2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım terleme olabilir valal ben de öyleyim kaç kez çamaşır değiştiriyorum.Ama ağrıların da var diyorsun.Sen bi takip et ağrılarını.ilk doğumda suyum gelmesini heen anladım baya geldi çünkü.

Çok sık değil ağrılar arada geliyor haklısın ter de olabilir ben en iyisi ağrılarım siklasmadan kimseye birsey soylemeydyim saol cnm bu cvp bile yetti bnmde ilk çocuk olduğu için çok tedirgin oldum suyunun geldiğini anlamaz Sam diye offf yaaa :))

Kimsenn amaci seni uzmek flan degil cnm..burasi zaten agustos anneleri dogum ypan.arkadslarimzda ki bz aylarca cok sey paylastik bz dogum bkleyenlerde burda paylasmlarimizq dvm ediyrz hepte derdk zaten dogumdan snrada bebislerimizi sorunlarimizi paylasmayw devm.edicez diye..senn kotu niyetli yaklastigni dusunmedk zaten ama agustos annelerini lohusalar diye ayrilmasndn rahtsz oldk ...

ya kızlar bu işlerden anlayan bir arkadaşımızz doğum hikayelerimizi başka bir topıcte toplayabilir mi lütfenn??

toplandı da benim haberim mi yok bilemiyorum aslında. öyle merak ediyorum ki doğumlarınızı çok ara oldu giremedim tek tek aramayla da mümkün değil bulunmuyor...

bugün kızım 1 ayını dolduruyor. 1 aylık oldu bebeğim:))

size bir de şey sorucam sezeryan olan arkadaşlar dikişlerinizin üzeri dümdüz mü yoksa bir çıkıntı var mı? tümsek gibi...
tam anlatamadım yani dikiş üzerinden bir parmak gibi çıkıntı var benim öyle göbeğime çıkıyor karnım. bir iki sezeryan olmuşa gösterdim ama hiç içime sinmiyor bu durum ya. hala da ağrılarım var özellikle sol tarafım. ne zaman geçicek bunlar anlamıyorum.
kesildik resmen yaa!!!

O korku bndede var canm suyum gelirde anlamzsam diye..doktora sordm anlamaman mumkun degil dedi..nem bndede oluyo terden gqliba

Kızlar cok heycanlıyımm yaa!bebesımı 20 agustosta alacaklarr!!azıcık daha dursa daha ıyı olacaktı ama!!!ıcım hıc rahat degıl!sımdı 3300 olmus kılosuu!!sabah 8 30 gel dedı bana!bı ter,bı ter sormayın gıtsın!!27 agustostada gunum doluyordu!ama hayırlısı bakalım!!bıde spınal ve genel anestezıye ekbı ucret odemeden 290 lıraya yaptıracagım!!epıdural olursada 290 nın ustune 300 koyacaklar!sızce epıdural sezeryanmı,spınal sezeryanmıı!!!ne yapacagımı bılemedımm!bu hafta habıre yemek yıyıp,dınlenıcemm...bebesım daha tombıs olsunn... :))

kizlar masallah masallah sukurler olsun sutum gelmeye basladi nihayet dunya benim oldu kac gundur iyi degildim moralim duzelmeye basladi. kizlar lohusa depresyonuna girdigimi zaten bugun tekrar farkettim eger gecmezse doktora gidecegim sanirim. hayirlisiyla amasyaya gidecegim gun cabucak gelsin diye dua ediyorum sizde dua edin bana kizlar. bir an once evime donmek istiyorum kendi evimde olmak istiyorum

cnm benm bir haftalık aynen tümsek gibi üstü kabarık..yrn dikişleri almaya gidicemm..ağrıo hala çok zormuş sezeryanda...bakalım dikişleri nasıl alcaklar...

herkese selammmm

benm bebeğim bir haftalık oldu bgn....tamda bgn göbeği düştü..sağlık ocağına götürdüm topuk kanı için..off Allahım ne işkence..yine bebişim ağladı ben ağladım...6 tane yuwarlağı topuk kanını sıka sıka çıkarıp dolduruo ( gitmeden minoset şurup içirmiş olsamda bebeğim bayılcak die korktm okadar ağladıki..10-15dk sürdü işkence...

doğum yapanlara hayırlı olsun diyimmm fazla geçmişi okuyamadm doğum yapacaklarada bol şans...

bebeğin olması muhteşemm bir duygu...anlatılmazz tarifsizzz onun sıcaklığı..sokulması...bakışları :) kokusu...miss missss

canım arkdaşlar da kötü niyetle cevpa yazmadılar ben onları yadıkları şaka gibi algıladım.Sonuçtaq burda bizbizeyiz birbirimizden uzak olsakda hepi,miz çok içten herşeyi paylaştık bakayla paylaşmadıklırımız paylaştık burda bizi en iyi anlayn yine biz olduk.Alsında ben de diyecektim size doğum yapmış anneler bir sayfa açsak orda doğum hikayleri doğum sonrasi yadığı sorunları paylaşsanız hani bizim için de iyiy olur deneylilerden faydalanırz diye.iki sayfayı da birden takip ederiz.ama arkdaşlar karaşıklı olur diye belki ayrı sayfa istemzler.

