2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben şifre aldım ama kullanmıycam,kim isterse kullanabilir,şimdiden aldıklarınızı güzel günlerde kullanın.PK139DEF100

Cnm o kdr haklisinki...bn.gunleri geciremiyrm artik.bebek hareket ediyomu etmiyomu ic camasirimda biraz nemlilik hissetsem suyummu geldi bilmem ne...bebegime iyi bi anne oluckmiym sutum gelicekmi sezeryandan snra zorlanicakmiyim uff boguluyrm bi dunya soru isareti...kisi sayisi azaldi tbiki..dogum.ypan arkadslarimzn dertleri ayri bzmki ayri ...allah hepimize yardm.etsn

slm kızlar herkes gergin bir bekleyişte çok haklısınız aynılarını hepimiz yaşadık Allahım herkese sağlıklı kolay bi avazda doğurmayı nasip etsin.benim kızım bugün 1 haftalık olcak ama uykusuz geceler ,gaz sancıları ,süt problemi,.... problemler bitmiyor tabi birde doğum sonrası ufak problemler sezeryanın sıkıntılarını buradan okuyorum,normal doğumun da sıkıntıları var dikişlerin oluyor tuvalet sıkıntı,birde hemeroid problemim oldu dikişlerden daha kötü durumda.ama herşeye rağmen annelik çok güzel bi duygu Allahım herkese nasip etsin.

Amin ben de aynı senın gıbıyım canım.. Sureklı hareketlerıne dkkat edıyorum ve camasırım nemli oldukça kafayı yıyorum. Merhaba bebeği izliyorum ama hıçkırarak ağlıyorum engel olamıyorum

Kizlar bende bekleyenler kervanindanimmm sata gore 17gorunuyo ama doktor 25i diyo herkes erken erken dogurdu biz daha gerilere atiyoruz tarihi yarin yardimci gelecek evim temizlenecek insallah sali gunude doktorla randevumuz var bakalim bebisimz kanala girdimi 30haftadan beri dogum pozisyonunda normal dogum gozukuyor catimda musaitmis korkuyorum ama Allah yardim eder ins

kızlarr günaydınn nasılsınız kaç kişi kaldık doğurmayı bekleyen baya sabırsızlık başladı bende de..gitgide zorlaşıyo hamilelik uykularım zorlaşıyo

Bende bekleyenlerdenimm.aşırı bir sancım olmadı hiç arada kasılmalrım oluyor.bugünde karnım ağrıyor.gününü geçmesinden korkuyorum

benimde SAT a göre 17 ağustos ama usg 31 diyor...salı günü nst var, bakalım neymiş oğluşumun durumu
hepiniz gibi bende artık daraldım bide son 2 aydır benimle yaşayan kv...delirtecek beni. artık değil başkasına, aynada kendi yüzüme tahammülüm yok. ıssız bir adaya kaçıp kendi kendime oralarda mı doğursam acep

Merhaba bebekte bebeklerin doğum anında hüngür hüngür ağlıyorum normalde duygusal değilim sevmem ağlamayı kendi doğumumda ağlamazsam bari

Bende aynı tereddütü yaşadım ve yorgancıya pamuktan şilte yaptırdım. Bide ayrıca park yatakla birlikte gelen uyku seti pamuklu gibi gelmedi bana ( her ne kadar satanlar en kaliteli poplin diye iddia etsede) %100 pamuktan çarşaf ve yastık kılıfı diktirdim. Alez koymadım ama sırtı pamuktan başka bir şeye değmesin diye. Diyorum sızsa bile şuncacık bebe kaç katı batırabilir. Sıcaklar bitsin birazda bizim kız ele gelsin öle alez olayına giricem.

aynı durummdayız canım ama ne yapıcamı bilemiyorum

Gercektn insanin kendine bile tahammulu olmuyo Allah yardimcin olsun bende lahusalik devresini dusunuyorum bakalim nasil gececek

Canım arkadaslar da yazmış zaten ama sen de biliyorsun ki senin durumun farklı , sen premature bebeğe bakmayı başarabilen güçlü bi annesin, azimle süt sagarak bebeğine anne sutunun yetmesini sağladın bu kolay bisey degil, senin burda hic üstüne alınacağın bisey yok, arkadaşların biberondan kastı hazır mama verilmesi , tabiki bebek ememiyorsa biberondan verilecek ama zamanında doğmuş bebeği ilk günden biberona ve mamaya alıştırmayalım diyorlar , senin bebisin icin baska çaren yoktu ki canım , lütfen kendini uzme
Sen cok güçlü ve özverili bir annesin , sakın aklına aksi gelmesin.
Ben inanıyorum ki diğer anneler de bu ilk günlerin kötü psikolojisini Allah'ın izniyle atlatip cok iyi birer anne olacaklar , Allah hepimizin yardımcısı olsun , su ilk 40 gün biliyorsunuz lohusalik sorunlu bir donem , lohusa kadın yalnız bırakılmaz filan derler, insallah bu donemi en sorunsuz kolayca atlatiriz hepimiz

Gercektn insanin kendine bile tahammulu olmuyo Allah yardimcin olsun bende lahusalik devresini dusunuyorum bakalim nasil gececek

dün olaya son noktayı koydum :)
"sana bişey mi yaptım, bana soğuk davranıyorsun" diye sordu...ne diyeyim, önüme bir kap yemek koymadığın gibi benim yapıp bide sana servis yapmamı bekliyorsun mu diyeyim. yok bişey dedim "ama lütfen bu aralar sende oğlunda gözüme görünmeyin, değil size kendime bile tahammülüm yok" dedim. şimdi bütün gün odasında oturuyor. ama iki saat çıkıp evde dolanması bile beni delirtmeye yetiyor.
şimdi böyle yaparsam lohusalıkta ben bu kadını evden kovarım diye korkuyorum :) çünkü birde bebişe karışıp duracak, işte ozaman cinlenicem

selam hamişler ne doğuran arkadaşlarım hamileik iyice zorlamaya başladı geceleri sağa sola dönmekten ve sıcaktan uyuyamıyorum dün canım o kadar çok sıkkındı ki hüngür hüngür ağladım allahım artık doğurayım sancıya herşeye razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…