2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doğum yapnların hepsini tebrik ediorum rabbim analı bablı büyütsün darısı bekleyen tüm hamişlerin başına kolayca inşallahh dularımızı eksik etmeyelim bizim dua kapımız daha acık her konuda isteyin rabbim niyetimizi geri çevirmez inşallah bende meleğimi beliyorum çok özledim datlumu hep ağlıyorum su doğum hikayelerini okurken : benimde olucak inşallah yazıcam suraya ayrıntısıyla öptük sizleri

ben tuvalete kalktığımda özellikle kapıyı sert kapatıyorum uyansın diye, farkederse de "pardon uyku sersemi sert kapatmışım" diyorum :)) maksat rahatsız etmek değil mi
Ayy o da güzel fikirmis ama bn kiyamiyorum kocacigima kizsamda kirilsamda ck asigim ona naz bile yapamiyorum salagim biliyorumm :))

Ayy o da güzel fikirmis ama bn kiyamiyorum kocacigima kizsamda kirilsamda ck asigim ona naz bile yapamiyorum salagim biliyorumm :))

önceden bende kıyamazdım ama anası geldiğinden beri öyle güzel kıyabiliyorum ki valla :) kadına olan bütün sinirimi çaktırmadan çıkartmış oluyorum

Bende 6.ayıma girene kadar Mine Hanım'a gittim oda biraz asık suratlı ve bizim bazı konularda moralimizi bozduğu için daha sonra dr.değiştirdim.Gerçi o hastahanede hangi Dr.a gidersen git sezaryan olmadığı sürece ve çalışma saatleri dışında hiçbir dr.gelmiyor doğuma.Hayırlı doğumlar şimdiden

teşekkür ederim biraz rahatladım, çünkü normal doğum istiyorum kızım 4 kilo olabilirmiş o yüzden de sıkıntılı, inşallah hayırlısıyla yarın kızımı kucağıma alırım, darısı tüm bekleyenlere inşallah

Geçmiş olsun canım kafana takma normal olmazsa sezaryen olur kısmet diyelim. Yeter ki bebeğin sağ salim doğsun mikrop kapmasın. Herpes uçuk virüsü dimi yanlış bilmiyorsam?

Evet uçuk virüsü tahlilim çıkınca kesin teşhis koyulur o zamana kadar ufuklar iyileşse de yapamazmiyim acaba normal dogum bu iltihap ne kadar sürede sokulur

Canım beni doktorum sıkı sıkı tembihledi bayramda doğurma burda diilim die normal doğumda bekleme sürecinde gelmiyorlar ama sezeryan olması gerekiyorsa geliyorlar bende senin gib 6 aydan sonra değiştirdim doktoru hatta çok düşündüm değiştirsemmi die ama pişman değilim acilde çalışan Murat by var haftanın üç günü gece çalışıo acile gidersek inşallah ona denk geliriz oda çok iyi bi doktor bu çevrede gidilebilecek en makul hastane orası yüzyıl leş bildiğin asm de fiyatlar çok uçuk 9000 tl doğum medical göztepeyide gezdim ben ama bı sıkıntı olursa gebze oraya sevk edio zaten yakınlığı fiyatları ve teknolojisi bakımından en uygunu orası bizim için bilmiyorum sen nerde oturuosun ben darıcadayım

bugün beş kat merdiven indim çıktım geldim evde temzilik yaptım hafif sancı var ama bakalım devam edecek mi artık umutlanamıyorum geçiyo sonra :)

selam güzel anneler hergün takip ediyuorum ama hiç yazamadım yazmaya başlasam saatler alır.Bizde yarın son haftamıza giriyoruz hayırlasıyla bu hafta sonu belki bebeişimiz evde olur:).garip olan ben sık sık sancı çekiyorum yüyüş yapamıyorum ama nst normal çıkyor.Bugün dr dan geldik bebiş 3600 gr olmuş tontiş ama baş çevresi normal daha bekleyebiliriz dedi.Yani normal doğum için sadece kilosuna değil baş şevresine bakıyor.bizim baş çevremiz 9.30 cm bir hafta geri yani bir hafta rahatlıkla bekleyeblirmişiz.

