2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar,bayramın ikinci günü cuma günü yani nişanım geldi.yarım saat sonra sancılarım başladı.sabaha kadar hastanede serum verdiler.sancılarım durdu.şu an evdeyim dinleniyorum.sanırım bu hafta içi bebeğimiz gelicek,çok heyecanlıyız.dua ediyorum bugün gelmesin çünkü doktorum tatilde şuan.yarın geliyor.

yalova, angysangel, dilemma, günebakan, bebekkafa, luboyf, seyyah, narin_nazenin, gribeyaz, elsa, my_honey,egelim,IvyTheMe...

ve ismini yazmayı unuttuğum ve kusura bakmasını istemediğim diğer tüm doğum yapmamış arkadaşlarım..
"beklenen gün gelecekse,çekilen çile kutsaldır" diye artık efsaneleşmiş bir söz varya hani işte tam da bize söylenmiş bu söz :)) ha gayret topikdaşlarım,yoldaşlarım :)) artık sayılı günler sonra sabrımızın meyvelerini alıcaz inşallah.. hem de ne meyvelerrr kırmızılı,pembeli,tatlı mı tatlı,misss kokulu meyvelerr (ağzım sulandı bak yine oyyşşş ) demem o ki ; dayanın kardeşlerimmm azıcık daha sabırrr. o meyveler yakında ömürlük bizim olacaaakkkk

Ben de çok merak ediyorum doğum nasıl başlayacak, hastaneye gidiş vs.. Kardeşim hep yanımda zaten eşim de buaralar hep evde.. Beraber bekliyoruz öyle:) bikere üçümüz doğuruyorum sanmıştık çok komikti , dışardaydık mobilyacıda , çocuğun odasına koltuk alıyoruz ama eşim pazarlık aşamasında ben nasıl bi sancılandım, ay ay diyorum kardeşim bi panik oldu, doğuruyorum galiba ayakta duramıyorum dedim. Satıcı adama bile kal geldi , eşim imza attı çıktık ama yürüyemiyorum karnımı alttan tuttum destek vermesem çıkcak gibi. Arabaya nasıl yürüdüm bilmiyorum.. Eşimin beti benzi attı , bildiğimiz yollarda hata yaptı resmen hastanenin tersine istikamete gidiyoruz , herşey kontrol altında demez mi , beni bi kahkaha tuttu.. Neyse hastanede zor yürüyorum altıma edicem diyorum acil doktoruna Vc ye yürüyemiyorum bıçak gbi ard arda giriyo karnım taş gbi... Neyse alttan bakmam lazım dedi , o anı hatırlamak istemiyorum , nasıl çığlık attıysam kardeşim dışarda kulaklarımı tıkadım dedi.. Rahimde silinme % 80 -90 dedi 1 cm açıklık okadar.. Nst de sancı yok öyle eve döndük.. Bikaç hafta oluyo.. Geçen hafta da nst de sancı çıktı 80 90 larda. Ben bişey hissetmedim. Yani nasıl olcak bilmiyorum kızlar

Canım aynı durum bende de oldu. Göğüsüm taş kesildi sağdım ve döktüm, evet insanın içi acıyor dökünce ama zaten depo sende. Bebeğin taze ve sıcak süt içmeli. Ayrıca kaşıkla dahi versen efor sarfetmediği için aldığı süt kolaylığına gelir. Sağmaya devam etmelisin, 15 gün oldu kızım dünyaya geleli senin gibi sütlerim akıyordu yetişemiyordu ama şimdi çok sık emdiği için yetiyor hatta böyle giderse 2 3 aylıkken yetmeyecek diye endişe duyuyorum

tsk ederım cnm sagol bebegımde bıraz zaayıf oldugu için sütü dökmek üzüyodu benı içim rahatladı simdi.

Evvvettttt kucağımıza alalım biz de bugün çok enerjik hissediyorum kendimi doğursam iyiydi hahhhahah böyle diyorum ama en ufak sancıda betim benzim atıyo süt dökmüş kedi gbi büzüşüyorum yayakta gözler nemli hahhhahah çok komik.., ha gayret arkadaşlarım başarıcaz biz de inş :))))😜

Benim velet halinden çok me

canım benimde öyle oldu geçen güngöğsümün şişliğinden ucu bile kayboldu...aventin meme ucu filaan aldım olmadı..nerdeyse patlıycak gibiiydi göğüslerim taş gibi ve kıpkırmızı oldu..havluyu sıcak suyu batırıp durmadan göğsüme masaj yaptık...durmadan pompayla göğüslerimi boşalttım..bi yandanda kızımı emzimeye çalıiştım bebeğim çektikçe uçlar biraz çıkmaya başladı allaha şükür...ertesi gün tekrar sağdım ama baya bi sağdım iki göğsümüde..şimdi düzene girdi göğüslerim norml büyüklükte ve kendiliğinden akıyo....tek çaresi bence durmadan pompayla sağmak çok rahatlatıyor ağrı filan kalmıyo

