2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bayramın birinci günü normal doğum yaptım ve oğlumu kollarıma aldım. Çok bekledim, aynı ablası gibi geç geldi. 4 kilo ve 53 santim olarak doğdu. Baş çevresi 38 cm. Doğurmayanlara sağlıklı ve kolay doğumlar ve doğuranlara bu sıcaklarda sabır ve kolaylıklar diliyorum. Geçmiş bayramınızı kutluyorum.

Allah size mutlu ve uzun bir ömür versin :)

Çok teşekkürler maşallah bebeğine benim yerime kokla lütfen

Benzer soruyu sordum arkadaşlar hasta bezinin gereksiz olduğunu, gece pedinin yeterli geleceğini söylediler

Arkadasım benzer sorun bende de vardı. Ayaklarım ve bacaklarım kütük gibi oldu. Yürürken ayaklarımın altına sanki iğneler batırıyorlardı. İşten ayrılalı 10 gün oldu. Hemen hemen hergün uzanıp ayağımın altına 2 tane koltukların iri minderlerinden koydum. Cok şükür 2 gündür gerek şişlerim gerek ağrılarım gitti

Evet canim nasipse kavusuyoruz artik oglumla.. biliyorsun sezertan yanlisi die son 2 ay baska dr a gecmistim ama cokta istememek gerekmis. Darisi hayirkisiyla sana ve size opuyorum.

KiZlar sizleri özlüyorum neler omuş merak ediyorum ama vaktim olmuyor. Ayın 5 de oğlumu kollarıma aldım benim kucuk inatçı keçim mememi bir türlü almıyor meme ile savaş veriyor kan ter icinde kalıyor yavrum üzülüyorum. Sütümü sağıyor ole içiriyorum az sütüm belli ki oğlumuzda Sabri yok. Su an o uyuyor ve ben ona sut sağıyorum. Manuel pompa yerine elektronik olsaymış cok vaktim gidiyor bebeğime sut sağmaya çalışmaktan onunla geçirdiğim sosyal vaktim azalıyor.
Biraz zor gunler geçiriyoruz.
Tavsiye edebileceğiniz elektrikli pompa varmi ? Manuel avent ama uğraşırıyor zaten az olan sütüm daha da azalmasın istiyorum

Canım öncelikle gözün Aydın sağ salim kavuştun yawruna Allah Tüm bekleyenlere de nasip etsin. Ben e bebeğin markası olan elektrikli pompadan aldım sütüm gelmez ise sağarım die ablam da denedik çok beğenmedim ama idare eder çalışmadığım için çok önemsemedim yalnız kullanan arkadaşlarım lansinohtan çok memnun Manuel göğüste yara da yapabiliyor kraftın motoru yukarıda olduğu için hiç tavsiye etmiyorlar süt kaçabiliyormuş

Kızlar 5 ten berı hastanedeyım sıklaşan sancılarımdan sonra geldik. 10 dak da bır kıvranıyorum ama nst te pek bişi görünmüyor çıldırıcam. Acıklıpım da hala bır cm miş. Nöbetçi dr umla konuştu müşahedeye aldılar gelınce bakacak kendısı. Ağrılarım tam bır saatır bes dak da bıraz dustu ama nst ye baglı değılım su an . Nefesımı duzemlemeye ve sakın olmaya calışıyorum ama korkuyorum nolur dua edın..

günaydın taze ve müstakbel anneler..

yemek yarışması oylaması başladı.
2012 temmuz topiğinden katılan Pembe Hipopotam arkadaşımız ve
sofrası ''BORCAMDA KEBAP VE TÜRKMEN DOLMASI'' için desteklerinizi bekliyoruz.
oylama şu linkten.. şimdiden teşekkür ederiz..

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...yarismasi.html (Ramazan Masası Özel Yarışması)

günaydın herkese
yarın kontrolümüz var sabırsızlıkla bekliyrum.. bu sabah rüyamda gördüm doğurmuştum.. hayırlısı bakalım..

geçmiş olsun canım gözünüz aydın kavuşmuşsun yavrucuna..
doğumun nasıl oldu merak ettim benimde yarın günüm doluyor endişeli bekleyiş devam ediyor

Günaydın

Seninle günlerimiz aynı ama ben arada doktor değiştirdiğim için yenisi 15 i ne kadar bekleriz sona karar veririz dedi. Eskisi 15 i olan sat ımı 13 ü diye düzeltmişti usg ile. Ben bugun öğleden sona gidicem kontrole. Sende normal bekliyorsun dimi? Ben nst kontrolünde günüm geçsede normali beklemek istiyorum. Yarın takvimimiz bitecek :)

Sakin ol canım panik yapma dualarım seninle allah bi avazda kurtarsn insallah belkide bebisin dogmustur bile suan hakkinda hayrlisi neyse o olsun yawruna kavustursun .. benim kizimla bugn tam 7. Gunum sanada allah nice yedi gunler nasip etsin opuyorum canim sakn korkma sunuda unutma dogum yapan kadınların allah bütun günahlarını affedermiş .. bebisinide senide kucaklayip opuyorum ...

evet canım aynı günlerimiz bende normal bekliyorum. benim doktor birşey söylemedi bayramdan önce gittgimzde günümüz dolsun ozaman konuşuruz dedi..
bende bebeğin suyu kalp atışı iyi ise beklemeyi düşünüyorum kendi ne zaman isterse ozamn gelsin.. belki doktor alttan muayene ederde ondan sonra gelir bi çok kişi öyle olmuş diye duydum hayırlısı bakalım

iyi geceler kızlar. Yarın sabah sezeryana giriyorum. Sanırım korkmaya başladım. Lütfen dua edin benim için...

