2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım cevapladıgın için teşekkür ederim.. beklemeye devam eidyoruz sağlıkla gelsinler yeter ki :)
tekrar geçmiş olsun sağlıcakla büyüsün yavrun...

Kızlaaaarrrrrr biz geldik daha doğurmadım çarşamba günü doğum olacak hepinizi çok merak ediyorum ama evimiz curcunaaaa o yüzden çok giremiyorum yeni doğum yapanlara hayırlı olsun , benim gibi bekleyen annelere de Allah sabırlar versin hepinizi öpüyorum oğlumlaaaaa

maşallah gözünüz aydın sağlık sıhhatle büyütün bebeğinizi
böyle normal doğumları okyunca iyi geliyor sancılar gelcek doğurunca herşey geçip gidecek inşallah :)
Çok teşekkür ederim canlarim güzel dilekleriniz için. Siz de cok güzel ve rahat bir şekilde alirsiniz inşallah cennet kokulu yavrularinizi kucaginiza..
Ağlıyorum... Allahım uzun ömürler versin yavruna.. Sanki yaşadım ben de. Tabi kucağıma almadan imkansız anlayabilmem. Zormuymuş çok diye sorsam sana cnm ? Kafam çok karışık da..

cok teşekkür ederim.rabbim hepimizin yavrularina hayirli uzun ömürler versin. Canim ben bunu yaşadım diğer dogum sekilleriyle kiyaslayamam kolaydi da diyemem ama hangi dogum kolay olabilir ki. Herkesin ayri bir hikayesi var. Ama inan korkulacak bir sey yok. Rabbim guc veriyor. Tek gereken biraz sabir.ama normal dogumun şöyle bir guzelligi varmis. O gun hastanede kalmadim bile.eve geldim evde yatmadim.ilk andan beri cocugumla kendim ilgilendim.alttan dikisim vardi biraz sizinin harici beni hic zorlamadi.dedim ya dogumla beraber yeniden dogmus gibi oluyorsun. rabbim sana da en kolay şekilde melegine kavusmayi nasip etsin..

Olabilir cnm tatile cikicak diye boyle sana soyletmeye calismis olabiir...hakkimzda hyrlisi olsun..hepimz icn dua ediyrm cnm

şekerli su ama çok az
1-2 kaşık

Ne zaman canım doğduğunda mı vercez
Birde bi kaç makale okudum bu konuda suni sancı verilen doğmlarda daha çok oluyormuş çocuklar sarılık
Sonra erken doğumlarda ve sezeryan doğumlarda da oran daha yüksekmiş
Miadını doldurarak doğan bebeklerde neredeyse hiç rastlanıyormuş
O yüzden geç kaldı doğmadı diye üzülmemeli herhalde

Canım bence çok güzel bi doğum yapmışsın
Allah bebeğini sana ve babasına bağışlasın
Sağlıklı güzel bi ömrü olsun
Alttan dikiş kaç tane atıldı
Onun dışında kendi yırtılmalarında oldu mu
Bir de bu epizyoyu kesmeseler olmuyor mu
Ben ısrar edicem biraz onu yapmasınlar diye
Zaten bebeğim minyon doğacak
Üçü geçmez diyo doktorumuz
Ben dört kiloyu yırtıksız doğuran biliyorum
Normal doğumun en çok o kesi olayı ürkütüyor beni

Arkadaşlar hastane çantama son eksikleri koyuyorum da
Banyo havlusu şampuan duş jeli gibi şeyler ihtiyaç oluyor mu
Doğum normal olursa hemen duş alablşyormuyız hastanede
Birde ben günde üç kez duş alan birisi olarak dayanamam
Doğum gecesi en az bir gece gözetim altında tutuorlarmış
Ben de eve öyle hemen gelmek istemiyorum
Yanımda kimse yok en azından hastanede hemşireler yardımcı Olur ilk gün

Son günlerini geçirenler siz de benim gibi günde 12 saat uyuyabiliyormusnuz
Hiç abartmıyorum kızlar ama günde 12-13 saat uyuyorum
Sadece arada çok acıkmış oluyorum gece 4-5 gibi
Kalkıp meyve ve sütlü tatlı yiyorum
Ya da kaşarlı tost süt falan içiyorum
Eskiden 7 saati geçitinde elim gözüm şişerdi hiç uyuyamazdım
Şimdi yetmiyor uyku banamasın demiyo
Ayaklarımda çok şişti ellerimde
Son 20 güne kadar hala eski ayakkabılarım ve yüzüklerim geliyordu
Hiç ödem sorunu yaşamamıştım
Ama şimdi davul gibiyim
Acaba uykula mı ilgili

Uyuyabildigin kadar uyu hayatim
Dogumdan beri uykusuzum
Annem yanimdayken dinleniuordum
Bayramda da esim evdeydi ama
Dun geceden beri resmen yamuldum

