- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.601
Kızlar bizimde doğum tarihimiz belli oldu.. Dün kontrolüm vardı yine alttan baktı hiç bir belirti yok nst iyi açılmam yok hiçbişey yok.. artık 40.haftaya girdin dedi daha fazla beklemeyelim cumaya kadar bişey olmazsa sezeryanla alalım dedi .. çünkü benim doğum şekline karra veremememde etki oldu birazcık ama bu kıymetli gebelik ne olur ne olmaz bebek kakasını yutar vs.. dedi onun için cuma gel alalım dedi.. ayın 16 sı yani var mı benle aynı gün doğuracaklar ? :) çok heyecanlıyımm spinal mi genel mi istesem bilemedimm siz ne dersiniz kızlar??
bu arada bebeğin adı yine değişti bu seferde babası Yavuz istiyor bende artık karışmıcam ne istiyorsa koysun dedim yanınada Ali ismini düşündüm nasıl sizce ?
Arkadaşlar hastane çantama son eksikleri koyuyorum da
Banyo havlusu şampuan duş jeli gibi şeyler ihtiyaç oluyor mu
Doğum normal olursa hemen duş alablşyormuyız hastanede
Birde ben günde üç kez duş alan birisi olarak dayanamam
Doğum gecesi en az bir gece gözetim altında tutuorlarmış
Ben de eve öyle hemen gelmek istemiyorum
Yanımda kimse yok en azından hastanede hemşireler yardımcı Olur ilk gün
Son günlerini geçirenler siz de benim gibi günde 12 saat uyuyabiliyormusnuz
Hiç abartmıyorum kızlar ama günde 12-13 saat uyuyorum
Sadece arada çok acıkmış oluyorum gece 4-5 gibi
Kalkıp meyve ve sütlü tatlı yiyorum
Ya da kaşarlı tost süt falan içiyorum
Eskiden 7 saati geçitinde elim gözüm şişerdi hiç uyuyamazdım
Şimdi yetmiyor uyku banamasın demiyo
Ayaklarımda çok şişti ellerimde
Son 20 güne kadar hala eski ayakkabılarım ve yüzüklerim geliyordu
Hiç ödem sorunu yaşamamıştım
Ama şimdi davul gibiyim
Acaba uykula mı ilgili
Kızlar bizimde doğum tarihimiz belli oldu.. Dün kontrolüm vardı yine alttan baktı hiç bir belirti yok nst iyi açılmam yok hiçbişey yok.. artık 40.haftaya girdin dedi daha fazla beklemeyelim cumaya kadar bişey olmazsa sezeryanla alalım dedi .. çünkü benim doğum şekline karra veremememde etki oldu birazcık ama bu kıymetli gebelik ne olur ne olmaz bebek kakasını yutar vs.. dedi onun için cuma gel alalım dedi.. ayın 16 sı yani var mı benle aynı gün doğuracaklar ? :) çok heyecanlıyımm spinal mi genel mi istesem bilemedimm siz ne dersiniz kızlar??
merhaba canım günlerimiz aynı sanırm benim günüm 20 auğustos ama büyük ihtimale beklmez paşam.biz normal doğum düşünüyoruz ve şimdilik bekliyoruz.Takipte olcaz bakalım cumaya kadar ondan sonra belkide sunmi sancıyla doğumu balatacağız.
bu arada bebeğin adı yine değişti bu seferde babası Yavuz istiyor bende artık karışmıcam ne istiyorsa koysun dedim yanınada Ali ismini düşündüm nasıl sizce ?
