayırlısını diliyorum Rabbimden bayram boyu çok stres yaptım eşimle kızım sinirlerimi oynattı ama onlara yansıtmadım ikiside sıkıntıdan oflayıp pofladılar yarın işe gitsin eşimde azıcık nefes alırım diye bekliyorum evde erkeğin olması ne zormuş halbuki işte de evde de birlikteydik ama yedi bu bayram beni sıkılıyorum şuraya gidelim buraya gidelim diye bide sürekli tatil muhabbeti eylülde tatil derdindeler ben bi sağlıcakla kurtulayım derdindeyim kendime şaşırıyorum normalde sabırsız olan ben onların bu halinde ağzımı açıp bişey bile söylemek içimden gelmiyor
Aslında o kadar bunaldım ki ben de 40 ı çıkmadan gidebilsem ne iyi olur. Ne tarz bir tatil yapcaksınız? Denize girmek tuzlu su, memeyi iyice temizlersek de sütü olumsuz etkiler mi acaba merak ediyorum
Merhaba bebekte bebeklerin doğum anında hüngür hüngür ağlıyorum normalde duygusal değilim sevmem ağlamayı kendi doğumumda ağlamazsam bari
Biz Tunus'tan gelicez Türkiye ye tatil için
Cunda adası diye düşündük ama
Bebeğin duurumuna bağlı
O kadar saat uçakta gelebilecek i diye endişeliyim
Ama B'nde senin gibi çok sıkıldım
Tatil şart
Doktora sordum doğum sancısını anlar mıyım diye anlamaman mümkün değil dedi nasıl bir şeyse artık:))) Karnın sertleşip yumuşayacakmış düzenli olacakmış dinlenince ve pozisyon değiştirince geçmeyecekmiş.... biraz da meraktan normal doğurmak istiyorum:)))) o heyecanı telaşı eşimi doğum anını sancıları bile çok merak ediyorum:))))
bende normal istiyorum o yüzden bekliyorum ahh varya eşimin benden çekeceği var o sancılar bi gelsin burnundan getircem onun nasıl çektircem iki ayağını bi pabuca sokcam :))) 9 ay boyunca bi kere bile aş ermedim herşeyimi kendim gördüm yaptım beyfendi çok rahattı ama doğum anı gelsin bak neler yapıcam :)
bunlarda benim kızçenin beşiği süsü emzirme minderi :)
Doktora sordum doğum sancısını anlar mıyım diye anlamaman mümkün değil dedi nasıl bir şeyse artık:))) Karnın sertleşip yumuşayacakmış düzenli olacakmış dinlenince ve pozisyon değiştirince geçmeyecekmiş.... biraz da meraktan normal doğurmak istiyorum:)))) o heyecanı telaşı eşimi doğum anını sancıları bile çok merak ediyorum:))))
aynen canım yaa dışardaki yabancıların içi acıyor evdekiler hala durumumuzun farkında değiller Allah tan bugün bitiyor tatil de yarın işe gidecek
Merhaba kızlar 2 ağustosta nişanım geldi demiştim..
.........................
Eki Görüntüle 776067 Eki Görüntüle 776068
Selam kızlar nabersiniz bakalım. Biz kızımla çok iyiyiz. Emişip duruyoruzMinik cadı bacak bacak üstüne atıp keyif yapıyor memede Her defasında 1 saat emzirme yarım saat de gaz çıkarma seansı.
Buraya ilk girdiğimde yazmıştım asla biberon almıycam diye. Kendimi bu duruma hazırlamıştım. İda aspire olup üzüntüden sütüm geri kaçtığı zaman bile biberona asla yönelmedim. İda küvözde yatarken 2 kez benden habersiz mama vermişler. Derhal eşimi çocukçuya gönderdim ve 2 saatte bir emzirmek için yoğun bakıma gidebileceğimi asla mama verilmesini istemediğimi söyledim. Yoğun bakıma giriş izni kopardık. Ve o dikişlere, acıya aldırmadan kızımı gidip emzirdim. O kolostrumun bir damlasının dahi altın değerinde olduğunu biliyordum. Onu boşa harcayamazdım. Harcamadım da. Şimdi sütüm şakır şakır akıyor çok şükür:))
41+0 da dogum yapabildm sonunda kizlar :) normal basladi dogumum ama sonra sezaryene dondu. Cok agrim, sancim var. sezaryen sonrasi bi gun aci cektim diyenlerden sanirim farkli dunyalarda yasiyoruz. Simdiye kadar kuzumun ne altini degistirebldm ne dogru duzgun kucagima alabldm. Sez. Her zaman son care olsun arkadaslar. Ne yazik ki smdilik sutum de yeterli diil, sarilik olmasin diye mama takviyesi aliyoruztelden girdgm icin foto ekleyemiyorm : daha sonra dogum hikayemi mutlaka yazicamm
Iyi bayramkar kizlarrr... dogurmayan kim kaldi, tabiki pencere)
ALLAH izin verirse yarin bebegin melegim bunca sikintidan sonra kucagimda olacak insallah
Hepinizden dualarinizi bekliyoruz gecen hfta bazi yeni sikintilarin ortaya cikmasindan snra her an sezeryan olabilir diye bayramimiz da hstaneli nst li idi. Ara ara enerjimi kaybetsemde dr larin olumsuz sozleriyle Olsunn herseye ragmen bu dunya nin en guzel bekleyisi....
Dilerim Rabbim hepimiz e cook kolay dogumlar nasip eder saglikla mutlu uzun omurler verir bebeklerimizle yuvamizda...
Dertlerime ortak oldunuz, yalnizligimda ailem oldunuz, sorularima yanit oldunuz esliginizde gecirdigim yaklasik 8 aydan sonra artik mutlu sonu ve guzel baslangicimi karsilamaya giderken hepinizi opuyorum..haklarinizi helal edin, Allaha emanet olun. .....
pencereden kucak dolusu sevgiler.....
sağol canım. 40+3 teyim. eskisi kadar değil ama 10 ve fazlası hareket ediyor. uykudan kalkınca hemen hareketlerini incelemeye başlıyorum ben uyanınca hemen hareket etsin istiyorum o yüzden sanırım.
Sali gunu bi aksilik olmazsa saat 06:30 da hastanedeyiz. Oglumla yuz yuze gelecegiz rabbimin izniyle. Oglum hala ters dr donmez dedi ve cok zorlaniyorum artik. Bebislerimiz saglikli olsunda biz herseyin ustesinden geliriz insallah. Bebislerini kucagina alan anneleri tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun. Dualarinizi biz dogum yapacaklardan eksik etmeyin lutfen. Prens ve prenseslerimi opuyorum cok Allaha emanet olun.
Selam kızlaaaaar,bir türlü bilgisayarı açıpta yazamadım ama fırsat buldukça telefondan takip etmeye çalıştım sizleri. Bisürü bebişimiz oldu ne güzel.
Bizim minnoş MİNA da 5 ağustosta epidural sezeryanla dünyaya geldi. Ben çabuk toparlandım ama kızımız sarılık oldu ne yazıkki, değeri 13 tü , iki gündür evde fototerapi veriyoruz,doktor pazartesiye geçer bişeyi kalmaz dedi bakalım umarım yarın iyi haberler alırız doktorumuzdan.
Bir de azıcık süt sorunumuz var, sol mememi tam tutamıyo, sütün yetip yetmediğini anlayamıyorum mama da veriyorum günde bir kere.
Hepinizi öpüyorum, bol bol sütümüz olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?