Acmi gazli mi anlamiyorum
Henuz alisamadik birnirimize herhalde

cvanım ben de şişkinlikler yok diye seviniyordum ama son 10 gündür ellerim çok şişiyor ve sabha uyanınca ellirmi sıkmayı zorlanıyorum hafif ağrı da oluyor.hamilelktendir.Uykulu olman en son ne zmana kan testi yaptırdın kan ilacını düzenli alıyormusun kanın düşmüş ise çok uykun gelebilir biraz bal pekmez et yersen belki düzelirsin.Yada belkide sadece rahatlamışsın canım ne güzel uyabiliyorsan uyu derim.arraız bu günleri:)))

İyi geceler Luboyfçum,o fazla uyuma durumu bende de var.gerçi ben sabah saati kurup en geç 9 gibi uyanmış olmak istediğim için kalkıyorum ama gün içinde malak gibi sürekli yattığım için yarım saat falan uyukluyorum.uykuyu pek sevmiyorum,alışmak ve miskinlik yapmayı tercih etmediğim için az uyumaya çalışıyorum.bi de insan çalışırken daha düzenli ve disiplinli oluyor.ben şu an ne eskisi kadar çok su içîyorum,ne yediklerime,ne çatlak kremlerimi sürmeme ne de ilaçlarımı düzenli içmeye dikkat ediyorum,iyice saldım kendimi,içimdende gelmiyor ayrıca.sen yurtdışında(tunus galiba) yaşayıp orda yapacaktın doğumunu,havlu-şampuan götür istersen.dediğin gibi orda belki hemşireler yardım eder madem evde yardımcı olacak kimse yok.2 havlu taşımak zor gelmez zaten sana.

canım hastaneye bağlı benim hastanede herşey vardı almamı gerk yoktu ama duş aldırmadılar hemşireler üşütürsün kendini sütün gelmez falan dediler ki yine ağustosta doğum yapmıştım.eve gitiğimde duş almıştım

Ödem konusuna gelince,benimde son 15 gündür falan ayaklarım şişiyor,kemikli normal bir ayak görünce yadırgar oldum,gerçi çok yok benim ödemim,2 gün öncede alyansım baktım zorluyor,onuda çıkardım.zaten toplamda 9 kilo aldım.hala beni görenler en fazla 5-6 aylık hamile zannediyor.bugün uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım benim Ekim sonu-Kasım başı gibi doğum yapacağımı düşünmüş hep,dediğim kişîde sağlıkçı üstelik.şiştik,şiştik,şiştik bir doğurucaz hepsi inecek,az kaldı kızlar.#direnhamileler

Bu vakte kadar hiç şişkinlik olmayıp şimdi olunca baya zorlanıyorum
Aynen sabah kalktığımda ellerim birleşmiyor
Gün içnde bile yumruk yapamıyorum ellerimi
Kan ilacı doktorum hiç vermedi bana
Ama her sabah aç karna pekmez ve her öğünde de etli yediğim için gerek duymamıştım
Ama dediğin gibi kanım düşmüş olabilir canım
Ya da farkında olmadan depresyona girmiş de olabilirim
Yaklaştıkça doğum endişe seviyesi yükseliyor insanın

Evet çok uyumak insanı rahatsız ediyor yalovacım
Bi de benim mesai 7.30 dü her sabah 6 da ayaktaydık
O kadar alışmışımki az uyuyup erken kalkmaya şimdi bu durumdan rahatsız oluyorum
Ben uyurken eşim bakıyormuş karnım sallanıormuş sürekli
Bebiş aktif

Ben de iyice saldım eşimde Malak gibi yatıyosn sürekli diye dalga geçiyor
Aslında son sıralar artık yürüyüş yapsam çok iyi olaak da
Ayakkabılarıma giremiyorum ki nasıl yürüycem
Ortopedik bi terlik lazım

Evet Tunus'ta doğum yapıcam
Odayı gezdim ama havlu falan göremedim banyosunda
En iyisi götürmek
Belki duş aldırırlar burda hava 50 derece

İnşallah ben de pes etmem sonuna kadar , böyle güzel bi doğumum olur, burda isteyen herkesin de tabi... Gerçekten motive ediyosun cnm çok saol..

Ben de çok uyuyorum cnm, ama geç yatıyorum.. Sonra uyanamıyorum:) neyse uyuyabiliyoruz sorun yok, bu fırsatı değerlendirelim işte bebiş gelene kadar,) benm de ayaklar çok şiş, eşim dalga geçiyo zaten büyük olan alyansım bile hiç olmuyo.. Az kaldı az sabredelim .)

bende bundan korkuyorum yastık istesem saçma mı olur diyorum :) nefes darlığı oluyor sanki boğulacakmışım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…