- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.421
Allah kolaylık versin...ben de çok heyecanlanmaya başladım...
canım şu an kaç bizim haftamız günümüz tam olarak ya ?? ikimizin aynı ya o yüzden sana soruyorum...38 mi 39.hafta mı bu hafta bizim ?
bana da arkadaşlar hep hasta bezine gerek yok dedi almadım ben de...ama orkid olarakta gece olanlardan değil normal uzun pedlerden aldım..ben hep uzunlardan kullanırım adetkende ,gece için olanlardan mı alsaydım ???:44:
bu arada bugün dr randevumuz var öğlen ve artık günümüz belli olacak...yarın doğuma girebilirim kızlar...şu ana kadar heyecanım stresin korkum yoktu ama şimdi çok var...:18:
dr.dan sonra size haber vericem...inşallah perşembe günü olur 15 ini çok istiyorum...ama dr 2 gün daha duramaz derse kısmet artık...
evet canım aynı günlerimiz bende normal bekliyorum. benim doktor birşey söylemedi bayramdan önce gittgimzde günümüz dolsun ozaman konuşuruz dedi..
bende bebeğin suyu kalp atışı iyi ise beklemeyi düşünüyorum kendi ne zaman isterse ozamn gelsin.. belki doktor alttan muayene ederde ondan sonra gelir bi çok kişi öyle olmuş diye duydum hayırlısı bakalım
takvimimde derin nefes alam vermeler kasılmalara iyi gelir diyor ben bunu son günlerde kendim keşfetmiştim ve yapıyorum hep :)) gerçekten de işe yarıyor...kasılma yavaş yavaş düzeliyor...
bu arada bazen çok gülüyorum insanlara ya cahillik kötü şey...hani kasılmalar oluyor ya biz de şimdi insanlar bunu bizle alakalı sanıyor,konuşuyorum arkadaşlarla eş dostla kasılmalar çok vs diye bana diyorlar ki " sen de stres yapma stres yaptıkça kasılma olur " falan :)) yoo diyorum stresle ilgili değil rahim kasılması bu...bizim elimizde olan bişey değil ki rahim kendini doğuma hazırladığı için oluyor o kasılmalar..tabi böyle uzun uzun açıklamalar yapmıyorum valla hiiiiç halim yok..artık he he diyip geçmeye başladım herşeye
takvimimde derin nefes alam vermeler kasılmalara iyi gelir diyor ben bunu son günlerde kendim keşfetmiştim ve yapıyorum hep :)) gerçekten de işe yarıyor...kasılma yavaş yavaş düzeliyor...
bu arada bazen çok gülüyorum insanlara ya cahillik kötü şey...hani kasılmalar oluyor ya biz de şimdi insanlar bunu bizle alakalı sanıyor,konuşuyorum arkadaşlarla eş dostla kasılmalar çok vs diye bana diyorlar ki " sen de stres yapma stres yaptıkça kasılma olur " falan :)) yoo diyorum stresle ilgili değil rahim kasılması bu...bizim elimizde olan bişey değil ki rahim kendini doğuma hazırladığı için oluyor o kasılmalar..tabi böyle uzun uzun açıklamalar yapmıyorum valla hiiiiç halim yok..artık he he diyip geçmeye başladım herşeye
Allah kolaylık versin...ben de çok heyecanlanmaya başladım...
canım şu an kaç bizim haftamız günümüz tam olarak ya ?? ikimizin aynı ya o yüzden sana soruyorum...38 mi 39.hafta mı bu hafta bizim ?
bana da arkadaşlar hep hasta bezine gerek yok dedi almadım ben de...ama orkid olarakta gece olanlardan değil normal uzun pedlerden aldım..ben hep uzunlardan kullanırım adetkende ,gece için olanlardan mı alsaydım ???:44:
bu arada bugün dr randevumuz var öğlen ve artık günümüz belli olacak...yarın doğuma girebilirim kızlar...şu ana kadar heyecanım stresin korkum yoktu ama şimdi çok var...:18:
dr.dan sonra size haber vericem...inşallah perşembe günü olur 15 ini çok istiyorum...ama dr 2 gün daha duramaz derse kısmet artık...
