- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.341
Canım aynı durum bende de oldu. Göğüsüm taş kesildi sağdım ve döktüm, evet insanın içi acıyor dökünce ama zaten depo sende. Bebeğin taze ve sıcak süt içmeli. Ayrıca kaşıkla dahi versen efor sarfetmediği için aldığı süt kolaylığına gelir. Sağmaya devam etmelisin, 15 gün oldu kızım dünyaya geleli senin gibi sütlerim akıyordu yetişemiyordu ama şimdi çok sık emdiği için yetiyor hatta böyle giderse 2 3 aylıkken yetmeyecek diye endişe duyuyorumslm arkadaslar gecmısı okuyamadım dogum yapan arkadaslar gözünüz aydın
bnm sıze bı sorum olucak deneyımlı anneller cvp verirseniz sevınırım dogumdan sonra 4 gundur gogus agrısı cekıyorum goguslerım tas gıbıoldu nerdeyse patlıcak bebegım emıyo ama gögsümü bosaltamıyo pompayla sagıyorum sagdıgım sütü dokuyorum ama bana bu hıc mantıklı gelmıyo mıllet sut bulamıyo bn dokuyorm anneler kv cocuk bıberona alısmasın dıye sagdıgını dok diyo sizce sagdıgm sütü bebegıme vermelımıyım bu arada 2 gün önce atesım cıktı 39 a acıle gıttık mastıt olmusum ıgne yaptılar yarın meme cerrahına gidicem lutfen basına bole bısey gelen varsa bana fıkır verebılırmı pskolojım bozuldu hep süt içindeyım üstüm basım cocuk emıyo yarısı ustume akıyo cok gelıyo süt agrılar devamlı süt sagmalar alt ust oldum
Canım aynı durum bende de oldu. Göğüsüm taş kesildi sağdım ve döktüm, evet insanın içi acıyor dökünce ama zaten depo sende. Bebeğin taze ve sıcak süt içmeli. Ayrıca kaşıkla dahi versen efor sarfetmediği için aldığı süt kolaylığına gelir. Sağmaya devam etmelisin, 15 gün oldu kızım dünyaya geleli senin gibi sütlerim akıyordu yetişemiyordu ama şimdi çok sık emdiği için yetiyor hatta böyle giderse 2 3 aylıkken yetmeyecek diye endişe duyuyorum
yalova, angysangel, dilemma, günebakan, bebekkafa, luboyf, seyyah, narin_nazenin, gribeyaz, elsa, my_honey,egelim,IvyTheMe...
ve ismini yazmayı unuttuğum ve kusura bakmasını istemediğim diğer tüm doğum yapmamış arkadaşlarım..
"beklenen gün gelecekse,çekilen çile kutsaldır" diye artık efsaneleşmiş bir söz varya haniişte tam da bize söylenmiş bu söz :)) ha gayret topikdaşlarım,yoldaşlarım :)) artık sayılı günler sonra sabrımızın meyvelerini alıcaz inşallah.. hem de ne meyvelerrr kırmızılı,pembeli,tatlı mı tatlı,misss kokulu meyvelerr (ağzım sulandı bak yine oyyşşş ) demem o ki ; dayanın kardeşlerimmm azıcık daha sabırrr. o meyveler yakında ömürlük bizim olacaaakkkk
Benmkide az daha sabret diyoblki kotu niyetli degil ama bna kufur gbi geliyo
yalova, angysangel, dilemma, günebakan, bebekkafa, luboyf, seyyah, narin_nazenin, gribeyaz, elsa, my_honey,egelim,IvyTheMe...
ve ismini yazmayı unuttuğum ve kusura bakmasını istemediğim diğer tüm doğum yapmamış arkadaşlarım..
"beklenen gün gelecekse,çekilen çile kutsaldır" diye artık efsaneleşmiş bir söz varya haniişte tam da bize söylenmiş bu söz :)) ha gayret topikdaşlarım,yoldaşlarım :)) artık sayılı günler sonra sabrımızın meyvelerini alıcaz inşallah.. hem de ne meyvelerrr kırmızılı,pembeli,tatlı mı tatlı,misss kokulu meyvelerr (ağzım sulandı bak yine oyyşşş ) demem o ki ; dayanın kardeşlerimmm azıcık daha sabırrr. o meyveler yakında ömürlük bizim olacaaakkkk
slm arkadaslar gecmısı okuyamadım dogum yapan arkadaslar gözünüz aydın
bnm sıze bı sorum olucak deneyımlı anneller cvp verirseniz sevınırım dogumdan sonra 4 gundur gogus agrısı cekıyorum goguslerım tas gıbıoldu nerdeyse patlıcak bebegım emıyo ama gögsümü bosaltamıyo pompayla sagıyorum sagdıgım sütü dokuyorum ama bana bu hıc mantıklı gelmıyo mıllet sut bulamıyo bn dokuyorm anneler kv cocuk bıberona alısmasın dıye sagdıgını dok diyo sizce sagdıgm sütü bebegıme vermelımıyım bu arada 2 gün önce atesım cıktı 39 a acıle gıttık mastıt olmusum ıgne yaptılar yarın meme cerrahına gidicem lutfen basına bole bısey gelen varsa bana fıkır verebılırmı pskolojım bozuldu hep süt içindeyım üstüm basım cocuk emıyo yarısı ustume akıyo cok gelıyo süt agrılar devamlı süt sagmalar alt ust oldum
tsk ederım cnm sagol bebegımde bıraz zaayıf oldugu için sütü dökmek üzüyodu benı içim rahatladı simdi.
slm arkadaslar gecmısı okuyamadım dogum yapan arkadaslar gözünüz aydın
benim ki gene doğurda sende kurtul bende kurtulayım diyo haa deyince doğuruluyo san ki :)
slm kızlar,bayramın ikinci günü cuma günü yani nişanım geldi.yarım saat sonra sancılarım başladı.sabaha kadar hastanede serum verdiler.sancılarım durdu.şu an evdeyim dinleniyorum.sanırım bu hafta içi bebeğimiz gelicek,çok heyecanlıyız.dua ediyorum bugün gelmesin çünkü doktorum tatilde şuan.yarın geliyor.
Bende aynı tereddütü yaşadım ve yorgancıya pamuktan şilte yaptırdım. Bide ayrıca park yatakla birlikte gelen uyku seti pamuklu gibi gelmedi bana ( her ne kadar satanlar en kaliteli poplin diye iddia etsede) %100 pamuktan çarşaf ve yastık kılıfı diktirdim. Alez koymadım ama sırtı pamuktan başka bir şeye değmesin diye. Diyorum sızsa bile şuncacık bebe kaç katı batırabilir. Sıcaklar bitsin birazda bizim kız ele gelsin öle alez olayına giricem.
Cnm bnmde gaz ve kabizlik sorunum.hep vardi o yuzden korkuyorm..ins cabuk toparlanirz
Yok cnm tam net degil yinede..sanci durumuna bagli ... Doktor bu saatten snra her an bseyler olabilir diyo...
Dogum yapan arkadaşlar, doğumdan sonraki malum 40 günlük durumunuz ile ilgili bizi bilgilendirebilir misiniz? İlk günkü gibi devam mı ediyor? Normal pes yeterli oluyor mu? Hasta bezi mi koyalım çantamıza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?