um hikayeleri okuyup ağlıyorum kızlar çok heycan yapıyorum çok duygulanıyorum.Emzirmekle sorun yaşayan annelerimiz var ah okuyunca siziz nasıl anlıyorum bi bilseniz.İlk oğlumda roblem yaşadım meme ucum düz süt geç geldi.Daha hastaneden biberonu tuturdular ona ben de cahil hiç ne yapacağımı bilmiyorum.Bütün gece beberonla mama ila beslendi.bebeği emzirmeden bana kimse birşey anlatmadan postaladılar eve.Ben de salak salak bekliyorum sütüm gelecek de o zmaan bebek emeye başlayacak.evet süt gelmeye başladı belime kdar aktı ama bebek birhafta biberonla beslenmiş nasıl alcak ucsuz memyi.UĞRAŞTIM YİNE AÇ BIRAQK DEDİLER UYKUDA DENE DEDİLER AMA YOK 10 günlükken acile koştuk bebek uyanmıyor.hayatımda ilk kez böyle bir korku yaşadım kaybedeiyoruz sandık.Ağlaya ağl biraya bekliyoruz orda.Meer bebk aç kalmış şekeri düşmüş yanamıyor.o zmana emzirmekten vazgeçtim ilk önce bebğimin sağlığı hayatı önemliydi.Kaç bebekle mama ila büyüyor ne yapalım şükür şimdiki mamalar çok daha iyi.bulgaristanda hastanelerde anne sütü satın alınabilir ben de burda araştırmaya başladım ve süt pompaları için öğrendim.İlk önce deneme amaçla kiraladık.ve mücüze yaşadık ilk sağdığımda iki göğüsümde 20 cc çıktı bir gün sonra 50 cc yükselince mooralim gelmeye başladı sık sık sağmaya başladım ve her seferinde artmaları görünce ucutum mutluluktan.Artık beni emsin uğraşmıyordum anne sütü olsun ana vereyim bana yatiyordu.pompayı alınca 40 günlüktü oğlum kaynanm da bu saaten sonra süt olmaz demişti boşuna alıyorsun demesi beni hırçınlaştı ve herkese göstericeğim yapabilceğimi göstereceğim diye karalıydım.Böyle oğlum iki aylığını bitirmeden tamamen anne sütüne geçti ve 16 aylığına kadar anne sütü aldı.Sütünüz olmasını istiyorsanız kendinize inanmalısınız bu tamemen psiholojik bir iş.hatta ben şimdi bunları yazınca benden süt damlıyor.Ne zmana emzirme konusu açılsın böyle oluyor.Siz de kendinize daha çok güvenmelisniz.etraftakileri hiç dinlmeyiniz cahillik deyip geçin.Ve bebek sizindir onunl ailgili bir karar alması gerekirse kararı sizi aqlmalısınız kayin valide budur şudur değil.Mama vermek istemiyorsanız mam vermeyeceğiz diye karşı tarafa söylmeek lazım.:Bu kırılcak ağlayacak küsecek şuana en son düşünmeniz gerekn şeydir.Şimdi en önemli olan bebğiniz ve sizsiniz.

benimkide bayramda yokum sakın doğurma dedi bir arkadaşımda Amanullah beye gidiyordu doğum zamanı akşama denk geldi ve Murat bey doğumunu yaptı.çok pozitif biri olduğunu söyledi,çok ii olduğunu anlattı ve bende kendi Dr.uma denk gelmezsem ona denk geleyim diye dua ediyorum:))bendede temizlik hastalığı var özellikle hastane için burası içime yattı umarım herşey istediğimiz gibi olur.ben hastaneye yakın oturuyorum.

slm herkese,nişanım gelmişti cuma günü sancı da olmuştu biraz.geçti ve şu ana kadar da bi belirti yok.beklemedeyim,bakalım ne zaman gelicek benim nazlı kızım.

Ben lansinoh 2li aldım çok memnunum. Ayarlarını kendine göre değiştirebiliyosun. Meme ucum yarayken bile acıtmadı üstelik...

Kizlaarr acil! Ya bugün uyudum kalktım bacak aramda ıslaklık vardı zaten bi kc gün böyleydi ama bugun uyandktan snra ve ıslaklık farkedince hafiften ağrı var aralıklarla gelip gidiyor ama şiddetli değil hafiften zatn bi saat oldu suyum gelmiş olabilirmi yada terleme olabilir mi?

önceden bende kıyamazdım ama anası geldiğinden beri öyle güzel kıyabiliyorum ki valla :) kadına olan bütün sinirimi çaktırmadan çıkartmış oluyorum

hımm kv.sendromu bz aynı şehirdeyiz eşimin ailesiyle o yüzden eve yatılı gelecek olan bnm annem :)) ama saolsunlar onlarda gelse kv. bana kıyamaz yemeğimide yapar çocuma da bakar,senn sebebin varsa ona bişi diyemem yap tabikiii intikam zamanı geldiyseee

bn zaten nst ye girerken bile boğazım yanıo ağlamak gelio içimden gözlerim doluo..kimseyi gözüm görmeyecek o anda kesin bnde ağlayacağım.yalnız değilsin:18:bağırıp çağırmak da doğum odasında başlayabilir umarım dr. ebe anlayışlı olur.

