- 11 Şubat 2013
- 30
- 0
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.521
canım terleme olabilir valal ben de öyleyim kaç kez çamaşır değiştiriyorum.Ama ağrıların da var diyorsun.Sen bi takip et ağrılarını.ilk doğumda suyum gelmesini heen anladım baya geldi çünkü.
Moralim cok bozuldu bian herkes ustume ustume geldi zaten lohusayim oturup aglycktm o derece oldum eger actgm konuda bsy paylsmcksn pylsma ndn bna sacma sapan seyler yazip moralimi bozuyosun dimi .. sbeni anlyp arkmda oldugun icin saol inan suan mutlu oldum
Çok sık değil ağrılar arada geliyor haklısın ter de olabilir ben en iyisi ağrılarım siklasmadan kimseye birsey soylemeydyim saol cnm bu cvp bile yetti bnmde ilk çocuk olduğu için çok tedirgin oldum suyunun geldiğini anlamaz Sam diye offf yaaa :))
ya kızlar bu işlerden anlayan bir arkadaşımızz doğum hikayelerimizi başka bir topıcte toplayabilir mi lütfenn??
toplandı da benim haberim mi yok bilemiyorum aslında. öyle merak ediyorum ki doğumlarınızı çok ara oldu giremedim tek tek aramayla da mümkün değil bulunmuyor...
bugün kızım 1 ayını dolduruyor. 1 aylık oldu bebeğim:))
size bir de şey sorucam sezeryan olan arkadaşlar dikişlerinizin üzeri dümdüz mü yoksa bir çıkıntı var mı? tümsek gibi...
tam anlatamadım yani dikiş üzerinden bir parmak gibi çıkıntı var benim öyle göbeğime çıkıyor karnım. bir iki sezeryan olmuşa gösterdim ama hiç içime sinmiyor bu durum ya. hala da ağrılarım var özellikle sol tarafım. ne zaman geçicek bunlar anlamıyorum.
kesildik resmen yaa!!!
Moralim cok bozuldu bian herkes ustume ustume geldi zaten lohusayim oturup aglycktm o derece oldum eger actgm konuda bsy paylsmcksn pylsma ndn bna sacma sapan seyler yazip moralimi bozuyosun dimi .. sbeni anlyp arkmda oldugun icin saol inan suan mutlu oldum
Cnm bzm tam 38 oluyo bugun.yarin 39dan gun almaya basliyorz..eger kasilmalrn ckmzsa nstede cok suyun.iyiyse bkacgun daha bkle cnm..hberlerini bkliyorm
bende terliksiz yere basıyorum diye oluyormuş kasılmalarım :))
Canım seninle aramızda 3gün vae ben şuan 38 hafta 3 günüm sata göre alttaki takvim dolduracağımız haftayı gösteriyor sende tam 38 haftasın yağdı çocuğun gelişimine göre eksik Yada fazla çıkabiliyor benim iki haftadır bi cm açılmam var buna rağmen bekliyorum tık yok doktor bi an önce löak istediği için yatırıp alalım diebilir suyun gelmediği plesenta yaşlanması Yada gelişimde durma olmadığı sürece bekleyebilirsiniz bence bide nidilat kullanıyorsun o oldukça uzatıyor doğum süreci i ben 34 te bıraktım şiddetli kasılmalarım vardı hala doğurayım die bekliyorum :))
Çok sık değil ağrılar arada geliyor haklısın ter de olabilir ben en iyisi ağrılarım siklasmadan kimseye birsey soylemeydyim saol cnm bu cvp bile yetti bnmde ilk çocuk olduğu için çok tedirgin oldum suyunun geldiğini anlamaz Sam diye offf yaaa :))
benim de gecikmede bebeğin kilosu da fazla sezeryana kalma olasılığı çk yüksek ben de aynı durumdayım doğal yollarla başlasın istiyorum senin bebeğin kilosu ne kadar canım?
GÜNAYDINNN
Biz de 40+3 olduk hala hanfendinin gelmeye niyeti yok
rüyamda hergün doğuruyorum :))
Arada sancı kasılma oluyo yatınca geçiyo
bugün kontrole gidicem bakalım ne diyecek.
