- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.401
Bayramın birinci günü normal doğum yaptım ve oğlumu kollarıma aldım. Çok bekledim, aynı ablası gibi geç geldi. 4 kilo ve 53 santim olarak doğdu. Baş çevresi 38 cm. Doğurmayanlara sağlıklı ve kolay doğumlar ve doğuranlara bu sıcaklarda sabır ve kolaylıklar diliyorum. Geçmiş bayramınızı kutluyorum.
Normal ped ama yoğun ya da gece için olanlardan alırsan yeter. ben hasta bezi almıştım pakedini bile açmadım. hastanede pansumanlarda zaten ped koyuyorlar (gazlı bezli pamuk şeklinde) ama değiştirmek istediğinde, tuvalete vs kalktığında kendininkileri kullanıyorsun.
Şu an benim akıntım yok gibi birşey, kanamam bitti damla damla sarı akıntım var sadece; ona da kağıt havluyu katlayıp koyuyorum yetiyor.
Bu arada benim sıpa bugün 1 aylık oldu
Kızlar bu hasta bezi sanırım bebek bezini büyük bedeni oluyor
Bana 3 paket götür falan dediler de çok değil mi
Her pakette 7 şer tane oluyormuş
Gece boy uzun pes götürsem bi pakette ilk yoğunluk için hasta bezi götürsem yetmez mi
kızlar ya ayaklarım öle şişti ki ayağa kalkmak yürümek çok zor oluyoannem bana bakıp bakıp ağlamaklı oluyo..bebiş tekme atmıyoda dönüp duruyo gibi kasılıyo karnım..bide afedersiniz akıntım çk 2günlük ped yapıştırıyorum arka arkaya çk kısa süre dayanıo,normal pedlerde kalın gibi rahatsız ediyo
Canım Allah kolaylık versin sağlıkla al bebişini kucağınaSen de biz doğurmayanların arasından kopup gidiyorsun
Ben de İzmir' deyim canım ömrümde bu yılki kadar terlemedim :) Bir de bana diyorlar ki sen yine şanslısın bu yaz geçen yazki kadar sıcak değil... Bi sorun bakalım bana öyle mi geliyor
Ooo canım sende mi doğuruyorsun artık? Hadi bakalım oğluşunla harika bir kavuşma yaşarsınız inşallah. Sen normali çok istemiştin herşeyin hayırlısı inşallah sağlıkla doğsun gerisinin önemi yok çok öpüyorum
Bu sıcaklarda da iyice beynimiz sulandı bence :) Normal değiliiiiiz hiç birimiz
Benim minik böğürtlenim bu hafta içi gelsin artık yaa sabır kalmadı bende
selam kuzucuklarımne zamandır bu kadar sayfa birikmiyordu zor geldim sonuna :)) ama iyi olmuş boşlamayalım lütfen burayı
gerginliklerden bahsedilmiş.. annemler geldiğinden beri süperdi ruh halim.. kendimi güvende hissediyodum ki hala öyleyim.. ama bugün sabah nolduysa kız kardeşlerime bi konuda içerledim..ağladım da ağladım..onlar da şaşırdılar çünkü gerçekten büyütülecek ağlayacak bişey yoktu ortada.. neyse sonra kendime geldim.. bu yaşadıklarımız ve yaşayacaklarımız sanırım kaçınılmaz şeyler.. ama ne kadar az hasarla atlatırsak bebiklerimiz için o kadar iyi olur.. yakınımızdaki insanların da anlayış ve hoş görüleri galiba en önemli etken olmalı.. ne diyeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun..herşey minişlerimiz için
canım benim çok zor badireler atlatmışsın ama çok şükür ki Masal kızımız sağlıklı bir şekilde kucağında olmuş..emmesi de inşallah düzene girer sıkma canını fazla. kv konusunda da çok şanslısın ki eşin senin tarafında olmuş.. ya hiç sesini çıkarmasaydı o da? elbet o da anlayacaktır yanlış şeyler yaptığını.. sen moralini bozmamaya çalış cnm.. öpüyorum
senin keyif yapan kızçeni yerimmmmaşallah size canımcım herşeyin yolunda gitmesine çook sevindim
canım gözün aydın almışsın meleğini sen de kucağınaAllah analı babalı büyütsün inş.. sen de umarım en kısa sürede toparlanırsın
hadi hayırlısı olsun canımm inşallah kolaycacık bir doğumun olur.. dualarımız seninle
canım benim de geçen haftaya kadar içimde sondaj çalışmaları yapan oğlumdan bu hafta eser yokhareketleri iyice azaldı sertleşmeler kasılmalar çoğaldı.. yani normal senin durumun da.. tabi hareketlerin yine de günde 10 kereyi bulması gerek biliyosun
canımm hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz senin deinşallah sıkıntısız bir doğumun olur..
