- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.801
Boşver yaa burada kal sen.Zaten olan olmuş biten bitmiştir:) Bence bu tez bu sene çürüyecek:)
Durun kaçamazsınızzzz :) ağustos ayının da %100' ü kız olacak değil ya, size bi % 30' luk pay ayırırız. İnşalah minik papyonlu küçük adamlarınız olur :)
SELAM AĞUSTOS ANNELER.Ben de auğustos annesi olcağım.günüm 20 .08.2013.İkinci kez auğustos annesi olcağım.4.5 yaşında oğlum var 14 .08.208 doğumlu.Tekrar hamilelik heyacanı yaşamak beni çok mutlu ediyor.birçok korkularım olsa da.
hoşbuldum canım.2008 de çoğumuz erkek doğrmuştuk bakalım bu sene pembemi mavi mi olcağız.ama bir ekz anne olduktan sonra cinsiyeti ne kdar önemsiz bir şey olduğunu anlayacaksın.Benim için hiç fark etmiyor kız da olsun erkek da olsun farketmez yeterki sağlıklı ve mutlu büyyüsün.abisiyle iyiy anlaşsın birbirini çok sevsinler.allah bana ve eşime da sabır ve güç versin iki yavrumuzu huzur içinde büyüytelim.Hosgeldin canım ,hayırlı olsun; bakın agustos doğumlu bir erkek cocuğu yakaladiiimm.
hoşbuldum canım.2008 de çoğumuz erkek doğrmuştuk bakalım bu sene pembemi mavi mi olcağız.ama bir ekz anne olduktan sonra cinsiyeti ne kdar önemsiz bir şey olduğunu anlayacaksın.Benim için hiç fark etmiyor kız da olsun erkek da olsun farketmez yeterki sağlıklı ve mutlu büyyüsün.abisiyle iyiy anlaşsın birbirini çok sevsinler.allah bana ve eşime da sabır ve güç versin iki yavrumuzu huzur içinde büyüytelim.
Hosgeldin canım ,hayırlı olsun; bakın agustos doğumlu bir erkek cocuğu yakaladiiimm.
küstüm valla merdaneyle topik bastım gene olmadı istenmediğim yerde kalmam hııh hıh
küstüm valla merdaneyle topik bastım gene olmadı istenmediğim yerde kalmam hııh hıh
Hadi gözün aydın:) Rezervasyon mu acaba:))))))))))))
SELAM AĞUSTOS ANNELER.Ben de auğustos annesi olcağım.günüm 20 .08.2013.İkinci kez auğustos annesi olcağım.4.5 yaşında oğlum var 14 .08.208 doğumlu.Tekrar hamilelik heyacanı yaşamak beni çok mutlu ediyor.birçok korkularım olsa da.
nee temmuz erkek ayımıymışş kızlarrr hadi görüşürüz ben gidiyorum temmuz anneleri topiğine
şaka bi yana benim de 1 tane kızım var oğlum olmasını çokkkkk istiyorum tabi önce sağlıklı olsun da içime hiçbişey doğmuyo şuan sadece solda kıpırdanmalar hissediyorum
oğluşum diye sevmek askılı pantolon papyon giydirmekkk...
offf yaaa neden bugün duygusalım az önce kayınvalidemi aradım hastaydı 2 gündür gelmediniz yoklamadınız kimsem yokmuş diye ağladı ...
biz de çalışıyoruz kızım hastaydı ve çocuğa annem bakıyodu akşamları eşim geç geldi çocuk üşütmesin diye hemen eve geçtik uğrayamadık.. gidemedik ama bu bi bahane değil kadın haklı ne yapsam bilemedimm yaaa ooffff
Öyle olsa hosgeldin dermiyim? Evde yokuz derim :)
dur kız dur küsmeee tutimucize kaydeder seni yok şuanda toplikte bugün herkes kendi halinde bende çok duysala bağladım zaten...
Amaaaan %30 bu kızım herkese de yeter :))
Sabah resmen ağladım bende , su kızınız , mezuniyet balosu falan okurken koptum... Şimdi toparladım ama . Senin durumun da farkediliyor güzelim her gün muhakkak guldururdun beni bu gün yok, ağlattın yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?