- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.861
saol canım inş düzelcez. inş sen sıkıntısız bi sekılde tamamlarsın hamılelıgını ..
kızlar sabahtan beri sol tarafımda kasıkda değil ama daha yukarda hep aynı yerde bir hareket hissediyorum gaz diyo bazıları ama aynı yerde kıpır kıpır bebektir demi yaa bu hareket...kontrolüm haftaya cumartesi günler geçmiyo
kızlar sabahtan beri sol tarafımda kasıkda değil ama daha yukarda hep aynı yerde bir hareket hissediyorum gaz diyo bazıları ama aynı yerde kıpır kıpır bebektir demi yaa bu hareket...kontrolüm haftaya cumartesi günler geçmiyo
ya olmaz hissedemzsin dıoalr anlamadım ama ben de dün evde uzanırken böle sanki içimdeki minnoşum takla atımuş gibi geldi:) işteyken pek anlamıyorum ama.
Bi de kendimi kanguru gibi hissediyorum
Bende hissediyorum canım dediğin gibi aynı yerde ama segirmedir diye düşünüyorum. Bebek hareketiyle segirmeyi birbirinden ayırmak çok zor bide bu haftalarda o kadar guclu olamaz kaslari diyorum ama bir iki kez belli belirsiz su dalgası gibi bir hareket hissettim bir cirpinma o bebekti galiba.
Bende olmuyor ama yinede hapsirirken tedirgin oluyorum. Olabildiğine kendini sıkmadan geniş hapsirmaya çalış. Bel ağrısı icinde vücudunu düzgün kullanman lazım.slm kızlar yine birsürü yazmışsınız geşmişi okuyamadım ne yazık ki :)
Ya ben hapsurduğumda kasıklarım acıyor, sizde de oluyormu ? bel ağrılarım çok fena, son aylarda ne yapacağız bilemiyorum....
Benim gibi çok mide bulantısı yaşayıp geçmeye başlayan var mı? 8. haftadan sonra hafiflemeye başlar demişlerdi.
Ben 9. ve 10. haftayı da gayet şiddetli mide bulantıları ile geçirdim.
50 kilo ile hamile kaldım 48 kiloyum şimdi. Aslında mide bulantım ve iştahsızlığıma rağmen yemeye çalışıyorum, çok da kusmuyorum, neden kilo veriyorum anlamıyorum.
Normalde çok iştahlıydım, çok yerdim ama kilo almazdım.
9 ay boyunca böyle devam edecek gibime geliyor çok korkuyorum.
İlk hamileliğim, önceden araba tutma hikayem vardı, sanırım o yüzden oluyor bu kadar.
Ama yinede çok heyecanlı, onun sağlıklı olduğunu bilmek herşeye değiyor.
slm kızlar yine birsürü yazmışsınız geşmişi okuyamadım ne yazık ki :)
Ya ben hapsurduğumda kasıklarım acıyor, sizde de oluyormu ? bel ağrılarım çok fena, son aylarda ne yapacağız bilemiyorum....
canımm benımde sureklı okumaktan gozrlerım agrıdı...bende gun ıcerısınde 3 kez fılan hapsuruyorum..psıkolajık olarak sankı bebek asagıdan cıkacakmıs gıbı karnımı tutuyorumm..halımıze bak ya.... :))
iyi akşamlar arkadaşlar bende uzun süredir takip edemiyordum.yarın doktora gideceğim.inşallah hayırlı haberlerle dönerim...
Aslında doğru yapıyormuşsun canım bana kendi doktorum değilde başka bir kadın dogum doktoru senin yaptığın şeyi söyledi ben pek anlamlandiramamistim karnımızı alttan ellerimizle destekleyip alt tarafimıza basınç vermemeye çalışacakmışız ; oksururken, hapsirirken , kusarken. Ben uygulamıyorum gerçi unutuyorum hep.
bilmeden faydalı bırsey yapmısım..superrr...:))
slm kızlar facede paylaştım burayada yazayım dedim benim kan pıhtılaşmam vardı druma bu hamilelğimde söylemeyi unutmuştum bugün koştur koştur hastaneye gittim
veeeeee
dr a gittim tam bii komedi yaa devlet hastanesine gittim eve yakın var bitane dr un yanına gittim baktım odada usg cihazı yok dr soru sorarak muayne yapıyor:) ben anlattım o dinledi kan tahlili yazdı bir sürü usg dde bakmıcakmısınız dedim burda cihaz yok dedi şooookkkkk. ne kan verdim ne bişey hemen çıktım ordan özel tıp merkezine gittim güzelce inceledi dr maşallah kuzum çok iyi hop hop hopluyordu. dr durumu çok iyi dedi. kan sulandırıcı içinde bebek aspirini verdi bu yeterli olur dedibende durumlar böyle
arkadaslar inş hepiniz güzel ve saglıklı hamılelıkler gecırıp bebeklerınızı kucaklarınıza alırsınız...malesef dün aranızdan ayrıldım bebegime veda ettım gene bıraktı gitti bizi minik melegımız bızede sadece ona güle güle demek düştü babasıyla gene sadece ikimiz kaldık umutlar gelecekle ılgılı planlar gene rafa kalktı şükür ki biz birlikteyız her kayıp bebegımız bizi daha cok yaklastırıyor birbirimize ama aramızda birde minik bebegımız olsa hiç eksigimiz kalmazdı..
sonunda grıple bırlıkte böğüre böğüre kustumne berbatmışş organlarım dışarı çıktı sandım bebişe bişey olmaz değilmi kızlarr? vallaa gittim kemik aldım, ananeme gidicem haşlattırıcam anca o iyleştirir beni:)
slm kızlar yine birsürü yazmışsınız geşmişi okuyamadım ne yazık ki :)
O zaman da yazı tura atarız kısmet kimeyse :)
bende ıyıym canımmmmiyiyim gamzecim sen nasılsın? umarım bütün hamişler iyidir
merhaba kızlar doktordan geldim çok şükür bebeğimin kalp atışları var 7+0 bugün itibariyle .inşallah Allah herkese kucağına almayı nasip etsin bebişlerimizi.
Vallahi ben de hapşırırken karnımı mı tutayım ağzımı yüzümü mü tutayım bilemiyorum karman çorman oluyoİki elimin de kesinlikle boş olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?