2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım seninle aramızda 3gün vae ben şuan 38 hafta 3 günüm sata göre alttaki takvim dolduracağımız haftayı gösteriyor sende tam 38 haftasın yağdı çocuğun gelişimine göre eksik Yada fazla çıkabiliyor benim iki haftadır bi cm açılmam var buna rağmen bekliyorum tık yok doktor bi an önce löak istediği için yatırıp alalım diebilir suyun gelmediği plesenta yaşlanması Yada gelişimde durma olmadığı sürece bekleyebilirsiniz bence bide nidilat kullanıyorsun o oldukça uzatıyor doğum süreci i ben 34 te bıraktım şiddetli kasılmalarım vardı hala doğurayım die bekliyorum :))

Ben bayramdan önce iki kere alttan muayene oldum ama hala doğurmadım:) kafasını dayamış mı diye bakıcam dedi birinde doktor belim ağrıyor demiştim ben. Gece açık yatmaktandır dedim ama dinlemedi. Sonra çatın çok rahat değil dedi ama ben kendimi kastım sanırım. Sonrada arife günü bayramda sürpriz yaparmı diye hem nst hem usg hemde alttan muayene etti bu sefer kasmamaya çalıştım. Fena değil ağrı gelincede açılır dedi. Şimdi her gün belim azıcık ağrıyor bakalım her gittiğimde çatal olacak sanırım artık. Hem normal doğurabilirmiyim onu anlamaya çalışıyor olabilir.
Bu arada çatala ve alttan muayeneye ıyyyyy iğrenç diyen kibar arkadaşlara o sperm o yumurtaya kendi kendine ışınlanmadı herhalde kocanıza da yapma iğrenç dediniz mi diyorum :)))))

bende terliksiz yere basıyorum diye oluyormuş kasılmalarım :))

Sorma canım o cahillerden bende de var üstelik hepsinin çoluk çocuğu var ama hafızalar balık sanırım. Ayaklarım şişiyor diyorum tuzlu mu yiyorsun diyorlar üstelik bunu diyenler benim yemeklerime hep tuz eklerler :)) diyorum hayır hamileyim :) ve hava sıcak ve tabiki hamileyim.

Cnm bzm tam 38 oluyo bugun.yarin 39dan gun almaya basliyorz..eger kasilmalrn ckmzsa nstede cok suyun.iyiyse bkacgun daha bkle cnm..hberlerini bkliyorm

Tatlom catala cikip doktorun elini sokmasiyla kocanla arandaki durum aynimi.. O derece bi aci duymuyosn kocanla..

herkese günaydın... kontrolden geliyorum. bebeğimde bi sorun yok çok şükür herşey yolunda. 41. haftanın içinde olduğumuz için doktorum serumla sancı verip deneyelim dedi ama ben kabul etmedim kendi sancımı beklemek istiyorum dedim o da kabul etti. sizin doktorlarınız ne diyor kızlar?

Selamlar kızlar dün gece mide yanmam yeniden hortladı. Bebişim baya aşağıda kafası da kanalda. Yukarı çıkmış olamaz dimi?

suyunda sorun yoksa, plesantanın durumu iyiyse beklemek en iyisi...
kendi doğal sancılarında oksitosin ve endorfin hormonu salgılıyorsun ki endorfin ağrılarını hafif hissetmeni sağlıyor. ancak suni sancı verildiğinde beyin henüz uyarılmadığı için endorfin salgılaması olmuyor, bu da hissettiğin acının şiddetini artıyor. aslına bakarsan birazda ağrı eşiğinle ilgili...bence doktor beklemekte sakınca yok dediği sürece en güzeli kendi sancılarını beklemek

GÜNAYDINNN
Biz de 40+3 olduk hala hanfendinin gelmeye niyeti yok
rüyamda hergün doğuruyorum :))
Arada sancı kasılma oluyo yatınca geçiyo
bugün kontrole gidicem bakalım ne diyecek.
Ben sabırsızlandıkca gelmemek için inat ediyor nazlı kızım...

Selamlar kızlar dün gece mide yanmam yeniden hortladı. Bebişim baya aşağıda kafası da kanalda. Yukarı çıkmış olamaz dimi?

benim bebiş 32. haftada pozisyonunu almıştı...geçen gittiğimizde de kanala inmeye başlamış artık. zaman zaman mide yanmalarım oluyor yine, bende aynı korkumu doktorla paylaştım. kanala indikten sonra tekrar yukarı çıkmasının söz konusu olmadığını söyledi. mide yanması normal bir durum, bebeğin pozisyon değiştirmesi değil dedi.
gerçi benim doktora ne sorsan normal, bugüne kadar olumsuz hiçbirşey duymadım kendisinden :)

Aynen cnm ya bnde 3yastık koyuyorum ama şişler inmiyo biraz rahatlıo sadece 37 olan ayaklarım 39 oldu bn yaz tatilindeyim zaten şu an çalışmıyorum genelde evdeyim yatarken bile ayaklarımın altında yastık var bi de hiç tuz kullanmıyorum 2 aydır..su içiyorum günde 3-4litre..son günlerim böle geçecek galiba..cvbn için teşekkür ederim Rabbim yardımcımız olsun inş.

evet sanki karnımı delip çıkacak kerata nasıl geriyo sıpacık..tutup çekesim gelio dışarıya :) demekki hepimiz aynı durumdayız.Allah yardımcımız olsun az kaldı çok az...

Az kaldıkça beni stres basmaya başladı...düne kadar cengaver cengaver geziyordum ortalarda doğal doğum istiyorum diye, şimdi bi bahane olsada sezeryan mı olsa diyorum :) sabahtan beri pozitif doğum hikayeleri okuyorum tekrar cesaretimi toplamak için. Allahtan doktorla baştan pazarlık yapmışım, korkup sezeryan epidural falan dersem dinleme beni diye. Adamcağız beni okadar ciddiye almışki gerçekten dinlemiyor, normal doğurtucam ben bu bebeği diyor :)

Merhaba kızlar,
Dün nst de sancılarım 100 e vurdu ama düzenli değil ve çatı muayenesi oldum resmen ağladım ağrıdan 1 parmak açılma varmış, her an doğum olabilir dedi ve bugün kahverengi lekelenme oldu .Sizce 1 hafta içinde gelir mi benim melek ?:18: Buarada ben sezaryen istiyordum bebeğime gelebilecek zararlardan korktuğumdan, doktorum "normal doğuma bu kadar uygun bir hastamın sezaryen olması beni üzer" dedi o yüzden gelmesi bekleyeceğiz artık

kızlar kıymetini işe ara verip evde oturmaya başlayınca anladım, iyi ki bu forum var iyi ki siz varsınız...
insan duygularını paylaşmak istiyor ama ne eşle konuşulabiliyor ne kv ile. evin içine tıkıldım,kafayı yiyiyorum

aynen benim doktorum da oyle. herseye normal olur boyle seyler hamilesin olacak o kadar gibi cevaplar veriyor. Hani ben genis bir insanim ama benim doktor benden de genis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…