- 20 Mayıs 2013
- 565
- 62
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.501
Ayy o da güzel fikirmis ama bn kiyamiyorum kocacigima kizsamda kirilsamda ck asigim ona naz bile yapamiyorum salagim biliyorumm :))ben tuvalete kalktığımda özellikle kapıyı sert kapatıyorum uyansın diye, farkederse de "pardon uyku sersemi sert kapatmışım" diyorum :)) maksat rahatsız etmek değil mi
Ayy o da güzel fikirmis ama bn kiyamiyorum kocacigima kizsamda kirilsamda ck asigim ona naz bile yapamiyorum salagim biliyorumm :))
Çok sağol canım bekliyoruz bizde normal için 10 gün önce bi cm açılmam vardı bebek iyice aşağı indi ama nstde hiç sancım yok 23üne kadar bekleyelim dedi doktorum sonrasını o zaman konuşuruz dedi ben bigece acilde muayene olmuştum candan Hanım'a iyi bir doktor gerçekten ben mineye gidiyordum ama bi türlü uyuşamadık onunla Çağatay beye gidiyorum şimdi kısmetse doğumu onda yapıcam. Çok sevindim sorunsuz bi doğum geçirmene oğlunun adı benim eşimin adı. Adıyla yaşasın kendini toplayınca fotolarını bekliyoruz. Ssklı sezeryan da 980 tl genel anestezi olmuştun dimi canım sen spinal pek önermiyor benim doktorum
canım hiç panik yapma...elbette suni sancı normal sancı ile bir değil ama bu tamamen senin ağrı eşiğin, verilecek sancının dozu ve zamanıyla ilgili... okuduğum bir çok doğum hikayesinde suni sancının doğal sancıyı tetiklediğini gördüm. öyle bir durumda zaten çok kısa bir süre için suni sancı almış olacaksın
güzel haberlerini bekliyoruz :)
Geçmiş olsun canım kafana takma normal olmazsa sezaryen olur kısmet diyelim. Yeter ki bebeğin sağ salim doğsun mikrop kapmasın. Herpes uçuk virüsü dimi yanlış bilmiyorsam?
Canım beni doktorum sıkı sıkı tembihledi bayramda doğurma burda diilim die normal doğumda bekleme sürecinde gelmiyorlar ama sezeryan olması gerekiyorsa geliyorlar bende senin gib 6 aydan sonra değiştirdim doktoru hatta çok düşündüm değiştirsemmi die ama pişman değilim acilde çalışan Murat by var haftanın üç günü gece çalışıo acile gidersek inşallah ona denk geliriz oda çok iyi bi doktor bu çevrede gidilebilecek en makul hastane orası yüzyıl leş bildiğin asm de fiyatlar çok uçuk 9000 tl doğum medical göztepeyide gezdim ben ama bı sıkıntı olursa gebze oraya sevk edio zaten yakınlığı fiyatları ve teknolojisi bakımından en uygunu orası bizim için bilmiyorum sen nerde oturuosun ben darıcadayımBende 6.ayıma girene kadar Mine Hanım'a gittim oda biraz asık suratlı ve bizim bazı konularda moralimizi bozduğu için daha sonra dr.değiştirdim.Gerçi o hastahanede hangi Dr.a gidersen git sezaryan olmadığı sürece ve çalışma saatleri dışında hiçbir dr.gelmiyor doğuma.Hayırlı doğumlar şimdiden
Canım beni doktorum sıkı sıkı tembihledi bayramda doğurma burda diilim die normal doğumda bekleme sürecinde gelmiyorlar ama sezeryan olması gerekiyorsa geliyorlar bende senin gib 6 aydan sonra değiştirdim doktoru hatta çok düşündüm değiştirsemmi die ama pişman değilim acilde çalışan Murat by var haftanın üç günü gece çalışıo acile gidersek inşallah ona denk geliriz oda çok iyi bi doktor bu çevrede gidilebilecek en makul hastane orası yüzyıl leş bildiğin asm de fiyatlar çok uçuk 9000 tl doğum medical göztepeyide gezdim ben ama bı sıkıntı olursa gebze oraya sevk edio zaten yakınlığı fiyatları ve teknolojisi bakımından en uygunu orası bizim için bilmiyorum sen nerde oturuosun ben darıcadayım
bide kızlara erken doğar derler bu sene bi çok kız bebiş ya gününde yada geç doğdu
forumdada günü gelen ve geçnlerin bi çogu kız anası bu teori çürüdü
KiZlar sizleri özlüyorum neler omuş merak ediyorum ama vaktim olmuyor. Ayın 5 de oğlumu kollarıma aldım benim kucuk inatçı keçim mememi bir türlü almıyor meme ile savaş veriyor kan ter icinde kalıyor yavrum üzülüyorum. Sütümü sağıyor ole içiriyorum az sütüm belli ki oğlumuzda Sabri yok. Su an o uyuyor ve ben ona sut sağıyorum. Manuel pompa yerine elektronik olsaymış cok vaktim gidiyor bebeğime sut sağmaya çalışmaktan onunla geçirdiğim sosyal vaktim azalıyor.
Biraz zor gunler geçiriyoruz.
Tavsiye edebileceğiniz elektrikli pompa varmi ? Manuel avent ama uğraşırıyor zaten az olan sütüm daha da azalmasın istiyorum
Bukadar cok yargilancagimi bilseydim acmazdim o link'i hic paylasmadim farzedin kusura bakmayin ... bukadar cok yanlis anlasilcgmi tahmn etmemistim .
