2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Boşver yaa burada kal sen.Zaten olan olmuş biten bitmiştir:) Bence bu tez bu sene çürüyecek:)

Olan olmus dimi :)
kafası karışan istatikci ne yapmış? Uçakla seyahat ederken bomba vakalarından korkan istatikcimiz, bir uçakta bomba olma ihtimalini hesaplamis , ihtimal dusukmus sonra aynı uçakta iki kisinin bomba tasıma ihtimalini hesaplamis bu ihtimal çok çok daha dusukmus , istatikci ne mı yapmış ; her uçak yolculugunda bomba taşımaya başlamış :)

SELAM AĞUSTOS ANNELER.Ben de auğustos annesi olcağım.günüm 20 .08.2013.İkinci kez auğustos annesi olcağım.4.5 yaşında oğlum var 14 .08.208 doğumlu.Tekrar hamilelik heyacanı yaşamak beni çok mutlu ediyor.birçok korkularım olsa da.

Hosgeldin canım ,hayırlı olsun; bakın agustos doğumlu bir erkek cocuğu yakaladiiimm.

Hosgeldin canım ,hayırlı olsun; bakın agustos doğumlu bir erkek cocuğu yakaladiiimm.
hoşbuldum canım.2008 de çoğumuz erkek doğrmuştuk bakalım bu sene pembemi mavi mi olcağız.ama bir ekz anne olduktan sonra cinsiyeti ne kdar önemsiz bir şey olduğunu anlayacaksın.Benim için hiç fark etmiyor kız da olsun erkek da olsun farketmez yeterki sağlıklı ve mutlu büyyüsün.abisiyle iyiy anlaşsın birbirini çok sevsinler.allah bana ve eşime da sabır ve güç versin iki yavrumuzu huzur içinde büyüytelim.

Doğru söylüyorsun , bende anneyim gerçi bir kızım var. Bizde bir erkek bir kiz iki kardesiz bende hep öyle duslemistim ama şimdiki gibi on tane kızım olsa kabulumdur( hamilelik ve bebeklik sürecini atlıyorum ) sırtım yere gelmez o zaman. Ben çok unutkanimdir kızım evden çıkarken bana telefonumu ve anahtarlarımı almamı hatırlatıyor. Daha neler neler...

Son düzenleme:
küstüm valla merdaneyle topik bastım gene olmadı istenmediğim yerde kalmam hııh hıh

Hoşgeldin arkadaş.Bu bebeğin de ilk çocuğunun doğduğu gün doğarsa ikisinin doğum günlerini aynı gün kutlarsın.Daha masrafsız valla:)

küstüm valla merdaneyle topik bastım gene olmadı istenmediğim yerde kalmam hııh hıh

allah inş. gönlüne göre verir. bende kız istiyorum çin takviminde erkek çıktı ama ben bunların hiçbirine inanmıyorum.

dur kız dur küsmeee tutimucize kaydeder seni yok şuanda toplikte bugün herkes kendi halinde bende çok duysala bağladım zaten...

Sabah resmen ağladım bende , su kızınız , mezuniyet balosu falan okurken koptum... Şimdi toparladım ama . Senin durumun da farkediliyor güzelim her gün muhakkak guldururdun beni bu gün yok, ağlattın yani.

Sabah resmen ağladım bende , su kızınız , mezuniyet balosu falan okurken koptum... Şimdi toparladım ama . Senin durumun da farkediliyor güzelim her gün muhakkak guldururdun beni bu gün yok, ağlattın yani.

leydi de yok piyasada işleri yoğun heralde...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…