- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.361
selam arkadaşım ilk gün fazlasıyla kanaman oluyor gece pedi alın çamaşırınıza önce onu yerleştiriyorlar üzerine kalın sargı bezleri ikinci gün azalıyor biraz kanama gece pedi yeterli oluyor sonra günde 2 yada 3 pede kadar iniyorsunuz mesela ben doğum yapalı 24 gün oldu iki gündür neredeyse hiç kanamam yok yada leke gibi geliyor umarım yardımcı olabilimişimdir hayırlı doğumlar hepinize
slm arkadaslar gecmısı okuyamadım dogum yapan arkadaslar gözünüz aydın
bnm sıze bı sorum olucak deneyımlı anneller cvp verirseniz sevınırım dogumdan sonra 4 gundur gogus agrısı cekıyorum goguslerım tas gıbıoldu nerdeyse patlıcak bebegım emıyo ama gögsümü bosaltamıyo pompayla sagıyorum sagdıgım sütü dokuyorum ama bana bu hıc mantıklı gelmıyo mıllet sut bulamıyo bn dokuyorm anneler kv cocuk bıberona alısmasın dıye sagdıgını dok diyo sizce sagdıgm sütü bebegıme vermelımıyım bu arada 2 gün önce atesım cıktı 39 a acıle gıttık mastıt olmusum ıgne yaptılar yarın meme cerrahına gidicem lutfen basına bole bısey gelen varsa bana fıkır verebılırmı pskolojım bozuldu hep süt içindeyım üstüm basım cocuk emıyo yarısı ustume akıyo cok gelıyo süt agrılar devamlı süt sagmalar alt ust oldum
arkadaşlar sancı vurunca çok kötü oluyorum sonra geçiyor 10 dk ve 20 dk aralığında vuruyor evde beklemek istiyorum daha çok şiddetlenirse giderim hastaneye diye düşünüyorum sizce ne yapmak lazım
Halimi mazur gorun ama hamisler artik dogurmak istiyorum ha bugun ha yarin derken strese girdim cevremdekiler ariolr sen dha dogurmadnmi die ii bi teselliye ihtycm var bunaldm yaa .
Bence gtmelisin cnm cunku bole seyler ihmale gelmiyo ama yinede sen bilirsn cnm allh kurtarsn :)
Canım herkes birşey söylüyor sen boşver. bebeğim rahat annesinin karnında de geç. hatta cevap bile verme. bizim sakin olmamız gereken bir dönemdeyiz. tadını çıkarmamız gerek. bizlerde bir an önce kavuşmak istiyoruz ama doğa ne zaman derse o zaman gelecek yavrularımız.
dün gittim biraz daha hafifti sancılar açılma yok dediler eve geldim gece şiddetlendi ama başka hiç bir belirti yok sadece sancı var beklemek istiyorum ondan
slm canım.. ayy ne mutlu sana yaa valla çok sevindim emmesine, kendi halimede ağlıyorum şuan bi kızımı emzirmesini beceremedim. beni emsin die alıştıgı biberon laneti yüzünden göğsüme emzirme ucu aldım sırf beni emsin dedim. gece uykuda alırsa süt doluyor ve emiyor biberon sanıo göğsümü. ama gündüz aglarsa almıyor ne yapsamda yırtıyor ortalıgı biberondan istiyor. bende sütümü sağıp biberonla vermek zorunda kalıyorum.. bazen birdaha istiyor sağıyorum ama sütüm hemen gelmiobanada dua edinde masalım göğsümden alsın sütü göğsümü kabul etsin.. KAHROLOUYORUMMMM.. Doğuma ağlıyarak girdim kızımı kucagıma alamama korkusundan. şimdide emmiyor die ağlıyorum çok kötü lohusa sendromuna girdim kızlar
kafama takılan bir konu var, bana yardımcı olabilir misiniz?
başından beri SATımla ultrason birbirini tutmuyordu. SAT 15 Ağustos diyor, ultrason 31 Ağustos. doktor başta düzelir falan demişti ama 30. haftaya kadar istikrarlı gidince geç döllenme olmuş dedi
şimdi bu durumda doğum tarihim SAT a göre mi ultrasona göre mi olur? doktoruma soruyorum, ne kafana takıyorsun bebek vakti gelince gelecek zaten diyor
Herkese iyi geceler
Hayatımsın, bebişini tebrik ederim sabrını ise ayrıca tebrik ederim. Ben olsam o kv yi daha hastanedeyken benzetirdim. Büyük konuşuyor deme dün akşam görümcemi hallettim onunla da kv ye mesajımı ilettim.