önceden bende kıyamazdım ama anası geldiğinden beri öyle güzel kıyabiliyorum ki valla :) kadına olan bütün sinirimi çaktırmadan çıkartmış oluyorum
Bnmki tedrgin oluyo bnde .bebegimizi bnden once sen goruceksn onu kokla bnim diyorm...bn uyanirkn ynmda ol ilk szi gormk istiyrm diyorm ..iyice kotu oluyo sanirim ama napim duygusala bagladm iyice...herkesi bilmemde bn sezeryana girerkn salya sumuk gdicrm heralde
CANIM BUGUN BEN DE 39 HAFTAYI dldurdum 40 başladı dr teklif etti istersen suni sancı veririz doğum yaparsın bebek yeterli büyük.Ama ben dedim eğer herşey yolundAYSA BEKLMEK İSTİYORUM DEDİM.dr da suyu hareketleri kalbi nst sonucu herşey yolunda dedi bekleriz dedi.herkese günaydın... kontrolden geliyorum. bebeğimde bi sorun yok çok şükür herşey yolunda. 41. haftanın içinde olduğumuz için doktorum serumla sancı verip deneyelim dedi ama ben kabul etmedim kendi sancımı beklemek istiyorum dedim o da kabul etti. sizin doktorlarınız ne diyor kızlar?
Merhaba kızlar,
Dün nst de sancılarım 100 e vurdu ama düzenli değil ve çatı muayenesi oldum resmen ağladım ağrıdan 1 parmak açılma varmış, her an doğum olabilir dedi ve bugün kahverengi lekelenme oldu .Sizce 1 hafta içinde gelir mi benim melek ?:18: Buarada ben sezaryen istiyordum bebeğime gelebilecek zararlardan korktuğumdan, doktorum "normal doğuma bu kadar uygun bir hastamın sezaryen olması beni üzer" dedi o yüzden gelmesi bekleyeceğiz artık
maşalalh tontiş tontiş.Hayırlı evlat olsun sağlık mutluluk huzurda büyüsün yavru.Bayramın birinci günü normal doğum yaptım ve oğlumu kollarıma aldım. Çok bekledim, aynı ablası gibi geç geldi. 4 kilo ve 53 santim olarak doğdu. Baş çevresi 38 cm. Doğurmayanlara sağlıklı ve kolay doğumlar ve doğuranlara bu sıcaklarda sabır ve kolaylıklar diliyorum. Geçmiş bayramınızı kutluyorum.
canım ben tek 3 marka tavsiye ediyorum ben birkaç tane denediyim için aventin elektrikli olan e bebkte şuan 200 tl medelanın çift elektrikli ve amedanın lactalain.Eğer ebbek emiyorsa mutlaka elektrikli almalısın.Manuel olanlar işe yarıyor ama ancak kanalların iyi açılmış olcak bu da demkki bebek emiş olcaktır.Benim oğlum memeyi almamıştı ve ancak elektrikli pompalr işe yarmaıştı bide her elektrikli pompa da demiyorum bazılar açınca bi tutuyor memeyi hiç bırakmıyor vakum yapıyor.alacağın şey ayenne bebk emiyormuş gibi bir ritmede olcak memeyi alıp bırakacak ritmik olark.Taviye ettiğm pompalrdan en uygun fiyatta şuana aventin. bak şuna bahsediyorum Philips Avent %0 BPA Göğüs Pompası Elektrikli PP - e-bebek.comKiZlar sizleri özlüyorum neler omuş merak ediyorum ama vaktim olmuyor. Ayın 5 de oğlumu kollarıma aldım benim kucuk inatçı keçim mememi bir türlü almıyor meme ile savaş veriyor kan ter icinde kalıyor yavrum üzülüyorum. Sütümü sağıyor ole içiriyorum az sütüm belli ki oğlumuzda Sabri yok. Su an o uyuyor ve ben ona sut sağıyorum. Manuel pompa yerine elektronik olsaymış cok vaktim gidiyor bebeğime sut sağmaya çalışmaktan onunla geçirdiğim sosyal vaktim azalıyor.
Biraz zor gunler geçiriyoruz.
Tavsiye edebileceğiniz elektrikli pompa varmi ? Manuel avent ama uğraşırıyor zaten az olan sütüm daha da azalmasın istiyorum
Kızlar bu hasta bezi sanırım bebek bezini büyük bedeni oluyor
Bana 3 paket götür falan dediler de çok değil mi
Her pakette 7 şer tane oluyormuş
Gece boy uzun pes götürsem bi pakette ilk yoğunluk için hasta bezi götürsem yetmez mi
Tatlım bence cok güzel düşünmüşsünnn.. Lohusa dönemi paylaşım için çok önemliii.. Öptümmm sıkma canınııı
Az kaldıkça beni stres basmaya başladı...düne kadar cengaver cengaver geziyordum ortalarda doğal doğum istiyorum diye, şimdi bi bahane olsada sezeryan mı olsa diyorum :) sabahtan beri pozitif doğum hikayeleri okuyorum tekrar cesaretimi toplamak için. Allahtan doktorla baştan pazarlık yapmışım, korkup sezeryan epidural falan dersem dinleme beni diye. Adamcağız beni okadar ciddiye almışki gerçekten dinlemiyor, normal doğurtucam ben bu bebeği diyor :)
canım terleme olabilir valal ben de öyleyim kaç kez çamaşır değiştiriyorum.Ama ağrıların da var diyorsun.Sen bi takip et ağrılarını.ilk doğumda suyum gelmesini heen anladım baya geldi çünkü.Kizlaarr acil! Ya bugün uyudum kalktım bacak aramda ıslaklık vardı zaten bi kc gün böyleydi ama bugun uyandktan snra ve ıslaklık farkedince hafiften ağrı var aralıklarla gelip gidiyor ama şiddetli değil hafiften zatn bi saat oldu suyum gelmiş olabilirmi yada terleme olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?