- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.481
ben kafama göre gidiyorum artık son günler olduğu için sancıyı bekledim ama sancının geleceği yok gecikti bile 1 hafta önden gidiyodu bebek senin kaç kilo bebek canım? çünkü kilosu da bekleme konusunda çok etkili sezeryan olmasını bile etkiliyor kilosu 4 kg geçerse sezeryan dedi ben en son bayramın 3 günü başka bir hast gittim dr izinde olduğu için 2 kez tuşe yapıldı defalarca nst ama sonuç sıfır bekliyorum kafam karıştı normal istiyorum ama gecikince zor gibi
CANIM senin de az kaldı insallah sağlıcakla alırsın kucağına.
Sen de medical Park'ta doğuracaksın değil mı? Benim doktorum candan celik cok güle yüzlü değil ama ısını 4 dörtlük yapıyor. Dikis izim belli değil acılarım bugun iyicene bitmiş durumda.
Sezeryana girerken kimse hemşireler vs beni almak istemedicandan hanım is konusunda cok ciddi her kesi korkutmus :) kendisi yapıyor. Sondayi bile kendi taktı .
Lavman yapacaklardı. Doktorum gelmeden istemem dedim zaten candan hanım yaptırmıyormus, gelincede yapmadı. Ne gerek varsa Sezeryanda lavmana bosu bosuna yaPcaklardi.
Hastaneden memnun kaldım. Özel sigortamız olduğu icin 540 tl ödedik Sezeryana 2 gece yattık.
Bencede konuyu başka bir linke taşımaya gerek yok,yaklaşık 6-7 aydır özelimizden gebeliğimize kadar herşeyi burda paylaştık,kendi aramızda ayrıştırılmamıza gerek yok.di mi Funda'cım,bugünlere gelene kadar burda neler çektik,6-7 aydır topik bekliyoruz burda,herkesle birlikte dua ettik doğuma gönderirken,mutlu haberleri paylaşırken.ben bu koca göbekli halimle başka topiğe falan gelemem :))))) davete icabet edemeyeceğim ben kusura bakmayın
merhabalar nasılsınız benim durumum muallakta kaldı herpes virusu teşhisi koydu doktor ama daha tahlil sonucları çıkmadı eğer tahlildede öyle çıkarsa normal doğum yapamazsın dedi bakalım ne olucak
Benim bebek zayıf canım 3 kg ancak doğar en son gittiğimde 2900 dedi doktor çatı muayenesinde de öyle geniş bir çatın yok demişti doktor bebek zayıf olduğu için normal doğum yaparsın demişti.
En sonbayramın ikinci günü gitmiştim bir de doğurmazsam ayın 15 inde gideceğim . Sence geç mi???!
merhabalar nasılsınız benim durumum muallakta kaldı herpes virusu teşhisi koydu doktor ama daha tahlil sonucları çıkmadı eğer tahlildede öyle çıkarsa normal doğum yapamazsın dedi bakalım ne olucak
merhaba arkadaşlar bende bugün konrole gittim 1 cm açılman var dedi doktor günüm doldu sancılarım yetmiyormuş rahmin açılması için o yüzden yarın suni sancı verecekler 8 de yatış yapılcak inş suni sancıyla normal doğurabilirim, benim gibi olup suni sancıyla normal doğumu kolay geçen varmı acaba , suni sancı kötümüdür?
merhaba arkadaşlar bende bugün konrole gittim 1 cm açılman var dedi doktor günüm doldu sancılarım yetmiyormuş rahmin açılması için o yüzden yarın suni sancı verecekler 8 de yatış yapılcak inş suni sancıyla normal doğurabilirim, benim gibi olup suni sancıyla normal doğumu kolay geçen varmı acaba , suni sancı kötümüdür?
