- 25 Mayıs 2011
- 400
- 130
- 123
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.441
herkese günaydın... kontrolden geliyorum. bebeğimde bi sorun yok çok şükür herşey yolunda. 41. haftanın içinde olduğumuz için doktorum serumla sancı verip deneyelim dedi ama ben kabul etmedim kendi sancımı beklemek istiyorum dedim o da kabul etti. sizin doktorlarınız ne diyor kızlar?
Tatlom catala cikip doktorun elini sokmasiyla kocanla arandaki durum aynimi.. O derece bi aci duymuyosn kocanla..
Kızlar yarın kontrolum var.. Çatıya bakıcakmış...nasıl bakılıyo.. Bılgısı olan var mı.. Bı de siz heyecan yapınca nasıl kendınıze gelıyorsunuzzz
benim bebiş 32. haftada pozisyonunu almıştı...geçen gittiğimizde de kanala inmeye başlamış artık. zaman zaman mide yanmalarım oluyor yine, bende aynı korkumu doktorla paylaştım. kanala indikten sonra tekrar yukarı çıkmasının söz konusu olmadığını söyledi. mide yanması normal bir durum, bebeğin pozisyon değiştirmesi değil dedi.
gerçi benim doktora ne sorsan normal, bugüne kadar olumsuz hiçbirşey duymadım kendisinden :)
Merhaba kızlar,
Dün nst de sancılarım 100 e vurdu ama düzenli değil ve çatı muayenesi oldum resmen ağladım ağrıdan 1 parmak açılma varmış, her an doğum olabilir dedi ve bugün kahverengi lekelenme oldu .Sizce 1 hafta içinde gelir mi benim melek ?:18: Buarada ben sezaryen istiyordum bebeğime gelebilecek zararlardan korktuğumdan, doktorum "normal doğuma bu kadar uygun bir hastamın sezaryen olması beni üzer" dedi o yüzden gelmesi bekleyeceğiz artık
Çatalda da acımadı ki benim. Kocamla acıyor hatta bazen. Ama benim doktor minnacık bi kadıncağız elleri de minnak belki oradan farkeder
Iyi bayramkar kizlarrr... dogurmayan kim kaldi, tabiki pencere)
ALLAH izin verirse yarin bebegin melegim bunca sikintidan sonra kucagimda olacak insallah
Hepinizden dualarinizi bekliyoruz gecen hfta bazi yeni sikintilarin ortaya cikmasindan snra her an sezeryan olabilir diye bayramimiz da hstaneli nst li idi. Ara ara enerjimi kaybetsemde dr larin olumsuz sozleriyle Olsunn herseye ragmen bu dunya nin en guzel bekleyisi....
Dilerim Rabbim hepimiz e cook kolay dogumlar nasip eder saglikla mutlu uzun omurler verir bebeklerimizle yuvamizda...
Dertlerime ortak oldunuz, yalnizligimda ailem oldunuz, sorularima yanit oldunuz esliginizde gecirdigim yaklasik 8 aydan sonra artik mutlu sonu ve guzel baslangicimi karsilamaya giderken hepinizi opuyorum..haklarinizi helal edin, Allaha emanet olun. .....
pencereden kucak dolusu sevgiler.....
Günaydın kızlar. Diyorum çünkü hala tek gözüm kapalı olarak okuyorum..)) çok uykucuyum çokkk.. Bugün Dr kontrolümüz var, çatı muayenesi olmadım geçen hafta bu hafta kesin olurum .) bakalım durumum ne.. Açıklık büyümüş mü , sancı var mı, bebiş kaç kg olmuşhemen hbr vercem size... Tabi öncesinde bi kuaför ziyareti yapıp kusur varsa temizlenmeliyim
Doğum yapanlara dua ediyorum, inş sağlıkla alın kucağınıza.. Beklemedeki arkadaşlarım ah kaderdaşlarım hayırlısıyla gelsin yavruşlar:)
Buarada isme karar verdik artık .. SARE oldu kızımın adı:) kulağına ZEYNEP SARE okunacak :) nasıl sizce ???
Cnm bnm doktor erkek...sanki parmaklarini degilde afedersn kolunu soktu o derece cnm acidi tqm bitti diyorum dahada derinlere gdiyo...kasma kendni dedi cokta kolay ya
Cok guzel yakismis cnm zeynep ve sare..adiyla yasasin kaderdasim..beklemeye devam...hber ver tmm son durum hakknda
Cnm bnm doktor erkek...sanki parmaklarini degilde afedersn kolunu soktu o derece cnm acidi tqm bitti diyorum dahada derinlere gdiyo...kasma kendni dedi cokta kolay ya
Dogum yapan arkadaşlar, doğumdan sonraki malum 40 günlük durumunuz ile ilgili bizi bilgilendirebilir misiniz? İlk günkü gibi devam mı ediyor? Normal pes yeterli oluyor mu? Hasta bezi mi koyalım çantamıza?
bende normal istiyorum o yüzden bekliyorum ahh varya eşimin benden çekeceği var o sancılar bi gelsin burnundan getircem onun nasıl çektircem iki ayağını bi pabuca sokcam :))) 9 ay boyunca bi kere bile aş ermedim herşeyimi kendim gördüm yaptım beyfendi çok rahattı ama doğum anı gelsin bak neler yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?