- 11 Temmuz 2013
- 263
- 0
- 46
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.461
Kizlar bu konuyu yeni açtım buyrun artık burda muhabbet edelimm
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ustos-lohusalari-buraya-9829-9829-9829-a.html
Az kaldıkça beni stres basmaya başladı...düne kadar cengaver cengaver geziyordum ortalarda doğal doğum istiyorum diye, şimdi bi bahane olsada sezeryan mı olsa diyorum :) sabahtan beri pozitif doğum hikayeleri okuyorum tekrar cesaretimi toplamak için. Allahtan doktorla baştan pazarlık yapmışım, korkup sezeryan epidural falan dersem dinleme beni diye. Adamcağız beni okadar ciddiye almışki gerçekten dinlemiyor, normal doğurtucam ben bu bebeği diyor :)
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ustos-lohusalari-buraya-9829-9829-9829-a.html
Normal doğumu bekleyen arkadaşlar size bir soru : ben şu anda 40+4 teyim ayın 2 sinde doktoruma muayene oldum ondan sonra doktorum tatile çıktı ayın 8 inde ve15 inde kontrollere gelirsin dedi 8 inde gittim bir sorun yoktu 15 i benim 40. haftamın bittiği gün çok geç olmaz mı son zamanlardaiki günde bir çağırıyorlar diye duydumsiz ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz???
ayy cnm içimizin derinliklerinde bastırılmış olanları ne de güzel anlatmışsınama eşim duymasın:18: bnde gün yaklaştıkça tırsmalardayım:18: eşim dün rüyasında görmüş tel de anlattı (ben annemlerdeyim bi kaç günlüğüne başka şehirde) dr. amuayeneye gtmşsz dr. bakim açılma var mı demiş, elini sokunca aa bebek gelio demiş eşime dönüp tut tut sen de demiş pıt die oğlumu çıkarıp ona vermiş gülümsemiş bebek ona..çk kolaydı dio. ahh dedim keşke rüyalar gerçek olsa..erkeklere ne var..sancım başlayınca uzaklara kaçıp gitsem diyorum var mı saklanabileceğim bi yer? Rabbim hepimize yardım etsin inş...
doğum yapan ve yapmayan Ağustos anneleri slogan atıp dağılalım yani?
Demek biz hala doğuramayanların muhabbeti açmadı öylemiiii
Demek biz hala doğuramayanların muhabbeti açmadı öylemiiii
canım seninki iyiymiş, en azından doğum anını görüyor rüyasında...benimki o kısmı direkt atlıyor, hazır doğurmuşum getirmişim :)
şaka bir yana da bence onlar bizden daha çok tırsıyor. çünkü tamamen kontrolleri dışında bir olay ve neler olup bittiğini bilmiyorlar bebiş içerdeyken. 1 haftadır yatakta diğer tarafa dönsem adam sıçrayıp uyanıyor bişey mi oldu diye :)
bende sırf eziyet olsun diye ara sıra sancım var diye sızlanıyorum :)) hep biz mi çakicez birazda onlar çeksin :)
Anlamadim cnm daha aciklayici bi sekilde yazarmisin ?
Canım öncelikle gözün Aydın sağ salim kavuştun yawruna Allah Tüm bekleyenlere de nasip etsin. Ben e bebeğin markası olan elektrikli pompadan aldım sütüm gelmez ise sağarım die ablam da denedik çok beğenmedim ama idare eder çalışmadığım için çok önemsemedim yalnız kullanan arkadaşlarım lansinohtan çok memnun Manuel göğüste yara da yapabiliyor kraftın motoru yukarıda olduğu için hiç tavsiye etmiyorlar süt kaçabiliyormuş
üstü kapalı bişey ima etmeye çalışmadım o yuzden nasıl açıklayayım bilemedim
"slogan atıp dağılmak" klasik geyik bir cümledir işte...yani doğuran Ağustos anneleri ve doğuramayanlar diye ayrılıyor muyuz dedim...Ağustosun 12 sinde erken bir topic olmuş "Ağustos anneleri" konusunda bence
ii yapıosun cnm bnmki daha rahat gece felan uykusu ağır duymuyo bnm wc yenkalkmalarımı hiçdoğuma girerken ağlar sanırım ama çk duygusal bi an olacağına eminim düğün sırasında baya belli etmişti ne kdr duygusal olduğunu
ii yapıosun cnm bnmki daha rahat gece felan uykusu ağır duymuyo bnm wc yenkalkmalarımı hiçdoğuma girerken ağlar sanırım ama çk duygusal bi an olacağına eminim düğün sırasında baya belli etmişti ne kdr duygusal olduğunu
Canım ben 39. Hft yi doldurmayı bekledim , öncekinde de öyle yapmıştım , beklenenden sadece 1 hft önce sezeryan oldumHanımlar merhabalar,
Benim 35+2'de nişanım gelmişti ama üzerinden 2 haftadan fazla zaman geçti ve neyse ki annesinin karnında bekliyor yavrum. Bugün 37+3 olduk. Gelmeye dair de hiçbir belirti yok.
Bebeğimin hala kafa yukarda. Çarşamba günü kontrolümüz var. Doktorun sezeryan tarihi yaklaşımı önemli bir durum olmadıkça 39. haftanın tamamlanmasını beklemek. Fakat doktor cuma günü izne ayrılacak bu nedenle perşembe günü 38+0'da sezeryan için konuşacağız. Bu konuda ortak bir karar almamızı soyledi doktor, ekibine güvendiğini ve kendisi olmasa da doğumun sorunsuz gerçekleşeceğini söylüyor ama benim içim rahat değil.
Planlı sezeryan olan/olacak arkadaşlar, bebeğinizi hangi haftada kucağınıza aldınız/ya da tarih nasıl belirlendi?
İnternette yabancı kaynaklara baktığımda 39. haftayı beklemenin önemli olduğu, akciğerle ilgili sorunların ortaya çıkma olasılığının yarı yarıya düştüğü, son yıllarda 39. haftayı bekleyen gebelerin oranında büyük artış olduğu yazıyor.
Galiba tanımadığım bir doktora bırakacağım doğumumu. Bu arada bebek gelmeye kalkar mı diye de korkuyorum. Bebek ters olduğu için ani su gelmesi durumunda kordon sarkması problemi olursa diye korkuyorum.
Çarşamba günü büyük karar.
Allah yardımcın olsun canım , kolaylıkla kurtarsın insallahSelam kizlar beni sezeryana aliyorlar. Kizim bekleyemedi.. kanamam oldu... bana dua edin... cok korkuyorum..
Hayırlısı olsun canım , dogum olacaksa da Allah kolayca saglıkla doğurmani nasip etsinKızlar 5 ten berı hastanedeyım sıklaşan sancılarımdan sonra geldik. 10 dak da bır kıvranıyorum ama nst te pek bişi görünmüyor çıldırıcam. Acıklıpım da hala bır cm miş. Nöbetçi dr umla konuştu müşahedeye aldılar gelınce bakacak kendısı. Ağrılarım tam bır saatır bes dak da bıraz dustu ama nst ye baglı değılım su an . Nefesımı duzemlemeye ve sakın olmaya calışıyorum ama korkuyorum nolur dua edın..
Ask olsun ya siz gelin göbusunuzle sadece doguranlar icin gecerli degil :-(
yaaa yok öyle ayrı gayrııberaber başladık beraber devam etmeliyizz
Bukadar cok yargilancagimi bilseydim acmazdim o link'i hic paylasmadim farzedin kusura bakmayin ... bukadar cok yanlis anlasilcgmi tahmn etmemistim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?