Ben sabırsızlandıkca gelmemek için inat ediyor nazlı kızım...
bide kızlara erken doğar derler bu sene bi çok kız bebiş ya gününde yada geç doğdu
forumdada günü gelen ve geçnlerin bi çogu kız anası bu teori çürüdü
bugün gittik dr.a canım..günümüzü aldık..15 i perşembe günü öğlen 13.00 da ameliyata giriyorum ben...11 de hastanede olun dedi dr...yarın testlerimizi yaptırıcaz...evet cnm 38 +3 olacakmışım doğumda ...kasılamalr az çıktı bu sefer...nidilat sayesinde dedi dr...kes artık ilacı dedi...biz de perşembe olur mu dedik olur dedi...iyi ki geçen cmrtsi girmedim doğuma dr bizi panikletince...adam resmen geçen hafta doğuma alıyodu beni..noldu fazladan 12 gün daha durmuş oldu...kilosunu 3 kilo 50 dedi ama kesin çıkmaz burda dedi...senin de hayırlı haberlerin olsun artık inşallah canım...
bu arada sakinleştirici bişey yapıyo musunuz doğuma girerken dedim yapmıyoruz yoksa bebeğe gider dedi..ama istersen bebeği aldıktan sonra bayıltırız seni dedi..
ayyy koptummmkim bunu diyen kör kara cahillll
evet canım dr.da 38 dedi bugün...38 + 3 de doğuma giriyormuşum...nidilatı kes dedi bugün dr kesicem ama korkuyorum ya perşembeye kadar bişey olursa diye..o yüzden yarın kesicem...nasılsa perşembe kesin artık...
gün belli, oldu ya rahatladım...Allah sağsalim çıkmayı nasip etsin inşallah....
bugün gittik dr.a canım..günümüzü aldık..15 i perşembe günü öğlen 13.00 da ameliyata giriyorum ben...11 de hastanede olun dedi dr...yarın testlerimizi yaptırıcaz...evet cnm 38 +3 olacakmışım doğumda ...kasılamalr az çıktı bu sefer...nidilat sayesinde dedi dr...kes artık ilacı dedi...biz de perşembe olur mu dedik olur dedi...iyi ki geçen cmrtsi girmedim doğuma dr bizi panikletince...adam resmen geçen hafta doğuma alıyodu beni..noldu fazladan 12 gün daha durmuş oldu...kilosunu 3 kilo 50 dedi ama kesin çıkmaz burda dedi...senin de hayırlı haberlerin olsun artık inşallah canım...
bu arada sakinleştirici bişey yapıyo musunuz doğuma girerken dedim yapmıyoruz yoksa bebeğe gider dedi..ama istersen bebeği aldıktan sonra bayıltırız seni dedi..
ayyy koptummmkim bunu diyen kör kara cahillll
evet canım dr.da 38 dedi bugün...38 + 3 de doğuma giriyormuşum...nidilatı kes dedi bugün dr kesicem ama korkuyorum ya perşembeye kadar bişey olursa diye..o yüzden yarın kesicem...nasılsa perşembe kesin artık...
gün belli, oldu ya rahatladım...Allah sağsalim çıkmayı nasip etsin inşallah....
Güzel haberler ile gelmeyi cok isterdim.unummm hemde coookkk :'( minik kızım sarılık oldu.. Eline de serum takıp phototherapy e koydular.. İcimin nasıl parçalandığını anlatmamın mümkünatı yok.. Nolur bizim için dua edin.. Simdiden herkesten Allah razı olsun
Bebeğin saglikla büyüsün inşallah.gebze medikalparktan bahsediyorsun sanırım.bende oraya gidiyorum benim dr.um burhan bey.inşallah bende memnun kalırım
Çok sağol canım bekliyoruz bizde normal için 10 gün önce bi cm açılmam vardı bebek iyice aşağı indi ama nstde hiç sancım yok 23üne kadar bekleyelim dedi doktorum sonrasını o zaman konuşuruz dedi ben bigece acilde muayene olmuştum candan Hanım'a iyi bir doktor gerçekten ben mineye gidiyordum ama bi türlü uyuşamadık onunla Çağatay beye gidiyorum şimdi kısmetse doğumu onda yapıcam. Çok sevindim sorunsuz bi doğum geçirmene oğlunun adı benim eşimin adı. Adıyla yaşasın kendini toplayınca fotolarını bekliyoruz. Ssklı sezeryan da 980 tl genel anestezi olmuştun dimi canım sen spinal pek önermiyor benim doktorum
benimkide bayramda yokum sakın doğurma dedibir arkadaşımda Amanullah beye gidiyordu doğum zamanı akşama denk geldi ve Murat bey doğumunu yaptı.çok pozitif biri olduğunu söyledi,çok ii olduğunu anlattı ve bende kendi Dr.uma denk gelmezsem ona denk geleyim diye dua ediyorum:))bendede temizlik hastalığı var özellikle hastane için burası içime yattı umarım herşey istediğimiz gibi olur.ben hastaneye yakın oturuyorum.
