2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy cnm içimizin derinliklerinde bastırılmış olanları ne de güzel anlatmışsın ama eşim duymasın:18: bnde gün yaklaştıkça tırsmalardayım:18: eşim dün rüyasında görmüş tel de anlattı (ben annemlerdeyim bi kaç günlüğüne başka şehirde) dr. amuayeneye gtmşsz dr. bakim açılma var mı demiş, elini sokunca aa bebek gelio demiş eşime dönüp tut tut sen de demiş pıt die oğlumu çıkarıp ona vermiş gülümsemiş bebek ona..çk kolaydı dio. ahh dedim keşke rüyalar gerçek olsa..erkeklere ne var..sancım başlayınca uzaklara kaçıp gitsem diyorum var mı saklanabileceğim bi yer? Rabbim hepimize yardım etsin inş...

ben kafama göre gidiyorum artık son günler olduğu için sancıyı bekledim ama sancının geleceği yok gecikti bile 1 hafta önden gidiyodu bebek senin kaç kilo bebek canım? çünkü kilosu da bekleme konusunda çok etkili sezeryan olmasını bile etkiliyor kilosu 4 kg geçerse sezeryan dedi ben en son bayramın 3 günü başka bir hast gittim dr izinde olduğu için 2 kez tuşe yapıldı defalarca nst ama sonuç sıfır bekliyorum kafam karıştı normal istiyorum ama gecikince zor gibi

canım seninki iyiymiş, en azından doğum anını görüyor rüyasında...benimki o kısmı direkt atlıyor, hazır doğurmuşum getirmişim :)
şaka bir yana da bence onlar bizden daha çok tırsıyor. çünkü tamamen kontrolleri dışında bir olay ve neler olup bittiğini bilmiyorlar bebiş içerdeyken. 1 haftadır yatakta diğer tarafa dönsem adam sıçrayıp uyanıyor bişey mi oldu diye :)
bende sırf eziyet olsun diye ara sıra sancım var diye sızlanıyorum :)) hep biz mi çakicez birazda onlar çeksin :)

Ben eşimi ilk kez dün akşam ciddi ciddi doğum modunda gördüm :) Tatil nedeniyle 1 haftadır evdeydi sürekli beraberdik rahattı. Bugün işe gidecek ben evde yalnız kalıcam diye panik yaptı Taksi durağının telefonu var mı ben evde yokken bişey olursa sakın bekleme vs. ilk kez bu kadar detaylı doğumu düşündüğünü gördüm.

ii yapıosun cnm bnmki daha rahat gece felan uykusu ağır duymuyo bnm wc yenkalkmalarımı hiç doğuma girerken ağlar sanırım ama çk duygusal bi an olacağına eminim düğün sırasında baya belli etmişti ne kdr duygusal olduğunu

Bukadar cok yargilancagimi bilseydim acmazdim o link'i hic paylasmadim farzedin kusura bakmayin ... bukadar cok yanlis anlasilcgmi tahmn etmemistim .

Anlamadim cnm daha aciklayici bi sekilde yazarmisin ?

üstü kapalı bişey ima etmeye çalışmadım o yuzden nasıl açıklayayım bilemedim
"slogan atıp dağılmak" klasik geyik bir cümledir işte...yani doğuran Ağustos anneleri ve doğuramayanlar diye ayrılıyor muyuz dedim...Ağustosun 12 sinde erken bir topic olmuş "Ağustos anneleri" konusunda bence

CANIM senin de az kaldı insallah sağlıcakla alırsın kucağına.
Sen de medical Park'ta doğuracaksın değil mı? Benim doktorum candan celik cok güle yüzlü değil ama ısını 4 dörtlük yapıyor. Dikis izim belli değil acılarım bugun iyicene bitmiş durumda.
Sezeryana girerken kimse hemşireler vs beni almak istemedi candan hanım is konusunda cok ciddi her kesi korkutmus :) kendisi yapıyor. Sondayi bile kendi taktı .
Lavman yapacaklardı. Doktorum gelmeden istemem dedim zaten candan hanım yaptırmıyormus, gelincede yapmadı. Ne gerek varsa Sezeryanda lavmana bosu bosuna yaPcaklardi.
Hastaneden memnun kaldım. Özel sigortamız olduğu icin 540 tl ödedik Sezeryana 2 gece yattık.

Sana kesinlikle katiliyorm kuzmmm

ben tuvalete kalktığımda özellikle kapıyı sert kapatıyorum uyansın diye, farkederse de "pardon uyku sersemi sert kapatmışım" diyorum :)) maksat rahatsız etmek değil mi

Bnmki tedrgin oluyo bnde bebegimizi bnden once sen goruceksn onu kokla bnim diyorm...bn uyanirkn ynmda ol ilk szi gormk istiyrm diyorm ..iyice kotu oluyo sanirim ama napim duygusala bagladm iyice...herkesi bilmemde bn sezeryana girerkn salya sumuk gdicrm heralde

Canım ben 39. Hft yi doldurmayı bekledim , öncekinde de öyle yapmıştım , beklenenden sadece 1 hft önce sezeryan oldum
Bebis anne karnında nekadar kalsa okadar iyi diye düşünenlerdenim

Selam kizlar beni sezeryana aliyorlar. Kizim bekleyemedi.. kanamam oldu... bana dua edin... cok korkuyorum..
Allah yardımcın olsun canım , kolaylıkla kurtarsın insallah

Hayırlısı olsun canım , dogum olacaksa da Allah kolayca saglıkla doğurmani nasip etsin

Ask olsun ya siz gelin göbusunuzle sadece doguranlar icin gecerli degil :-(

yaaa yok öyle ayrı gayrıı beraber başladık beraber devam etmeliyizz

Bukadar cok yargilancagimi bilseydim acmazdim o link'i hic paylasmadim farzedin kusura bakmayin ... bukadar cok yanlis anlasilcgmi tahmn etmemistim .

Kızlar herkes doğurunca lohusa muhabbeti yaparız , üzmeyin canınızı :))
Artık aile gibi olduk hepinizi merak ediyorum ben , eşimde kızıyor tel elimden düşmüyor diye tel.e ne zaman baksam forum açık diye söyleniyor bebisi emzirirken topigi okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…