Ben bayramdan önce iki kere alttan muayene oldum ama hala doğurmadım:) kafasını dayamış mı diye bakıcam dedi birinde doktor belim ağrıyor demiştim ben. Gece açık yatmaktandır dedim ama dinlemedi. Sonra çatın çok rahat değil dedi ama ben kendimi kastım sanırım. Sonrada arife günü bayramda sürpriz yaparmı diye hem nst hem usg hemde alttan muayene etti bu sefer kasmamaya çalıştım. Fena değil ağrı gelincede açılır dedi. Şimdi her gün belim azıcık ağrıyor bakalım her gittiğimde çatal olacak sanırım artık. Hem normal doğurabilirmiyim onu anlamaya çalışıyor olabilir.
Bu arada çatala ve alttan muayeneye ıyyyyy iğrenç diyen kibar arkadaşlara o sperm o yumurtaya kendi kendine ışınlanmadı herhalde kocanıza da yapma iğrenç dediniz mi diyorum :)))))
Selam kizlar beni sezeryana aliyorlar. Kizim bekleyemedi.. kanamam oldu... bana dua edin... cok korkuyorum..
herkese günaydın... kontrolden geliyorum. bebeğimde bi sorun yok çok şükür herşey yolunda. 41. haftanın içinde olduğumuz için doktorum serumla sancı verip deneyelim dedi ama ben kabul etmedim kendi sancımı beklemek istiyorum dedim o da kabul etti. sizin doktorlarınız ne diyor kızlar?
herkese günaydın... kontrolden geliyorum. bebeğimde bi sorun yok çok şükür herşey yolunda. 41. haftanın içinde olduğumuz için doktorum serumla sancı verip deneyelim dedi ama ben kabul etmedim kendi sancımı beklemek istiyorum dedim o da kabul etti. sizin doktorlarınız ne diyor kızlar?
Selamlar kızlar dün gece mide yanmam yeniden hortladı. Bebişim baya aşağıda kafası da kanalda. Yukarı çıkmış olamaz dimi?
Arkadasım benzer sorun bende de vardı. Ayaklarım ve bacaklarım kütük gibi oldu. Yürürken ayaklarımın altına sanki iğneler batırıyorlardı. İşten ayrılalı 10 gün oldu. Hemen hemen hergün uzanıp ayağımın altına 2 tane koltukların iri minderlerinden koydum. Cok şükür 2 gündür gerek şişlerim gerek ağrılarım gitti
evet sanki karnımı delip çıkacak kerata nasıl geriyo sıpacık..tutup çekesim gelio dışarıya :) demekki hepimiz aynı durumdayız.Allah yardımcımız olsun az kaldı çok az...ben sanırım zayıf başladığım için yürümek konusunda hala çokda zorlanmıyorum, 63 kiloyum şuan ama iki adımda bir aşırı ter yürütmüyor benide...dediğin gibi bebiş artık tekme atmıyor, sanırım yeri daraldığı için, dönmek değilde daha çok bendeki hareket bacakları...karnıma öyle bir yaslıyorki ayakları şimdi çıkacak diyorum ve bir haftadır dediğin gibi kasılıyor karnım. sanki ufak bir top varmış gibi toparlanıyor karnımın bir yeri
Aynen cnm ya bnde 3yastık koyuyorum ama şişler inmiyo biraz rahatlıo sadece 37 olan ayaklarım 39 oldubn yaz tatilindeyim zaten şu an çalışmıyorum genelde evdeyim yatarken bile ayaklarımın altında yastık var bi de hiç tuz kullanmıyorum 2 aydır..su içiyorum günde 3-4litre..son günlerim böle geçecek galiba..cvbn için teşekkür ederim Rabbim yardımcımız olsun inş.
evet sanki karnımı delip çıkacak kerata nasıl geriyo sıpacık..tutup çekesim gelio dışarıya :) demekki hepimiz aynı durumdayız.Allah yardımcımız olsun az kaldı çok az...
benim bebiş 32. haftada pozisyonunu almıştı...geçen gittiğimizde de kanala inmeye başlamış artık. zaman zaman mide yanmalarım oluyor yine, bende aynı korkumu doktorla paylaştım. kanala indikten sonra tekrar yukarı çıkmasının söz konusu olmadığını söyledi. mide yanması normal bir durum, bebeğin pozisyon değiştirmesi değil dedi.
gerçi benim doktora ne sorsan normal, bugüne kadar olumsuz hiçbirşey duymadım kendisinden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?