2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bencede konuyu başka bir linke taşımaya gerek yok,yaklaşık 6-7 aydır özelimizden gebeliğimize kadar herşeyi burda paylaştık,kendi aramızda ayrıştırılmamıza gerek yok.di mi Funda'cım,bugünlere gelene kadar burda neler çektik,6-7 aydır topik bekliyoruz burda,herkesle birlikte dua ettik doğuma gönderirken,mutlu haberleri paylaşırken.ben bu koca göbekli halimle başka topiğe falan gelemem :))))) davete icabet edemeyeceğim ben kusura bakmayın

merhabalar nasılsınız benim durumum muallakta kaldı herpes virusu teşhisi koydu doktor ama daha tahlil sonucları çıkmadı eğer tahlildede öyle çıkarsa normal doğum yapamazsın dedi bakalım ne olucak

Benim bebek zayıf canım 3 kg ancak doğar en son gittiğimde 2900 dedi doktor çatı muayenesinde de öyle geniş bir çatın yok demişti doktor bebek zayıf olduğu için normal doğum yaparsın demişti.

En sonbayramın ikinci günü gitmiştim bir de doğurmazsam ayın 15 inde gideceğim . Sence geç mi???!

Bebeğin saglikla büyüsün inşallah.gebze medikalparktan bahsediyorsun sanırım.bende oraya gidiyorum benim dr.um burhan bey.inşallah bende memnun kalırım

Cok tatlisin cnm cdden yani bn bu topikte kv nin kocamin az mi lafini ettm sikayetlendm..neler paylastik en ozelimize kdr yani...lohusalar hamileler flan diye ayrilmk cok sacma yani..smdi ben ins 4 gun snra dogum ypicm hooop o topigemi gecicem artk lohusayim diye..bnane banane gitmem bn araliktan beri bu topikteym ve szleri cok seviyrm arkadstan arkads oldunuz bna kimseye soyleyemicm seyleri siznle paylastm

merhabalar nasılsınız benim durumum muallakta kaldı herpes virusu teşhisi koydu doktor ama daha tahlil sonucları çıkmadı eğer tahlildede öyle çıkarsa normal doğum yapamazsın dedi bakalım ne olucak

Gecmis olsn cnm ..sezeryan olman gerekirse uzulme bebisinn sqgligi herseydn onemli

şimdi panik oldum benim bebiş 36+0 da 2950gr dı, yarın kontrol var 38+2 de....acaba fazla mı yedirdim ben bebişi? 35+0 da zayıf olduğu için doktor sezeryan demişti, şimdi de tombiş diye sezeryan derse 7 günde 800 gr alan 10 günde kaç gr olmuştur acaba?? oğlum nolur tosuncuk olmada normal normal gel dünyaya

Geçmiş olsun canım kafana takma normal olmazsa sezaryen olur kısmet diyelim. Yeter ki bebeğin sağ salim doğsun mikrop kapmasın. Herpes uçuk virüsü dimi yanlış bilmiyorsam?

merhaba arkadaşlar bende bugün konrole gittim 1 cm açılman var dedi doktor günüm doldu sancılarım yetmiyormuş rahmin açılması için o yüzden yarın suni sancı verecekler 8 de yatış yapılcak inş suni sancıyla normal doğurabilirim, benim gibi olup suni sancıyla normal doğumu kolay geçen varmı acaba , suni sancı kötümüdür?

selam kızlar doktordan geliyorum nst de gene sancı çıkmadı herşeyde yolunda çok şükür arife gününden beri kendim oturup kalkamıyordum eşim yada görümcem yardım ediyordu doktora söyledim dedim kasıklarımdan kalçamdan oturamıyorumda kalkamıyorumda diye üşüttüm sanmıştım bebek iyice aşağıya inmiş dedi eger istersen yarın suni sancı verelim dedi yada cumaya kadar bekleyelim ama hergün nst ye girmeni isteyeceğim dedi eninde sonunda suni sancı yiyeceksin diyorum kendime yarın acaba ne yapsam kızlar yaaa

canım hiç panik yapma...elbette suni sancı normal sancı ile bir değil ama bu tamamen senin ağrı eşiğin, verilecek sancının dozu ve zamanıyla ilgili... okuduğum bir çok doğum hikayesinde suni sancının doğal sancıyı tetiklediğini gördüm. öyle bir durumda zaten çok kısa bir süre için suni sancı almış olacaksın

güzel haberlerini bekliyoruz :)

canım bende sen gibiyim açıklığımı bilmiyorum ilk bebeğimde normaldi 37. haftadan sonra bidaha çatı muayenesi olmadım.kızımda kendi sancım vardı yetersiz diye suni sancı almıştım ama bu bebeğimde sancı falan yok doktora sordum hiç sancı olmadan suni sancı işe yarar mı dedim oda 40.haftadan sonra yarıyor dedi .suni sancı doğumu hızlandırıyor canım sancın gelince kuvvetini boşa harcama güzelce burnundan derin nefes al ağzından ver ve sakın ıkın demedikçe ıkınma

aynen öyle canım katılıyorum sana ama arkadaş da kötü niyetle yapmadı tabii ki bunu.. çok da üstüne gitmeyelim artık bence

kuzum bu arada ruh halin ne durumda bugün :) bi yerlere kaçıp gitme modunda mısın hala :))