Cnm bzm tam 38 oluyo bugun.yarin 39dan gun almaya basliyorz..eger kasilmalrn ckmzsa nstede cok suyun.iyiyse bkacgun daha bkle cnm..hberlerini bkliyorm

bugün gittik dr.a canım..günümüzü aldık..15 i perşembe günü öğlen 13.00 da ameliyata giriyorum ben...11 de hastanede olun dedi dr...yarın testlerimizi yaptırıcaz...evet cnm 38 +3 olacakmışım doğumda ...kasılamalr az çıktı bu sefer...nidilat sayesinde dedi dr...kes artık ilacı dedi...biz de perşembe olur mu dedik olur dedi...iyi ki geçen cmrtsi girmedim doğuma dr bizi panikletince...adam resmen geçen hafta doğuma alıyodu beni..noldu fazladan 12 gün daha durmuş oldu...kilosunu 3 kilo 50 dedi ama kesin çıkmaz burda dedi...senin de hayırlı haberlerin olsun artık inşallah canım...

bu arada sakinleştirici bişey yapıyo musunuz doğuma girerken dedim yapmıyoruz yoksa bebeğe gider dedi..ama istersen bebeği aldıktan sonra bayıltırız seni dedi..

bende terliksiz yere basıyorum diye oluyormuş kasılmalarım :))

ayyy koptummm kim bunu diyen kör kara cahillll

evet canım dr.da 38 dedi bugün...38 + 3 de doğuma giriyormuşum...nidilatı kes dedi bugün dr kesicem ama korkuyorum ya perşembeye kadar bişey olursa diye..o yüzden yarın kesicem...nasılsa perşembe kesin artık...

gün belli, oldu ya rahatladım...Allah sağsalim çıkmayı nasip etsin inşallah....

evet bilmediğin için herşey tedirgin ediyor ama ben de öyle anlayamacak gibi değildi hemen anladım hatta ben uyuyordum ve birden çok çişim geldi gibi ama sn lik bir şey kendmi tutuamadım birden baya geldi nevresim ısladı işemiş gibi oldum.başka arkdaşları da sormadım ama sanırım suyun gelmesi anlar insan çok olur.:44:

Selammmm bizim de bugün kontrolümüz vardı. 3 kg olmuş yavrum. Henüz alttan muayene etmedi beni. Yalnız ben bebeğin kanala girip girmediğini sordum. Baş ve işaret parmağını pergel gibi açarak kasıklarıma bastırdı. Kafayı dayamış ama kanala girmemiş henüz dedi. Kilo vermişim. Son birkaç gündür şişlerim indi sanırım onunla alakalı

bize de bugün doktorumuz 40+3 dedi.
sana dr ne diyecek haber et canım.
bende sancı yok biraz kasılma oluyor sadece.
elif naz koymayı düşünmüştüm iyiki vazgeçmişim.
hiç gelmezdi herhalde.
arada soruyorum kızım hep orda kalacağını mı düşünüyorsun? çıkman lazım diyorum.
akıllı kız olsunlar da hayırlı vakitte gelsinler inşaallah.
doktor her gün gel dedi ama gitmek istemiyorum. her an sezeryana alacak gibi.

Canım bebeğin içinde senin içinde hayırlısı olur inşallah sağlıklı sıhhatli kolay bi doğum olur zor bi hamilelik geçirdin inşallah bundan sonrası güzel ve hayırlı olur benimde cuma kontrolüm var 39 hafta oluyorum Pazartesi doğum günüm ayın 19u oğlumu tembihliyorum doğum günümde gel die ama bakalım sözümü dinlicek mi

Güzel haberler ile gelmeyi cok isterdim.. Uzgunummm hemde coookkk :'( minik kızım sarılık oldu.. Eline de serum takıp phototherapy e koydular.. İcimin nasıl parçalandığını anlatmamın mümkünatı yok.. Nolur bizim için dua edin.. Simdiden herkesten Allah razı olsun

Cnm cok sevndmm hyrli olsun bnm.kizmdan 1 gun buyuk olucak yagmur...ikimzde cok zor hamilelik gecrdk kucagmza alalm hrrseyi unutucz inss...

Cok hcmis olsun tatlim dualrim sizinle..guzel hberlerini bkliyrz

Bebeğin saglikla büyüsün inşallah.gebze medikalparktan bahsediyorsun sanırım.bende oraya gidiyorum benim dr.um burhan bey.inşallah bende memnun kalırım

Evet canim Gebze medc park Benim doktorum kendi yokken beni budhaan beye yönlendiriyordu.

Cagatay beyi herkes cok beğeniyor CANIM. Ben o hastanede burcu Çetinkaya yı beğenmiyorum normal olucak ve onun nöbetine denk gelicek. Diye korkmuştum. Onun disinda hepsi iyi bence.

CANIM Amanullah Murat candan Burhan bunlar hep iyi doktorlar inş onlardan birine denk gelirsin.

Tavsiyelerin içn saol canim

canım yaaa ilk cümleyi okuyunca korktum daha kötü bişey diyeceksin diye... tabi ki bu durumda üzer ama Allah beterinden saklasın, sarılık çok sık rastlanan bir durum ama göreceksin hemen atlatacaksın...Allah size en kısa zamanda bol gülücüklü günler versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…