CANIM BUGUN BEN DE 39 HAFTAYI dldurdum 40 başladı dr teklif etti istersen suni sancı veririz doğum yaparsın bebek yeterli büyük.Ama ben dedim eğer herşey yolundAYSA BEKLMEK İSTİYORUM DEDİM.dr da suyu hareketleri kalbi nst sonucu herşey yolunda dedi bekleriz dedi.

canım ben her zaman diyorum dr söylediklerini dinlmek lazım eğer normal doğuma müsaitsen normalden hiç korkmaman lazım.sezaraynala doğum yapan arkdaşlar yazmış zaten ne kdar da olsa toplarlma zmanaı en az bir hafta sürüyor.Normal yoluyla doğum yapınca ise çok farklı doğumdan önce yaklaşık 5 saat sancı çekersin sonra da dikişler varsa biraz eziyet evet ama o dikişler deride çabuk iyileşiyorlar.Sezaraynla doğpum yapan arkdaşlara çok acıyorum onlar çok zorlanıyordur bu acıları yaşamk kolay değil.Doğum sancısı sezarayn sancısından göre daha dayanılır gibime geliyor.Ama şu da var eğer çok korkuyorsan normal doğumdan eğer sezaraynla yaparsan daha rahat olursun ısrar et.sonuçta bu işi sen yapacaksın ve nasıl yapmak istediğini sen karar almalısın.Bebeğe gelecek zaralrdan korkuyorsun demişsin bunu söyleyim eğer kötü bir şey olcaksa eğer bir zorluk yaşanacaksa hangi şekildse olursa olsun yaşanacaktır.Tek yapabileceğimiz şey Allaha dua etmek kendimizi ona teslim etmek.

maşalalh tontiş tontiş.Hayırlı evlat olsun sağlık mutluluk huzurda büyüsün yavru.

canım ben tek 3 marka tavsiye ediyorum ben birkaç tane denediyim için aventin elektrikli olan e bebkte şuan 200 tl medelanın çift elektrikli ve amedanın lactalain.Eğer ebbek emiyorsa mutlaka elektrikli almalısın.Manuel olanlar işe yarıyor ama ancak kanalların iyi açılmış olcak bu da demkki bebek emiş olcaktır.Benim oğlum memeyi almamıştı ve ancak elektrikli pompalr işe yarmaıştı bide her elektrikli pompa da demiyorum bazılar açınca bi tutuyor memeyi hiç bırakmıyor vakum yapıyor.alacağın şey ayenne bebk emiyormuş gibi bir ritmede olcak memeyi alıp bırakacak ritmik olark.Taviye ettiğm pompalrdan en uygun fiyatta şuana aventin. bak şuna bahsediyorum Philips Avent %0 BPA Göğüs Pompası Elektrikli PP - e-bebek.com
Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası - e-bebek.com bunu hi,ç denemedim ama memnun olan var.
bunun gibi hiç tavsiye etmeme çok kötü vakum yapıp çekiyor ve sadece öndeki süt sağıyor daha sonra kapatıp tekrar açınca biraz sağıyor ve bitirene kdar hep böyle yapmak lazım bu da pompayaı bozar ve memeyi mahvediyor.

canım ilk doğumda bebek bezinden koymuşlardı bana eve gelince ise ben hep normal gece pedi kullandım gerk duymadım hasta bezinden.bu tamamen kanamaya bağlı.

Tatlım bence cok güzel düşünmüşsünnn.. Lohusa dönemi paylaşım için çok önemliii.. Öptümmm sıkma canınııı

Moralim cok bozuldu bian herkes ustume ustume geldi zaten lohusayim oturup aglycktm o derece oldum eger actgm konuda bsy paylsmcksn pylsma ndn bna sacma sapan seyler yazip moralimi bozuyosun dimi .. sbeni anlyp arkmda oldugun icin saol inan suan mutlu oldum

Canım sezaryen de öyle kolay bişey değil ki o yara nasıl acıyor bir bilsen... Haftalarca canın yanıyor. Başa bi engel yoksa 1 günde normal doğumu yaşa olsun bitsin ne çekicen öyle haftalarca. Acıdan da korkuyosan epidural yaptır rahat edersin.

canım terleme olabilir valal ben de öyleyim kaç kez çamaşır değiştiriyorum.Ama ağrıların da var diyorsun.Sen bi takip et ağrılarını.ilk doğumda suyum gelmesini heen anladım baya geldi çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…