Canım şırınga çok iyi bir yöntem, onun yanında şunu da deneyebilirsin (annem kardeşime öyle yapmış)
deliksiz biberon alıp 1 tane çok incecik delmişler süt azıcık aksın da zorlansın vazgeçsin diye.
İşe yarar umarım yaaaa....
Bu arada kvne o kadar kızmışım ki güzeller güzeli meleğini tebrik etmeyi unutmuşummmmmmmmmmmm:26:
kizlar nasilsiniz lohusa depresyonuna giriyo olabilirim sanki artik hic bir isimi tek basima halledemicem hic bisey eskisi kadar rahat guzel olmayacak gibi geliyor bakamamaktan korkuyorum. hala memleketteyim kendi evime gidemedim esim bugun gidip dogum izni alip gelecek ama aglama krizlerine girecek gibiyim. sutum yetiyor mu bilmiyoryz gelmeye basladi masallah. sezeryan yerim 4.gun hala aciyor tek kalkamiyorum yataktan.simdiden eve gidince nasil kendime bakicqm nasil esime bebege bakicam onun derdindeyim 40i cikana kadar kal diyor esim bir akil verin bana :-( siz nasil hallediyorsunuz islerinizi offff simdilik zaten is yaptigim falan yok bakiyor ailem ama sonrasi nasil olacak sacimi bile taramaya zamanim olmadi kendimi cok kotu hissediyorum.
bu arada bebeklerine uzun mu kisa kol mu giydiriyosunuz ben uzun kol tulum eldiven corap bere takip ince bez battaniye ortuyorum cok mu fazla anlamadim ki :-(
41+0 da dogum yapabildm sonunda kizlar :) normal basladi dogumum ama sonra sezaryene dondu. Cok agrim, sancim var. sezaryen sonrasi bi gun aci cektim diyenlerden sanirim farkli dunyalarda yasiyoruz. Simdiye kadar kuzumun ne altini degistirebldm ne dogru duzgun kucagima alabldm. Sez. Her zaman son care olsun arkadaslar. Ne yazik ki smdilik sutum de yeterli diil, sarilik olmasin diye mama takviyesi aliyoruztelden girdgm icin foto ekleyemiyorm : daha sonra dogum hikayemi mutlaka yazicamm
Arkadaşlar bir şey merak ediyorum. Benim mi kafam basmıyor anlamıyorum yoksa başka bir sorunum mu var... Biberonun nesi bu kadar kötü kaka bu kadar stres sebebi??? Biri bana anlatsın lütfen. Ben kızıma doğduğundan beri biberonla içirdim sütümü hala da öyle şimdi ben anne değilmiyim??? Ben kötü bir anne miyim??? Kusurlu muyum??? Eksik miyim??? Neyim ben??? İnanın bu biberon muhabbeti benim psikolojimi bozuyor ki kızımı bir gram mama ile beslemezken hep anne sütü vermeme rağmen... Kaldı ki günde 5 6 kez sağıp yok ısısı yok saklanması yok osu yok busu uğraşırken ben kendimi kötü hissetmelimiyim??????? Anlamıyorum...
He ayrıca bunları yazarkenşuan süt sağıyorum sanırım ben çok kötü bir anneyim...
Tatlim ilk gunlerde bndede sut problemi var idi.. kara uzum ve kayisi kopmostosu ic bolca ic faydasini goreceksin insallah.. bide zor olacak ama bebeginin aclik suresini uzat benimki max. 3 sa. Emmez mesela bu saati biraz uzat iyice aciksin bak nasil yapisacak memenw.. birde gogus ucun varmi iiyice yok ise sagma mk.ile g.ucunu cikar oyle ver memeni.
Ilk 2 gun ck aci cektim ck uzuldum bebegim emmeyyeck sarilik olacak die o sekilde bu rec. Edindim simdi dr. Sarilik testi bile yapmadi bebegime masallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?