CANIM BUGUN BEN DE 39 HAFTAYI dldurdum 40 başladı dr teklif etti istersen suni sancı veririz doğum yaparsın bebek yeterli büyük.Ama ben dedim eğer herşey yolundAYSA BEKLMEK İSTİYORUM DEDİM.dr da suyu hareketleri kalbi nst sonucu herşey yolunda dedi bekleriz dedi.
canım ben her zaman diyorum dr söylediklerini dinlmek lazım eğer normal doğuma müsaitsen normalden hiç korkmaman lazım.sezaraynala doğum yapan arkdaşlar yazmış zaten ne kdar da olsa toplarlma zmanaı en az bir hafta sürüyor.Normal yoluyla doğum yapınca ise çok farklı doğumdan önce yaklaşık 5 saat sancı çekersin sonra da dikişler varsa biraz eziyet evet ama o dikişler deride çabuk iyileşiyorlar.Sezaraynla doğpum yapan arkdaşlara çok acıyorum onlar çok zorlanıyordur bu acıları yaşamk kolay değil.Doğum sancısı sezarayn sancısından göre daha dayanılır gibime geliyor.Ama şu da var eğer çok korkuyorsan normal doğumdan eğer sezaraynla yaparsan daha rahat olursun ısrar et.sonuçta bu işi sen yapacaksın ve nasıl yapmak istediğini sen karar almalısın.Bebeğe gelecek zaralrdan korkuyorsun demişsin bunu söyleyim eğer kötü bir şey olcaksa eğer bir zorluk yaşanacaksa hangi şekildse olursa olsun yaşanacaktır.Tek yapabileceğimiz şey Allaha dua etmek kendimizi ona teslim etmek.
maşalalh tontiş tontiş.Hayırlı evlat olsun sağlık mutluluk huzurda büyüsün yavru.
canım ben tek 3 marka tavsiye ediyorum ben birkaç tane denediyim için aventin elektrikli olan e bebkte şuan 200 tl medelanın çift elektrikli ve amedanın lactalain.Eğer ebbek emiyorsa mutlaka elektrikli almalısın.Manuel olanlar işe yarıyor ama ancak kanalların iyi açılmış olcak bu da demkki bebek emiş olcaktır.Benim oğlum memeyi almamıştı ve ancak elektrikli pompalr işe yarmaıştı bide her elektrikli pompa da demiyorum bazılar açınca bi tutuyor memeyi hiç bırakmıyor vakum yapıyor.alacağın şey ayenne bebk emiyormuş gibi bir ritmede olcak memeyi alıp bırakacak ritmik olark.Taviye ettiğm pompalrdan en uygun fiyatta şuana aventin. bak şuna bahsediyorum Philips Avent %0 BPA Göğüs Pompası Elektrikli PP - e-bebek.com
Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası - e-bebek.com bunu hi,ç denemedim ama memnun olan var.
bunun gibi hiç tavsiye etmeme çok kötü vakum yapıp çekiyor ve sadece öndeki süt sağıyor daha sonra kapatıp tekrar açınca biraz sağıyor ve bitirene kdar hep böyle yapmak lazım bu da pompayaı bozar ve memeyi mahvediyor.
canım ilk doğumda bebek bezinden koymuşlardı bana eve gelince ise ben hep normal gece pedi kullandım gerk duymadım hasta bezinden.bu tamamen kanamaya bağlı.
Güzel haberler ile gelmeyi cok isterdim.. Uzgunummm hemde coookkk :'( minik kızım sarılık oldu.. Eline de serum takıp phototherapy e koydular.. İcimin nasıl parçalandığını anlatmamın mümkünatı yok.. Nolur bizim için dua edin.. Simdiden herkesten Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?