Elim çarptı yazamadan gönderdim. Benim velet halinden çok memnun. Sanırım ben hepinizin doğumunu bekleyeceğim en son kendim doğuracağım. Hayırlısı bakalım

Canim ne guzel sutun bol bol masallah
Yakinlarda hastane yok mu? Anne sutu alamayan, kuvezde kalan bebekler var. Onlara goturebilisin.. Bir yavruya sut anneliigi yapabilirsin..
Arkadasimin da senin gibi sutu boldu kayinvalidesi, arastir mutlaka yakinlarda sut bekleyen bir bebek vardir demisti.. O zamandan aklimda kalmis..

benim ki gene doğurda sende kurtul bende kurtulayım diyo haa deyince doğuruluyo san ki :)

Bnmkide diyo o lafi tbi ben arka arkaya siraliyorm laflari..insana hakaret gibi geliyo boyle dedilermi..aslnda bzm heriflere bi suni sanci vericekler anlicaklar nasi bsey bda giklari cikarmi...hamile kalirz mazallah diye yanimizq bile yaklasmazlar heralde

bu arada doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı olsun demek istiyorum hepinizi tek tek bilemiyorum şuanda , ama allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kızlar gözünüz aydın inşaallah hersey gönlünüzce olur

Ne zamandır giremiyorum özledim sizleriHerkes iyimi bi ara okuycam geçmişi doğum yapanlara gözaydınları diliyorum benim gbi bekleyen yoldaşlara ha gayret az kaldı diyorum

Canım steril süt saklama poşetleri var lansinoh un filan , onlara koyup derin dondurucuya atabilirsin 6 ay durur, 2 gün de buzdolabının rafında durabiliyor , sonra sen yokken çıkarıp verebilirler

telden giriyorum yanlış hatırlamıyorsam aynıydı günlerimiz, ben hafif ağrılar çekiyorum. İnşallah herşey istediğin gibi olur. Allah kolaylık versin.

Dogum yapan arkadaşlar, doğumdan sonraki malum 40 günlük durumunuz ile ilgili bizi bilgilendirebilir misiniz? İlk günkü gibi devam mı ediyor? Normal pes yeterli oluyor mu? Hasta bezi mi koyalım çantamıza?

ben çok söyledim pamuk yatak diye hem mağazadaki adama hem eşime ama ikisi de pamuk çöker diyor anlamadım niye çöksün...asıl sünger çökmez mi? eşim yaylı yatak en iyisi diyor ama o da park yataklara olmaz diyor...üf valla kızım rahat edemiycek o yatakta alez olmasa zaten kullanılcak bişey değil canım bildiğin sünger...alez de pamuktan...benim nevresimler %100 pamuk zaten ütüyle bir türlü açılmıyor tam olarak ordan belli....

Cnm bnmde gaz ve kabizlik sorunum.hep vardi o yuzden korkuyorm..ins cabuk toparlanirz

inşallah yaa...o gaz olayı çok kötü çünkü...çok çektim ben ondan...karnım aşağa indi de öyle rahatladım..hele 6-7-8.aylar off

Yok cnm tam net degil yinede..sanci durumuna bagli ... Doktor bu saatten snra her an bseyler olabilir diyo...

anladım canım hayırlısı olsun bakalım ya...valla az önce duşa girdim...çıkana kadar elli tane dua ettim o kadar zorrr yıkandım ki....ayakta durmak inanılmaz zor,küçük tabureye oturayım dedim ayy daha beter oldu nası oturduğumu kalktığımı bilemedim...ayakta dururken bacaklarım ağrıyor..bir de kramplar başladı yine bende banyoda kramp girecek gibi oldu kaç kere ödüm patladıı...halsizlik desen o biçim...öldüm öldüm dirildim çıkana kadar...artık çok zor durumdayım herkes en başta da eşim bir an önce aldıralım rahatla diyor...

Dogum yapan arkadaşlar, doğumdan sonraki malum 40 günlük durumunuz ile ilgili bizi bilgilendirebilir misiniz? İlk günkü gibi devam mı ediyor? Normal pes yeterli oluyor mu? Hasta bezi mi koyalım çantamıza?

selam arkadaşım ilk gün fazlasıyla kanaman oluyor gece pedi alın çamaşırınıza önce onu yerleştiriyorlar üzerine kalın sargı bezleri ikinci gün azalıyor biraz kanama gece pedi yeterli oluyor sonra günde 2 yada 3 pede kadar iniyorsunuz mesela ben doğum yapalı 24 gün oldu iki gündür neredeyse hiç kanamam yok yada leke gibi geliyor umarım yardımcı olabilimişimdir hayırlı doğumlar hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…