Geçen tv de bir prof vardı 4 kg ve üstündeki bebeklere normal doğum önermiyoruz diyordu omuzları takılabiyormuş doğum esnasında senin bebek 7 günde 800 gr mı aldı yanlış ölçüm olamaz mıçünkü son fahtalarda 250-300 gr alırlar diye biliyorum bir de doktor beden zayıf olduğuiçin sezeryan desinki benimki zayıf ama sorun değil gelişim geriliği yok eğer kilo alımı durursa sezeran yaparız demişti çok şükür her gittiğimde az da olsa kilo alıyordu

Çok sağol canım bekliyoruz bizde normal için 10 gün önce bi cm açılmam vardı bebek iyice aşağı indi ama nstde hiç sancım yok 23üne kadar bekleyelim dedi doktorum sonrasını o zaman konuşuruz dedi ben bigece acilde muayene olmuştum candan Hanım'a iyi bir doktor gerçekten ben mineye gidiyordum ama bi türlü uyuşamadık onunla Çağatay beye gidiyorum şimdi kısmetse doğumu onda yapıcam. Çok sevindim sorunsuz bi doğum geçirmene oğlunun adı benim eşimin adı. Adıyla yaşasın kendini toplayınca fotolarını bekliyoruz. Ssklı sezeryan da 980 tl genel anestezi olmuştun dimi canım sen spinal pek önermiyor benim doktorum

aslında olayı eksik anlattım, soru işareti o yüzden oldu... 35+0 da 2200gr dı, kilosunu az buldu doktor yat dinlen yoksa sezeryana kalırız dedi. fazla mı yattım anlamadım :) 36+0 da 2950gr oldu, doktorda şaşırdı hata mı yaptık dedi ama hata yok, almış okadar çok kiloyu
sonra ağzından kaçırdı sezeryan konusunu....o hafta sorun bebeğin zayıflığı değilmiş, benim sıvı kritik seviyeye inmiş..şimdi mi söylenir bu dedim, söyleseydim bu seferde stresten mi doğursaydın dedi. meğer o yüzden bana hareket yasak 1 hafta demiş, bebeğin kilosuyla alakalı değilmiş. yarın bakalım kaç kilo çıkacak, çünkü doktorumda 1 haftada 750gr fazla dedi. merakla bekliyorum yarını

cnm bnmkı 38+4 te olucak..erken gelmeye kalkmazsa tbı mınnak...bn 2 gun once 3 gun once olsa olmzmı dedım 2 kere....olmz ıllla cuma gunu dıyo ne kadr cok durursa o kdr ıyı sna erken bıle tarıh verdm dıyo bnde anlamadımmm...ınss bıraz daha durur bebısn hakkınzda hyrlısı olsun cnm senn ve bebısn ıcın

Daha şimdi çorba yaptım,altını kapatıp yeni oturdum.çok terleyip duşa girmedim henüz,pijamalar bile hala üzerimde,eşimin teyzesine uğramayı düşünüyorum ama yan blokta olduğu için arabaya binmeme gerek yok.bütün bu doneleri bir araya getirdiğimde,akşama pek evden kaçacakmışım gibi durmuyorum ha ne dersin!!!!!!! :)))))) ben koç burcuyum gerçi belli olmaz,bir an alevlenmeye bakar.kocam ne kadar şanslı halbuki bir farketse,evde action hiç eksik olmuyor.umarım benim kız ayın 21'ine kadar doğarda Aslan burcu olur.evde 2 ateş grubu burç hemi de kadın!!!!! Çok tehlikeli valla.bundan sonra istesemde tek başıma kaçamam,mecbur alıcaz kızı sarıp sarmalayacağız öyle gidicez kızımla :)))) yani yanlış anlaşılmasın annemin evine gidiyorum diye çıkıp gezip gezip,perileri dağıtıp dağıtıp geliyorum eve.10 kere kaçma teşebbüsünde bulunduysam daha 1 kere gitmek kısmet olmadı annemlere.bu da benim huysuzluk şeklim işte. Bu arada link açan arkadaşım yanlış anlamasın,kötü niyetli olduğunu zaten hiç düşünmedim.aramızda bizlere göre daha yeni,iyi niyetle yapılmış bişey,yanlış anlaşılmamışımdır umarım.gerçekten üzülürüm o zaman.ANGYSANGEL,Melek'çim sağol sende çok tatlısın,senin kaynana hikayeleri,bizim hala doğuramamız,Medcezir'in iyi haberlerini beklemek,Kedicik'in oğlu Barış'ın bizim ilk yeğenimizi gördüğümüz fotoğrafları,Gül gibi hazırladığımız odaların fotoğrafları falan derken çok klavye tıklamışız bugüne kadar.hepimiz sevgi ve sağlıkla kalalım

Canım ya ilk doğumda suni sancı almışsın biliyorsun muhtemelen ama insan doğal yollarla başlasın istiyor okuduğum makalelerde 42 haftaya kadar beklenmeli yazıyor tabiki sıkı kontrolle ama bu sıcakta hamilelikte çok zor ben 40 haftamı doldurmamış olmama rağmen bunalıyorum zor kalkıp oturuyorum senin durumun çok daha zordur canım Allah yardımcımız olsun sanırım ben suni sancı teklifini kabul ederdim ama sancının ortasında beni sezeryana alın die bağıradabilirim her an her şey olabilir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…