2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok teşekkürler

Halimi mazur gorun ama hamisler artik dogurmak istiyorum ha bugun ha yarin derken strese girdim cevremdekiler ariolr sen dha dogurmadnmi die ii bi teselliye ihtycm var bunaldm yaa .

Canım sütyen olarak ne kullanıyorsun? Ben ikinci doğumumdan sonra yaşamıştım anlattıklarını. Burdan araştırırken gördüm sonra, kullanılan sütyen yeterince destek olmazsa göğüsler sarktığı için olabiliyor yazmış birisi. Ben de rahat diye çok destek olmayan yarım atlet tarzı bir şey kullanıyordum, değiştirince geçmişti sıkıntım.

arkadaşlar sancı vurunca çok kötü oluyorum sonra geçiyor 10 dk ve 20 dk aralığında vuruyor evde beklemek istiyorum daha çok şiddetlenirse giderim hastaneye diye düşünüyorum sizce ne yapmak lazım

arkadaşlar sancı vurunca çok kötü oluyorum sonra geçiyor 10 dk ve 20 dk aralığında vuruyor evde beklemek istiyorum daha çok şiddetlenirse giderim hastaneye diye düşünüyorum sizce ne yapmak lazım

Bence gtmelisin cnm cunku bole seyler ihmale gelmiyo ama yinede sen bilirsn cnm allh kurtarsn :)

Halimi mazur gorun ama hamisler artik dogurmak istiyorum ha bugun ha yarin derken strese girdim cevremdekiler ariolr sen dha dogurmadnmi die ii bi teselliye ihtycm var bunaldm yaa .

Canım herkes birşey söylüyor sen boşver. bebeğim rahat annesinin karnında de geç. hatta cevap bile verme. bizim sakin olmamız gereken bir dönemdeyiz. tadını çıkarmamız gerek. bizlerde bir an önce kavuşmak istiyoruz ama doğa ne zaman derse o zaman gelecek yavrularımız.

Haklisin cnm ama insani cok bunaltiolar hayir yok yani cik hadi dedgnde ciksa hamilelign anlami olmaz daha 1 haftam var ve hic bi sorunumda yok allha sukur tek drdim stressssss (((((

dün gittim biraz daha hafifti sancılar açılma yok dediler eve geldim gece şiddetlendi ama başka hiç bir belirti yok sadece sancı var beklemek istiyorum ondan

Ozaman suyun vrya nisaninin gelmesini bekle gelirse ozamn gidersn cnm oozMn daha net olur hersy ztn sen biraz dha oyalan evde

Uzan desem uzanamassnda gezin biraz

dişetlerim çok fena kanıyo ve kabardı son 2 haftadır (( sizin de öyle mi?? antibiyotik içmek lazım ama içilmiyor tabi

Canım şırınga çok iyi bir yöntem, onun yanında şunu da deneyebilirsin (annem kardeşime öyle yapmış)

deliksiz biberon alıp 1 tane çok incecik delmişler süt azıcık aksın da zorlansın vazgeçsin diye.
İşe yarar umarım yaaaa....

Bu arada kvne o kadar kızmışım ki güzeller güzeli meleğini tebrik etmeyi unutmuşummmmmmmmmmmm :26:

PK6E71C4100

Kizlar sizin icin geldim belki ihtiyaci olan vardir kullanir diye...
Allah a emanet olun. Dualarinizi bekliyoruz...

aylardır bnde bunu merak ediyorum bnmki de tam tersi.. SAT 30ağustos ultrason 15ağustos bnde bunu sormuştum arkadaşlar SAT olur normal doğum die cvp yazmışlar.bebekler belirleyecek artık galiba....

saol canım.. hastanede eşime söylendım durdum nie kalıo die sabaha kadar uyuo annem bakıo zaten die bişey diyemedi. evde de öyle sabaha kadar uyudu sonra kalkıp cocuguma mama yapıp durdu. allah nasıl biliosa oyle yapsın. göğsüme alıştırıcam die canım cıkıyor burda. şimdi kızım hiç doymuyor hep mama istiyor sıyırıcam. yarın doktor kontrolüm var bakalım hepsini söylucem nasıl emzirmem gerekiosa anlatsın.

