2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekten çok üzüldüm. allah hepimizi farklı farklı şeylerle imtihan ediyor. sabır göstermek gerek ama bu çok zor olmalı. eminim eninde sonunda kucağınıza alacaksınız yavrunuzu. Allah yardımcınız olsun.

cnm cok gecmıss olsun ..umarım en kısa surede kavusursun melegıne..bu durumun esınle senı bırbırınıze yaklastırması cok guzel aksı durumlarda olabılıyo cnku...once sen saglıklı ve morallı ol onemlı olan bu kendıne dıkkat et

gizz cim çok geçmiş olsun canım inşallah Allah bir daha kayıp yaşatmaz. Sana ve eşine sabır diliyorum oluruna bırakın herşeyi umarım size en kısa zamanda sağlıklı bir sürpriz bebek gelir.

kız senesi erkek senesi duydum da kız ayı duymamıştım hiç. ben oğluşş istiyorum. kız olursa eşim çok sevinir. temmuz ne ayıymış. benim doğum tarihi 3 ağustos. belki de temmuz annesi olurum. inşallah önce sağlık...

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun canim esinin sana boylesine destek olmasi cok buyuk bir arti. Insallah biirgun bebegini kucagina alcaksin ve bu uzuntulerin son bulacak

temmuz 2013 anneleri anket düzenlemişler. %59'u erkek %37'si kız bebek bekliyor. kalan %4 ikiz. bakalım ağustos annelerimizde durum ne olacak???

Çok gecmis olsun , çok sanslisin ki en büyük destekçin esinmis, böyle bir esın varsa her seyin üstesinden gelirsiniz. Saglicakla kal.

kızlar beni şu listeye hala eklemezseniz oklavamı aldım basmaya geliyorum topiği tutimucizeye özel msj attım hala eklenmedim. Yazdığım msjlarda arada kaynıyor zaten oklavada yetmez merdaneyi aldım koptum geliyorum yani

Çok üzüldüm arkadaşım.Demek rızkı yokmuş.Sen de kendini fazla üzme.Dik durup yeniden hamile kalıp bebeğini kucağına alacağın günü sabırla bekle.Allahım tüm yaşadığın zorlukların müjdesini en kısa sürede verir inşallah.Sağlıcakla kal...

kızlar bebeklerimin arasında 20 ay olacak 13 aylık oğlum var. Kardeş kıskançlığı ve 2 küçük çocuk büyütmenin avantaj ve dezavantajlarını paylaşabilirmisiniz çok merak ediyorum ben bi taneyle zor baş ediyorum sabahtan beri sadece süpürge açıp lavabo yıkayabildim işler duruyor valla. Deneyimli anneler. İlk bebek annelerindende hayat tecrübelerini paylaşmalarını ricaa edicem cevaplarınızı bekliyorum. Kayınvalidemle aynı binadayızz ama kanser hastası yardımı olmuyor ben ona yardım ediyorum anneminde kolları özürlü yardım edecek kimsem yok

temmuz 2013 anneleri anket düzenlemişler. %59'u erkek %37'si kız bebek bekliyor. kalan %4 ikiz. bakalım ağustos annelerimizde durum ne olacak???

Himm demek Temmuz annelerinde erkek bebek daha çok; madem agustos kiz ayi o zaman bende Temmuz annelerine geceyim erkek olma ihtimali artar cocuğumun:) doktorum 28 Temmuz da alırız demişti zaten.(bu yorumum kafası karışan istatikcinin hikayesine benzedi)

Korkutmak istemem ama tek diyeceğim: ALLAH YARDIMCIN OLSUN BACIM....

Boşver yaa burada kal sen.Zaten olan olmuş biten bitmiştir:) Bence bu tez bu sene çürüyecek:)

Canım Allah dagına gore kar verir derler. Bir kolayligini bulacaksindir elbet.Cocuk bakmak kolay değil tabiki ,ben bir taneye zor baktım şimdi iki yasında , son altı aydır annem bakıyordu çalısmaya başlamıştım derken yine hamile kaldım. Ben kızımı yazın kreşe vereceğim daha küçük ama kreşler konuştum , çok güzel konuştuğu ve gelişimi ileri olduğu icin kabul edecekler.

Sabırlı ve rahat olmaya çalış , ev islerini kusursuz yapamayacaksın tabiki, yetiştiği yere kadar. Mutlu bir anne olmaya çalış arada bir kendine vakit ayır , muzik dinle bunlar annelikte basarını artırır. Birde eşini yardım etmeye alistir ben beceremedim benimki eğitilmiyor belki sen başarırsın veya ediyordur artık orasını bilmiyorum.

nee temmuz erkek ayımıymışş kızlarrr hadi görüşürüz ben gidiyorum temmuz anneleri topiğine
şaka bi yana benim de 1 tane kızım var oğlum olmasını çokkkkk istiyorum tabi önce sağlıklı olsun da içime hiçbişey doğmuyo şuan sadece solda kıpırdanmalar hissediyorum
oğluşum diye sevmek askılı pantolon papyon giydirmekkk...
offf yaaa neden bugün duygusalım az önce kayınvalidemi aradım hastaydı 2 gündür gelmediniz yoklamadınız kimsem yokmuş diye ağladı ...
biz de çalışıyoruz kızım hastaydı ve çocuğa annem bakıyodu akşamları eşim geç geldi çocuk üşütmesin diye hemen eve geçtik uğrayamadık.. gidemedik ama bu bi bahane değil kadın haklı ne yapsam bilemedimm yaaa ooffff

Son düzenleme:
bızım anket sonuclarımızdan ne cıkıck bakalımm gonlumuzden gecenler ruyamızda gorduklerımız cıkıcakmı ... dusundukce heyecanlanıo ınsan hayırlısı bakalımmm

Aynı şey arkadaşımın başına geldi canım, ben yaşları yakın olan kardeşlerin daha bağlı olduğunu düşünüyorum biz mesela abimle öyleyiz. Arkadaşımın kızı 2 yaşını doldurmadan oğlu doğdu tabi ilk başta sıkıntı çekti ama şuan çocuklar birbirlerini oyalıyorlar çok da mutlular :) kızı kreşe başladığı ilk gün çok ağlamış kardeşim evde yalnız kaldı ona kimse bakamaz diye... çok gülmüştüm :)

İnsallah bizde bir erkek evlat sahibi olma duygusunu tadariz. Olmazsada canlari sag olsun. Kayinvalideye gelince en yakın zamanda gider gönlünü alırsın ,üzülme senin tatlı diline dayanamiyacaktir hamilesin zaten birazda duygusallık katarsın ...

Durun kaçamazsınızzzz :) ağustos ayının da %100' ü kız olacak değil ya, size bi % 30' luk pay ayırırız. İnşalah minik papyonlu küçük adamlarınız olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…