Allah kolaylık versin...ben de çok heyecanlanmaya başladım...

Cnm bnde cumaya kdr gelmesin fiye dua ediyrm gce sancilanmktan suyumun gelmesndn flan korkuyrm.bde anestezi icn ac olmk gerekiyo ya tok olursam gbi bi stres basiyo sezeryan gnu 38+4 um minigm durdu durdu o gune kdr daha durur ins

canım şu an kaç bizim haftamız günümüz tam olarak ya ?? ikimizin aynı ya o yüzden sana soruyorum...38 mi 39.hafta mı bu hafta bizim ?

bana da arkadaşlar hep hasta bezine gerek yok dedi almadım ben de...ama orkid olarakta gece olanlardan değil normal uzun pedlerden aldım..ben hep uzunlardan kullanırım adetkende ,gece için olanlardan mı alsaydım ???:44:

bu arada bugün dr randevumuz var öğlen ve artık günümüz belli olacak...yarın doğuma girebilirim kızlar...şu ana kadar heyecanım stresin korkum yoktu ama şimdi çok var...:18:

dr.dan sonra size haber vericem...inşallah perşembe günü olur 15 ini çok istiyorum...ama dr 2 gün daha duramaz derse kısmet artık...

henüz oğluşum gelmediği için tecrübem yok ama benim şansım kardeşimin taze anne olması :)
o philips avent elektrikli pompayı çok beğenerek kullanmıştı, çalışma hayatına hemen başladığı için yoğun bir şekilde kullanmak zorunda kalmıştı. şimdi bana gönderdi, bakalım deneyeceğim..bir de Avent in süt saklama kaplarını aldım, poşet dondurucuda bazen problem olabiliyormuş

Hanımlar merhabalar,

Benim 35+2'de nişanım gelmişti ama üzerinden 2 haftadan fazla zaman geçti ve neyse ki annesinin karnında bekliyor yavrum. Bugün 37+3 olduk. Gelmeye dair de hiçbir belirti yok.

Bebeğimin hala kafa yukarda. Çarşamba günü kontrolümüz var. Doktorun sezeryan tarihi yaklaşımı önemli bir durum olmadıkça 39. haftanın tamamlanmasını beklemek. Fakat doktor cuma günü izne ayrılacak bu nedenle perşembe günü 38+0'da sezeryan için konuşacağız. Bu konuda ortak bir karar almamızı soyledi doktor, ekibine güvendiğini ve kendisi olmasa da doğumun sorunsuz gerçekleşeceğini söylüyor ama benim içim rahat değil.

Planlı sezeryan olan/olacak arkadaşlar, bebeğinizi hangi haftada kucağınıza aldınız/ya da tarih nasıl belirlendi?

İnternette yabancı kaynaklara baktığımda 39. haftayı beklemenin önemli olduğu, akciğerle ilgili sorunların ortaya çıkma olasılığının yarı yarıya düştüğü, son yıllarda 39. haftayı bekleyen gebelerin oranında büyük artış olduğu yazıyor.

Galiba tanımadığım bir doktora bırakacağım doğumumu. Bu arada bebek gelmeye kalkar mı diye de korkuyorum. Bebek ters olduğu için ani su gelmesi durumunda kordon sarkması problemi olursa diye korkuyorum.

Çarşamba günü büyük karar.

takvimimde derin nefes alam vermeler kasılmalara iyi gelir diyor ben bunu son günlerde kendim keşfetmiştim ve yapıyorum hep :)) gerçekten de işe yarıyor...kasılma yavaş yavaş düzeliyor...

bu arada bazen çok gülüyorum insanlara ya cahillik kötü şey...hani kasılmalar oluyor ya biz de şimdi insanlar bunu bizle alakalı sanıyor,konuşuyorum arkadaşlarla eş dostla kasılmalar çok vs diye bana diyorlar ki " sen de stres yapma stres yaptıkça kasılma olur " falan :)) yoo diyorum stresle ilgili değil rahim kasılması bu...bizim elimizde olan bişey değil ki rahim kendini doğuma hazırladığı için oluyor o kasılmalar..tabi böyle uzun uzun açıklamalar yapmıyorum valla hiiiiç halim yok..artık he he diyip geçmeye başladım herşeye

Yazılanları şöyle bir taradığımda en üzüldüğüm şey ilk ağustos annemizin burayı takip etmeyi bıraktığını öğrenmem oldu. O ve kızı hepimiz için önemlidir sanıyorum, içimi titretmişti kızının tatlı fotoğrafları, o nasıl bir güzellik, zeytin tanesi, umut.. keşke yeni fotoğraflarını da paylaşsa bizimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…