2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

menekse doğru söylüyorsun he birden iki doğum günü kutlamak iyiy bir fikir masraf için o kdr değilde uğreşmesi için avantajlı olur.

merhaba arkadaşlar,yeni katılıyorum aranıza:)
yaklaşık 10 haftalık hamileyim.ağustos ayı gibi olucak doğumum.sizler gibi bende bebeğimi düşünüyorum.rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.

sormak isteiğim konu.Çalışan annelerimiz doğum izni ilgili hakklarımız nedir acaba.en son doğum izni 24 hafta olduğunu okudum ama belli şartlar falan vardı bişeyler tam açıklama yoktu.bu konuda bilginiz varmı.

yaklaşık 10 haftalık hamileyim.ağustos ayı gibi olucak doğumum.sizler gibi bende bebeğimi düşünüyorum.rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.

hoş geldin afza seninle aynı haftadayız beraber doğum yaparız belki

şuan bu konu meclisteymiş henüz kabul edilmedi ama kabul edilirse süper olucak
şöyle olacakmış galiba 8 hafta doğum öncesi 16 hafta doğum sonrası

şuan bu konu meclisteymiş henüz kabul edilmedi ama kabul edilirse süper olucak
şöyle olacakmış galiba 8 hafta doğum öncesi 16 hafta doğum sonrası

ben de kabul edildi diye okudum ama nerdeydi bu yazı bulamdım tekrar.İnşallah olur.
aslında doğumdan sonra çalışmyacağım ben ama çalışmaya devam edecek olan anneler için çok iyi olcak.

ben de kabul edildi diye okudum ama nerdeydi bu yazı bulamdım tekrar.İnşallah olur.
aslında doğumdan sonra çalışmyacağım ben ama çalışmaya devam edecek olan anneler için çok iyi olcak.

benim de bir yanım çalışma diyorr bir yanım 1. cocuğuna hasret kaldın 2. kendin büyüt diyor ama şartlar ve zaman ne göstercek bakacaz duruma göre..

nasıl yaa sen öğretmen değilmiydin kuzum izinlimisin?

Hayır canım ,ben kimyagerim biz esimle kendi isimizi yapıyoruz ben hamile kalınca izine ayırdım kendimi mecburen bulantilarim çok agir bakıma muhtacım , yakın zamanda başlayacağım ama çalısmaya. Su anda ücretli izinliyim suresiz.

hoşbuldum teşekkür ederim.başlığın en güzel tarafı bu heralde,kaderdaş arkadaşlarının olması:)
2 li testi ne zaman yaptırıcaksın.:))

açıkçası dr birşey demedi sanırm sonraki kontrolunde olcak öyle denk geliyor çünkü.biizm sonraki kontolumuz 9 şubatta.

benim de bir yanım çalışma diyorr bir yanım 1. cocuğuna hasret kaldın 2. kendin büyüt diyor ama şartlar ve zaman ne göstercek bakacaz duruma göre..

her anne çocuğun yanında kalmak istiyor ama bazen hayat şartları buna musade etmiyor.Çalışan anneler için çok zor hem iş hem çocuk hem ev .Çocuk için de zor olabiliri annesini özlüyor çünkü.Fakat avantajları da var.Oğlumu 3 sene kendim baktım çalımamaya tercih ettim.Çok güzel oğlumla doya doya vakit geçirdim ama bazen bunaltıcı olabilir bazen robot gibi hissedebilrisiniz kendinizi.Çocuklar çabuk adapte oluyor anne çalışmayabilri ama evde çocuğa karşı kaliteli vakit geçirmiyorsa çocuk annesi yanında olmadığını hissdebilri.anne çalııp ama eve gelince çocuğunla ilgileniyorsa güzel vakit geçiriyorsa tümm günün anne yokluğunu unutur ve mutlu olur.

cokk ama cokk uzuldum canım allah hayırlısıyşa tekrar hamıle kalmayı ve saglıkla bebegını kucagına almayı nasıp etsınnn yar ve yardımcınız olsunn

eneemmmmmmmmmmmmmm kacın eli masalı anne adayı gelıyorrrr
hosgeldınnnnn
hosgeldınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…