Sagol fundam. Opuyoz sizi
bir melek dahahem de Mina olmuş ismi en sevdiklerimdennnn :)) gözünüz aydın canım benim inşallah sarılığı da atlatırsınız bir an önce
KiZlar sizleri özlüyorum neler omuş merak ediyorum ama vaktim olmuyor. Ayın 5 de oğlumu kollarıma aldım benim kucuk inatçı keçim mememi bir türlü almıyor meme ile savaş veriyor kan ter icinde kalıyor yavrum üzülüyorum. Sütümü sağıyor ole içiriyorum az sütüm belli ki oğlumuzda Sabri yok. Su an o uyuyor ve ben ona sut sağıyorum. Manuel pompa yerine elektronik olsaymış cok vaktim gidiyor bebeğime sut sağmaya çalışmaktan onunla geçirdiğim sosyal vaktim azalıyor.
Biraz zor gunler geçiriyoruz.
Tavsiye edebileceğiniz elektrikli pompa varmi ? Manuel avent ama uğraşırıyor zaten az olan sütüm daha da azalmasın istiyorum
Bayramın birinci günü normal doğum yaptım ve oğlumu kollarıma aldım. Çok bekledim, aynı ablası gibi geç geldi. 4 kilo ve 53 santim olarak doğdu. Baş çevresi 38 cm. Doğurmayanlara sağlıklı ve kolay doğumlar ve doğuranlara bu sıcaklarda sabır ve kolaylıklar diliyorum. Geçmiş bayramınızı kutluyorum.
günaydın herkese
yarın kontrolümüz var sabırsızlıkla bekliyrum.. bu sabah rüyamda gördüm doğurmuştum.. hayırlısı bakalım..
geçmiş olsun canım gözünüz aydın kavuşmuşsun yavrucuna..
doğumun nasıl oldu merak ettim benimde yarın günüm doluyor endişeli bekleyiş devam ediyor
Kızlar 5 ten berı hastanedeyım sıklaşan sancılarımdan sonra geldik. 10 dak da bır kıvranıyorum ama nst te pek bişi görünmüyor çıldırıcam. Acıklıpım da hala bır cm miş. Nöbetçi dr umla konuştu müşahedeye aldılar gelınce bakacak kendısı. Ağrılarım tam bır saatır bes dak da bıraz dustu ama nst ye baglı değılım su an . Nefesımı duzemlemeye ve sakın olmaya calışıyorum ama korkuyorum nolur dua edın..
Günaydın
Seninle günlerimiz aynı ama ben arada doktor değiştirdiğim için yenisi 15 i ne kadar bekleriz sona karar veririz dedi. Eskisi 15 i olan sat ımı 13 ü diye düzeltmişti usg ile. Ben bugun öğleden sona gidicem kontrole. Sende normal bekliyorsun dimi? Ben nst kontrolünde günüm geçsede normali beklemek istiyorum. Yarın takvimimiz bitecek :)
iyi geceler kızlar. Yarın sabah sezeryana giriyorum. Sanırım korkmaya başladım. Lütfen dua edin benim için...
Cnm bnde cumaya kdr gelmesin fiye dua ediyrm gce sancilanmktan suyumun gelmesndn flan korkuyrm.bde anestezi icn ac olmk gerekiyo ya tok olursam gbi bi stres basiyo sezeryan gnu 38+4 um minigm durdu durdu o gune kdr daha durur ins
Kızlar bu hasta bezi sanırım bebek bezini büyük bedeni oluyor
Bana 3 paket götür falan dediler de çok değil mi
Her pakette 7 şer tane oluyormuş
Gece boy uzun pes götürsem bi pakette ilk yoğunluk için hasta bezi götürsem yetmez mi
KiZlar sizleri özlüyorum neler omuş merak ediyorum ama vaktim olmuyor. Ayın 5 de oğlumu kollarıma aldım benim kucuk inatçı keçim mememi bir türlü almıyor meme ile savaş veriyor kan ter icinde kalıyor yavrum üzülüyorum. Sütümü sağıyor ole içiriyorum az sütüm belli ki oğlumuzda Sabri yok. Su an o uyuyor ve ben ona sut sağıyorum. Manuel pompa yerine elektronik olsaymış cok vaktim gidiyor bebeğime sut sağmaya çalışmaktan onunla geçirdiğim sosyal vaktim azalıyor.
Biraz zor gunler geçiriyoruz.
Tavsiye edebileceğiniz elektrikli pompa varmi ? Manuel avent ama uğraşırıyor zaten az olan sütüm daha da azalmasın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?