hadi bakalım üçümüz bir günde doğum yaparız belki:)Ben varim cnm ayin 16snda dogurucak...genel anestezi olucam ben..ama su sirtustu yatmk bni cok korkutuyo cnku yatamiyorm :-(
Parme'cim iyi olmanıza ve herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.bak işte en azından dermanı olan bir dert ve Allah doğru insanlarla karşılaştırmış ki memnunsun şu an.hep çok iyi ve çok sağlıklı olun canım arkadaşlarım.biz henüz doğurmayanlar sıkıldık tabi biraz,iyice ağırlaştık ve doğum yapıp çok sık giremeyen arkadaşlarımızla muhabbetlerimizi çok özlüyoruz(m)!!!! Asla sitem değil,yanlış anlamayın,vakit mî kalıyordur ki buraya uğramaya,ama yinede son haftalarda bizlere destek olmak îçin uğramaya çalışan hepinize çok teşekkürler,(kedicikler,canım özverin için çok teşekkür ederim,hala bizlere tek tek cevap yazmaya çalışıyorsun) hepiniz çok sağolun kızlar,uzun zamandır yol arkadaşlığı yapıyoruz birbirimize,inşallah birliklerde büyütücez yavrularımızı.bizim gözlerde hep birbirimizde,NARİNNAZENİN bişey yazınca,gribeyaz,Dilemma,seyyah,angysangel,funda hemen acaba doğum haberi mi geliyor diye hafif çarpıntıyla okuyorum valla.helede bir süre sesleri çıkmayınca.hepiniz aklımdasınız ve dualarımızdasınız.bebeği sarılık olan bütün arkadaşlarımın yavrularına Rabbim şifalar versin,sizlerede sabırlar dilerim canlar.luboyf'çum sen nasılsın?ıvy to me?my honey?iyisiniz di mi kızlar?merakta bıraktırmayın bizi
Canım bence çok güzel bi doğum yapmışsın
Allah bebeğini sana ve babasına bağışlasın
Sağlıklı güzel bi ömrü olsun
Alttan dikiş kaç tane atıldı
Onun dışında kendi yırtılmalarında oldu mu
Bir de bu epizyoyu kesmeseler olmuyor mu
Ben ısrar edicem biraz onu yapmasınlar diye
Zaten bebeğim minyon doğacak
Üçü geçmez diyo doktorumuz
Ben dört kiloyu yırtıksız doğuran biliyorum
Normal doğumun en çok o kesi olayı ürkütüyor beni
slm kızlar ayın 8 inde yanı bayramın ilk günü kızımı kucağıma aldım bayram şekeri niyetine :) normal doğum oldu biraz olaylı ve zor bir doğumdu ama kızımı kucağıma alınca tüm herşey unutuldu çok güzel bir duygu doğduğu anda resmen aşık oldum desem yeridir uykusuz günler ve geceler yaşıyorum ama değiyor :) hikayemi yakıın zamanda paylaşacağım herkese hayırlı doğumlar
Kızlarrrr bebişleri sarılık olanlara acil şifalar diliyorum
Tezzamanda tümkuzucuklar iyileşir umarım
O kadar çok duyuyorumki her doğan on bebekten dokuzu sarılık
Ne yapmak gerekir acaba emzirmek dışında bir çaresi var mı
40+4 deyiz bugün dr deydik. altta üstten muyayene ve herşey yolunda dedi. 2 cm açılma var, suyu normal, kilo3700 civarı ama bende bukadar doğmaz, boyunuz uzun ondan böyle çıkıyo dedi. ve bombayı patlattı, perşembe son gün dedi, gelmezse sancılarınız cuma başka bi hekime randevü alın suni sancı verelim problem çıkarsa sezeryan olur dediç. ben doğumlara giremiyorum dedi....iyide neden bu hafta dedi, benimi bekledi.... çok canım sıkıldı,
Parme'cim iyi olmanıza ve herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.bak işte en azından dermanı olan bir dert ve Allah doğru insanlarla karşılaştırmış ki memnunsun şu an.hep çok iyi ve çok sağlıklı olun canım arkadaşlarım.biz henüz doğurmayanlar sıkıldık tabi biraz,iyice ağırlaştık ve doğum yapıp çok sık giremeyen arkadaşlarımızla muhabbetlerimizi çok özlüyoruz(m)!!!! Asla sitem değil,yanlış anlamayın,vakit mî kalıyordur ki buraya uğramaya,ama yinede son haftalarda bizlere destek olmak îçin uğramaya çalışan hepinize çok teşekkürler,(kedicikler,canım özverin için çok teşekkür ederim,hala bizlere tek tek cevap yazmaya çalışıyorsun) hepiniz çok sağolun kızlar,uzun zamandır yol arkadaşlığı yapıyoruz birbirimize,inşallah birliklerde büyütücez yavrularımızı.bizim gözlerde hep birbirimizde,NARİNNAZENİN bişey yazınca,gribeyaz,Dilemma,seyyah,angysangel,funda hemen acaba doğum haberi mi geliyor diye hafif çarpıntıyla okuyorum valla.helede bir süre sesleri çıkmayınca.hepiniz aklımdasınız ve dualarımızdasınız.bebeği sarılık olan bütün arkadaşlarımın yavrularına Rabbim şifalar versin,sizlerede sabırlar dilerim canlar.luboyf'çum sen nasılsın?ıvy to me?my honey?iyisiniz di mi kızlar?merakta bıraktırmayın bizi
Geldim cnm :) merak edilmişim ay şımardım;P bugün soru işaretleriyle doldu kafam cnm ya.. Dr rutin muayene etti , suyun güzel , bebek 3500 gr olmuş.. Bide durumuna bakalım dedi çatı muayenesi yaptı evet dedi hala çok aşağıda, aslında ben seni hep doğuma gelirsin diye bekledim dedi.. Kaç hafta önce de alttan baktığımda kanaldaydı , hala aynı durumda dedi.. Kafası biraz büyük o etken olabilir dedi:S çektiğim sancılar ondanmış demekki, hep diyodum resmen doğum sancısı bu.. Bir hafta daha şans verelim mi dedi .. Şaşırdım ne diycemi bilemedim.. Ptesi tekrar gel dedi.. Çarşamba izne ayrılıyormuşçok üzüldüm .. Sanki şans verelim mi derken , diğer ihtimal sezeryanmı kastetti anlamadım.. Ptesi e kadar gelmesse nolcak dedi eşim, güldü gene bekliycez dedi.. Beni güvendiği birine emanet etçekmiş drum... Off nolcak ne bitecek belli değil yani..
