- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.841
kızlar bebeklerimin arasında 20 ay olacak 13 aylık oğlum var. Kardeş kıskançlığı ve 2 küçük çocuk büyütmenin avantaj ve dezavantajlarını paylaşabilirmisiniz çok merak ediyorum ben bi taneyle zor baş ediyorum sabahtan beri sadece süpürge açıp lavabo yıkayabildim işler duruyor valla. Deneyimli anneler. Ilk bebek annelerindende hayat tecrübelerini paylaşmalarını ricaa edicem cevaplarınızı bekliyorum. Kayınvalidemle aynı binadayızz ama kanser hastası yardımı olmuyor ben ona yardım ediyorum anneminde kolları özürlü yardım edecek kimsem yok
merhaba güzel arkadaşlarım...
iyiyim gamzecim sen nasılsın? umarım bütün hamişler iyidirmerhabaaa nasılsın damlasaıkızı
sanki midemde bir makina var sürekli öğütüyo öğle arası yemek yiyorum odama çıkarken açlık hissediyorum
merhaba güzel arkadaşlarım...
canım sen de Ankaradaydın demi hangi hastane merek ettim Zekai'mi?
benimde 2 düşüğüm var cnm oğlumda kullandım ecoprin bunda dr a sormayı unuttum bu zamana kadar malesefpıhtılaşma için sadece coraspin mi verdi canım.ben de de var ben hamileliğin başından beri göbekten clexeane 0.4 iğne vuruluyorum.delik deşik oldumama sağ salim doğsunda herşeye razıyım benim 2 ölü doğumum var çünkü
cnm bugunmu basladın ıgneyle aspırıne.bende bole bı sorun yok ama doktorum tedbır ıcın verdı.bı dusugum oldugundan.asprın kanama yptı smdı sdece gun asırı ıgne oluyorum 4+5de basladım
kızlar sabahtan beri sol tarafımda kasıkda değil ama daha yukarda hep aynı yerde bir hareket hissediyorum gaz diyo bazıları ama aynı yerde kıpır kıpır bebektir demi yaa bu hareket...kontrolüm haftaya cumartesi günler geçmiyo
kızlar sabahtan beri sol tarafımda kasıkda değil ama daha yukarda hep aynı yerde bir hareket hissediyorum gaz diyo bazıları ama aynı yerde kıpır kıpır bebektir demi yaa bu hareket...kontrolüm haftaya cumartesi günler geçmiyo
slm kızlar yine birsürü yazmışsınız geşmişi okuyamadım ne yazık ki :)
Ya ben hapsurduğumda kasıklarım acıyor, sizde de oluyormu ? bel ağrılarım çok fena, son aylarda ne yapacağız bilemiyorum....
cnm çok erken ama bende dün ve bugün hissettim bi kaç kez kulağa saçma geliyor ama bu ikinci olunca daha net anlıyo insan
bir de uzun zamandır hissediyorum bugün daha da arttı ve sabahtan beri aynı yerde Allahım çok heycanlandım..
gizz cim çok geçmiş olsun canım inşallah Allah bir daha kayıp yaşatmaz. Sana ve eşine sabır diliyorum oluruna bırakın herşeyi umarım size en kısa zamanda sağlıklı bir sürpriz bebek gelir.
Cok gecmis olsun canim esinin sana boylesine destek olmasi cok buyuk bir arti. Insallah biirgun bebegini kucagina alcaksin ve bu uzuntulerin son bulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?