2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benım biz iki kız kardeşiz ben küçük olanım :) ablamla aramızda hiç kıskançlık olmadı yaşlarımız yakın olduğu için de derslerimizi beraber yaptık brilikte gezdik çok güzel bi duygu keşke bi kardeşim daha olsaydı. Sonuçta kıskançlıkta ailenin tavrıyla ilgili dengeyi tutturmak gerekli. Hem yaşları o kadar yakın ki büyük 3-4 olsa daha zor olurdu sanki o yaşlarda daha kıskanç oluyorlar.şimdi tam zamanında yapmışssın aslında.annemde hatta benı aldırmaya gitmiş ama korkup vazgeçmiş kısmet doğacağım varmış. şimdi de iyiki aldırmamış der hep:)

bizimde aramızda 18 ay var babam mesleği gereği sürekli seyirlerde vs olduğundan annem de yalnız büyütmüş tabi ozamnki resimlerine bakıyorum da çok zayıfmış:) 2 çocuktan ...ne anane ne babane yakın değil. Sen de bırak işi mişi kime madalya vermişler boşver geçici bir süreç sonuçta .olduğu kadar yorma kendini canım .bize de yazık valla(
çocuklu hatunlar halıların üstüne böle polar battaniye falan koyuyorlar kirlenmesin dıye sirkelersin akşamaları kocacınn da sersin.

Yaşasın boy boy bebelerr olcak bak evde :)))

merhaba kızlar doktordan geldim çok şükür bebeğimin kalp atışları var 7+0 bugün itibariyle .inşallah Allah herkese kucağına almayı nasip etsin bebişlerimizi.

benimde 2 düşüğüm var cnm oğlumda kullandım ecoprin bunda dr a sormayı unuttum bu zamana kadar malesef
cnm bugunmu basladın ıgneyle aspırıne.bende bole bı sorun yok ama doktorum tedbır ıcın verdı.bı dusugum oldugundan.asprın kanama yptı smdı sdece gun asırı ıgne oluyorum 4+5de basladım

iğne yok cm sadece aspirin alcam. benim unutkanlığımdan bu zamana kadar kaldı

slm kızlar yine birsürü yazmışsınız geşmişi okuyamadım ne yazık ki :)
Ya ben hapsurduğumda kasıklarım acıyor, sizde de oluyormu ? bel ağrılarım çok fena, son aylarda ne yapacağız bilemiyorum....

kızlar sabahtan beri sol tarafımda kasıkda değil ama daha yukarda hep aynı yerde bir hareket hissediyorum gaz diyo bazıları ama aynı yerde kıpır kıpır bebektir demi yaa bu hareket...kontrolüm haftaya cumartesi günler geçmiyo

ya olmaz hissedemzsin dıoalr anlamadım ama ben de dün evde uzanırken böle sanki içimdeki minnoşum takla atımuş gibi geldi:) işteyken pek anlamıyorum ama.
Bi de kendimi kanguru gibi hissediyorum

cnm çok erken ama bende dün ve bugün hissettim bi kaç kez kulağa saçma geliyor ama bu ikinci olunca daha net anlıyo insan

bir de uzun zamandır hissediyorum bugün daha da arttı ve sabahtan beri aynı yerde Allahım çok heycanlandım..

bende bugün onu içimde hoplarken görünce çok tuhaf oldum. şuana kadar hiç benimseyememiştim 2. olunca bide oğlumla çok vakit geçirdiğim için hamiş olduğumu bile anlayamamıştım. bugün öyle görünce çok tuhaf oldum işte bu benim dedim. şimdi aklım hep onda. oğlumda kardeş diyip gelip karnımı okşuyo ya dünyalar benim oluyor ozaman. onları verene kurban olurum ben yaaaaaa

gizz cim çok geçmiş olsun canım inşallah Allah bir daha kayıp yaşatmaz. Sana ve eşine sabır diliyorum oluruna bırakın herşeyi umarım size en kısa zamanda sağlıklı bir sürpriz bebek gelir.

saol canım inş düzelcez. inş sen sıkıntısız bi sekılde tamamlarsın hamılelıgını ..

bende geçen yatakta uyumaya çalışırken aynen dediğin şekilde seyirme hissettim ve heyecan bastı ama daha önce yaşamadığım için bilemiyorum bebişmiydi hissettiğim ve daha 10 haftalığız bu kadar erken olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…