- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.821
Olur mu menekşe? Sadece yüzde otuza yeter :) Onun da talipleri cikar daha ...
merhaba arkadaşlar,yeni katılıyorum aranıza:)
yaklaşık 10 haftalık hamileyim.ağustos ayı gibi olucak doğumum.sizler gibi bende bebeğimi düşünüyorum.rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.
ledy de yok piyasada işleri yoğun heralde...
sormak isteiğim konu.Çalışan annelerimiz doğum izni ilgili hakklarımız nedir acaba.en son doğum izni 24 hafta olduğunu okudum ama belli şartlar falan vardı bişeyler tam açıklama yoktu.bu konuda bilginiz varmı.
Evet yaa ,devlet isleri ne yapsın? Ben son zamanlarda az görür oldum zaten benim girdiğim saatlere denk gelmiyor. Ben de yogunum malum evdeyim; şekerleme saatim, film izleme saatim falan...
şuan bu konu meclisteymiş henüz kabul edilmedi ama kabul edilirse süper olucak
şöyle olacakmış galiba 8 hafta doğum öncesi 16 hafta doğum sonrası
hoş geldin afza seninle aynı haftadayız beraber doğum yaparız belki
ben de kabul edildi diye okudum ama nerdeydi bu yazı bulamdım tekrar.İnşallah olur.
aslında doğumdan sonra çalışmyacağım ben ama çalışmaya devam edecek olan anneler için çok iyi olcak.
nasıl yaa sen öğretmen değilmiydin kuzum izinlimisin?
Hayır canım ,ben kimyagerim biz esimle kendi isimizi yapıyoruz ben hamile kalınca izine ayırdım kendimi mecburen bulantilarim çok agir bakıma muhtacım , yakın zamanda başlayacağım ama çalısmaya. Su anda ücretli izinliyim suresiz.
hoşbuldum teşekkür ederim.başlığın en güzel tarafı bu heralde,kaderdaş arkadaşlarının olması:)
2 li testi ne zaman yaptırıcaksın.:))
Anneler hissederler derler ya.siz de var mı bir his.Ben ilk haberini aldığımdan beri erkek hissediyorum nedense..Hayırlısı tabii ki.sadece bir his.Bakalım az kaldı inşallah yakında öğreniriz..
benim de bir yanım çalışma diyorr bir yanım 1. cocuğuna hasret kaldın 2. kendin büyüt diyor ama şartlar ve zaman ne göstercek bakacaz duruma göre..
cokk ama cokk uzuldum canım allah hayırlısıyşa tekrar hamıle kalmayı ve saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp etsınnn yar ve yardımcınız olsunnarkadaslar inş hepiniz güzel ve saglıklı hamılelıkler gecırıp bebeklerınızı kucaklarınıza alırsınız...malesef dün aranızdan ayrıldım bebegime veda ettım gene bıraktı gitti bizi minik melegımız bızede sadece ona güle güle demek düştü babasıyla gene sadece ikimiz kaldık umutlar gelecekle ılgılı planlar gene rafa kalktı şükür ki biz birlikteyız her kayıp bebegımız bizi daha cok yaklastırıyor birbirimize ama aramızda birde minik bebegımız olsa hiç eksigimiz kalmazdı..
sonunda grıple bırlıkte böğüre böğüre kustumne berbatmışş organlarım dışarı çıktı sandım bebişe bişey olmaz değilmi kızlarr? vallaa gittim kemik aldım, ananeme gidicem haşlattırıcam anca o iyleştirir beni:)
eneemmmmmmmmmmmmmm kacın eli masalı anne adayı gelıyorrrrkızlar beni şu listeye hala eklemezseniz oklavamı aldım basmaya geliyorum topiği tutimucizeye özel msj attım hala eklenmedim. Yazdığım msjlarda arada kaynıyor zaten oklavada yetmez merdaneyi aldım koptum geliyorum yani
hosgeldınnnnnSELAM AĞUSTOS ANNELER.Ben de auğustos annesi olcağım.günüm 20 .08.2013.İkinci kez auğustos annesi olcağım.4.5 yaşında oğlum var 14 .08.208 doğumlu.Tekrar hamilelik heyacanı yaşamak beni çok mutlu ediyor.birçok korkularım olsa da.
hosgeldınnnnmerhaba arkadaşlar,yeni katılıyorum aranıza:)
yaklaşık 10 haftalık hamileyim.ağustos ayı gibi olucak doğumum.sizler gibi bende bebeğimi düşünüyorum.rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?