kv dün aksam bize akraba gelcek die annem ayıp olmasın dıe cagırdı. hiç hosgeldın demedim odama gectım kızımı emzırmeye calısırken gormesın dıe odaya gırıp emıomu dio allahın cezası. hıı dedim yuzune bakmadan cıktı odadan. bugünde eşim dayanamadı annem kızımı yıkıcaktı annemıde cagralım mı dedi. sen bilirsin ama benden güler yüz bulamaz dedim bundan sonra mesafeyı gorsun o.. lohusa bırısını gelip burda soyledıklerınden sonra canalrı cehenneme.. baktı ben suratsızım durmadı gitti.

evet canım bugün o biberon benımde aklım a geldi. eşime dedim buna hemen deliksiz başlık alıyorsun ve incecik deliyorsun die. demek ki işe yarıyormus siz denemişsiniz. çok moralim bozluyor hergun aglıyorum bu yüzden..

olsun canım benim çokkk saoll

Kolsuz veya yarımkol çıtçıtlı body ve sadece çorap. Odası bazen 26, genelde 28 derece, camı hep açık. Akşamları çok ince penye battaniye örtüyorum. Ensesi hep sıcak.
İlk hafta kat kat giydiriyorduk isilik oldu oğlan :)

canım benim aynı durumu yaşamışız. benim dogumumda bu şekilde oldu. şu sıralar moda sanırım normale girip sezeryandan cıkmak. bende bugün 7. günüm ve bugün destek almadan kalkabiliyorum gaz sorunum yeni çözüldü tuvalete yenı cıkabıldım. bende hayran kaldım ertesi gün ü ayaga kaltım diyenlere canım.. bende de ilk gün süt olmaz die kv mama verdirdi şuan sütüm gelsede kızım göğsümü almak ıstemıyor. uykudayken verıorum emıyor cogunu dışarı akıtıyor..

Bu arada bebeğine kavusmussun ya cok şükür allah analı babalı büyütsün..

canım benim sen neden stres oluyorsun ki takma kafana. sen mecburıyetten biberona başladın.. benim sütüm gelmesine ragmen kv sütün gelmez senın dıe 3 gün boyunca göğsüme yaklastırmadı kızımı sütüm geceliğime akıyıodu kucagıma alıodum aglıo dıe kucagımdan alıp emzırmeme izin vermedi.. ağlıo sımdı almıcak mama yapıcam die.. ben buyuzden biberondan tiksindim.. şuan bende sütümü sağıyorum ve kızıma o şekilde süt veriyorum. mamayıda arkasından..

bak ne mutlu sana gram mama ile beslememişsin. bana öyle bi fırsat bile sundurmadı o kadın. nefret ediyorum suan ondan.. ben sütümü sagsamda kızım mama delisi oldu mamayı bile 30 mm içip yetmedıgını bılıyorum başta sütümüde içiyor gerisi sen düşün.

Hem sen harika birrr annesin topiğimizinde ilk annesisin

canım ya sütüm geliyor ama kızım agzına dolu dolu gelmediği için çekmeyede zor geldiği için ememiyor beni.. çok aç bırakırsamda yırtıyor ortalıgı ınat edıyorum mememde tutuyorum ama o benden daha ınat cıkıyor ve yıkıyor ortalıgı :S

Maşallah bebeğineee

merhaba kızlar normalde sezaryen tarihim 15 iydi ama dün öğleyin suyum gelince (suyla beraber düzenli kasılma ve sancımda oldu)toparlanıp hastaneye gittik ve yemek yemiş olduğum için genel değil spinal anesteziyle doğum yaptım ben korkak biri olarak tavsiye ederim ameliyat ekibi çok iyiydi sağolsunlar.Veeee yakışıklı bayram şekerim Eymen Efe'mi hemen orda gördüm yüzü gözü pisti henüz ama annelik içgüdüsü öyle bişey ki neresi denk geldiyse öptüm oğlumu bağıra bağıra ağladım harika bı duyguydu.Bebeğim 3500 gr 50.5 cm doğdu ve hemencecik sütüm geldi maşallah oğlumu hemen emzirdim ama göğüs ucum biraz küçük geldi rahat alamadı bebeğim hemşire geçici bi çözüm üretti enjektörden onunla ucunu çıkarttık bugünde göğüs kalkanı ayarladık bebeğim daha rahat emiyor uç çıkarıcı alıcam ilk fırsatta.Benim gibi doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün diyorum.Doğum yapacak olanlara da Allah yardımcınız olsun sağlıkla bebeklerinize kavuştursun diyorum ... hepinizi seviyorum bebişlerinizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…