Bencede konuyu başka bir linke taşımaya gerek yok,yaklaşık 6-7 aydır özelimizden gebeliğimize kadar herşeyi burda paylaştık,kendi aramızda ayrıştırılmamıza gerek yok.di mi Funda'cım,bugünlere gelene kadar burda neler çektik,6-7 aydır topik bekliyoruz burda,herkesle birlikte dua ettik doğuma gönderirken,mutlu haberleri paylaşırken.ben bu koca göbekli halimle başka topiğe falan gelemem :))))) davete icabet edemeyeceğim ben kusura bakmayın
şimdi panik oldumbenim bebiş 36+0 da 2950gr dı, yarın kontrol var 38+2 de....acaba fazla mı yedirdim ben bebişi? 35+0 da zayıf olduğu için doktor sezeryan demişti, şimdi de tombiş diye sezeryan derse 7 günde 800 gr alan 10 günde kaç gr olmuştur acaba?? oğlum nolur tosuncuk olmada normal normal gel dünyaya
CANIM senin de az kaldı insallah sağlıcakla alırsın kucağına.
Sen de medical Park'ta doğuracaksın değil mı? Benim doktorum candan celik cok güle yüzlü değil ama ısını 4 dörtlük yapıyor. Dikis izim belli değil acılarım bugun iyicene bitmiş durumda.
Sezeryana girerken kimse hemşireler vs beni almak istemedicandan hanım is konusunda cok ciddi her kesi korkutmus :) kendisi yapıyor. Sondayi bile kendi taktı .
Lavman yapacaklardı. Doktorum gelmeden istemem dedim zaten candan hanım yaptırmıyormus, gelincede yapmadı. Ne gerek varsa Sezeryanda lavmana bosu bosuna yaPcaklardi.
Hastaneden memnun kaldım. Özel sigortamız olduğu icin 540 tl ödedik Sezeryana 2 gece yattık.
Geçen tv de bir prof vardı 4 kg ve üstündeki bebeklere normal doğum önermiyoruz diyordu omuzları takılabiyormuş doğum esnasında senin bebek 7 günde 800 gr mı aldı yanlış ölçüm olamaz mıçünkü son fahtalarda 250-300 gr alırlar diye biliyorum bir de doktor beden zayıf olduğuiçin sezeryan desinki benimki zayıf ama sorun değil gelişim geriliği yok eğer kilo alımı durursa sezeran yaparız demişti çok şükür her gittiğimde az da olsa kilo alıyordu
Hanımlar merhabalar,
Benim 35+2'de nişanım gelmişti ama üzerinden 2 haftadan fazla zaman geçti ve neyse ki annesinin karnında bekliyor yavrum. Bugün 37+3 olduk. Gelmeye dair de hiçbir belirti yok.
Bebeğimin hala kafa yukarda. Çarşamba günü kontrolümüz var. Doktorun sezeryan tarihi yaklaşımı önemli bir durum olmadıkça 39. haftanın tamamlanmasını beklemek. Fakat doktor cuma günü izne ayrılacak bu nedenle perşembe günü 38+0'da sezeryan için konuşacağız. Bu konuda ortak bir karar almamızı soyledi doktor, ekibine güvendiğini ve kendisi olmasa da doğumun sorunsuz gerçekleşeceğini söylüyor ama benim içim rahat değil.
Planlı sezeryan olan/olacak arkadaşlar, bebeğinizi hangi haftada kucağınıza aldınız/ya da tarih nasıl belirlendi?
İnternette yabancı kaynaklara baktığımda 39. haftayı beklemenin önemli olduğu, akciğerle ilgili sorunların ortaya çıkma olasılığının yarı yarıya düştüğü, son yıllarda 39. haftayı bekleyen gebelerin oranında büyük artış olduğu yazıyor.
Galiba tanımadığım bir doktora bırakacağım doğumumu. Bu arada bebek gelmeye kalkar mı diye de korkuyorum. Bebek ters olduğu için ani su gelmesi durumunda kordon sarkması problemi olursa diye korkuyorum.
Çarşamba günü büyük karar.
selam kızlar doktordan geliyorum nst de gene sancı çıkmadı herşeyde yolunda çok şükür arife gününden beri kendim oturup kalkamıyordum eşim yada görümcem yardım ediyordu doktora söyledim dedim kasıklarımdan kalçamdan oturamıyorumda kalkamıyorumda diye üşüttüm sanmıştım bebek iyice aşağıya inmiş dedi eger istersen yarın suni sancı verelim dedi yada cumaya kadar bekleyelim ama hergün nst ye girmeni isteyeceğim dedi eninde sonunda suni sancı yiyeceksin diyorum kendime yarın acaba ne yapsam kızlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?