Hiç aklıma gelmedi bu ihtimal ya çok üzüldüm nerden çıktı bu izin bilmiyorum ... Hem psikolojim allak bullak zaten korkuyorum.. Bu hafta geldi geldi, bu gidişle pes edicem , Dr tatile çıkmadan aldırcaminş kendi gelir bna bu fırsatı vermez kızım. Zaten kanala girmiş ilerlemiyor ..
Kızlar hala almadıysanız muhakkak yan yatirma yastığı alın müthiş kullanışlı bişey .
Birde ben emzirme minderini çok kullanıyorum çok rahat sıcaklarda belim ağrımasam kızım terlemeden emziriyorum .
Mustelanin vücut losyonunu çok beğendim öneririm.
Burun aspiratoru almadıysanız almayın bosa almışım ben . Hazır satılan damlaliklardan direkt kullanıyorsun .
Kullan at alt acma bezleri hayat kurtarıyor.
kızlarr selammm nasılsınız bakalımdoğum haberleri var mı geçmişi okuyamadım..dün bende kontroldeydim haberler pek iç açıcı değil bende.bebeğim daha 2700 doktor kilo almıyor max 3 kilo doğar dedi.zayıf olduğu için nefes almada güçlük çekebilirmiş.riskli grubtaymışım hergün bebek hareketlerine dikkat etmem gerekiyormuş azalma olursa falan hemen acil gitmem gerekiyomuş 3-4 günde bir kalp atışları dinlenecek...haftaya tekrar kontrol.artık okadar yorgunum ki.sanki hiçbişey yolunda gitmiycek gibi.hergeçen gün daha da umutsuzlaşıp ağlamak geliyo içimden.en güzel günlerim olması gerekirken ben mutsuzum doktora gidiyorum bebeğimden de güzel haberler alamıyorum annemi çağıramadım henüz kadın haber bekliyo çıkıp gelmek için ama ben kv de de burda olduğundan yine bi kavga çıkar korkusuyla annemi çağırmaktan korkuyorum allahım bu kadar yükü bi arada verdiğine göre vardır elbet bunda da bi hayır diyorum zaten inancımda olmasa napardım bilmem.bi de sizler varsınız en azından yazıp içimi dökebildiğim.allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah
canım seni yanlış yönlendirmek istemem ama bence kilo olayına kafanı takma benim oğlan 3 hafta önce kilo kaybetti gözüktü arkasından ultrason ölçümü yanlış kilosu güzel çıktı arkasından başka bi doktor yine kilo kaybetti ölçtü en son dün 1 haftada nerdeyse 400 gr. almış gözüktü.ben artık sormuyorum bile takılmıyorumda .görümcemin bebeğine 3500 dediler çocuk 2800 dogdu ve şuan 2 aylık maaşallahı var bebek hareketlerini kontrol et diye bende her muayenede tembihleniyorum bunun içinde tedirgin olma hepimize yapılıyor bu uyarı ayrıca 3 kilo bebek neden nefes almakta zorlansın 3 kilo azmı yani neden son haftalar doktorlar bi panik havası estiriyorlar anlamıyorum işte birazda buyüzden insanlar riske atmayıp sezeryan olmak istiyorlar canım sen beslenmene dikkat et çok yorma kendini gönlünüde ferah tut Rabbim yardımcımız olsun
kızlar bana dua edin şimdi nst gidiyorum akşamda düzenli sancılarım oldu inşallah şimdi de çıkar da bugün doğururum sağlıcakla kolayca....
Ben varim cnm ayin 16snda dogurucak...genel anestezi olucam ben..ama su sirtustu yatmk bni cok korkutuyo cnku yatamiyorm :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?